Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

COŽE ?????????, 27.06.2008 14:03:28, IP: ***.***.68.88, #55024
Proboha, Sardínie je ostrov a jako se nelítá do Mallorky a do Kréty, nejezdí se do Sardínie, ale LÍTÁ se NA Sardinii - je tam krásně, byli jsme tam před pěti lety, letos letíme koncem srpna - NA Sardínii - no tudy cesta fakt nevede, to je o ničem - najdou se i takoví co jezdí DO ostrovů ... achjo .... Romana.
Malířka, 27.06.2008 14:05:42, IP: ***.***.60.43, #55026
Milá Romí,
to, jakým způsobem jsi mě dnes opět pozvala k vám na chalupu, jsem přesně potřebovala, moc ti za to děkuju, dojala jsi mě.
:-)))))))))))))))))))))))))))))
Teď už vím, že se nemusím stydět a být plachá, jako bývám... DĚKUJU TI !!!
Halina, 27.06.2008 14:09:19, IP: ***.***.9.57, #55029
Hihihi to já vím taky, že se tam lítá .....ale na konci srpna letíš do Paříže huso .....ted jsi to zase zmotala ....jsi fakt prolhaná .....minule jsi tu psala, že tam jste každý rok......lhářko ulhaná
A jak budeš psát ze Prdelínie ,když nemáš notebook .......hihihi.......ty si jistě vymyslíš že ho máš a přitom budeš mastit dál forum...prčááááá
MALÍŘCE ROMANA, 27.06.2008 14:21:36, IP: ***.***.68.88, #55032
Malířko - moje pozvání platí neomezeně a myslím, že jsi jeden z mála lidí, kterým bych dovedla otevřít srdce - když si budu s Tebou psát - je to jakoby od srdce k srdci - když si budeš chtít se mnou povídat - budu tolik ráda -mysli na to. Od Vás to k nám na chaloupku asi daleko nebude a u nás je v létě tak krásně ... jsi pro mně milým a vzácným člověkem a zůstane to tak provždy. I přes řádky jsem vycítila z Tebe hodně lidskosti a síly - takže já už zůstávám Tvou duší spřízněnou, ať už se rozhodneš mně poznat osobně nebo ne .... přeju Ti lásku, klid a mír a budu se těšit nadějí, že Tě možná poznám ... s láskou - Romana.
Romana., 27.06.2008 14:27:52, IP: ***.***.68.88, #55033
Když tak ráda kopíruješ - okopíruj, kde jsem psala, že na Sardínii lítáme každý rok nebo do Paříže - nikde . My lítáme každý rok k moři. Lžeš ty. Jsem ráda, že neletím NA Pažíž - haha.
Výzo !!!!!!!§, 27.06.2008 14:36:08, IP: ***.***.68.88, #55035
Mámě Romaně spadl kámen ze srdce - mladší v šestce jedna dvojka z češtiny a staršímu tu čtyřku z téhož předmětu ve třeťáku průmky nedala -- vytáhl to - máme dvě trojky - hurááá, miluju ty svoje děti - kdyby se ten holomek začal učit - dělit čas mezi svou lásku a povinnosti - ale - že by dostával rozum ? Každopádně strašiflo čtyřky se odplížilo .... jůůůůůůůů, bum, to byl šutr ...
Výzo !!!!!!!§, 27.06.2008 14:37:48, IP: ***.***.68.88, #55036
Mámě Romaně spadl kámen ze srdce - mladší v šestce jedna dvojka z češtiny a staršímu tu čtyřku z téhož předmětu ve třeťáku průmky nedala -- vytáhl to - máme dvě trojky - hurááá, miluju ty svoje děti - kdyby se ten holomek začal učit - dělit čas mezi svou lásku a povinnosti - ale - že by dostával rozum ? Každopádně strašidlo čtyřky se odplížilo .... jůůůůůůůů, bum, to byl šutr ...
Výzo !!!!!!!, 27.06.2008 14:39:20, IP: ***.***.68.88, #55037
Mámě Romaně spadl kámen ze srdce - mladší v šestce jedna dvojka z češtiny a staršímu tu čtyřku z téhož předmětu ve třeťáku průmky nedala -- vytáhl to - máme dvě trojky - hurááá, miluju ty svoje děti - kdyby se ten holomek začal učit - dělit čas mezi svou lásku a povinnosti - ale - že by dostával rozum ? Každopádně strašidlo čtyřky se odplížilo .... jůůůůůůůů, bum, to byl šutr ...
Sázka, 27.06.2008 14:44:45, IP: ***.***.68.88, #55039
Pozor - přijde věta - d**ilka Romana to sem dala třikrát - hihi prčááá - vsaďte se ...
Halina, 27.06.2008 14:48:27, IP: ***.***.9.57, #55041
No fůůůůůj dvě trojky ......to je hnusný výzo.......to teda není vyznamenání a 1000 kč odměna ......a ještě na venkově, kde jsou horší školy, tady by měl čtýry ......jací rodiče takové děti.....ano, ano....
Marcela 2, 27.06.2008 15:10:45, IP: ***.***.176.2, #55044
Ahoj Romanko, přečetla jsem si tvůj příspěvek a musím ti vyslovit svůj obdiv! Co jsi všechno zvládla! Jsem ráda, že jsem vstoupila do této diskuze, protože jinak bych nepoznala takové krásné lidi, jako jsi ty, Malířka, Luboš a všichni ostatní, se kterými se zde setkávám.
Velmi souhlasím s tím, že když se člověk vyhrabe nahoru, začne si vážit sám sebe, tak nějak podvědomě, což mu dává sílu postavit se i proti zlým lidem. Určitě i já jsem se postupně měnila a měnil se i můj žebříček hodnot. Dnes s odstupem času jsem ráda, že jsem se také musela vypořádat se spoustou situací, které mě kupodivu posílily a jsem za to vděčná.
Mám vás všechny ráda a vážím si vás. Ahojky.-Marcela 2
Romana Katcevose, 27.06.2008 15:16:40, IP: ***.***.68.88, #55046
KATKOVOSO - jsi super ženská a můj názor je ten, že pokud se o nastávající mamky a rodičky starají a děti na svět přivádějí ženské jako Ty, je radost jezdit rodit !!!!
Opravdu jsem měla v kapačkách Partusisten, jak píšeš, jehož vedlejším účinkem může být tachykardie, já jsme dostala do žil velkou dávku, tep 200, 300, nepočitatelný, honem mi dávali betablokátory a říkali, že pár hodin takového náporu na srdce a aorta může prasknout - mamka byla zdravotní sestra a otec je doktor .... na Moravě a na Moravě jsem rodila ... v mediálně populární porodnici - dokonce mi rodil Žižlavský a byl super.
Co se týká dělohy, šlo o to, že jsem měla cerkláž, magnezium nepomohlo, steh praskl a hlavička byla mimo dělohu - zatlačili ji, recerkláž, opět stahy po dvou minutách, břicho jako kámen, steh znovu praskl - ta ruptura dělohy mi prý hrozila a byla bych neplodná ... jsem vděčná, že mi ji zachránili byť za cenu potratu v pozdním stadiu, že mi pomohli donosit dva krásné kluky a že jsem dvojnásobná spokojená mamina - KATKOVOSO, přeju Ti lásku a pohodu a radost z Tvojí hezké práce - a dík, jsi moc fajn !! Romana.
Marcela 1, 27.06.2008 15:52:04, IP: ***.***.109.12, #55051
Halino, ty jsi vážně nána. Jak si přišla na to, že na venkově jsou horší školy, ty jsi vážně mimo, je vidět, ty už si nevidíš přes ty tvoje bláboly ani do vlastní pusy. Takový d**il jako jsi ty, to fakt nemá obdoby...hihihi.

Jak se Ti čte ty stařeno, když ti někdo nadává? Co Halčo???
Halina, 27.06.2008 15:52:07, IP: ***.***.9.57, #55052
Joooo dala to sem třikrát a já vám řeknu proč......hihi.......dote´d tu psala, že má doma haranta , drzýho a problematickýho .......a když já začla psát o hodné dceři, která se výborně učí.......tak retušuje a odted se bude syn jako zázrakem dobře učit a dělat mamince jen radost ......jéééé to je průhledný ..
A Romano, já mám ještě jednu a ta pracuje ve velké holanské firmě a ted jedou na víkend do Krkonoš do hotýlku s kolegyněmi, užít si relaxace, masáže, bylinnou sauničku, spinning, procházky a pařbičky.......heč....výborně se učila....nejvíc milovala účetnictví ....miláček :-):-)
Halino, hezkýýýýýýýýýýýýý, 27.06.2008 15:55:26, IP: ***.***.68.88, #55053
Syn se začal výborně učit a na předchozí straně napsala, že má hnusný výzo - dvě trojky - tak to je perla - tleskám - vtipné a vše vypovídající .....R.
        Předchozí   1 .. 198199200201202203204 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.