Diskuse - Panikářky 8
Marilyn, 05.03.2008 11:34:40, IP: ***.***.24.114, #38659Já se vždy hecuji celé dopoledne a pak, když má přijít na lámání chleba, tak to na mě přijde, no nechápu to. Začnu se třást a jsem jako malé dítě, katastrofa a přitom je tam dneska tak krásně, ale ten strach. Odkud jsi, jestli se můžu ptát??
Marilyn, 05.03.2008 11:41:23, IP: ***.***.223.179, #38662No jasně to mi vždycky udělá taky, že když mám jít na věc tak se rozklepu, ale snažím si to nějak vytěsnit z hlavy....jinak jsem z moravy:-)....odkaď ty?
Marilyn, 05.03.2008 11:53:10, IP: ***.***.223.179, #38664Vždycky si řeknu, přece nejsi žáden salát, že ani ven nevylezeš a jdu ven, pak mě to většinou drapne a já se těším až zas budu doma, ale už jsem existoval normálně jenže se mi to minulý týden vrátilo, takže všecko od začátku...jinak nechci moc psát město, hlavně kvůli práce, přece jenom je to tady veřejně přístupné...
Marilyn, 05.03.2008 11:59:51, IP: ***.***.223.179, #38665Jaký máš nick?
Marilyn, 05.03.2008 12:19:48, IP: ***.***.24.114, #38671Právě, také nechci, aby náhodou někdo nepřišel na to, kdo jsem :)
Mám ten samý nick, jako tady a moje číslo začíná 33
DIANA, 05.03.2008 12:23:33, IP: ***.***.62.29, #38675Zdravim berusku a brouka. Tak jsem se dnes dozvedela, ze na ID- nervy, jedine dlohodoba a opakovana hospitalizace a opakovanymi pokusy o sebevrazdu. O to, ze nemuzu nekdy taky ani s kosem, to pry je zalezitost partneru. Jen abyste vedeli, jake si partnery tedy vybirat. A to, ze nesnasim zadna AD SSRI, jen Rivotril a Coaxil je taky moje vec. Agorafobie-pan doktor zrejmne nevi o cem je rec. Takze me k te sebevrazde asi donutej, ale radeji bych vrazdila ja jeho. Namyslenej duchodce, kterej je bohuzel zdravej a jeste se cpe na mista dobre placena. LUKASI - kde je to misto u more, na tom svete? Jinak podle krcni patere mych musela mit ochnutou ruku, ani pani predemnou to nedostala, byla po operaci patere. Mozna jeste vydloubane oci a urizle usi. Prominte- jsou to d**ilove. Musela jsem si ulevit.
Lukáš, 05.03.2008 12:41:17, IP: ***.***.223.179, #38680Je to na poloostrově úlpně dole v Chorvatsku, jmenuje Trpanj, píšeš tu, že toho máš oblítaného celkem dost, já jsem taky dovolenkoval na různých místech, ale tam se mi líbí jednoznačně nejvíc....
marcela, 05.03.2008 12:42:15, IP: ***.***.63.11, #38681DIANKO TY JSI BYLA PŘED KOMISÍ????? ŽÁDALA JSI O PLNÝ ID?????? ten oni neradi dávají, nedávno to bylo v černých ovcí neviděla jsi to, paní po pracovním úrazu, nemohla na ruce na nohy, chyběly jí tři body na plnej, prej se to nesčítá, nějaké ty body......inu hlavně, že naši pohlaváři mají plno výdobytků
Marilyn, 05.03.2008 12:55:33, IP: ***.***.24.114, #38684To nevadí :) nemůžeš mě tam najít, nebo?? Tak mi napiš Tvůj nick a já Tě zkusím najít..
Lukáš, 05.03.2008 13:11:48, IP: ***.***.223.179, #38687Pisni mi to číslo na mail na mlock1, jsem na seznamu
siva, 05.03.2008 13:31:08, IP: ***.***.18.54, #38692Ahojky zdravím Vás všechny. Chtěla bych poděkovat tímto celé staré gardě,jak mi moc pomohly,jak mi otevřely oči,bylo mi s Vámi holky strašně moc dobře. Nastal čas všem poděkovat a žít dál svůj život. Je mi moc líto,že se naše skupina těch nejlepších žen rozprchla a zůstali jen někteří ale přesto všem děkuji. Psaní do diskuse mi velmi pomohlo,měla jsem se komu svěřit a věděla jsem,že vždy dostanu na všechno odpověď a pohlazení po duši a na noc jste mi posílaly anděly,aby mně chránily! Jste zlaté duše a jsem moc ráda,že jsem s některými ve stálém kontaktu. Moc mi chybí:IVANKA,SUINKA,LENOUŠEK,LAURINKA,byla tu s námi i MARTASLUNÍČKO,zdravím ALENKU,MONI,AJKU,APPLÍKA,ALČU,BABINKU,DIANKU,JARUŠKU,MARTIČKU,MIRKU,MAJULKU,VERUNKU a strašně dlouho se neozvala PAVLÍNKA těm všem moc děkuji a novým dušičkám přeji, aby měly tak krásnou komunikaci jako jsme měly my. Držím Vám palečky, ať je na tom světě jen a jen hezky! Třeba se nám jednou splní sen který popsala IVANKA a všechny v krásných šatech se sejdeme u LENOUŠKA v HILTONU a bude nám spolu moc hezky a budeme si určitě mít o čem povídat. Přeju všem beruškám v životě už jen to dobré a nikdy na Vás holky nezapomenu!!! Mějte se moc moc hezky a ode mně přijměte prosím anděla plného lásky a štěstí!!! Vaše SIVA Jestli jsem na někoho zapoměla tak se strašně moc omlouvám!!!!!
Ajka , 05.03.2008 13:33:43, IP: ***.***.152.103, #38693Máš pravdu, já se fakt vdávat nechci. Sice se naše situace dost vylepšila, žárlivec se uklidnil, přestal mě kontrolovat, tak se mi svobodněji dýchá, má novou, mnohem líp placenou práci ( ale to možná víš ) takže si nějak zvlášť nemůžu stěžovat.....ale i to není důvod ke svatbě, společně mít děti pravděpodobně nebudeme - já nechci- zatím- navždy......
A s těmi AD ? Už je to v plánu, nechtěla jsem nic a nechci stále, nic uspěchat, ale navrhnul mi to sám, takže asi od příštího měsíce začnu. A strach opravdu nemám.Jasně, nevím so to se mnou udělá, ale příčina mých potíží je odstraněna, já jsem smířená, tak snad není důvod k nějaké panice!!!!
Můžeš být i přepracovaný, ono toho je na tobě taky dost,a stresy, ty se staly nedílnou součástí našeho každodenního života. S tím nic nenaděláme, jen se musíme naučit tomu odolávat, nebo vyrovnat. Já jsem naštěstí tak rozlítaná a zaměstnaná, že na nějaké myšlenky či sebepozorování nemám čas. A jsem samozřejmě za to hrozně ráda. Vůbec si nestěžuji. Drž se, drž....AD bereš pravidelně?
Taky si občas dám skleničku, nebo dvě, tři.....vínka a jsem v poho. Jenom po pivu jsem se pěkně kousla....No to jsem zase byla pak chytrá.....jako rádio, jen mě nešlo vypnout.....:-)))))) Naštěstí nás bylo takových víc tak jsem dobře zapadla a nevyčnívala.....
DIANA, 05.03.2008 13:33:55, IP: ***.***.62.29, #38694Ja uz castecnej mam na zada, ale operovat se to neda, je to riziko. Zustat na voziku opravdu nechci. MARCELKO - nechteji, ale to chovani? Ja jsem ze skolstvi- MS a kdyz jsem dostala castecnej, tak mam malej a snazila jsem se a to jeste, prosim, ze znamosti zistat, alespon na š hodiny ve skole uklid, tak mi mohl pomahat pritel, pak uz tam chodil misto me on a pak jsme toho museli nechat. A vis co mi rekl? VY JSTE ZE SKOLASTVI A PAK JSTE UKLIZELA? Tim mi naznacil, jak hluboko jsem klesla: d**il.!!! LUKASI - mam deprese, uzkosti, PP a Agorafobii. Tu jen kdyz mam uzkost vetsi. Rikam, ,mela jsem oci a usi. To byla ta chyba. Nebo jsem se mela pokouset kazdy mesic o sebevrazdu. SARI - napis mi, jak ti ta hypnoza pomaha a jestli spis? Ja si to porad neumim predstavit. Kdyz bych sla na tu operaci, tak to mam jiste, zustanu na voziku. Tak si vyber.
Ajka, 05.03.2008 13:47:31, IP: ***.***.152.103, #38695Ahojky Miruško, já bych autem cestu určitě zvládla, z toho nemám strach. Já bych asi zvládla i to letadlo, jen se mi do toho dobrovolně moc nechce, ale když to přijde, jdu do toho po hlavě a nepřemýšlím nad tím co by, kdyby. Ono taky hodně záleží na momentální situaci. Když se cítím svěže, odpočatě tak má chuť zdolávat všechny překážky světa. Naopak, když jsem unavená, podrážděná, tak se mi do ničeho nechce...Určitě to znáš. Jenomže zatím je to tak , že asi veškerý dovolený budu trávit na chalupě a makat, víš ? Tím, že mamka tak sama nepojede, zůstává práce stát. A pak to chce všechno strhnout za jeden víkend. Ona je velmi pracovitá, na svůj věk fakt dost schopná, ale kdyby sedla na autobus, když už odmítla řídit auto, a jela na týden, tak si může dost věcí připravit.A nebo by jsme jí tam odvezli a ona by tam zůstala a nevracela se s námi.Je v důchodu, sice ještě pracuje 2 dny v týdnu, ale mohla by si to zařídit, aby jí týden postrádali. Jo je to moc složitý.....
marcela, 05.03.2008 13:47:55, IP: ***.***.63.11, #38696dianko, dnešní lidi, hlavně ti, kteří o něčem rozhodují si nevidí do huby, promiň mi ten výraz, ale je to tak!!!!! jsou to hovada, kteří netuší jak člověkovi je, měli by si tím projít taky. dala bych mu do huby, ale vsadila bych se s tebou, kdyby tam přišel přičmoudlík, tak ho má hned a nikdo nic nenamítne........holka zkoušej to dál, hold je otravuj pořád dokola, já jsem zvědavá jak dopadnu já, ČID mám do konce září, pak se uvidí, teď je mi zrovna tak nějak dobře, ale takhle to vypadalo i loni 2-3měsíce jsem byla v pohodě a v květnu to začalo nanovo!!!!!!! kolik ti vlastně je??? jestli tedy můžu být zvědavá??? pa pa pa jdu s malou do města starší zůstane doma, včera jí bolelo v krku a měla dneska zvýšenou teplotu, tak si pustí pohádky a chvíli to tu musí vydržet