Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Soňa, 08.07.2008 14:03:26, IP: ***.***.115.22, #56257
Silvi, na stránkách treking.cz je dobrá předpověď na celý rok podle stoletého kalendáře a na iDnes počasí taky není špatný. Ale to je takový spíš momentální, když chceš někam vyrazit. Nebo Meteopress, taky není špatný. Prostuduj to, uvidíš sama.
alma, 08.07.2008 14:09:11, IP: ***.***.75.30, #56258
Dobrý den,ještě jsem na vaši debatu nepsala,ale občas nakouku,to co jste napsala mě vystihuje přesně(myslím vaše příznaky).Jako bych to byla já.Nenechte se otrávit někým,kdo to nezažil-nepochopí.Mějte se všichni líp.Já už se stím trápím hodně dlouho a neustále mám nové ADP.
Martas , 08.07.2008 14:09:13, IP: ***.***.1.78, #56259
Soni , jsi hodná ale já asi vím co myslíš...ale asi to nevyjde :-(((..Moniko já mám zkušenost , že ani po 3 týdnech užívání AD ještě není lépe, bohužel nejde to tak brzy, drž se .
počasíčko ?, 08.07.2008 14:13:14, IP: ***.***.173.78, #56260
SILVI - já myslím, že co se příštího týdne týká, bude proměnlivo - chvilku vedro, pak zas deštík, aspoń jsem něco takového zaslechla. Mně zajímá tady v tuzemsku třetí týden v červenci, když jsme na chalupě v Orlických a budeme tam mít hodně známých. Pak pojede na dva týdny mladší syn na tábor a starší na tři týdny na brigádu do Irska a my budeme zvelebovat doma - pokládat plovoucí podlahy dole, v patře je máme a malovat obývák na vínovo, mohlo by to s kouřověmodrošedou sedačkou docela dobře vypadat. Pak se nám do srpna s bídou vejde prodloužený víkend v Paříži - jen pět dní - to bude honička. Letenky už máme, letadlo je levnější než vlak. To mně překvapilo.
Dovolená u moře se nám do prázdnin nevejde. lLni jsme v Egyptě byli až v říjnu a letos nakonec, když jsme si to spočítali, můžeme letět až tedy v září. Neujednotili jsme se ale, manžel přišel s novou vizí - já chci letět na Sardínii, už jsem tam byla a moc se mi tam líbilo. On chce letět někam, kde jsme nebyli - Kypr nebo Turecko - tak nevím, kdo vyhraje, asi zase budu ta moudřejší a USTOUPÍM JÁ ... hlavně, když člověk vypadne ze stereotypu za sluncem.
Musím jet na nákup, navařit, vyprat, dát do pořádku zahrádku - večer máme v Kutné Hoře turnaj v bowlingu - mějte se moc hezky sluníčka - s láskou Romana.
Malířka, 08.07.2008 14:27:35, IP: ***.***.60.43, #56263
Ahoj Moni, je to možné, v příbalových letácích se píše, že AD mohou zabrat až za 6 týdnů. Zkus ještě 14 dní vydržet a pak ti možná doktor léky vymění. Takhle jsme léky zkoušeli skoro všichni, nic vyjímečného na tom není. Nakonec jedny pomohou :-))

Silvi, my taky jezdíme na cyklo-dovolené, letos to bude Švýcarsko poblíž Materhornu, ale vloni jsme byli po Čechách. Nebo taky někam jedeme s koly jen na weekend. Naložíme je na auto, spacáky, karimatky a frčíme tam, kde je u nás krásně, což je skoro všude. Vloni jsme byli v Podyjí na Vranově, na Pálavě, na Křivoklátě u Berounky, letos na Šumavě a plánujeme Sázavu a ještě později Českosaské Švýcarsko. Kolik kilometrů asi ujedete za den? Máš ráda kopce? Já je nesnáším, ale jsou všude :-( K moři taky pojedeme, u něho si já nejvíc dobiju baterky a zatím pokaždé jsem tam poslala Černou dámu "někam"...

Tce, jak to jde? Jak se ti daří? Ozvi se nám zase :-))

Romísku, jak už jsme se několikrát domlouvali mobilem o návštěvě na vaší chatě, určitě to vyjde, jen ne teď v červenci, protože jedu do toho Švýcarska. A moc nám tu chybí tvé humorné příběhy "z natáčení". Já vím, máš moc práce :-))

Toni, daří se ti aspoň o trošku líp? Prosím tě, ozvi se nám, ať můžeme pokecat a dát hlavy dohromady :-))

Luboši, ještě dnes ti odepíšu na mail... Co se té vody týká, já jsem milovník všech vod v jakékoliv podobě (řeky, písáky, jezera, rybníky, horská oka, potoky, vodopády, moře i déšť...), takže bych s tvým švagrem jenom souhlasila. Víš, děcka jezdí s rodiči na lodích hodně a někdy skoro ještě neumí ani pořádně chodit a krásně si to v přírodě užívají (spí venku, opékají buřty, pálí ohýnek, koupou se, staví hrady z písku...) a oblékají se jim plovací vesty a helmy, kdyby se náhodou "práskli". Jezy, které se nedají sjet se obcházejí, lodě se přenesou a pokračuje se dál. Přítel mi zrovna vyprávěl, že když jeli poprvé vodu a vezli malého synka, "udělali se" a kluk plaval s vestou ve vodě a nadával jim, že už s nimi nikdy nepojede. Nakonec strávil celé dětství, pubertu i adolescenci na loděnici a na řekách s vodákama, dnes jezdí rafty a co se kde dá sjet, sjede :-))) Taky se mi líbí, když si vodáci vozí s sebou na lodích svoje psy, ti jsou taky nadšení, většinou stojí na přídi a hltají čerstvý vzduch a po psím způsobu se smějí radostí a nadšením. Je to zkrátka nádhera a vůbec bych neřekla, že nebezpečná zábava. Asi jen ti, kteří to při plavbě přehnali s alkoholem a pak neměli soudnost a neúměrně možnostem riskovali, dopadli na jezech tragicky. Oni totiž skoro všichni vodáci, až na ty sportovní a rodiče s dětmi, hodně cestou popíjejí, aby byli ještě veselejší, než jsou od přírody...

Soňo, těším se, až se nám tady zase objevíš s dobrou zprávou!!!
Soňa VŠEM, 08.07.2008 14:40:02, IP: ***.***.115.22, #56264
Ani nevíte, jak bych byla ráda, kdyby to s Halinou a ostatními nechuťárnami opravdu vyšlo. Jsem z těch lidí, kteří když se do něčeho zakousnou, tak jdou za tím. Udělám maximum. Nerada bych něco zakřikla. Tak mi držte pěstičky. A sobě taky. :-)))))
Malirka, 08.07.2008 14:42:30, IP: ***.***.60.43, #56265
Teď čtu, Romí, že byste rádi třeba i do Turecka. Tak na to si dejte pozor a opravdu pečlivě vybírejte, protože tam ne všechny pláže bývají příjemné. Spíš naopak, nepořádek, málo lehátek a slunečníků, popelnice, narváno, že není kam hlavu složit. My jsme tam byli vloni ve druhé půlce září a díky pozornému výběru jsme dopadli výborně, nejen s pláží. Moře mělo 28 stupňů (nádhera) a vzduch kolem 35 - 38 st. Absolvovali jsme tam i výlet s plavbou na raftech na divoké řece v pohoří Taurus (4 000 mnm vrcholky),. To jen, abys byla spokojená...

Martas, já se vůbec nezlobím, že jsi mi nenapsala mail :-))) :-))) a na pravopis nekoukám, protože máme nárok splést se..., no, ne? Já jsem dřív psávala bez chyb i překlepů a teď s D se pořád musím kontrolovat a opravovat překlepy, hrubky, dokonce přehazuju písmena ve slovech, jako kdybych byla dislektik! takže, buď v POHO!!!
Luboš, 08.07.2008 14:49:28, IP: ***.***.106.66, #56266
Čauky všem.Malířko,i mě je moc smutno po skvělé partě,ale dneska už vím,že se sem nevrátí,ale prosím je ,aby to naše virtuální setkání neopuštěly.Určitě zase přijde někdo novej a bude potřebovat povzbudit.Přesně popisuješ,co cítíme,jak se chováme při atakách deprese.Jenom se směju,otom jsi ještě nepsala,nebo nikdo,že tě brní nahoře hlava,to mívám taky,já říkám,když mě brní na hlavě,to je můj barometr,že mi bude hůř.Jsem moc rád,že jsi napsala,na ty příspěvky,co byly předtím,jsem úplně zapoměl.Jo a máme pejska,černýho,takovýho dlouhonohýho kokršpaněla,je to německej křepelák,leží tady vedle mě.Je hodnej,i kdyby přišel zloděj,bude skákat radostí.Pak máme osm slepiček,jsou krotký,když za nima přijdu,tak si s nima povídám,ony na mě koukají a jakoby rozuměli,nebo si myslí,že jsem cvok.No a pak máme ještě jednoho králíka,syn si ho koupil ve zverimexu jako zakrslýho,ale on vyrostl,je to velkej angorák,nevoněl,tak ho dali do králíkárny.To jsem trávil období v léčebně,to už mu ňákej rok bude,máme ho na dožití.Krmím je všechny já,to je moje malá činnost.
Romano,souhlasím s tebou,máme tě rádi,proč by si měla někam odcházet.Ať se ti dobře pracuje,ještě vydrž a přeju ti,aby jsi si v nové práci polepšila.
Silvo,přeju ti příjemnou dovolenou a ať ti počasí vyjde.To víš,že se nepasuju na dědka,vždyť to ani nejde,mám o tři roky staršího zetě,ten by se mi musel smát,kdybych nosil bačkory.Necítím se na to,kolik mi je,ale je možný,že už jsem se třeba od 20 nevyvíjel a puberťácký nápady mě neopustí ani v 80.
Soňo,kdyby to nějak šlo zařídit,aby ty vulgarity vymizely,byla by si super holka.
tce,vítej,napsala jsi to pěkně,Tak taky piš,bude nás víc,nebudem se bát vlka nic.
Tak se všichni opatrujte,hodně sluníčka v srdíčku a věřme,že bude líp.Ahoj.Luboš.
katkavosa, 08.07.2008 14:50:57, IP: ***.***.129.148, #56267
Ahoj,paaní doktorka je fajn,konečně někdo,kdo se mnou o mých problémech mluví a snažíme se najít dlouhodobé řešení. Vyměnila mi léky,beru je třetí týden a zatím je to stejné,není mi ani líp ani hůř. Tento týden jdu na psychoterapii a na psycholog.testy,aby se objasnilo,čím skutečně trpím. Měj se krásně,jak je Tobě? katka
NE Martas, 08.07.2008 14:55:50, IP: ***.***.173.78, #56269
Martas - nepřestávej psát, my Tě tady na diskuzi chceme, potřebujeme a máme Tě rádi.
Jeden ubohý závistivý jedinec, který se neumí vypořádat s tím, že na zcela jiné diskuzi mu vracely milenky stejnou mincí urážky, se kterými začala ta osoba sama Ti nestojí za jediný náznak úvahy, že bys nám přestala psát - chyběla bys mi tady, tak mi to prosím nedějej !!!!!! Romana
katkavosa, 08.07.2008 15:00:58, IP: ***.***.129.148, #56270
Ahoj Romano,píšeš,že manžel váhá mezi Tureckem a Kyprem. Já mám Kypr jako srdeční záležitot,prožila jsem tam dvě krásné dovolené a přivezla jsem si tam odsud první miminko v bříšku. Ale,Kypr je krásný od dubna o půlky července,všechno tam kvete,moře je už nádherně teplé a počasí skoro pořád naprosto jasno. Od srpna do konce sezony se z Kypru stává vyprahlá poušť,kde je minimum zeleně a tu já osobně k pocitu pohody hodně potřebuju.
Turecko je na tom ke konci sezony výrazně lépe,nemají tam takovou nouzi o vodu,jako na Kypru,kde je pouze jedno jezero se sladkou vodou a tou se musí strašlivě šetřit.
Moje rada je ,jeďte do Turecka a Kypr si vychutnejte někdy jindy. Mmj na Kypru je spousta krásných míst na výlety,třeba pohoří Trodos a klášter Kykos(nevím,jak se to správně píše) jsou nádherné.
Papapa Katka
Luboš, 08.07.2008 15:10:32, IP: ***.***.106.66, #56271
Než jsem to tady naklepal,tak se to tady nádherně rozjelo,to je pohoda.Ale chtěl jsem jen napsat Martasovi,ale Romanka mě předběhla,zrovna tak to cítím,piš,piš,piš.L.
cikàn, 08.07.2008 15:30:40, IP: ***.***.96.19, #56274
hej bu***anti kde je halina?co to tadi pisete za picoviny vy nedomrdla!
Silva, 08.07.2008 15:34:44, IP: ***.***.113.254, #56275
Holky, tak vám všem děkuji za rady ohledně počasí. Jste fajn holky.
Malířko, já mám docela ráda kopce, při dlouhé cestě po rovině mě bolí zadek. Ale letos na kopce jaksi nemám náladu, tak asi pojedeme do jižních Čech.Jinak máme sježděno taky kde co.Můj největší rekord je 70 km ale za to na Vysočině.Letos nemám moc kondičku díky těm stavům, co mě trápily.
Romčo a Malířko, já vás holky obdivuji, co vy tedy zmáknete.Takové cestování a žijete takový aktivní život, to na tom musíte být dobře. Moc vám to přeji.Já už žiji normál ale na nějaké velké výskoky, co se cestování týče, si ještě moc netroufnu.
Luboši, dík za přání pěkné dovolené a je ten tvůj zeť nějaký velký frajer, že si ho holka v jeho letech vzala?Nebo čím myslíš, že může učarovat chlap ve středním věku mladé holce?
Ale samozřejmě je to její věc.
dovča, 08.07.2008 15:54:35, IP: ***.***.173.78, #56278
Děvčata, díky moc za typ - chtěla bych vidět Pammukale a poválet se u moře,nějaký ten výlet taky - na Turecko, stejně jako na Maroko, Egypt, Tunis - musí být pětihvězdičkové hotely - máme známou paní, která mám cestovní agenturu a sama má vše projeté, takže nám vždycky pečlivě vybere a nic nepříjemného nás zatím nepotkalo, jen, když jsme poslední den pobytu v Tunisu obdivovali v Port el Cantoui makety pirátských lodí, napálili to teroristé do dvojčat a při letu zpět bylo v letadle, hlavně v kokpitu dusno - tedy dusná atmosféra ... velké turbulence jsem zažila při letu na Kanáry, kdy s námi letěl kapitán Hrůza, na toho chlapa máme štěstí - potila jsem se a vyvstávaly mi na mysli úryvky z moc hezké knížky o havárii obrosvkého nadzvukového stratonu a příběhy lidí, kteří se stali troskami v důsledku dekomprese a jejich příbuzných - jmenuje se to MAYDAY ...
Tak uvidíme, jak se nakonec dohodneme - zatím jsme se dohodli každý rok a vydovolenkovali se super .... jdu pokračovat v práci, mějte se krásně, papa všem Romana.
        Předchozí   1 .. 217218219220221222223 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.