Diskuse - Deprese
televize Nova, 08.07.2008 17:43:27, IP: ***.***.113.254, #56299Omyl přátelé. Halina je hemeroid na cigánově p**eli.
velky průjem, 08.07.2008 17:47:58, IP: ***.***.96.19, #56300Lubos je prej fakt buzìk a posrava se prej jak Halina:)
tak jsem z toho jelen, 08.07.2008 17:52:55, IP: ***.***.113.254, #56301Až se mu z toho udělal hemeroid a ten je Halina?
cikàn, 08.07.2008 17:55:38, IP: ***.***.96.19, #56302hej vi bu***anti kdo pomlouval moji p**el a ze mam hemeroid?chcete natahnout?ja sem cisty cigos a nebudete mi urazet-jasny bu***anti smradlavy!!!
Halina, 08.07.2008 18:01:18, IP: ***.***.9.57, #56303Ale Romano , snad si nemyslíš že ty vulgární příspěvky píšu já........to by sis přála,abych byla jako ty, demente prolhanej .....
A ty Sońo nebud naivní, nic nezmůžeš ......nejvíc jsi to tu zničila ty s Romanou, napadaly ste mě jako dvě d**ilky, přitom vás vůbec neznám.........jen tu machruješ a jsi největší primitiv na diskuzi......to není sprosté slovo, to je fakt!!
hemeroid Beluš, 08.07.2008 18:10:27, IP: ***.***.113.254, #56304Jsem druhý Silvin hemeroid a nevěřte hemeroidovi Haluš, že má Silva bobra.
S pozdravem Beluš
Martas, 08.07.2008 18:11:27, IP: ***.***.1.78, #56305Tak tohle se snad nedělo ani na jiných diskuzích...např.ženatý , panikářky ...Romano , já letět letadlem tak předtím by mě museli uspat...:-)))a do Turecka to by mě někdo ukradl, ale vlastně co by si na mě vzal.:-))))Chtěla bych se podívat do Paříže, prostě každá země má něco do sebe.Miluju sluníčko, ale vedra ty nemusím...tak mi manžel řekl , že to má snadný , když do letadla nevlezu , vedra nesnáším....tak mám sedět na zadku doma..:-)))))přátelé jdu také něco dělat zatím ahojky
Ahoj Martas, 08.07.2008 18:34:09, IP: ***.***.173.78, #56306Martas, já taky nejsem v letadle zrovna ve své kůži, ale to by se musel člověk bát vlézt i do auta - nikdy nevíš, kdy to do tebe kdo napálí - nezodpovědný řidič - sama můžeš jet jako Bůh. Paříž mně láká už dlouho a letos se tam konečně podívám. Ta hrůza napíše, že už Vás tady tím krmím jak dlouho a nikam jsem neletěla a že jsem lhářka, ale taky letím až za skoro dva měsíce a my si tu můžeme psát co chceme. Martas, doufám, že když projedeš všechny tyto stránky, pochopíš, že jsem na tuto diskuzi přišla s dobrou vůlí a lidi tady si oblíbila a díky nim se sem ráda vracím. Proč se děje, co se děje, nechápu, je to asi nemocný člověk víc, než bychom si mysleli. Přišla jsem na diskuzi o depresi a kdosi sem začne tahat kopírované slátaniny z jiných diskuzí a nepochopila jsem, proč si to ta hrůza nevyřídila s těmi, kdo ji napadají přímo na diskuzi, kde se tak dělo. Tady se naváží už do kdekoho, ale já věřím, že to ustojíte a nenecháte si zničit diskuzi - mně osobně se ona netýká, pro mně neexistuje, jsem v pohodě, protože na mně nemá - měj krásný zbytek dne - my jedeme s rodinou na ten bowling - Romana.
Silva, 08.07.2008 19:04:57, IP: ***.***.113.254, #56310Romčo, mě to taky nejde ani do paty.
Naopak, dnes jsem se tak smála, až mi tekly slzy, přísahám, tomu, že mám hlavu jak vepř. To bys mě musela totiž vidět, mám dost hubený obličej a že ji mám jak vepř mi opravdu ještě nikdo neřekl.Musím to ještě ukázat manželovi, až večer přijde. Jel s něčím k mladým.Ať se taky zasměje. Akorát s tou celulitídou to dotyčné/mu?/trochu vyšlo. Ale jen trochu. O tom ostatním se nebudu vyjadřovat.
Napiš, jak se ti dařilo na bowlingu. Já ho nemám moc v oblibě, mám problémy s ramenem.
Zítra nebudu mít už na počítač čas ale ráno ještě nakouknu,taky jak dopadla Malířka v útulku.
Halina, 08.07.2008 19:05:07, IP: ***.***.9.57, #56311Romana píše:
Pokud je tady nějaký rušivý prvek, zdá se mi tak zanedbatelný, že bych to prosím přecházela - třeba je to jen moc nešťastný člověk nebo někdo úchylný, kdo si libuje ve vulgárnostech - nereagujte a garantuji Vám, že odejde rozvracet jinam ... co mu tak jiného zbude, že ?
A tady je rušivý vulgární prvek Romana Kopretina , fuj to je hnus :
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka
Halina, 08.07.2008 19:19:34, IP: ***.***.9.57, #56312Přesně jak jsem říkala, Romana tady lhala, že letí na Sardínii v létě.....hihi.......a nakonec poletí zase v říjnu, kdy už je moře skoro zadarmo .......nemá ani na pořádnou dovču, proto tu machruje celý dny s majetkem , protože na svý přátele nemá, tak aspon chce ohromit neznámé chudáky na depce .........to je legrace ......hihi
Tak co Sońo, cos zařídila, demente ........hihi......s tebou se tak bude inteligentní člověk bavit, každý pozná na první pohled , jaký jsi magor, umíš psát jen o hnoji a Anče Dlańové, jako Romanka Kopretina........bléééé
Martas, 08.07.2008 19:52:12, IP: ***.***.1.78, #56316Romaně - to máš pravdu každou chvilku nehoda, nyní jsem si pustila zprávy a to byla chyba..žádné pozitivní ..:-(( pak se divíme , že přibývají lidé nemocný s depresí...ale dívala jsem se na dr. Hause a to je můj oblíbený seriál , i když je z nemocničního prostředí.Mějte se fajn dementi , magoři , vepři , d**ilové ............:-))))))
hemeroid , 08.07.2008 20:49:25, IP: ***.***.142.49, #56320silvo stejnak kecas a mas hlavu jak prase!celulitidu mas a to dost a bejt tebou tak s tim neco delam!toho tuku mas na sobe tolik ze plnej autobus bezdomovcu by si s tim natreli chleba:)ses fakt dobytek!
cikàn, 08.07.2008 20:56:35, IP: ***.***.142.49, #56322n**erte mi uz bu***anti!romano tebe znam vzdyt ja sem bil tvuj zamestnavatel adelala sy pro me jen pockej az te chytnu slapko!
zaschllé sperma na teplàkàch, 08.07.2008 21:11:23, IP: ***.***.142.49, #56326halinko jak se vede?kdypak mi zase vylizes tu moji chlupatou a podelanou p**el?