Diskuse - Panikářky 8
Verunka, 02.03.2008 19:25:28, IP: ***.***.89.241, #38165Kočenky,tak jsem tady.Cítím se dnes velmi unavená a taková nějaká neš´tastná.No snad to zítra v práci přejde.Přeju všem krásný večer!!!! V.
Alka, 02.03.2008 20:00:14, IP: ***.***.214.94, #38174Alenko, asi bude lepší, když půjdeš k lékaři. Pry se to dělá i ambulantně, uvidíš. To máš těžké pořád sedět. Jak já s tebou cítím, měla jsem to nedávno, ale neodvážila se jit k lékaři. Vždycky si říkám, že bych šla po dalším porodu. Ale asi nikdy už nebudu mít odvahu být těhotná. Mám ze všeho velký strach.
Alenko, i já jsem velmi šťastná, že mě děvčata přijala a ty mezi nimi. Cítím se taky hloupě si tu stěžovat, ale od toho tu přece jsme. Také mi všechny moc pomáháte, i když třeba jenom pročítám a nepíšu:-))
Alka, 02.03.2008 20:06:26, IP: ***.***.214.94, #38175Verunko, to mě moc mrzí. Posílám ti trošku štěstíčka. Je to asi trochu počasím. Byla jsi už u gyn. s těmi měsíčky? Já bych vážně potřebovala nějaké životopisy o vás. Jsem zmatená kdo jste kdo. Stále nestíhám vás dočíst. Jste dnes s Alenkou takové smutné, až je mi hloupé psát, jaký jsem včera měla nádherný den.
Veroničko, ať máš klidnou noc a zítra v práci už snad bude vše OK. Moc držím palečky a posílám pohlazení po dušičce?-)))
Apple, 02.03.2008 20:18:07, IP: ***.***.99.147, #38177Ahoj Alenko,
to víš, že jsi mi moc pomohla, hezky jsi mi to vysvětlila ... děkuju:-)
Co se týče naší PP a že je jak to na houpačce, to známe, možná je to taky tím počasím i když nevím jak je u vás na Slovensku...... heslem je VYDRŽAŤ :-)) Ten Detralex s Coaxilem jíst můžeš, Mudr. mi ho píše bez problémů. Doufám, že se ti už aspoň trochu ulevilo .....ještě si můžeš koupit i čípky. Nevím jestli máš hemoroidy vnitřní nebo vnější ..... v každém případě přeju ať je ti brzy dobře .. nahoře i tam dole :-))
Apple, 02.03.2008 20:21:50, IP: ***.***.99.147, #38181Dianko, díky za radu, máma má půjčený nějaký z Ameriky na zápěstí, nasazuje se to jako náramek .. a jak píšeš ty ... ona ho má ráno vysokej a pak se jí snižuje. A tep má od 90 do 100 .....je jí 63 a 22 let se léčí s cévama, ucpává jí je cholesterol, potože jí chybí nějaký enzym ....no uvidíme zítra, zkusíme to a uvidíme .. a jak se daří tobě ?
Verunka, 02.03.2008 20:26:22, IP: ***.***.89.241, #38184Aluško,děkuju za slova povzbuzení.Zrovna teď jsem napsala svému známému gynekologovi obsáhlou sms o svých potížích,tak snad mi bude nějak schopen poradiit,nebo i pomoci.
Berunky,jsem tolik ráda,že jste tu!!! Samo nebe mi vás poslalo!!! V.
DIANA, 02.03.2008 20:29:52, IP: ***.***.62.29, #38186Tak dneska je na tom nas hodne stejne. Ja spala do 8 hod., pak se probudila a pokracovala skoro do obeda ve spani. k veceru jsem nemohla vydrzrt unavou a zase chvili spala a ted jdu uz zase spat, jsem nepouzitelna a musim rano vstavat. APPle- tak aby v tom bylo trochu vic zmatku, mne zase rikali, ze domaci tlakomer meri nizsi hodnoty tlaku. To je dobry, co? Asi bude nejlepsi, kdyz ho vezmete sebou a srovnate hodnoty u lekare. Mozna, jak ktery. Ale ze zkusenosti vim, ze je lepsi se nemerit, protoze pak si clovek PP akorad privola. Preju vsem dobrou noc. pa Diana
Alena , 02.03.2008 20:45:39, IP: ***.***.3.131, #38190Dianko moja,zajtra ti budem držať palce a veľmi na teba budem myslieť.Napíš potom ako ste to vyriešili s doktorom,dúfam,že pochopí tvoj stav a zvýši ti ten Coaxil,že bude rozumný a neurazí sa.Veď sa jedná len a len o tvoje zdravie,bože,my sa tak všetkého bojíme,aj toho aby doktor pochopil,čo potrebujeme.Moc ťa chápem a prajem,aby to všetko dobre dopadlo.Držkaj sa a pokojnú noc ti prajem bozkáva Alena
Alka, 02.03.2008 20:59:33, IP: ***.***.214.94, #38192Ještě DIANKO, držím zítra pěstičky pro štěstí. Snad bude tvůj lékař více chápavý, i proto aby se ti už konečně ulevilo. Všechno mu řekni. Přece musí nějaký lék existovat pro tebe. Jedeš tak daleko, tak ať to zvládneš. Pusinku na čelíčko, dobrou noc
marcela, 03.03.2008 5:37:12, IP: ***.***.63.11, #38237ahojíček dobré ránko a pokud možno i celý týden, DIANKO dobré pořízení u doktora, JARČO dobré vykročení do práce, nastupuješ přeci dneska, nebo v tom mám zase hokej, ALENKO, ALKO, MIRKO, AJKO, JÍŘO a další a další jak vám je????? My se za chvíli s dětma sebereme a jdeme na autobus do Prahy, jedeme na odběry na tu imunologii, to zase bude cestování:-(((( mám se tam sejít i s jednou známou, má dvouměsíční holčičku, tak snad i dobře pokecáme, půjdeme do kfc holky už se těší.....tak se mějte a já sem navečer nakouknu, pokud tedy nepřijdu dom a nesvalím se a nebudu spát a spát a spát
marcela, 03.03.2008 5:42:42, IP: ***.***.63.11, #38238tak a jdeme na to!!!!! mne se tam tak nechce......ještě si musím vzít léky a po odběrech je do sebe narvat.....
Marilyn, 03.03.2008 9:29:59, IP: ***.***.24.114, #38246Takže sedím v práci a celou dobu je mi šíleně zle, i když jsem si vzala Neurol, motám se a návaly úzkosti mám pořád, ale je to asi tím, že mi dnes odjel na týden přítel a já jsem tu sama....bojím se, že to nezvládnu...
Robert, 03.03.2008 9:33:21, IP: ***.***.102.229, #38248Ahoj všici, máte se dobře při pondělku, nikdo neulít ve větru?
Dianko taky ti přeju pochopení u doktora, ale moc tomu nevěřím, pochopí tě jen ten co to prožil. A jak jsi se ptala co dělám aby mi bylo líp, tak já nevím. Prostě se snažím nedělat si nervy s ničím a dělat si radost ze života jak to jen jde. A jak tady jednou psala Apple o těch AD, že maj spíš palcebo efekt, tak s tím se naprosto ztotožňuju. Pomůžou ti určitě z toho nejhoršího, ale dál už musí každej sám. Promiň že to píšu tak blbě tvrdě, ale je to určitě tak. Chce se to naučit žít v pohodě a víc relaxovat, třeba sportem s přáteli a tak. Já vím že to někdy vůbec nejde a proto ta léčba tak dlouho trvá. Mě taky není zdaleka ještě tak jako předtím, ale lepší se to. Taky se pořád ještě nedokážu nestresovat blbostma, ale snad se to jednou naučím a pak budu mít stoprocentně klid. Jo a pondělky nesnáším.
Robert, 03.03.2008 9:50:13, IP: ***.***.102.229, #38254Diano a taky mě osobně moc neprospívá dlouhé ranní polehávání. I když se třeba necejtím moc fajn, tak mi je líp vstát o víkendu tak nejdýl v 9 a něco dělat, než ležet a myslet na blbosti okolo toho. Ale holka to je jen takovej můj názor, tak to neber na těžkou váhu. Ty se z toho dostaneš v pohodě uvidíš.
Jo a vy ostatní chtěl jsem se zeptat, ty fotky na centrumu už asi nefungujou že jo?
Jarča, 03.03.2008 10:13:33, IP: ***.***.207.28, #38261Ahojte všichni,Marcelko,do práce nastupuju až zítra,dnes si budu užívat poslední volný den,ale mám nějaké vyřizování,tak musím do města.U nás na Moravě,je dnes docela dobře,dokonce i sluníčko vykouklo,ale má se ochladit.Marilyn,beruško,možná je ti opravdu špatně z obavy,co bude,když jsi ted sama,ale týden uteče,neboj,to zvládneš.Moc Ti přeju,aby tě úzkosti přešly,věřím,že Ti bude líp.Roberte,s tím ranním poleháváním máš pravdu,je lepší vstát.Fotky na centrumu fungují,ale je tam heslo 123 r fotky,prostě před heslem co bylo je jen 123,to je vše.A jsem ráda,že se držíš a celkem v pohodě zvládáš,mě je taky líp.Dianko,tak dobře pořid u Mudr.at ti nějak pomůže.Mějte všichni příjemný a pohodový den.Jarča