Diskuse - Deprese
Halina, 10.07.2008 6:21:55, IP: ***.***.9.57, #56430Milá Marcelko neboj se že nebudou emoce, Halince nadáváš vždycky dobře a procítěně ...........:-):-)Nadávat teda umíš.....
No vy ste se tu sešli, Lubošova dcera si najde ožralu v hospodě a vztah začne mankem 30 000 a rodiče ten vztah podporují.........taková pakáž se vidí málokdy .......
Sońa opět píše jako primitiv .............jasně mamka má depku z toho, že nemůže dýchat .........spíš ji má z toho že má d**ilní dceru, vylízanou blbku, která píše, vyprdla jsem se na kytky a jiné perly ......hovádko boží Sońa.....
U Toni všechno při starém, dál dělá doma služku a neví si rady , ovšem když jí někdo poradí, je to ten nejhorší h**zl.........komu není rady atd..
Už víme proč se na vás Romana tak přilepila, slušní vzdělaní lidé by jí nebrali, zatímco takový póvl jako je tady je rád, že s ním promluví někdo , kdo má aspoń střední školu jako Romana........estli jí ovšem má, hihi
Tak co Luboši , sedí vnoučata také v hospodě ??A co ty Toni, jak se dcera učí na reparát ??Tady je teda výkvět ........prčááá
kamikaze, 10.07.2008 7:31:03, IP: ***.***.178.253, #56431tak co sem lezeš
Kikina, 10.07.2008 8:32:45, IP: ***.***.72.18, #56435Ahoj tady všichni s D. Toni, myslím na tebe, taky jsem byla kdysi na gastru a byl to pro mě hrozný zážitek. Malířko, Luboši, Romano, Petře, vy umíte tak krásně psát, prostě hezky se to čte.
Halino, nevím, proč mě nazýváš d**ilem, asi jím budeš ty sama a jsi velmi nešťastná a jednoduchá osoba. Ty prý lítáš nahá po poli s tou tvou psychózou, jak jsem tady někde četla ? Tak kdo je potom d**il ? A co děláš na depresi ? Vysmahni. Ostatní mě jistě pochopí, že to bylo poprvé a naposled, co jsem reagovala na narušeného jedince, dále se s ním nehodlám zabývat. Sorry, vy ostatní.
Halina, 10.07.2008 8:44:54, IP: ***.***.9.57, #56437To byl asi tvůj další blud, Kikino, že lítám někde po poli.........vidíš jsi opravdu d**il, když nejsi schopná rozeznat vymyšlený příspěvek nějakého magora .......d**ile.........
Tak co, Toni , už jsi doběhla pro rohlíky, aby propadlice měla snídani??.......prčáááá
A co ty Luboši, jak se ti včera ožral ze´t.........dobrý jo??Když si představím, že bych měla doma starýho 70 letýho dědka a ještě nevzdělanýho ožralu, tak bych měla depky taky, nedivím se ti.............jak to všichni děláte, že máte tak podělanej život??
Romana si nechá dirigovat od tatínka, každá normální ženská by takovýho potrhlýho tatínka poslala někam při první větě ...........do p*rdele...
A Sońa -debílek obecný sedí doma sama, manžel jezdí s kamionem a pak přijede a nemaj ani na pořádnou dovču......chápe to někdo??..všechno doma sama odřít a pak nemít ani peníze ??
No je tu přehlídka blbů....
Malířka, 10.07.2008 8:47:24, IP: ***.***.60.43, #56438Dobré ráno, moji milí :-))
Luboš, Romča a Petr píší opravdu nádherné a dlouhé dopisy, je to počteníčko...
Já teď jdu na pohřeb bratrance, takže se odmlčím. Ale vy se mějte moc dobře, ciťte se příjemně a v pohodě, zkrátka mějte dobrý den :-))
Silva, 10.07.2008 9:04:55, IP: ***.***.113.254, #56439Tak jsem jen prolítla vaše příspěvky, vynechala jsem jen ty od Haliny. Né, že by mě nějak skličovaly ale je to stráta času. Nechte psa štěkat.
Lubo, vážím si tvé otevřenosti ohledně dcery. Nepřemýšlej o tom, co někdy MOŽNÁ bude. Užívej si teď toho, že je zeť fajn a že je dcera spokojená. Alkoholik zeť určitě není, to by mu nestačilo zajít jednou týdně na pivo, věř mi.Asi našel smysl svého života a to ho nasměrovalo úplně na jinou kolej.Užívej si vnoučátek a nepřemýšlej co by mohlo být za nějaké roky. To neví ani ti, co mají děti provdané za věkově rovnocenné partnery.
Ale teď už spíchám, mám volno a pádím k sestře.
Tak hezký den všem!!!!
Já jsem moc ráda, že už zase žiji jako člověk!
Monika, 10.07.2008 9:08:07, IP: ***.***.4.50, #56440Ahoj všichni musim souhlasit,že když píší tito lidé a i ty Malířko tak mi stačí jenom číst a říkám si takhle by jsem nikdy nic nedala dohromady.Někdy to je jako číst knížku .Díky
cikàn, 10.07.2008 9:09:34, IP: ***.***.142.41, #56441vy mrdky pojebany tak co je zase mate depku bu***anti-n**erte my.aby vas pes poj**al!
Marcela 1, 10.07.2008 9:12:07, IP: ***.***.109.12, #56442Halinko o moje emoce se nestarej, nepsala sem příspěvky tobě, jsi totiž hluboko pod mojí úroveň, ale psala jsem je normálním lidem co jsou tady, mezi ty ale nepatříš. Napadáš mě, že nadávat umím, přečti si ty svoje výplody, co slovo, to nadávka a nebo urážka někoho tady z nás. Jsi neskutečně zlá ženská. Ale nemá cenu se s takovouhle vyžilou a přestárlou slepicí jako jsi ty dohadovat.
Ostatní prominou.
Halina, 10.07.2008 9:22:42, IP: ***.***.142.41, #56443si hnusna krava soño...vypadas jak hnusna ropucha...ty nedomrdlo...dala bych ti facku...ze by ses z toho p**rala...ty sviñko!
mihulková, 10.07.2008 9:54:20, IP: ***.***.209.214, #56445ahoj lidi,tak nějak omylem jsem zabloudila až sem a opravdu jsem si početla...když se na vaše problémy dívám jako nezúčastněný divák,žasnu jak si dokáže život zahrávat s osudy lidí... patřila jsem k vám,trpěla jako zvíře,když se mi rozpadala rodina protože můj muž byl těžký alkoholik.Dávala jsem si vinu,že za jeho problémy mohu jen já...no opak byl pravdou.Skončila jsem v nemocnici na P a měla jsem pocit,že život pro mě skončil. 5 let jsem se trápila,ztratila přátele a kamarády, zůstal mi jen jediný...tento člověk mi kdysi řekl, bývala jsi prima ženská,super kamarádka a co je z tebe dneska... jen si stěžuješ a o věcech všedních se s tebou nedá bavit... tak a tohle mě nakoplo azačala jsem se probouzet znovu k životu...podala jsem žádost o rozvod a odstěhovala se od muže,začala jsem s jedním příborem a hrnkem...jela jsem si urovnat nervy ke známým na hory,kde jsem 3 dny jenom spala... pracovali na horské chatě a já chtěla být užitečná a tak jsem jim začala pomáhat... já která má hotelovou školu jsem na horách uklízela, no řeknu vám nic světoborného a stále jsem docházela na kontroly a stále brala AD...pak přišel kamarád a doslova mi vyhodil všechny léky s tím,že jsme denně dělali mnohakilometrovou pěší tůru... lilo ze mě jak z vola,ale šlapala do kopců a funěla a funěla... ptáte se na výsledek? je super... již několik dlouhých let se cítím být fit a téměř bez starostí... život beru s nadsázkou a s humorem,znovu jsem se vdala a mám prima chlapa,vnoučka kterého mám moc ráda a se kteým se snažím držet krok ve všem a v mém věku to dá sakra práci ale je to prima terapie. Můj kamarád zachránce se mi odstěhoval do Irska ale píšeme si a já jsem zjistila,že život je opravdu prima.... přeji vám všem totéž a nedejte D šanci... sluníčkové léto Eva
Halina, 10.07.2008 10:12:38, IP: ***.***.9.57, #56449Jasně Silvo.....v 70 letech našel ze´t smysl života .......hihi..........kdo normální by chtěl ve 40 letech takovýho dědka mít doma???To je děs...........ten už sotva leze , do hospody nedoleze , tím to bude........
Ani se nedivím, Luboš píše příšerné hrubky, je vidět že nemá absolutně žádné vzdělání, jeho dcera je servírka , prostě povl, nidky bych svýmu dítěti nedovolila,aby dělalo v hospodě mezi opilci .......to může jedině blázen .
To ste se tu sešli, samí nevzdělaní lidé kteří neumí žít, Sona s kamionem, hloupá Toni s propadlicí, Malířka, co se fláká doma, místo práce a Luboš s dcerou, která si našla manžela v putyce a ještě dědkable.............pěkná společnost ....hihi
petr, 10.07.2008 12:35:20, IP: ***.***.211.194, #56479Pěkný den vám všem, ať se vám co možná nejvíc daří. Potěšilo mě, že se některé naše příspěvky některým líbí :-)) Je dobře, že jsme na diskuzi zůstali a některé příspěvky ignorujeme...nebo téměř ignorujeme. Nenapíšu slohovku, protože právě odjíždím na Masters of Rock do Vizovic, je to prý největší festival ve střední Evropě... je na 4 dny, ale v noci se vracím, zítra do práce, pročtu stránky a zase tradá zpět...43 skupin...Hlavně ale vám přeji , abyste se měli fajn, někteří postupně čím lépe....a ještě jednou díky za vaše vzkazy.
pěkné odpoledne petr
Jája, 10.07.2008 13:56:26, IP: ***.***.33.126, #56488Ahoj zlatíčka moje, nebyla jsem tady pár dnů a jen kroutím hlavou co všechno se za takovou chvilinku tady odehrálo. Každopádně ignorace je to nejlepší co se tady mohlo udělat.... přehlížet, přehlížet a zase přehlížet. Dnes mi je nějak smutno...po dlouhé době jsem se pořádně vyspinkala a proto nechápu svou posmutnělou náladu:-(. V práci jsem dnes byla povýšená tak bych radost a dobrou náladu měla mít ale nemám...! Dnes jdu opět k advokátovy... jsem ráda že jsem Vás poslechla a vzala si ho.... za prvé mě nebude stát ani takové závratné peníze jak psala H., ale je to klasická suma kterou jsem čekala mnohem vyšší. Děkuji všem (přátelům), že sem píšete,pomáhá mi to ani nevíte jak moc. Dnes po dlouhé době vyrážím po práci s kamarádkou na kolo tak se celkem i teším. O víkendu bych měla jet, pokud bude hezky, s kamarády pod stan někam na přehradu tak jsem zvědavá jaké bude počasí. Jinak všichni se moc držte a hlavně ... MÁM VÁS MOC RÁDA. Jája
Luboš, 10.07.2008 14:22:51, IP: ***.***.106.66, #56490Ahoj,moji zlatí kluci a holky.Já vám moc přeju,aby vám vyšlo sluníčko,aby jste mohli naskákat do bazénu a kde to jde i do rybníka.U nás zrovna letos rybník čistí,tak jezdí moje milovaná rodina na koupaliště do vedlejšího města,nebo do nedalekých lesů,kde je křišťálově čistá voda,ale trochu studenější.Tam jezdí na dovolenou spousta lidí.U nás začne od pondělí hudební festival,,je to úžasná atmosféra na náměstí a koncerty jsou na zámku.Už loni tady hráli oskarový Hansard s Irglovou a letos byl koncert okamžitě vyprodán.Doufám,že se počasí vylepší a aspoň těch 14 dní by nemuselo pršet,rádi tam chodíme večer,hraje se v podloubích na kytary,prostě super.Teď skončil festival vážné hudby,taky jí rád poslouchám,ale né na kocertě,já si potřebuju sednout do křesla,uvolnit se a dá se pěkně relaxovat.
Dneska ráno přivezla dcera vnoučátka brzo,ještě na mě naskákali v posteli,potřebovala se jet zeptat na práci,práce je dost,ale ona by potřebovala jen na ráno a to je trochu problém,většinou je tady strojírenská výroba a to je většinou na dvě nebo tři směny.
Mějte se všichni moc krásně a užívejte života.Ahoj.Luboš