Diskuse - Deprese
Malířka, 30.06.2008 11:45:51, IP: ***.***.60.43, #55256Ahoj Jájo, jsi silná a statečná holka a jsem ráda, že jsi tak akční a rozhodnutá změnit svůj život k lepšímu. Obdivuju tvou odvahu a sílu! Manžel tě bude chtít získat zpět, ale nevěř, že se hned tak změní. Určitě se ti uleví, až přetrhneš pouta s ním, s jeho sestrou i rodiči. Prostě to s tebou pokazil a teď se musí poučit ze svých chyb a najít správnou cestu, jak vycházet s lidmi, musí se o sebe postarat jinak. Určitě taky trpí, ale neřekne ti, že tě miluje a lituje toho, že ti ubližoval. Pro tebe to je zkušenost, obětovala ses z lásky k němu, ale on to nedokázal ocenit. Věřím, že na tebe někde blízko čeká nový "Pan Božský", který si tě bude vážit za to, jaká jsi a milovat tě! Moc ti to přeju :-))
jája, 30.06.2008 12:14:01, IP: ***.***.33.126, #55258statečná nejsem vůbec.... bojím se každého kroku co teď dělám abych toho jednou nelitovala, ale tu sílu mi dáváte kočičky VY a jen VY. Nebýt Vás tak už jsem možná dávno spáchala sebevraždu protože jsem neviděla jiné východisko.... teď už ano....DÍKY
JÁJÉ, 30.06.2008 12:22:30, IP: ***.***.68.88, #55259JÁJO - žádné černé myšlenky - jsi mladá kočka, která má život před sebou, to Tvůj muž v Tobě udupal sebedůvěru a sebevědomí, že bude zlý se dalo čekat, přichází o zdroj obživy, servis, pohodlí ... milá Jáji, to on by měl brečet, ne Ty, až projdeš tímto obdobím, ke kterému Ti přeji hodně sil - čeká Tě nový a lepší život, najdeš i lásku, vím to .... budeš zase šťastná, vyrovnaná holka ... vydrž a všechno se obrátí v dobré - ber to jako životní zkoušku, která Tě může i hodně posílit !!! Romana.
Malířka, 30.06.2008 12:30:19, IP: ***.***.60.43, #55263Ahoj Romí!!! Jsi on-line? Já dnes ano, protože odkládám pro mě velmi nepříjemnou povinost jít na úřady.
Malířka, 30.06.2008 12:38:57, IP: ***.***.60.43, #55265Jájo, věřím, že svého rozhodnutí rozhodně nebudeš litovat! Já se pokaždé zeptám sama sebe, čím mě ten a ten člověk obohatil? V tomhle smyslu tě ten tvůj obohatil opravdu hodně... Naučila ses odolávat tvrdému, až krutému a bezcitnému zacházení od milovaného muže a jeho příbuzných, dokázala ses postarat nejen o sebe, ale o vás oba tím, že sis našla druhou práci! A v neposlední řadě ses dokázala rozhodnout, že od něho dejdeš a také jsi měla tu odvahu provést to. Víš, taky si vždycky pomyslím, že to, co mě nezabilo, mě posílilo :-)) Já vím, budoucnost pro teběe zatím neexistuje, ale v podstatě neexistuje ani minulost, jen přítomná chvíle. Tak proč se obávat budoucnosti? Líbí se mi výrok ze Svěrákova filmu Na chalupě u lesa, kde dědek Komárek v podání zesnulého Josefa Kemra povídá: "Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko!?" A to je právě to... Ty to určitě zvládneš, protože jsi skvěle začala a taky víš, jak pokračovat :-)))
Berušce, Jáje, Veronice, Monice ...., 30.06.2008 13:06:39, IP: ***.***.68.88, #55269Jájo, Malířka ti to napsala moc hezky a pravdivě !!
Beruško a Veroniko - tady ostatní slovně napadá jediný člověk, my ostatní neurážíme ani se s nikým nehádáme a snažíme se, aby tato diskuze sloužila účelu, pro který vznikla. Když pročtete tyto stránky, poznáte to samy ...
MONIČKO - na první mateřské jsem měla hodně rozkolísané nálady a i úzkostné stavy - ustála jsem to a totéž přeji Tobě !!! Máš tři malé děti a tím pádem jsi hodně vytížená a času pro sebe, relaxaci a svoje koníčky máš jistě jen minimum .... prožíváš hodně náročné období !!!
Přeji Ti hodně sil a statečnosti a zkus zapojit ostatní členy rodiny do péče o děti, abys měla volný čas občas taky pro sebe - je to hodně důležité - hlavu vzhůru, zvládneš to !! Romana
MALÍŘCE, 30.06.2008 14:11:05, IP: ***.***.68.88, #55273ahoj Malířko, nejdou mi z práce odesílat e-maily, psala jsem Ti, zkusím to kvečeru z domova ... Romana.
MALÍŘCE, 30.06.2008 14:15:53, IP: ***.***.68.88, #55274Ještě to zkouším - těch 84 km mně šoklo - to musel být záhul !! Já bych to nezvládla - supěla bych, funěla, snad i plivala krev a nakonec se zhroutila do příkopu... mně stačí 40 km a jsem KO ... jenže ten můj chlap vždycky vybere kopec a táhlý a maká ... mně nezbude než taky a pak mám svalový třes, křeče v lýtkách a bolavý zadek ... Romana
MALÍŘCE, 30.06.2008 14:21:40, IP: ***.***.68.88, #55275Malířko, je to divný - tedy příspěvky, že mi nejdou posílat, jsem chtěla napsat - delší neodejde - kratší ano ...
Jedu z práce dnes domů dříve.
Pobavilo mně líčení Tvé návštěvy Dětěnic - nejsem jediná komu se tam tedy líbí -- já jsem věděla, do čeho jdu a halekala taky - pohni sebou páže líné a dolej dámě ...
Jsem zvědavá, jestli ta skoro padesátiletá slivovice, kterou máme v desetilitrovém demižonku na Moravě bude propalovat jícen a vnitřnosti nebo půjde pít, až ji jednou rozděláme ... Romana.
Malířka, 30.06.2008 14:34:26, IP: ***.***.60.43, #55279Romí, ta slivovice určitě nebude nic moc, viděla jsem to v jednou českém filmu, kde vykopali po 50ti letech ze země slivovici a nedala se pít. No, uvidíte, třeba ta vaše bude ta nejlepší :-)))
A jeli jsme ne 84, ale 83 km! A taky mě bolel zadek, měla jsem pocit, že se mi na něm odírá kůže. A hlavně ruce od řídítek v místě pod palci jsem měla ty "svalečky" do modra (odkrvené). Jinak taky radši jezdím radši těch 40 km!
Martas, 30.06.2008 14:54:00, IP: ***.***.1.78, #55283Malířko , když jsem četla jak řádíš na kole , mám z toho radost , že je ti líp!!!!!A co se týče lexaurinu nebo neurolu to je jedno já bych možná zobla oboje...-)))jen to ne zkus neurol třeba...MONČO máš panický stavy , uzkosti já to totiž znám a jak ti tady psali jsi dost vytížená jestli chceš můžeš si psát i s holkama a klukama na diskuzi "panikářky , vlastně někdo se přesunil na forum zdraví.Všem přeju moc pěkný prázdniny a dovolený Pa pa ! hlavně bez těch depresí
petr, 30.06.2008 16:25:52, IP: ***.***.211.194, #55287 Všem milým lidičkám na diskuzi, těm novějším i těm "inventárnějším" přeji pokud možno pěkné odpoledne.
Malířko, taky mě těší,že je Ti líp...ty Tvoje příspěvky tady moc chybí...Ty jsi teda sportovec! Doufám, že ještě dokážeš chodit a držet štětec!? :-)) To by historii umění mohlo dost narušit, kdyby jsi nemohla stát u svého plátna! :-)) Já mám taky takové "kolaře" kámoše, ale já s nima nejezdím, to radši vlezu do lesa a chodím...V sobotu jsem byl zase v oblíbeném vojenském lese a našel spícího kolouška...byl naprosto nádherný, jen se jaxi nechtěl fotit a jak cvaknul foťák, zavětřil a frnk! Byl pryč...ani houby žádné nerostou...To před 3 týdny bylo alespoň něco. Jo, s tím cyklistikováním... to mám jeden dobrý zážitek, to když jsme se s klukama někdy po revoluci domluvili a blízko našeho města pořádal bývalý mistr světa v tandemech (na kolech) takový vytrvalostní ani ne závod, spíš jízdu...nechal jsem se nahecovat a jel 12!! hodin na kole! Já, který jezdil do práce 3km ráno a odpoledne to samé zpět a když, tak na přehradu 7+7...no ale abych to nenatahoval...jel jsem,viděl jsem,máknul si,kdyby mně to někdo říkal, že bez tréninku se tohle dá absolvovat,nevěřil bych...mám na to jakýsi papír...227km!!Ne, nemá tam být desetinná čárka, je to fakt jako od nás do Prahy :-)) No, ono to moje chození po horách...40km nebo 20 hodin tůra ve sněhu, zimě, potmě, to je taky...Teď naposledy jsme ale raději vlezli do hor a vrátili se za 4 dny, alespoň bylo na vše víc času..Však jsi viděla fotky...jo a některým vám vůbec nešly poslat...škoda, plné mailové boxy atd...Jinak co se týče návštěvy úřadu, klidně bych vzal Lexaurin, ten znám a celkem úspěšně pomáhá...budu Ti držet pěsti, aby Ti to tam dobře dopadlo....i když , přece nejsi žádný chudáček, kterému by měli něco vyčítat atd!! A žádné strachy! Není to jediný ústav, ve kterém musíš vegetit :-)) To zvládneš, vpodstatě Ti o nic moc nejde...ale držím pěsti! Jo a to jak píšeš, že jsme tuhle diskuzi udrželi , to potěší, udrželi ji ale samozřejmě všichni....a je trošku třebas s Jájou vidět, že jsme udělali dobře... jaxem Ti říkal, kdyby mělo to, že zůstaneme pomoci alespoň někomu, vydržíme... i když je fakt, že poslední dobou někteří moc nepíší...ale myslím, že spousta lidí alespoň čte. Drž se kočeno! :-))
Jájo, nejenom "kočičky" Ti tady drží pěsti...určitě i Luboš, já, takže i "kocourci" :-)) No, ale chtěl Ti napsat, že to , co jsi udělala, bylo jediné možné řešení! O tom snad nikdo kromě Tvého muže nepochybuje! Jen je mi nanic z toho, jak se chlapi dokáží k holkám (ženám) chovat...zdá se mi to celkem dost děsné...mnohým se spíš divím, že s takovými "borci" vydržíte...pro mě je to naprosto nepředstavitelné. Jak Ti to ale psaly holky, jsi fakt moc statečná a moc Ti určitě všichni fandí! Nepochybuj o tom, jestli budeš něčeho litovat! To nejdůležitější (možná v životě) jsi už udělala!! Bylo to asi dost těžké...jak je vidět i z Tvých mailů, je to psychicky pěkný "záhul"...Jsou ale různé situace v životě...mnohé dost těžké, k mnohým je třeba dost odvahy. Ty jsi ji našla a ač Tě to třebas bolí, ono každé zklamání bolí...časem poznáš, že jsi udělala jejiné možné! Určitě i na Tebe někde někdo čeká...teď ale žiješ hlavně přítomností....tu ale perfektně zvládáš, a budoucnost na Tebe čeká rozhodně lepší!! Ještě budeš koukat , jak pěkně se dá žít!! :-)) Mnohé z děvčat by Ti to mohli potvrdit! Víš co je mi v podobných případech podivné? Přece i když se dva lidi rozejdou, pokud měl jeden druhého rád, nebude na něj přece sprostý, vyhrožovat mu apod.?! Vůbec nelituj svého rozhodnutí...naopak!! Jájo, držím pěsti, jsi na moc dobré cestě k pěknému životu! Dávej na sebe pozor, hlavně na zdraví...však víš...
Romčo, Luboši, Kollerko, Marcelo 1 + 2, Milu, Lindo, Lili, Kristalko a všichni ostatní...mějte se prozatím fajn a ať je vám (těm kterým není zrovna nejlíp) stále líp! Pěkné odpoledne ... petr
Petr, Malířka ..., 30.06.2008 16:50:55, IP: ***.***.173.78, #55289Tak konečně snad - bylo to úctyhodných 83 km !!! Je mi to jasný Malířko ... prostě pořádná štreka ( dvakrát jsem to popletla, ale konečně pochopila ) ... zdravím všechny - dík Petrovi, že napsal, potěšil, povzbudil ....
Romana.
Luboš, 30.06.2008 18:15:40, IP: ***.***.106.66, #55294Čauky všem vám hodným lidičkám,já vás chci jen pozdravit a poděkovat,jak moc pěkně píšete a snažíte se pomáhat,teď zrovna Jáje a Monice.Taky jim přeju,aby jim bylo dobře.Já teď zase trošku více slzím,ale rád vás čtu.
Tedˇjsem zvědavej,jestli to půjde odeslat,poslední dobou to trvá i půl hodiny,vždycky to napíše něco anglicky,musím zpět a znova odeslat a tak je to mnohokrát dokola.Ahoj.Luboš
Halina, 30.06.2008 19:00:47, IP: ***.***.9.57, #55299/Prolhaná Malířka píše:
Nikdo z nás se nevyžívá v hádkách, naopak nás od psaní odrazují.
Pokud vím, tak Romana napadla Halinu první s sprostě jí urážela a když jsem vám to tu napsala, napadli jste mě také ......můžete si za to sami .......
.....a Malířka pořád lže ........kdy poletíš s Petrem do Řecka, když jsi to tu nabeton tvrdila ??.......Nikdy co???
A co ty Romano, co Sardínie............už je leto a ty pořád nic ??Prčááá