Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 07.07.2008 20:01:08, IP: ***.***.96.16, #56141
uz mi ale fakt serete jeste ze sem ted sfetovana ale az budu mit dojezd tak si me neprejte!.....hihihi prdééél.....
Halina, 07.07.2008 20:31:49, IP: ***.***.9.57, #56152
No vidíte, když tu napíšu hezký příspěvek, děláte si srandu.........to jen dokazuje , jaký jste krávy a ještě si stěžujete, že vám tu lidi ničí diskuze.....jste tu samý póvl, počínaje nechutnou Sońou, primitivem, který obdivuje ty nejhnusnější články a pokračuje Malířkou, která v reálu nefugnuje, nepracuje, hádá se lidmi, s kámoškama, s přítelem, s lidmi na vodě....sejít se s Romanou nechce, zjevně něco tají ...........a potom prdlé Panikářky .......Silva a Martas, panikářky byly vždycky nejhloupější ........na ty stačilo udělat bububu a všechny utekly a zpátky se vracely tajně pod jiným nickem a pak se s tím chlubily na novém foru a já to odtud hned kopírovala sem.......to dělala dementní Marta .....hihi...prčáá
Martas , 07.07.2008 20:49:22, IP: ***.***.1.78, #56155
Děkuju Ti Halino , dlouho jsem se tak nezasmála, až mě bolí břicho.
hemeroid, 07.07.2008 20:50:17, IP: ***.***.142.57, #56156
jo je to tak halinka je skvela a vy si z ni delate srandu.nic si z toho nedelej.chtel sem se ti zeptat ty fetujes halinko?
hemeroid, 07.07.2008 20:51:15, IP: ***.***.142.57, #56157
jo je to tak halinka je skvela a vy si z ni delate srandu.nic si z toho nedelej.chtel sem se ti zeptat ty fetujes halinko?
hemeroid, 07.07.2008 20:52:07, IP: ***.***.142.57, #56158
hemeroid, 07.07.2008 20:52:57, IP: ***.***.142.57, #56159
hemeroid, 07.07.2008 20:53:46, IP: ***.***.142.57, #56160
Halina, 07.07.2008 21:09:42, IP: ***.***.9.57, #56166
No fuj takové věci schvalují ženy na DEPRESI, NO BLÉÉÉ:

Re: Halina - hledám mladé kluky na sex Halina - kráska netu, 20.6.2008 12:26Závist je tvoje prokletí, co bych měla závidět staré bréce jako jsi ty ? Tys toho kluka, co ti dělá návrhy viděla ? Co když to bude takovej šereda a tlustoprd jako ty ? Haha... nehledáš, ale inzeruješ viď ? V reálu se neumíš seznámit s chlapem ? Tebe asi nikdo nebalil normální cestou - na seznamky lezou zoufalky - ty škeble tlustá .., a teďspěchej napsat jménem Joseeho, že se mu líbíš a jsi přesně jeho typ a že on je mladej a vzdělanej kluk s VŠ a majitel nebo dědic pivovaru a že má vypracovaný tělo, ty tele přiblblé - přesně tohle se může jediné teď zrodit ve tvé palici ... honem piš jako že jsi Josee......
Soňa, 07.07.2008 21:54:57, IP: ***.***.115.22, #56175
Tak z této diskuse se mi opravdu dělá na nic. Můžu všem slíbit, že udělám všechno proto, aby se s tímto stavem už určitě něco udělalo. Pokusím se. Tato diskuse by se měla přejmenovat na Kanál a bylo by to opravdu výstižné.

Romanko, Luboši, Toni, Marcelky, Nino, Jájo, Aničko i vy ostatní, vydržte, snad se mi to povede.

Je mi tady z toho na nic. :-((((((((
****, 08.07.2008 2:37:38, IP: ***.***.197.235, #56207
To jste se teda zase předvedly.Tolik stran vulgarismu.Samej d**il,dement,hovado,krava,i**ot a nevim co jeste??Jak tohle muze nekoho bavit??To je fakt pod uroven.A porad to stejny dokola dokola dokolecka.Fakt jako nechte ji tu a pojdte vsichni pryc....at treba pukne vzteky,je narusena a nema co na praci.
Halina, 08.07.2008 7:40:26, IP: ***.***.9.57, #56208
Poděkujte Soně a Romaně , že vám zničily diskuzi............Romana mě urážela na ženatém a Sońa to tady dorazila, chová se jak největší primitiv ........:-):-)
Silva, 08.07.2008 8:12:56, IP: ***.***.113.254, #56209
Né za to nemůže Soňa a Romana ale všichni, co pořád komunikujete s Halinou a nedáte si říct. Zrovna tak , jak si nedaly říct holky na panikářkách a skončily na izolované diskusi.
Né proto, že by se Haliny bály ale byly už totálně znechuceny touto štěnicí s jejím neustálým kopírováním.
Absolutně nechápu, jak může někdo brát vážně takové napadání člověkem, který evidentně není v pořádku.A vůbec, možná byste se divili, kdo se skrývá pod nickem Halina.Určitě to není ta z fotky, co znáte.Možná nějaká invalidní osoba, která ani nemůže vycházet a své tužby po mužských vypisuje na netu a to, jak je nešťastná si kompenzuje napadáním druhých.Jinak si nedovedu vysvětlit její přítomnost na tolika diskusích , tolikrát za den.Kdy by ta ženská žila? Chodila ven, bavit se atd.?
Anebo je to jeden z těch puberťáků, co vysedávají na netu a baví se tím, že nasírají druhé a jsou pyšní, jací jsou frajeři.
Každopádně, co se týká vzdělání, nebude to žádný dement, má dobrý pravopis, když chce , tak i úvahy ale jinak něco v té hlavě ji něco evidentně nešlape.
Tak to je vše co jsem naposledy chtěla napsat o tvorovi s nickem Halina a už nikdy se o ni nemíním zmiňovat a ani s ní komunikovat. Vy si dělejte co chcete, protože vím, že jen se za chvíli vrátím k počítači, už ji zase někdo napíše ty stokrát omletá moudra. Samozřejmě , že do toho nepočítám ty vulgární , superkanálové výpady. Ty sem asi bude psát někdo pořád, pokud tady bude ale vy ostatní byste měli dostat rozum, jinak budete mít z diskuse stoku napořád.
Nechte havrana , ať si kráká a ty její/jeho/ příspěvky ani nečtěte. Vždyť je to tak jednoduché!!!!!
Silva, 08.07.2008 8:15:19, IP: ***.***.113.254, #56210
A v jednom má Halina pravdu. Ty diskuse, co se o ní zakládají , jsou nechutné a člověk na úrovni takhle nepíše.Jsou to nechutné vulgarismy!
Halina, 08.07.2008 8:43:05, IP: ***.***.9.57, #56212
To sou kecy, Panikářky mě napadly první ........Marta za mnou lítala a urážela mě, totéž Anna.......tak jsem jim zničila diskuzi.......ony si to příště rozmyslejí bezdůvodně napadat lidi........a vy také........poděkujte Romaně , která mě urážela jako Kopretina a kanálovi Sońě a Martasovi ........můžete si za to sami.......mě nikdo bezdůvodně obtěžovat nebude.........!!!:-.)
        Předchozí   1 .. 215216217218219220221 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.