Diskuse - Panická porucha
Lena, 24.04.2007 10:44:07, IP: ***.***.133.185, #6994Ahoj, stalo se mi něco moc podobného, vypila jsem během dne 6 silných káv s mlékem, vůbec jsem to nehlídala, byli jsme
venku na zahradě a hráli různé hry- kuželky, petang, trochu jsem poklízela...., pak přišel
stav který popisuješ, taky jsem si nechala
zavolat záchranku a dali mi něco na uklidnění
a odjeli. Od té doby- je to asi měsíc, mám
stavy panické poruchy a je pro mě problém
jít někam sama.Jsem v PN, ale kvůli problémům s svalem, v dětství mi vyřízli
špatně uzlinu na krku a od té doby mám
potíže a mám časté migrény.Taky v rodině se
vyskytly problémy, atd. Prostě najednou se vše nakupilo a připadá mi, že předávkování
kofeinem už byl jen spouštěcí moment. Nevím. Tohle jsem zatím nikomu neříkala, ale
kvůli zmíněným migrénám mě čeká psychotomatická léčba- denní stacionář. Tak uvidíme, jestli to bude k něčemu dobré. Zatím
na uvolnění užívám Jarsin- třezalkové antidepresivum.Manžel má zatím pochopení, ale myslí si, že to bude za chvíli v pohodě. Já, ale cítím a taky čtu, že je to na delší dobu.
mám starosti i kvůli práci a taky obavy, abych
zase fungovala normálně.Připadám si slabá, jako moucha.... Jinak dýchání zkouším také a zatím je to jediná věc, která mi pomáhá. Mám syna, kterému je jedenáct let, je to taky
to co mě drží nad vodou. Snažím se, ale ten
srach mě zatím drtí. Jak je Tobě nyní ???
Doufám, že nevadí tykání?
Dana Hrušovska, 24.04.2007 13:40:06, IP: ***.***.199.210, #7004mam problemy psychycke mam strach ze niekde odpadnemberim lieky od psychiatra ale asi nepomahaju mam aj zistenu vysoku hladinu prolaktinu toje hormon.mozte mi poradiť ako dalej pokračovať.mejlova adresa daniela 444@pokec.sk
zuzka, 24.04.2007 23:03:31, IP: ***.***.149.219, #7020ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:05:37, IP: ***.***.149.219, #7021ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:07:15, IP: ***.***.149.219, #7022ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:08:13, IP: ***.***.149.219, #7023ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:09:35, IP: ***.***.149.219, #7024ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:11:26, IP: ***.***.149.219, #7025ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:13:05, IP: ***.***.149.219, #7026ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:13:55, IP: ***.***.149.219, #7027ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:15:28, IP: ***.***.149.219, #7028ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:17:04, IP: ***.***.149.219, #7029ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:18:06, IP: ***.***.149.219, #7030ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:19:35, IP: ***.***.149.219, #7031ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.
zuzka, 24.04.2007 23:21:26, IP: ***.***.149.219, #7033ahoj,chci ti napsat svuj pribeh.po umrti tatinka se mi 4 den dostavil p. zachvat.max.silny.bylo to loni v unoru.po 2 mes. jsem se nechala odvezt na kliniku,kde mi objasnili nemoc a moc pomohli.zacinala jsem na 40mg.citaleku,dnes uz jen 10mg.pomohla mi i psycholozka.jsem ted temer bez uzkosti,pomaha mi sport,odpoutala jsem se od sebe pozorovani.neni to nebezpecne.neboj to zvladnes.neboj se toho,pa.