Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Martas , 08.07.2008 9:26:01, IP: ***.***.1.78, #56218
Silvo, to se na mě nezlob máš pravdu , ale někdy člověk prostě něvydrží reagovat.Nejsi jediná , která si myslí , že to nemusí být ona a jiné věci...a že tady někdo píše pod anonymem nebo jako cikán, hemor...aj...to se dá čekat...sem může každý a nebo to píše jedna osoba.Ale máš pravdu , že by jsme měli nechat krákat, jinak nic ve zlém...Jinak sorry za nějaké příspěvky ode mě jako "Martas" omlouvám se, přátelé mějte se hezky .
Halina, 08.07.2008 9:34:35, IP: ***.***.9.57, #56219
Jo a přesně tak ani já nevydržím nereagovat.......proč bych se měla nechat urážet od nudící se Romany Kopretiny a jiných blbců jako je Martas a d**ilní Sońa ??

Buď se mi Romana omluví a zmizí odtud, totéž Martas a Sońa , nebo vám tu diskuzi budu ničit dál......jste jak malý děti, myslíte si, že uteču, když mi budete nadávat ??Hihi
katkavosa, 08.07.2008 10:08:52, IP: ***.***.129.148, #56220
Ahoj lidičky,pořád to tu čtu dokola a je to hnus a už se mi sem nechce chodit.
Mám návrh,budem hrát takovou hru. Kdo odpoví Halině nebo těm ostatním podivným individuím na téhle diskusi,dostane trestný bod. Body se budou sčítat a ten,kdo bude mít nejvíce a vyhraje naší hru,bude vyhlášen NEJVĚTŠIM BLBEM!!!!!!
Pojďte do toho všichni a už nediskutujte o kravinach,jenomVás to ničía zhoršuje problémy.
Přeji Vám VŠEM I TOBĚ HALINO,moc pohody na duši.
Katka
Kikina, 08.07.2008 11:19:24, IP: ***.***.72.18, #56229
Ahoj Katkovoso a ostatní. Nevím, ale myslím si, že trestné body jsou nanic. Prostě na blbce nereagujme !
Katkovoso, jak je s léčbou od nové pí doktorky ? Doufám, že dobře.
Malířka, 08.07.2008 11:40:36, IP: ***.***.60.43, #56232
Ahojte, pisálkové!

Kde jsou ty staré dobré časy na naší diskuzi, kdy jsme si krásně psali s Pájou, Alkou, Lindou, Honzou, Kollerkou, Romanou, Ninou, Milunou, Lili, Marcelou, Martaskou, Annou, Anetou, Gabčou, Lubošem, Petrem, Georgem, Lucianem a dalšími :-(( Radili jsme si, projevovali jsme si navzájem pochopení, povzbuzovali se, chválili se za první drobné úspěchy a postupně si přáli, aby nám zlepšení zdraví a dokonce uzdravení dlouho vydrželo.
Díky naší upřímné snaze pomáhat si mnozí z nás o něco lépe přečkali nevlídnou zimu. Mě osobně jste pomohli velmi a pomáháte mi dosud.
Dozvěděla jsem se od vás, že nejsem ujetá do té míry, že bych měla chodit kanály a vůbec nevystrkovat nos mezi normální lidi, když ráno nemůžu křepce vyskočit z postele a neraduju se, že jsem ještě na světě, dávím se při čištění zubů, potácím se po bytě, jako duch, nemám odvahu jít nakoupit jídlo do marketu a dělá se mi šoufl z plánované návštěvy doktorů, nejsem schopná něco sníst, uklidit najednou celý byt, uvařit oběd a hned umýt nádobí, jít se pobavit do kavárny s kamarádkou, přiznat příteli, že se cítím mizerně a vysvětlit mu, co je D, v noci mít živé sny, že se potím se tloustnu po AD, brní mě vršek hlavy, někdy mi píská v uších a slyším zvonit svůj mobil, který ovšem ve skutečnosti nezvoní atd., atd... Protože vy ostatní jste mě uklidnili, že to třeba máte podobně nebo stejně a že s tím bojujete tak a tak. Že je dobré užívat hořčík, EPA a "béčka". Že se nemám bát, že jsem blázen, protože tohle všechno zkrátka k D patří a postupně to překonám tak, jako vy. Že se uzdravím, ale chce to čas a možná změnit léky.
Stýská se mi.
Děkuju Vám :-)))
Myslím na Vás a mám vás pořád ráda!

Přeju Vám krásný den, pocit klidu a pohody, dostatek energie a zdraví :-)))
Malířka, 08.07.2008 11:47:07, IP: ***.***.60.43, #56233
Ahoj Martasko,
včera večer jsem tu nebyla, až dnes dopoledne jsem si přečetla, co se nám tu urodilo a ty jsi mě rozesmála opravdu hodně svým zvěřincem, sestávajícím z much, komárů a molů :-))) :-))) :-)))
Takhle vtipně jsme si začli psát, když se k nám přidal Petr. Po něm to rozjela na úrovni povídek naše Romča i ostatní a bylo nám moc fajn. Takže ti dík, že jsi sem opět vnesla humor!!!

Měj se moc krásně :-)))
Halina, 08.07.2008 12:28:57, IP: ***.***.9.57, #56240
Jo a přesně tak ani já nevydržím nereagovat.......proč bych se měla nechat urážet od nudící se Romany Kopretiny a jiných blbců jako je Martas a d**ilní Sońa ??

Buď se mi Romana omluví a zmizí odtud, totéž Martas a Sońa , nebo vám tu diskuzi budu ničit dál......jste jak malý děti, myslíte si, že uteču, když mi budete nadávat ??Hihi
pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, 08.07.2008 12:55:13, IP: ***.***.173.78, #56242
Milá Malířko a všichni ostatní fajn lidičkové a kámoši - moc Vás zdravím. Mám vás ráda a chodím sem proto za Vámi. A budu chodit dál a dál. Je to moje právo - odejdu, až mně to napíše Malířka, Silva, Petr, Toni, Martas, Lili, Linda, Pája, Luboš, Petr, Nina, Kollerka, Soňa, Marcelky, Jája nebo kdokoli další z lidí tady, kterých si hluboce vážím a přeji jim to nejlepší z celého srdce.... omluva se konat nebude, neboť nikoho z těchto lidí, kteří jsou pro mně skuteční virtuální přítelé, jsem nikdy neurazila ani nic nehezkého jim nenapsala - tolik moje vysvětlení.
Pokud je tady nějaký rušivý prvek, zdá se mi tak zanedbatelný, že bych to prosím přecházela - třeba je to jen moc nešťastný člověk nebo někdo úchylný, kdo si libuje ve vulgárnostech - nereagujte a garantuji Vám, že odejde rozvracet jinam ... co mu tak jiného zbude, že ?
Škoda, že se pokazilo počasí, ale prodloužený víkend vyšel - jdu pracovat, mám toho hodně, ale myslím na Vás, jsem s Vámi a budu dál - s láskou Romana.
Silva, 08.07.2008 13:12:50, IP: ***.***.113.254, #56245
Ahoj Romčo, rozumná řeč.
Moc tě zdravím a chtěla jsem se tebe a všech ostatních na této diskusi zeptat, jestli nemáte nějaké"zaručené" zprávy, jak bude příští týden. Jedeme na dovolenou a jako vždy až na poslední chvíli, podle počasí. Ale teď se nějak nemůžu dopátrat, pravda je, že oni ani neví, jak bude zítra často se seknou.Jezdíme na kolo ,vždy někam u nás.U moře mě to už moc nebere, jednak mi nedělá na psychiku dobře horko a potom letadlo.
Romi, tak čau a měj se!
tce, 08.07.2008 13:17:55, IP: ***.***.83.254, #56246
tady je ale veselo
tce, 08.07.2008 13:32:42, IP: ***.***.83.254, #56247
lidi já vás tady neznám, nikoho at je makovej nebo takovej, i když už mi Malířka jeden vzkaz napsala, za což ji děkuju, ale kašlete na i**oty co prudí a kecaj nesmysly, s blbostí se nedá bojovat a nemá smysl aby jste si tady kazily diskuze jen kvuli tomu, že někdo je prostě taokvej, schovanej za anonymitou a ve skutečnosti by neřekl pul slova nikomu, znám takový co doma jsou tiše a venku řvou. Co at si píše kdo chce co cche, ale odpovídat a reagovat by se mělo jen tomu kdo za to stojí.
Soňa VŠEM, 08.07.2008 13:47:08, IP: ***.***.115.22, #56251
Mám dobrou zprávu pro všechny. Vím, co s nechutnými pisálky, co třeba píší i mým jménem. Ty nechuťárny jsem nepsala já, ale to asi většina poznala. Bude mě to stát čas, ale co bych pro ostatní neudělala. Chvíli vydržte a hlavně tuhle diskuzi neopouštějte. Nedělejte Halině a ostatním ještě větší radost. Když jsem si to tady přečetla, co přibylo za včerejší večer, tak mám snad ještě větší vztek.

Sluníčka v dušičce a ještě aspoň trochu sluníčkový den.
Soňa VŠEM, 08.07.2008 13:48:28, IP: ***.***.115.22, #56252
Mám dobrou zprávu pro všechny. Vím, co s nechutnými pisálky, co třeba píší i mým jménem. Ty nechuťárny jsem nepsala já, ale to asi většina poznala. Bude mě to stát čas, ale co bych pro ostatní neudělala. Chvíli vydržte a hlavně tuhle diskuzi neopouštějte. Nedělejte Halině a ostatním ještě větší radost. Když jsem si to tady přečetla, co přibylo za včerejší večer, tak mám snad ještě větší vztek.

Sluníčka v dušičce a ještě aspoň trochu sluníčkový den.
Monika, 08.07.2008 13:50:48, IP: ***.***.4.81, #56253
Ahoj lidičky prosim vás je možný,že když beru ten Velaxin už 30 dní apořád mi není dobře?Motá se mi hlava ,třesu se ,bolí mě záda atd.
Martas , 08.07.2008 13:55:34, IP: ***.***.1.78, #56254
Silvo , s tím počasím to nevím...mění se to každou chvilku a meterologové to také nedokážou říci na 100%, ale jak jsem se dívala na předpověd tak ta vypadá tak jako asi tenhle týden.Malířko , já se někdy snažím o humor někdy se to daří někdy ne a jsem ráda , že jsi se zasmála .Sice Halča má pravdu ve slově moli má být Y..já jsem , ale dement..-))). nebo ne?..Nezlob se , že jsem ti nenapsala na mail, polepším se...měj se moc hezky !!!Jájo , jak to vypadá u teba Toni , Petře ,Luboši , Romano a ostatní nerada na někoho zapomínam!!Jestli chcete přestanu opravdu psát vy víte proč a budu jen vaše věrná čtenářka a budu na Vás všechny myslet přátelé...ano??
        Předchozí   1 .. 216217218219220221222 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.