Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Astrida, 03.03.2008 20:17:49, IP: ***.***.59.140, #38357
Přeji dobrý večer, byla jsem tu naposled asi začátkem ledna, tak Vás všechny zdravím a přeji jen dobré chvíle. Chtěla bych se zeptat na můj problém. Šest měsíců beru Mirzaten 45 mg večer, a na ataky úzkostí jsem brala Xanax 0,25 1-2 denně. Zpočátku jsem spala jako dřevo, ale teď, když jsem si na AD asi zvykla a přestal brát ten Xanax, tak sice usnu dobře ,ale probouzím se po 4 hodinách spánku a už nezaberu. Je to hrozný, když se nemůžu pořádně vyspat. Dnes jsem byla u doktorky a ona mi na spaní k Mirzatenu dala na vyzkoušení Prothiadenn 0,25 a Tisercin 25 mg. Mám to vyzkoušet. Nemáte někdo s touto kombinací zkušenost, jak to působí na spánek. Není to návykové ? Mám sice několi Stilnoxů, ale to je tak na 4 hodiny a nechci si na to zvykat. Zkoušela jsem přírodní Benosen a Hypnox ( směs kozlíku a jiných bylinek) bez efektu. Nevím, proč se po Mirtazenu tak časně probouzím. Doktorka mi ho nechce změmit. Neznáte něco, po čem se spí alespoň 6-7 hodin v celku ? Moc děkuji za odpověď. Astrida
Jana D, 03.03.2008 20:20:11, IP: ***.***.217.5, #38358
JARUŠKO,jdeš zítra do práce,tak to Ti malinko závidím,ale moc Ti to přeju,držím Ti palečky a neboj se,určitě to zvládneš,jsi šikulka.Přece se té potvoře panice nedáme:o))Hlavně napiš,jak se Ti v práci líbilo a jak jsi to snášela,věřím,že přijdeš celá natěšená.Budu na Tebe myslet a držet Ti palečky,aby to bylo naprosto báječné.Jana
Jarča, 03.03.2008 20:37:30, IP: ***.***.207.28, #38359
Kačko,já měla taky problém z máti,ona mě nebrala,bylo toho hodně,ale z pomocí psychologa jsem se z toho dostala,ale trvalo mi to roky,pořád jsem od ní něco čekala,třeba jen že mě pochopí,že se mě někdy zeptá,jak se cítím,nikdy jsem se nedočkala a nedočkám,dnes už to víma jsem s tím opravdu smířená a cestu si k ní nikdy nenajdu,i když jsem moc chtěla a snažila se.Ty ji máš taky asi pořád ráda,cestu si k ní hledáš a chceš najít,možná,že pořád ještě ani sama nevíš,co chceš,ale je to těžké.A taky chceš a přeješ si,aby byla jiná,ona se äle nikdy nezmění,a ty se s tím budeš muset vyrovnat,ale doopravdy,musí ti být opravdu jedno,jaká máma je a nic od ní nečekat.Možná se můžeš změnit Ty,ale změnit názor je jednodušší.Kačenko,beruško,já tím vším prošla,je to moc těžké ale držím Ti palce,aby jsi to zvládla a bude ti dobře,nebudeš se trápit,a Dianka to má podobné.Jarča
Jarča, 03.03.2008 20:38:08, IP: ***.***.207.28, #38360
Kačko,já měla taky problém z máti,ona mě nebrala,bylo toho hodně,ale z pomocí psychologa jsem se z toho dostala,ale trvalo mi to roky,pořád jsem od ní něco čekala,třeba jen že mě pochopí,že se mě někdy zeptá,jak se cítím,nikdy jsem se nedočkala a nedočkám,dnes už to víma jsem s tím opravdu smířená a cestu si k ní nikdy nenajdu,i když jsem moc chtěla a snažila se.Ty ji máš taky asi pořád ráda,cestu si k ní hledáš a chceš najít,možná,že pořád ještě ani sama nevíš,co chceš,ale je to těžké.A taky chceš a přeješ si,aby byla jiná,ona se äle nikdy nezmění,a ty se s tím budeš muset vyrovnat,ale doopravdy,musí ti být opravdu jedno,jaká máma je a nic od ní nečekat.Možná se můžeš změnit Ty,ale změnit názor je jednodušší.Kačenko,beruško,já tím vším prošla,je to moc těžké ale držím Ti palce,aby jsi to zvládla a bude ti dobře,nebudeš se trápit,a Dianka to má podobné.Jarča
Apple, 03.03.2008 21:16:36, IP: ***.***.99.147, #38363
Ahoj DI,
ten tvůj doktor bude asi dáreček .... jestli by se nechtěl on spíš vyzpovídat pacošům ....:-))) A v tom, jestli vydržíš 2Coxi ráno by tě měl spíš podržet .... Já ti tedy věřím a držím palečky ... a z toho, že bulíš si nic nedělej .. já jsem relativně v poho,a le taky mě to ppřepadne jedna dvě ... prostě emoce chtějí ven, tak proč se tomu bránit. Takže hurá do 2 Coaxilů ... a dej vědět ...
Apple, 03.03.2008 21:23:46, IP: ***.***.99.147, #38364
Ahoj,
máš pravdu, že Stilnox je jen na chvíli ....já tedy s kombinací takovou, jakou jsi dostala zkušenost nemám, ale Prothiaden jsem užívala a chvíli mi zabíral ....ale zkus si poprosit o Zopitin 7,5mg, léčivá látka je zopiklon, látka s tlumícím, uspávacím účinkem na centrální nervový systém (hypnotikum). Lék usnadňuje
usínání a prodlužuje spánek. Uspávací účinek nastupuje po 15-20 minutách.pokud by se snesl s Mirzatenem. A nebo Dormicum .. to je 100%, ale je to taky hypnotikum. A zkoušela jsi Novo-Pasit ? Jsou to bylinky a chválí si je ......
Apple, 03.03.2008 21:28:31, IP: ***.***.99.147, #38365
Ahoj holky a kluci,
jsem tu tak nějak čím dál míň, ale čtu vás ... mrzí mě, že některým z Vás léčba ne a ne zabrat .. já mám zítra narozeniny a rok výročí, co mě drapla PP ... tak trochu bilancuju .... musím říct, že jsem podstatně jinde ....ale úplně venku nejsem a na to jsem dost sázela :-( nic méně, raduju se z toho, že můžu dělat zas skoro všechny věci, které mi chtěla PP ukrást .... on by se asi člověk neměl vzdávat a postupně to dobývat zpátky ... Tak to bylo trochu filozofie na noc :-)))
Všem přeju jen to nejlepší, těm které začínají s léčbou, hodně trpělivosti, starším harcovnicím ... holky nevzdávejte to, jednou se to musí zlomit ... věřte si... mávám ... už se blíží jaro, tak bude zase lépe :-)
Verunka, 03.03.2008 21:30:37, IP: ***.***.89.241, #38366
Všem beruškám a berouškům přeji krásné sny s pohádkovou tématikou!!! Pusinky V.
DIANA, 03.03.2008 22:50:53, IP: ***.***.62.29, #38374
ASTRIDO - ja ti to napisu bez obalu, jake mam zkusenosti s Tisercinem. Nejdrive jsem prestala uplne spat a tak to resila bylinkami, vecernimy prochazkamy a Stilnoxem.hypnozenem. Vse je vlaste stejna latka a pusobi jen na usnuti.Za 4 hod. jsem byla vzhuru. Bylo mi receno, ze nektera AD zpusobuji nespavost. SSRI vetsinou to delaji, protoze maji povzbudit. Pak jsou tlumici, ty se berou na noc, to je Prothiaden, ktery mi taky zkouseli. Po nem se spi, ale neni to od 1. dne. Myslim, ze tato kombinace dvou Ad by ti mela stacit ke spanku. Ja dostala Tisercin od naseho stareho psych. a k tomu Remood. Prvni noc jsem po teto kombinaci omdlela. Nas psych. me vyhodil, ja to tu popisovala. Jiny mi rekl, ze to bylo po pulce Tisercinu. divil se, ze ten snasim. Jak jsem vysadila AD SSRI a byla jen na tom Tisercinu , na spani, tak jsem spala jako nemluvne. jen jsem se divila, proc se vsichni doktori divej. Pak u toho soucasneho jsem se dozvedela, ze mi takova svinstva davat nebude. Ptala jsem se proc, a bylo mi receno, zese to psychiatrickym pacientum a ja mu rikala, to ja nejsem.On rekl, ze jak se to vezme, ale ne na tyhle prasky. Nechci te vydesit, ja mam problemy jeste z prolaktinem a tyto leky mi ho nekolikanasobne zvysily, ze jsem musela na MR mozku. Samotny je na spani dobrej, ale co to dela pak, nevim. Mne s AD SSRI udelal tohle. Kazda jsme jina a tobe vubec nic nemusi byt. Jen vim, ze by mi ho ani tenhle, ani ten druhy u nas nedali a oba se divili. Prothiaden je samotnej spaci. Kdyz tak, zkus jen 1/4. Ja si pak uz delala osminy a vis, jak je malinkej. Takze to jsou me zkusenosti. Promin, nechci psat,abych te vydesila, to ne, ale nechci ti ani lhat, kdyz jses na nej ptala. ja mam bohuzel tyto zkusenosti. pa D.
DIANA, 03.03.2008 22:55:39, IP: ***.***.62.29, #38375
JARUSKO - vis, nekdy se cesta uz najit neda. Nekdy je toho za zivot tolik, ze se ucho u zdbanu utrhne. Ja jsem kontakt s matkou musela prerusit i ona ho prerusila a musim se s tim vyrovnat. Nikdy jsem tomu neverila, ale jednou uz proste NEMUZES a NEMUZES MIT RADA. Je to tezke pochopit, kdo to nezazil a nevi detaily. Pa a pravou nohou-zitra. Zvladnes to! Dobrou noc D.
DIANA , 04.03.2008 7:25:22, IP: ***.***.62.29, #38382
Nas Mudr dava na nespavost AD nez Prothiaden, tak Trittoco - 75mg a beres 1/3. Neni navykonej a nepusobi v tomto mnouzstvi na deprese, ani uzkosti, bere se pul hod. pred spanim a spis, jako spalek od 1. dne. To bych rekla, je lepsi reseni a k tomu muzes to ranni AD. To se netluce. Jenze doktorum se spatne radi, nevim, jak je ta tvoje, ale zkusula bych to ji rict. doufam, ze jsem te nevydesila a ze jsi alespon trochu spala. D.
DIANA , 04.03.2008 7:40:35, IP: ***.***.62.29, #38384
APPLE - zdravi, stesti, lasku, k tvym dnesnim narozeninam!!!!!!!! Jinak preju hezke rano vsem lidicka, teto diskuse a vsem, ktere jdou do prace, klid a den bez uzkosti a PP. Ja jsem dnes zase rano cila.To jsou zmeny, ale uz to nebudu chvalit, zitra muzu umirat. Tak vsem hezkej den, tady vysvituje slunicko. Pa D.
Jana D, 04.03.2008 8:04:08, IP: ***.***.217.5, #38386
Ahoj DIANKO,vidím,že jsme tu první:o))Mě je dnes také fajn,třeba se zase tlak vyrovnal a bude to dnes príma. Já nemám doma barometr,ale je to fuk,hlavně,že se cítíme dobře.U nás také vykukuje sluníčko,tak mi je hned hezky.APPLINKO,také Ti chci popřát,moc zdraví,štěstí a lásky,hlavně stálé sluníčko v dušičce.Užij si krásné narozeniny a at je Ti nádherně.Tak a já jdu honem něco dělat,jak mi není nejlépe,tak nic moc neudělám ted mám energie na rozdávání,tak toho musím využít.Pááá vaše Jana
Marilyn, 04.03.2008 8:11:04, IP: ***.***.24.114, #38389
Tak jsem dnes ráno vstala, vzala si Lexaurin a až na motání hlavy je to zatím dbré, teď ještě uvidím, jaké to bude, vzít AD na noc, takže že by konečně začalo svítat na lepší časy?? Dneska mě chce kamarádka vytáhnout na jógu, tak asi podlehnu a zkusím to, než ležet doma. Přeji všem krásný den.
Mirka, 04.03.2008 8:20:52, IP: ***.***.158.236, #38391
Milý Applíku, přeji ti vše nej.... k tvým narozeninám.Hlavně ať ti ten klid vydrží, hodně zdraví a ať tě baví život.M
        Předchozí   1 .. 124125126127128129130 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.