Diskuse - Deprese
Halina, 27.06.2008 15:59:47, IP: ***.***.9.57, #55054Ježíš tady jsou debílci, co ani nepochopili že píšu o Romaně, přiznala tu, že její syn má příšerný výzo....dvě trojky .... noo fúúúúj........moje dcera má významko...demente a 1000 kč k němu .....burane
??, 27.06.2008 16:03:38, IP: ***.***.68.88, #55055Dvě trojky na střední je velice slušné nebo ne ? Já měla čtyři a mám vystudovanou dnes vysokou- Pavla ..
Hihi, 27.06.2008 16:06:31, IP: ***.***.68.88, #55056Halina má vysokou blbšulku - a dcera její má vyznamenání na základce, tam je má každej blbec --Iva.
Halča , 27.06.2008 16:10:51, IP: ***.***.9.57, #55057Jako zalez Kecko.....moje holka je ve tře´táku na střední .....hihi......tři trojky to je teda ostuda Romano.......je to tím že píšeš na fora místo aby ses věnovala dětem....pak máš grázly .........jak sama píšeš
Všem a MARCI 2 ...., 27.06.2008 16:19:53, IP: ***.***.68.88, #55058MARCI 2 moc Tě zdravím - i já jsem vděčná za tuto diskuzi, za existenci Vás obou našich Marcelek, Malířky, Toninky ( TONI - virtuální pusu a brzy ahoj kočko ), Petra, Luboše, Kristalky, Silvinky, Katkyvosy, Kollerky, Soni, Anetky, Jáje, Niny, Lindy, Milu a mohla bych psát další a další jména - moc se tady pozitivně nabíjím.
V sobotu jdem na takovou akci, která je vždy recese a legrace - no, snese se na mně od dotyčné sprcha urážek a nadávek, ale neva, ať to tady trochu odlehčím - jsme parta asi sedmi manželských párů ve věku od 40 do 45 let - společně jezdíme na kola, táboráky, na vodu, oslavy narozek, svátky, nedávno prvního vnoučátka, hory, maškarní, plesy - z poslední akce pro nás jel syn a mladšímu pak říkal - ty bláho, tos neviděl - oni tam blbli jak malí fakani,, takoví staří - cpali se dorty a prasetem, falešně zpívali karaoke, na hlavách měli svítící tykadla, tancovali po zahradě - děti konsternované - my tak fakt blbnem a nestydíme se za to a je nám fajn - na oslavu vnoučka jsme jeli přestrojení za babky a dědky, na turnajích v bowlingu, šipkách a kulábru dostáváme od pořadatele pracně udělané diplomy a dokonce ceny - v šipkách mám krásné sedmé místo v kategorii žen - ze sedmi - ale dostala jsem stejně cenu útěchy - červený velký cvičební míč - dobré na záda ... prostě je to legrace a opravdu i přes své stáří dovedeme blbnout jako mladí - jezdíme i na zámky, hrady, pařit .... těším se proto na sobotu.
Všem Vám přeju, aby Vámn bylo u srdíčka hezky a aby jste se dívali před sebe s nadějí, vírou a optimismem a zdraví Vás Romana, která píše kilometrové statě ne proto, že nemá normální život, ale protot, že Vás má obyčejně lidsky ráda a její s Vámi fajn.
LHANÍ, 27.06.2008 16:24:18, IP: ***.***.68.88, #55059Lžeš - má dvě trojky, ne tři - už se snažíš provokovat a je to ubohé, za chvilku ze trojek uděláš čtyřky nebo budeš trojky přidávat - a okopíruj okamžitě, kde jsem napsala, že mám syna grázla - pokud to neokopíruješ, jsi lhářka !!!!! Kde píšu o třech trojkách - okopíruj to - nic, že ? smutné ... Romana.
???Halino, 27.06.2008 16:30:25, IP: ***.***.68.88, #55060Ty jsi na všech diskuzích, kdy se věnuješ dětem ty ? Iva.
Silva, 27.06.2008 17:17:05, IP: ***.***.113.254, #55062Ahoj Romi, Malířko, Luboši, Petře , Nino a ostatní spolutrpitelé.
Už jsem sem několikrát nahlídla a když vidím s prominutím ty hloupé diskuse s Halinou, tak se mi ani nechce psát. Je to pořád dokola. Už vám radili ať na ni nereagujete a není to nic platné.Za chvíli vás to znechutí a začnete postuppně odpadat.Tak to dopadlo na panikářkách.. Už to tady není diskuse o depresi ale o H.
Vím , že je těžké na takové urážky nereagovat ale já bych ty nesmysly Haliny ani nečetla.
Docela dobře ji to napsala Soňa a taky zasáhla její citlivou strunu, protože soptila jedy ještě víc než normálně.Pokud má podle Haliny admin.za úkol rozproudit a nenechat usnout diskuse , tak ona admin., jak vyšitá. Dokonce jsem narazila i na diskusi o sex. zneužívání na to, že Halina tvrdila jedné nešťastnici nebo úchylovi/tady někdy těžko rozeznat/, že je admin a příběh si vymýšlí.
Ale dost už Haliny. Chtěla jsem vám napsat, že mé ranní stavy se o devadesát procent zlepšily a začínám i přes den žít. Jen mě štve, že se pořád nemohu zbavit té čtvrtky Neurolu. Beru ji teď tak kolem jedné hod.ale je to tak nalehavé, že si ji prostě musím vzít. Vypadá to, že je to fakt psychická závislost, možná i fyzická. Ale stejně, ten Zoloft pro mě určitě nebylo správné AD, protože mi trvalo skoro dva měsíce, než jsem začala trochu fungovat. I dr. mi říkala, že ho mám změnit a dala mi nová AD ale já teď nemám náladu. Kdyby se měl opakovat těch snad šest neděl, tak se picnu.
Ráda bych si přečetla v klidu a pozorně vaše příspěvky a napsala na něco i svůj názor ale jsem zase tak v poklusu/jak jsem zase funkční/, že na to nemám ani čas.
Všechny vás ještě jednou moc zdravím, jste fajn lidi a přeji vám všem trochu toho klidu a pohody, který si zasloužíte!!!!!!!
Silva, 27.06.2008 17:17:07, IP: ***.***.113.254, #55063Ahoj Romi, Malířko, Luboši, Petře , Nino a ostatní spolutrpitelé.
Už jsem sem několikrát nahlídla a když vidím s prominutím ty hloupé diskuse s Halinou, tak se mi ani nechce psát. Je to pořád dokola. Už vám radili ať na ni nereagujete a není to nic platné.Za chvíli vás to znechutí a začnete postuppně odpadat.Tak to dopadlo na panikářkách.. Už to tady není diskuse o depresi ale o H.
Vím , že je těžké na takové urážky nereagovat ale já bych ty nesmysly Haliny ani nečetla.
Docela dobře ji to napsala Soňa a taky zasáhla její citlivou strunu, protože soptila jedy ještě víc než normálně.Pokud má podle Haliny admin.za úkol rozproudit a nenechat usnout diskuse , tak ona admin., jak vyšitá. Dokonce jsem narazila i na diskusi o sex. zneužívání na to, že Halina tvrdila jedné nešťastnici nebo úchylovi/tady někdy těžko rozeznat/, že je admin a příběh si vymýšlí.
Ale dost už Haliny. Chtěla jsem vám napsat, že mé ranní stavy se o devadesát procent zlepšily a začínám i přes den žít. Jen mě štve, že se pořád nemohu zbavit té čtvrtky Neurolu. Beru ji teď tak kolem jedné hod.ale je to tak nalehavé, že si ji prostě musím vzít. Vypadá to, že je to fakt psychická závislost, možná i fyzická. Ale stejně, ten Zoloft pro mě určitě nebylo správné AD, protože mi trvalo skoro dva měsíce, než jsem začala trochu fungovat. I dr. mi říkala, že ho mám změnit a dala mi nová AD ale já teď nemám náladu. Kdyby se měl opakovat těch snad šest neděl, tak se picnu.
Ráda bych si přečetla v klidu a pozorně vaše příspěvky a napsala na něco i svůj názor ale jsem zase tak v poklusu/jak jsem zase funkční/, že na to nemám ani čas.
Všechny vás ještě jednou moc zdravím, jste fajn lidi a přeji vám všem trochu toho klidu a pohody, který si zasloužíte!!!!!!!
Silva, 27.06.2008 17:17:08, IP: ***.***.113.254, #55064Ahoj Romi, Malířko, Luboši, Petře , Nino a ostatní spolutrpitelé.
SILVINCE, 27.06.2008 18:26:49, IP: ***.***.173.78, #55068Ahoj Silvi - víš ta čtvrtka Neurolu je opravdu pididávka, skoro nic, máš na to možná malinko vypěstovaný spíš psychický návyk, jsi na něj nastavená, možná by fungovalo v takovém případě i placebo - tabletka vitamínek, který by měl stejný účinek, pokud bys nevěděla, že to není Neurol. Já jsem svého času měla závislost na léky na spaní a vsugerováno, že bez Stilnoxu neusnu, pak jsem opravdu nespala, pokud jsem jej neměla doma a nakonec stačilo ho mít v šuplíku a pocit, že tu berličku mám poruce, kdyby bylo nejhůř - a spala jsem bez něj jako špalek ... Přeji Ti, aby Ti už bylo jen a jen lehko u srdíčka a mělas před sebou samé hezké dny. pozdravuje Tě Romana.
Halina, 27.06.2008 19:49:03, IP: ***.***.9.57, #55076No jo zase Romana honem píše jak žije v reálu ........když se jí směju, že nežije ...hihi...tys toho nabásnila ....jéééé
Já mám děti velké , ne menší jako Romana a skvele prospívaly ...........no když se jim nevěnuje, není divu .....i tak se dceři věnuju, jezdíme k řece chodíme na výstavy, do dívadla , na klasiku.......ale ta je drahá, tak to jen dvakrát do roka ......
Silva, 27.06.2008 20:47:11, IP: ***.***.113.254, #55081Romi, ještě jsem teď večer nakoukla a dík ti za povzbuzení. Ten Neurol je 0,25 , vlastně čtvrtka z 1 mg prášku. Nemyslím čtvrtku z toho slabšího-0,25. To by fakt nebylo nic. Tak nevím, jestli je to tak , jak píšeš ty nebo jsem závislák.
Po víkendu si pozorně přečtu tvoje příspěvky a příspěvky ostatních abych vás víc poznala. Dřív jsem na to neměla trpělivost, nevydržela jsem sedět dlouho u počítače, určitě víš, o čem mluvím.Romi, tak pěkný víkend!!!!!!! S
Marta, 27.06.2008 21:16:12, IP: ***.***.1.78, #55085Zlatíčka , když chcete mít klid jděte na diskuzi "forum zdraví" jako my panikářky a máme pohodičku , je to tam skvělý...když bude někdo....vulgární hned ji moderátoři vymažou a ted je pokoj.Pa všem
Marta, 27.06.2008 21:17:39, IP: ***.***.1.78, #55086Samozřejmě zase čekám nadávku jaká jsem .....:-)