Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Soňa, 08.07.2008 21:15:34, IP: ***.***.115.22, #56327
Dobrý večer všem. Zase jsem se pobavila. Ale teď to nemůžu ukázat holkám, protože je to v jejich věku opravdu nevhodné. Tak žádné hraní divadla nad Halininýma příspěvkama nebude.
Dnes mě navštívila má kamarádka MIGRÉNA. Srazila jsem se ráno s blbcem a už to bylo. Tak mě naštvala kamarádka, že mě začala bolet hlava. To se stává málo, ale pak mě bolí 2-3 dny. Prášky to trochu uklidní, ale musí to přejít samo. Ani venku jsme dneska nebyli. Ani nakoupit. Jedli jsme jen zásoby. Odpol mě děti nechaly i chvíli spát, zatáhla jsem žaluzie a užívala ticha. Každý má nějaký problém, já mám zrovna tenhle. Taky jsem pak k nepoužití. Doslova k ničemu.
Větší holky jsou ještě venku a malej leží v ložnici a kouká na televizi. Všechno jsem vypla, jen ten monitor mi nedělá dobře. Ale já to chvíli skousnu.
Navnadili jste mě tady na dovolenou. Co jsou děti na světě, tak jsme pořádně nikde nebyli. Nejlepší s dětma je si pronajmout chalupu někde u lesa u nějaké přírodní vody, Všechno se teď točí kolem nich, tak se těším, že až se aspoň ty starší osamostatní a bude zbývat víc peněz, že se taky někam podíváme. Dovolená na chalupě nás vyjde na 20tis, když nechci vařit a dovolená u moře 60tis. pro všechny. To je teď nereálné a dovolenou na splátky opravdu nechci. Snad se taky dočkáme, ale tady v Čechách je taky hezky. Vždycky přijedem spokojený. Jen si užívejte dovolený a sluníčka. Postaví vás to zas na nohy.
Naše holky chodili taky venčit pejsky z útulku. Já bych to dělat nemohla. Já bych měla každýho, co by tam zbyl a nikdo ho nechtěl, doma. Občas mi nějakýho přivedly ukázat. Vždycky byl ošklivej, ale hodnej. Jinak nalezence máme taky doma. Holky ho před 10ti lety našly na ulici. Už samozřejmě zůstal. Měli jsme korelu, tu jsme taky našli, ve vchodě. Pak někdo vyhodil křečka, ten taky zakotvil u nás. My jsme taková záchytná stanice. Rybičky chtěla sousedka vyhodit do záchodu, taky skončili u mě. Hrozný. Nesnáším, když někdo těm ubohým tvářičkám ubližuje. A taky dětem. Zabiju jen komára a otravnou mouchu, ale takový lidi bych mučila. Nalezence máme pořád, ale až náš hafík půjde do nebíčka, tak si chci dopřát pejska, po kterém toužím. Je to howavart. Vždycky jsem měla německé ovčáky, ale teď toužím po tomhle. A ne, že mi zase některé dítě přivede nějakýho opuštěnýho "vořecha". Víte, jak to myslím. Každý zatoulanec má u nás dveře otevřené a aspoň se o něho postaráme.
Určitě každý pozná, co píšu já a co nějaký neandrtálec. Já to poznám u každého taky, tak nevím, co se ten dotyčný, nebo dotyčná namáhá. akorát ze sebe dělá blbce.
V pátek by mělo být teploučko, tak by jsme se chtěli jet alespoň na chvíli koupat. Snad to počasí dovolí.

Tak téhle diskusi zůstaňte věrní, budu to zkoušet dál. Přišla jsem sem náhodně a je mi tady s vámi dobře. Jsem s dětmi sama, tak si pokecám aspoň s vámi. Je mi jasné, že "někdo" bude rejpat, že lžu, že mám drahou polovičku, tak to hned vysvětlím. Drahá polovička jezdí po Evropě a je vždy 9 dní z měsíce doma. Někdy taky ne, teď jsou dovolené, tak byl doma jen na víkend a snad přijede ještě na jeden. Ten co bude teď.

Kebule bolí, zítra to snad bude lepší. Mějte se krásně.
Sluníčko do bolavých dušiček.
Malirka8, 08.07.2008 21:53:35, IP: ***.***.60.43, #56337
Příjemný večer všem milým dušičkám :-)))
Tak, ten útulek jsme našli snadno, protože mužský věděl, kde přesně v tom lese je a zrovna šla dovnitř nějaká paní s pejskem na vodítku. Došlo mi, že vrací pejska z procházky. Pejsek se choval úplně normálně. Já jsem se pod slunečními brýlemi rozbrečela dojetím. Ale ne lítostí nad tím psem, ale dojetím, že jsou mezi námi ještě lidi, kterým záleží na štěstí ostatních živých bytostí. Zatím jsem je poznala jen mezi vámi. Opravdu je mezi vámi několik těch, kteří se starají o zatoulaná, nemocná, nebo stará a odmítnutá zvířatka. Co jsme to my, depresivní osoby za lidi, když si bereme domů ošklivá a nemocná, stará zvířátka, abychom se o ně postarali? Říkají, že jsme blázni :-))
Pozdravila jsem mladou ošetřovatelku, která si zmíněného voříška od hodné paní přebírala a zeptal se jí, jestli se můžu kouknout na pejsky. Ona. že ano, ale dovnitř nepouštějí. Dalo se na ně dívat přes plot. Moc jich tam nebylo, krásný vlčák, kokršpaněl azbytek kříženci, mě zaujal kříženec irského vlkodava. Blbnul si ve svém kotci s miskou na vodu, řádil s ní, jako pominutý, prostě si hrál a byl v pohodě. Vybrala bych si na venčení bílou chlupatou osmiletou fenku, protože byla klidná. Ale nejradši bych šla s tím trotlíkem, který se bavil s miskou, jenomže bych ho asi neudržela na vodítku, je to dvouletý silný pejsan :-))
Zeptala jsem se i na venčení a prý není problém, když jim podepíšu, že pejska nepustím z vodítka. Tak uvidím, jestli se odvážím.

* * * Klidnou a dobrou, ničím nerušenou noc vám všem, milým přátelům * * *
cikàn, 08.07.2008 21:55:34, IP: ***.***.143.55, #56338
tak co jé vy mrdky proc nedyskutujem?asi vam dam vsem k**ota do huby!
Soňa, 08.07.2008 22:10:32, IP: ***.***.115.22, #56344
Pročítala jsem minulé i hodně minulé stránky diskuse a mám takový dojem, že zrovna na tvé jméno, Malirka8, jsem narazila v souvislosti s rybičkama. Možná se pletu. Přečetla jsem toho hodně. Taky mám tlamovce. Jeden je tak agresivní, že když čistím akva, tak holka musí stát se síťkou a chránit mi ruce. Docela to bolí, když štípne a hlavně se člověk lekne. Mají opravdu sílu. Jestli jsem se spletla, tak se omlouvám.
Jééé Halina , 08.07.2008 22:35:11, IP: ***.***.173.78, #56349
Jen do nich k**ténů Cigáne a Hemeroide, do všech Roman šlapek, děvek s prasečí hlavou s jménem Soňa, blbísků jako je Jája, co se nechá tejrat nějakým d**ilem a ještě ho živí....- vidíte sami, co jste za póvl, jak už jsem psala dřív ..... d**ilní Petr má nemanželský děcko, Malířka je lhářka a parazit ... Toni je chudák, rodina ji terorizuje, ale dobře jí tak debílkovi .... tuhle diskuzi vám zničím magoři úchylný, neměli jste za mnou lézt a ještě se zastávat darebáků z ženatého .... Soňa s prasečím rypákem, cigánka Romana, magor vylízanej s papíry na hlavu Luboš, hihihi .... hnusnej póvl jste ... závidíte Halince .... prčáááááááááá
depresáci vod cikána pro Halinku, 08.07.2008 22:42:37, IP: ***.***.173.78, #56352
Šak je zmáknem Halinko, šak tebe já uznávam, to ty viš né ... šak ať si tady zajdou blbci na ženatého je to tam černý na bílym od tebe, koliks měla ptáků co, jo, že padesát penisů drželas v pazouře tam pišeš a dobře holka, šak to ty milenky a magoři tady závydí.
S mým sis hezky pohrála a jediný mně s*alo, že pro hemeroida, blba jednoho jsi šlapala dřív, ale neva užily jsme si to parádně p**elino jedna s tebou to bylo dost dobrý, ať tady ty měchřiny tupý čumí a závidí. tady to rozcupujem, šak su tvoj kamoš a moja rodina tě taky podrží, tvoja suseda je dobrý šukna - akci za patnáct stovek, ale tys lepší, zadara a ráda, tebe ja myluju - cikán
Halina , 08.07.2008 22:42:44, IP: ***.***.9.57, #56353
Primitivní Sona píše:......zase jsem se pobavila........ podívejte na čím se baví náš primitivek:

silvo stejnak kecas a mas hlavu jak prase!celulitidu mas a to dost a bejt tebou tak s tim neco delam!toho tuku mas na sobe tolik ze plnej autobus bezdomovcu by si s tim natreli chleba:)ses fakt dobytek!

n**erte mi uz bu***anti!romano tebe znam vzdyt ja sem bil tvuj zamestnavatel adelala sy pro me jen pockej az te chytnu slapko!

Jsem druhý Silvin hemeroid a nevěřte hemeroidovi Haluš, že má Silva bobra.
S pozdravem Beluš

Sońa má doma chlapa, co jezdí s kamionem.......to se dalo čekat, to jsou ti největší primitivové, jako SOŃA....svůj l svému .....hihi

šlapka halina, 08.07.2008 22:52:35, IP: ***.***.173.78, #56354
Neser ty k**ote cigánskej a ty dylino Halino mrcho ... kdyby mně nebylo, tak jsem oba v p**ely půčovat vam prachy sem byl dobrej ty dacane a d**ko pražská, fuchtle jedna a tady se mě paktujete za zádama a nejsem vam dost dobrej nebo co.
Dyž pro mně halina šlapala, bylo to k hovnu, to ti povim cikáne blbej,po čtyřicítce byla jetá a ted v padesáti po ni pes neštěkne a voba tady prudite a eště potřebujete abych vam pomahal s halininejma depresákama, si to tady rychtujte samy vy dva k**oti... cikáne dlužíš mi neco, pamatuješ A JE TO pár papouchů a ty mrcho taky máš u mne dluh, takže to vyvalite rychle nebo si vas s klukem najdem a rozbyjem vam dršky pasáci hnusný, hemeroid ještě neřek posledni slovo
Neser dylino, 08.07.2008 22:57:09, IP: ***.***.173.78, #56355
na halinu nesahej blbe ... to byla dycky dobrá šlapka a dělala dobře dokavád to šlo a tebe se tak leknem ty hovado, máš z mozku piva kostku, hehe, dyž budem chtít dostaneš po kebuly od mně a mejch kluku a halinka a jejího mladýho vzdělanýho přítele nakládačku století trapáku
Halina, 09.07.2008 7:08:06, IP: ***.***.9.57, #56361
Musíš dělat jakože to nevidíš......zase jsi to zvoral a reaguješ na to.......hihi......:-)
Malina, 09.07.2008 7:45:57, IP: ***.***.113.254, #56363
Jaktože už nechodíš opruzovat na novou diskusi panikářek? Máš strach, protože tě odtud vypráskali, tak opruzuješ tady, že ty prasklý hemeroide?Protože to je to jediné , co na tom světě máš a asi se při tom ukájíš.
Malina, 09.07.2008 7:51:32, IP: ***.***.113.254, #56364
A teď se dívám, že na ženatém milenci se už taky na tebe vybodli, tak ti zbývá jen tato diskuse pro ukájení tvých chtíčů.
petr, 09.07.2008 8:35:41, IP: ***.***.211.194, #56365
Pěkný den vám všem a těm, kterým není zrovna ejchuchu, ať alespoň není ouvej :-)))

Včera jste rozjeli celkem slušnou debatu o dovolených, která byla celkem zajímavá. Víte, jak píše Soňa, ona dovolená u nás může mít taky něco do sebe! Rád jezdím třebas do Jeseníků...Poslední tři roky jezdím hlavně do Tater (Vysokých) a musím říct, že je to fakt super. Však jsem tady psal (a byl jak jinak než osočen :-))) ), jaký je to prožitek být 4 dny a 3 noci mimo jakýkoliv dosah lidí, dokonce i signálu mobilů...., jen mezi tou úchvatnou tatranskou přírodou a taky asi divokou zvěří, i když ta se dá naštěstí jen vytušit, neboť je plachá a s člověkem se vídat moc nechce...

Rmča (tuším) se ptala, kam by bylo nej. jet...I Malířka psala o Tureckuo Pammukale...mám trošku podobný zážitek, byl jsem v Kemeru na jihu Turecka, šílená vedra, snad 43st.ve stínu, ještě že byla klima...taky absolvoval výlet na Pammukale.Je to sice úchvatné, krásné, můžete chodit teplými prameny, koupat v jezírkách, vody je ovšem tak málo, že ji poští jen do určitých úseků, skály byly ale tak bílé, že bez brýlí se vůbec nedalo...taky ale proto, že bylo děsně větrno.Pam.je ale celkem daleko, jeli jsme pustýma horama, kde snad nebyla vůbec žádná voda...Co bylo parádní, tak lodní výlet kolem pobřeží s obědem v nádherné zátoce a spolu s tím spojené potápění...
Jeden rok jsem se rozhodoval mezi ostrovy Kos a Kalymnos a...letěl do Maroka..byl to last minute do hotelu s polopenzí, z balkonu byl vidět Atlantik a západy Slunce teda byly naprosto jedinečné. Jádlo bylo úžasné, první den jsem naložil 32 druhů na ochutnávku a pak už jen vybíral...naprosto ojedinělým zážitkem pak byl dvoudenní zájezd do Marakéše, kde jsme zůstali přes noc v překrásném hotelu, ale hlavně navštívili pravý africký trh, dříve nej. tržiště s otroky. Neuvěřitelná atmosféra různých umělců, prodavačů, opic, hadů....prostě fakt super! Jinak jsme byli v letovisku Agadir, které bylo po zemětřesení znovu vystavěno a jelikož nezůstaly žádné památky, staví za městem ze stejných materiálů a obdobnými postupy nové-staré městečko. Některé části jsou již obydleny, dílničky, byty, obchody...paráda. To je informace spíš pro Romču, myslím psala o Maroku...Víte, ono marná sláva...dovolená může být pěkná téměř kdekoliv...Jeseníky, Šumava...hlavně abychom byli zdraví...s D nebo jinými problémy by ani v 7mi hvězdičkovém hotelu nebylo fajn...
Těm , kteří vybíráte dovolenou, ať vyberete tu nej, těm kteří jdete po úřadech, ať se daří a všechno vyřídíte a všem vám, ať se máte co možná nejlíp a hlavně, ať je vám fajn.

petr

Halina, 09.07.2008 10:22:37, IP: ***.***.9.57, #56370
Ne omyl d**ile Malino..........z ženatého jsem je vynesla já.......já jim dám zahýbat v přímem přenosu a ještě s tím chlubit na forech.........a Panikářky mi nevadí, pokud za mnou nelítají jako Marta a Anna..........a neurážejí.........Malino d**ilní.....

To bych taky chtěla Petře spát v Tatrách mimo cesty .........aůe kdyby to udělal každý, tak by byly ta Tatry ještě zničenější....byli jsme tam na líbánkách před dvěma lety a miláčkem.......a byl tam přímo Václavák.........kdyby přešel Václavák mimo cesty , tak by to byl malér.....takže my spořádaní chodíme kudy máme a podvodníci lezou mimo značené cestičky..... fuj.......
tce, 09.07.2008 10:58:02, IP: ***.***.73.19, #56372
ahoj jak to jde? nejde to od desíti k pěti ale od pěti k nule. Prostě nejsem schopnej fungovat a střídá se to ve mě jako noc a den. Spíš jako dlouhá noc a krátký den, odkládám doktora, protože ten mi nabídl už jen jako poslední možnost jít na 6. týdnů do léčebny na psychoterapii nebo cosi podobnýho a to já si nemužu dovolit. Jednak mám obavy, že by se to provalilo a myslely by si o mě všichni v okolí a v práci že jsem vážně blázen a jednak kvuli práci, to víš dluhy a každá kačka dobrá. Nějak to zatím plácám takhle a snaím se to ukočírovat sám, nedaří se ale ještě neskáču.
        Předchozí   1 .. 220221222223224225226 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.