Diskuse - Panikářky 8
Marilyn, 04.03.2008 20:04:06, IP: ***.***.45.227, #38551Dianko, tak to je tedy hrozný přístup, jen tak Ti dát do rukou tak nebezpečné věci, mohlo Ti to i nějak ublížit, ale ty jsis určitě vyčetla vše potřebná a zvládla jsi to levou zadní. Nakoupil mi přítel, než odjel, tak nějak jsem si naplánovala týden, tak doufám, že budu moct ty plány dodržet, utíká vše potom rychleji.
Jana D, 04.03.2008 20:12:14, IP: ***.***.217.5, #38553MIRUŠKO,jdu to zkusit poslat znovu,zase úřadují skřítkové co je mám v počítači:o))))Jana
Jana D, 04.03.2008 20:18:40, IP: ***.***.217.5, #38554MIRKO,snad jsem skřítky přelstila a mail došel:o))))Jana
Lukáš, 04.03.2008 20:23:23, IP: ***.***.223.179, #38555No to se ti nedivím, že se ti samotné ven nechce, protože jsem na tom dost podobně a vím jaké to je, ale tím, že chodíš do práce a bereš AD, se s toho dřív dostaneš...já už jsem byl na tom tak, že jsem s práce zdrhal takže nemoc byla pro mě jediným řešením.Teď už se nemůžu dočkat zpátky, byl jsem před tím hodně aktivní, furt někde a mezi lidma jsem se cítil skvěle a teď tohle...nezbývá než si držet palce a doufat,že se ty časy co nejdřív vrátí....čaute
Lukáš, 04.03.2008 20:29:35, IP: ***.***.223.179, #38556Jo a někde jsem se dočetl, že stavy úzkosti zhoršuje kouření, alkohol a mléčné výrobky....ale je asi zbytečné to takhle hrotit, zvlášť u těch mléčných výrobků...s tím kouřením a chlastem je to asi horší, zvlášť pro nás kuřáky..
Marilyn, 04.03.2008 20:30:38, IP: ***.***.45.227, #38557No já právě také, pořád jsem někde běhala, za přáteli, s pejskem, jen tak se procházet, nakupovat a teď nejdu sama ani s košem. Děs běs. Člověk si myslí, jako to neni blbost ze začátku a pak tohleto, ale Luky, jsme šikulky a zvládneme to, viď...
Apple, 04.03.2008 21:00:11, IP: ***.***.99.147, #38560AJKO, jen posílej .. zatím jsou to prima e-maily .. a díky za přání
Verunka, 04.03.2008 21:44:50, IP: ***.***.89.241, #38571Berunky,vůbec vás nestíhám v posledních dnech číst,což mě mrzí a mám vůči vám i špatné svědomí.
Zítra jedu do Prahy ke známému na neurologickéé vyšetření kvůli těm migrénám a chci s ním zkonzultovat tu Mirenu,co mám zavedenou v děloze,zda díky hormonům v ní obsaženým,mi také není zle i z toho...No nechám si napsat i nějaké B12 nebo Milgranu,mám totiž pusu samý opar a jsem pořád unavená.
Kočenky,místo pečení závinu jsem 2h spala,ale cítím se velmi dobře.Teď se pěkně umyju,abych si zítra u doktora neutrhla ostudu,dokonce použiji i křovinořez na svoji bohatou srst a šampón pro psi na hřívu na hlavě....:-) ¨
Tak pápá berunky,také se pěkně umyjte,vyčůrejte,pomodlete se a utíkejte spinkat.Sny vám přeji sladké jako med.Vaše V.
Ajka, 04.03.2008 21:48:42, IP: ***.***.152.103, #38572Jak jsi psala o té dovče v nějaké daleké krajině nejlépe tropické, jé bych jela.....Mě totiž vedra vůbec nevadí, naopak, ale nevím jak bych zvládla vydržet 4-5 hodin v letadle.Co na to moje klaustrofobie.Leda bych se na letišti předem pěkně zlískala a bylo by mi to jedno.No jo, jenomže by mě zase třeba nepustili do éra. Fakt je, je bych vyrazila k moři ráda. Já jsem klasický plážový typ. Fláknout s sebou na písek, opékat se ze všech stran,nechat se objímat slanýma vlnkama ...... a zapomenout na všechno - i na rodinné povinnosti - ne to je žert.Na svoje miláčky bych nemohla zapomenout. Jé, mám děti vůbec doma ?........
Alka, 04.03.2008 21:50:51, IP: ***.***.214.94, #38575TY JO, vy jste toho napsali za dnešek, jsem absolutně mimo. Teď jsem vás půl hodiny přečítala. Dnes jsem se objednala na oční. Psychiatrička mi předepsala hořčík, kvůli těm očím a mám prý hodně pít. Psychouš mě pochválil, že píšu deník, ale nesmím přestat, jinak mi bude zase zle. Půjčil mi dvd komedii, tak se těším, až si to s manželem pustíme. Moc vám držím palečky, hlavně Marilyn ať se doma nebojíš....
Mirka, 05.03.2008 7:08:17, IP: ***.***.158.236, #38598Ajči, dík , že jsi mi jako jediná odpověděla na moji otázku. Ostatní to buď nečtou nebo na to dlabou.
Já jsem taky vždycky milovala moře ale teď po padesátce ho zas tak moc nemusím. Daleko větší přínos je pro mě , někam si vyjet s kolem. Jižní Čechy, Vysočina atd. To ale neznamená, že bych k tomu moři nejela. Ale tak jak ty, problém je cesta tam. Když jsem ala brala AD, bylo to zrovna v létě, neměla jsem s cestováním problémy. Myslíš , že bys to teď, když jsi v pohodě nezvládla? Nebo aspoň autem do Chorvatska?
Měj se moc hezky bábovečko!!
Jani, díky moc za tvoji odpověď, bohužel jsem se teď ráno nemohla dostat na maily. Nějak mi to stávkovalo. Tak uvidím odpoledne. Taky ti přeji pěkný den, taktéž všem ostatním.M
Marilyn, 05.03.2008 7:13:33, IP: ***.***.45.227, #38599Včera u mě byla kamarádka, dneska u mě bude také a zítra také, tak snad se už bát nebudu :)
DIANA, 05.03.2008 7:39:47, IP: ***.***.62.29, #38601MIRUSKO - ja to ctu a cetla jsem i ten tvuj prispevek ohledne dovolene. Ja miluju teplo a vubec mi nevadi. CHodit nalehko a vzdy se schovat do stinu a neco studeneho, to se da. Nevadi mi to.Naopak mi vadi, kdyz se musim balit a je osklivo. JA a dovolena. Bojim se ji kazdy rok a stresne moc. Tesne pred ni mam uzkosti obrovske, boli me v krku-najednou, mam kolisavy tlak a rikam si, ze v tomhle stavu nemuzu letet. ALE taky vim, ze jakmile se tam presunu, bude mi dobre. Zada prestanou bolet a je mi fajn, slyset more a slunicko nabiji endorfiny.To mi doporucoval psychiatr vzdycky, kdyz jsem mu rikala, ze nemuzu. Tak se nacpu ten den berlickama a letim v bezvedomi, takrka. Ale jakmile jsem tam, je mi moc dobre. Mam stale na hlave ksiltovku a piji a jsem ve stinu. Ale zmena prostredi dela moc.Ja jsem zavrena v panelaku a nemame ani zahradku. Letos mame od vanoc zaplaceny RHODOS, tak doufam, ze to nebudeme muset rusit. Vloni bylo TURECKO, predtim KYPR, ten primo miluju. ALE jezdime mimo sezonu-cerven, nebo zari. Tak to jsou me pocity z dovolene. Ja zase nemuzu na kolo, kvuli pateri. Ale kdybych mela chaloupku nekde, kde je tepleji, nez tady na severu, mozna, ze bych dovolenou u more nepotrebovala.Ale mi nemame kam odjet. pa a vsem hezky den, Tady mame bilo a chumeli. Diana
marcela, 05.03.2008 7:43:41, IP: ***.***.63.11, #38603marti já jsem psala, že tu několik dní nebudeš, že máš mimo počítač..........a dokonce se to i odeslalo, dávala jsem to sem chvíli po tom co jsme spolu mluvily
marcela, 05.03.2008 8:08:29, IP: ***.***.63.11, #38606ahojíček a dobré ránko!!!!! holky já před těmi co mají rády teplo smekám, pro mne je to mor, nejsem schopná vegetovat, loni ta tropická vedra to nebylo nic pro mne!!!!!!! známá je teď thajsku letěli 13hodin, psala jaké je tam teplo 35ve stínu, brrrrrrrr!!!!! pro mne je ideální 25:-)))) naše mladá byla loni na ozdravné pobytu v chorvatsku, byl skvělej, přivezla si angínu a boreliozu, letos jí přišla znovu možnost letěl, odmítla, prej ani náhodou......!!!! já zahraničí nemusím, vůbec mi to neláká, letos jsme si zamluvili chatku na baldovci, loni jsme byli v borové(tam to bylo parádní), předtím na moravě taky.............ALKO pak dej vědět jak jsi dopadla na očním. MARTI jak bylo na masáži????