Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kikina, 26.06.2008 15:24:55, IP: ***.***.72.18, #54892
Jájo, musíš vydržet. On je nešťastný a tak okolo sebe kope a je zlý. A co by ti jako udělal, až si tě najde ? On totiž přichází o služku, která mu vypere, vyžehlí, uvaří. Ale horší je, že přichází o sponzora. A to si chlapec uvědomuje, až, když je zle. Jájo, vzmuž se a hlavu vzhůru. Onuce je teď on. Uvidíš, že s odstupem času se na to budeš dívat úplně jinak.
jája, 26.06.2008 15:49:28, IP: ***.***.33.126, #54896
já vím.... právě jsem si koupila novou simkartu tak alespoň do soudu budu mít SNAD klid. Jinak jsem byla překvapená... rodiče ačkoli jsem s nimi hooodně dlouho kuli tyranovi nemluvila se ke mě zachovali obdivuhodně.... zařizujou semnou rozvod a právníky....tatka mu to prý nedaruje tak alespon nějaká útěcha a hlavně trochu světla v životě... mám zpět rodiče.....huráá
Halina, 26.06.2008 15:57:02, IP: ***.***.9.57, #54899
To si piš, že tě znám ty hloupá Jájo.........dokonce jsem ti tu radila, to jsem byla blbá.....jedině uplně vylízaná ženská jako ty, může živit takovýho magora jako je tvůj manžel .........jasně, že si tě najde a rozbije ti tlamu i za mě a pak budeš mít po depkách .....hihi......já jsem byla na tvé straně a ty mi tu nadáváš, tak ti píšu že jsi kráva a taky ti přeju ,aby ti to ten tvůj dement vrátil, jak se hnusně chováš k lidem....d**ilko .....:-)Nauč se pravopis demente: .problémi......kouknula
...
A ty Marcelo skoč si pro ten Neurolek a nelži, celý den jsem byla v práci .....ale s tebou to jde z kopce, to víš závist se vrací jako bumerang....
Halina, 26.06.2008 16:08:27, IP: ***.***.9.57, #54901
A ty jsi dobrej d**il Malířko.....klidně tady veřejně lžeš , LHÁŘKO..... z léčebny jsi zjevně utekla ty , když nevidíš realitu ........já chodím celý roky do práce d**ile a úplně sama jsem vychovala dvě děti, tak ,že obě vystudovaly a studují dál......ty se flákáš doma a dohaduješ s přítelem ....tak kdo prospívá víc společnosti ??Demente !
jája, 26.06.2008 16:24:00, IP: ***.***.33.126, #54903
podívej se já nemám v úmyslu se snižovat na takovou úroveň abych ti vracela tvé nadávky to opravdu JÁ ani OSTATNÍ nemají zapotřebí.... jsi fakt jen zakomplexovaná když dokážeš napsat to cos napsala.... hraješ si z ohněm!
jája, 26.06.2008 16:27:35, IP: ***.***.33.126, #54904
jo ty mě znáš? ty neznáš ani sama sebe prosím tě... vzpamatuj se! A JÁ NAROZDIL OD TEBE NEURÁŽÍM NAPROSTO NIKOHO!
jája, 26.06.2008 16:31:46, IP: ***.***.33.126, #54905
jen se sakra snažím přežív v tomhle světě a najít pomoc kterou jsem tady našla...... ale díky tobě jsem tam kde jsem byla..... DOUFAM ZE SI NA SEBE HRDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jája, 26.06.2008 16:31:53, IP: ***.***.33.126, #54906
jen se sakra snažím přežív v tomhle světě a najít pomoc kterou jsem tady našla...... ale díky tobě jsem tam kde jsem byla..... DOUFAM ZE SI NA SEBE HRDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcela 2, 26.06.2008 16:43:40, IP: ***.***.176.2, #54907
Ahoj Jáji, četla jsem tvé obavy. Bylo by zřejmě dobře, kdybys na něho podala trestní oznámení za vyhrožování atd. Tatínek ať se poradí s právníkem. Bude se ti to hodit u rozvodového soudu, kdyby dělal potíže.
Vzhledem k tomu, že nemáte děti, mělo by to jít rychle.
Docela by mě zajímalo, kdo mu dává o tobě informace a proč?
On má takové postavení, že to pro něj je tak jednoduché zjistit?
Jáji, důležité je, že máš zpátky rodiče a že tatínek ti pomáhá. To je moc důležité-zase máš domov! Já už o tebe nemám strach, protože jsi silnější, než sis myslela a hlavně než si myslel tvůj manžel.
Věřím, že se už nenecháš zastrašit. Jestli máš nervy na bodu mrazu, poraď se zase s doktorem, který ti je předepsal. Třeba ti zvýší dávky a budeš se cítit lépe. Hlavně buď silná!! Všechno dobře dopadne! Teď ti alespoň odkryl své nitro, jaký ve skutečnosti je! Nestačíš se divit, že? Zdraví Marcela 2
Martas, 26.06.2008 16:47:28, IP: ***.***.1.78, #54908
Já vím , že je to těžké , ale nemá cenu to co ta Halča tady předvádí a nejen tady brát vážně je psychicky nemocná!!!Jájo já na ní taky někdy nedokážu nereagovat ale tohle by se potřebovalo vydržet , ale ona bude stále mlít to samý i tak ...ted je zrovna ve stavu né zrovna ...bohužel kdyby člověk věděl kde přesně bydlí v Praze poslali by jsme pro ní...Ale jseš dobrá , že jí to nevracíš Jájo!!.
jája, 26.06.2008 16:55:21, IP: ***.***.33.126, #54910
Nevím kdo o mně podává informace a chtěla bych to zjistit, ale už jsem volala kamarádovi na policii tak se s tím snad začně něco řešit.... jeho chování mně bolí protože jsem toho člověka moc milovala ale teď vím že to bylo jinak.....otevřely jste mi zlatíčka oči a jsem moc ráda.... moc....v pondělí jdu k soudu tak z toho mám trochu strach ale jdou semnou naši. Navíc jsem ráda že se takle zachoval... protože kdyby nezačal vyhrožovat asi bych mu to vše , kdyby se jednou vrátil, odpustila. Je to úplně cizí člověk.... já ho neznám a jsem ráda že to všechno přišlo teď a ne až by bylo dítě... díky bohu... a víš kočko že mi i spadl trochu kámen ze srdce? .... nevím jestli je to ADčkama nebo rodičema a váma ale spadl.... malinký úlomek z balvanu.
Mám Vás ráda... Halina za to asi opravdu nemůže.... já když mám nervy tak taky bouchám ale ona to někdy trochu přehání.... ale i po tom co mi napsala.... tak jí beru.
Papa a hezký zbytek dne Jája
Marcela 2, 26.06.2008 17:16:10, IP: ***.***.176.2, #54913
Jájo, nevšímej si toho, co píše Halina, Její příspěvky nejsou k ničemu. Nikomu totiž nepomohou. Tak proč se jimi zabývat? Všichni ostatní mají radost, když mohou na základě svých zkušeností pomoci lidem, kteří tuto snahu vnímají a děkují za ni. Já jsem také napsala, protože jsem potřebovala v dané chvíli pomoc. Moc za ni děkuji a je příjemné se na tuto diskuzi vracet a pomoci zase někomu jinému. Pokecáme si, poradíme si a pomůžeme si dobrým slovem nebo zkušenostmi. Jsem ráda, že i tebe se nám podařilo nastartovat do sluníčkové budoucnosti. Ahojky a zase napiš. Zdravím Romanku, Malířku a všechny ostaní přátele. Marcela 2
Halina, 26.06.2008 17:18:37, IP: ***.***.9.57, #54914
Tak to zkus pro mě poslat a rovnou si tě tam nechají Martas............já normálně funguju a tady mě začla první hrubě urážet Romana ......NE JÁ JI,ALE ONA MĚ.... protože je to osamělá bláznivá ženská, která nemá reálný život .....klidně se zeptej děvča¨t na ženatém, ty mají přes Čáru nebo přes toho poliše mou adresu a uvidíš , že se akorát zesměšníš .....prčááá
ROMANA JÁJE, 26.06.2008 17:53:55, IP: ***.***.173.78, #54920
Milá JÁJO, především mám velkou radost, že jsi našla oporu v rodičích - je to hodně důležité. Viděli zřejmě Tvého muže přes růžové brýle - uvědomují si teď, jaký je ve skutečnosti - on ztrácí půdu pod nohama, najednou by se měl sám starat o svůj žaludek, svršky nebo prosit o pomoc matku a sestru, měl by si sám na sebe vydělávat nebo běhat na úřad práce pro podporu - vidíš, co vše jsi pro něj ve jménu lásky dělala a jak moc on Tě zneužíval ? Bude asi následovat etapa II - začne Tě pronásledovat ujišťováním, že se změní, ať to s ním zkusíš ještě jednou - Jájo, typ člověka jako je on se nezmění, maximálně na chvíli, aby Tě dostal k sobě zpět a vše půjde do starých kolejí. Uvidíš v něm člověka, kterého jsi milovala, s kterým jsi chtěla v lásce žít a zestárnout - nedopusť ale jeho návrat !! Věř mi. Je mi 43 let a v souvislosti se svým zaměstnáním jsem poznala hodně neuvěřitelných lidských osudů, dost žen týraných psychicky i fyzicky. Jsi mladá, máš život před sebou a zasloužíš si lásku fajn chlapa, který Ti bude oporou. A on přijde. Zbav se olověné koule, kterou vláčíš svým životem v podobě svého muže a jdi se poprat o svůj příští lepší život - moc na Tebe myslím a fandím Ti - Romana.
SONIČCE od Romany, 26.06.2008 19:10:41, IP: ***.***.173.78, #54924
Milá Soni, omlouvám se, že jsem přehlédla, že jsi o své mamce psala, že se už deset let léčí. Léky s alkoholem moc dohromady nejdou, ale píšeš, že maminka alkohol omezila. Měla by se vzchopit a zajít znovu za odborníkem. Jde ale taky o Tebe. Myslím, že jsi hodně silná, ale o moc víc si toho na sebe už brát nemůžeš. Děti, manžel, domácnost, práce, maminka, teď ještě píšeš, že Tvou pomoc bude potřebovat tchyně .... jenže silami je potřeba šetřit a Ty nemůžeš donekonečna na sebe brát problémy všech kolem, něco musíš přenechat ostatním ...
Soni, ta opravdová zničující deprese mně potkala v souvislosti se smrtí maminky. Byly to tak těžko popsatelné stavy beznaděje, prázdnoty, neschopnosti cokoli dělat spojené s nespavostí, neschopností se najíst až po takové vyčerpání, že jsem seděla v místnosti, tupě civěla a kdyby v té místnosti začalo hořet, snad bych ani nedokázala vstát a utéct. Pud sebezáchovy nefungoval a moje tělo bylo jako hromádka vyždímaných hadrů ...
Maminka byla zdravotní sestra. Věděla oč jde, bylo jí 59 let, byla plná života moc chtěla žít. V péči o mého hodně sobeckého tatínka nevěnovala svým potížím dost pozornosti a když šla na vyšetření, bylo pozdě, měla metastázy. Ten rok byl hrozný, snažila jsem se, brala maminku na chalupu, nosila jí lesní jahody, kytky, povídala si s ní, chodila s ní na procházky, vybírala s ní po chemoterapii paruky, vařila její oblíbená jídla, ale jedla jako ptáček a ztrácela se mi před očima. Zdravotnický systém - onkologii v Brně jsem z hlediska péče o onkologické pacienty poznala z nedobré stránky - necitlivé k pacientům - vzala jsem maminku domů, pořád byla optimista - před ní. Brečela jsem v noci a když mně neviděla.Tatínek jen seděl, kouřil, plakal, nechal se maminkou utěšovat, což ji muselo moc vysilovat. Připravila mi oblečení, které jsem jí měla obléknout po smrti, seznam lidí, kterým mám poslat parte, o všem se mnou mluvila. Pořád jsem se držela, mamku, otce, pendlovala sem tam mezi zaměstnáním , Moravou, kde rodiče žili, dětmi a manželem .... manžela mám skvělého, jsme spolu dvacet let, moc mi pomáhal a pomáhá dál a já ho moc miluju. Nakonec jsme byli s maminkou samy dvě, ona byla první, kdo mně přivítal, když jsem přišla na svět, já poslední, kdo se s ní loučil, když tento svět opouštěla ... tichounce a klidně - byla neuvěřitelně statečná. Byla jsem bezmocí šílená, když jsem ji držela v náruči a do poslední chvíle jí opakovala, že ji mám moc ráda, že jí děkuji ... byla už pak v komatu, nevím, jestli mně vnímala, ale bylo dobře, že jsem byla s ní. Její poslední jasná věta byla - Romi, já jsem se celý život ponižovala, ty to nedělej. Mrazilo mně, uvědomovala jsem si, že mnoho věcí ze vztahu mých rodičů mi zůstalo utajeno, mohla jsem se domýšlet. Říkala jsem jí, že pokud jsem jí někdy nevědomky ublížila, ať mi odpustí, odpovídala, že jsem byla celý život její velká radost, sluníčko, že mně milovala a miluje .... odešla, venku začal výt dědův pes - nevím, jak toto zvíře vycítí, začalo pršet, i nebe plakalo ... mně se změnil život, žebříček hodnot, já jsem se změnila. Do té doby jsem kvůli všemu brečela, po smrti maminky jako bych slzy vyplakala. Moc nebrečím, vlastně už skoro vůbec. Nejde mi to. Je to už pět let, ale to prázdné místo v srdci nikdo a nic nezaplnilo. Jakoby se uzavřel kruh v mém životě - zažila jsem krásný pocit z darování života, když jsem rodila syny a odvrácenou stranu života, když mi odcházela maminka před očima - kruh se uzavřel. Všechno bylo jiné. Pořád jsem nějak zvládala všechno zařídit, jako robot, den za dnem....jenže pak mně začal trápit taťka. On mně srážel celý život, dost jsem se ho bála. Sourozence nemám. Pořád se litoval, vyhrožoval mi sebevraždou, vyžadoval pozornost .... chodili jsme s mužem do práce, měli barák, chalupu, děti a na víkendy jezdili 160 km za otcem mu vyprat, navařit, vyžehlit, uklidit ... byl sice naštěstí zdráv a taky mu bylo teprve 59 let, ale odmítal se naučit byť jen zapnout pračku, takže jsem tam musela čekávat, až prádlo uschne, abych je mohla vyžehlit. Pořád na mně křičel, všechno bylo špatně. Když se mi třásly ruce tak, že jsem při obalování řízků upustila vejce, křičel, že mám táhnout,že jsem dobytek, který mu devastuje dům ... to je jeden příklad z tisíce, bylo mi hrozně, ubývaly mi síly, ty víkendy mně ničily, únava stoupala, hubla jsem, špatně spala, bylo mi smutno po mamce a bála se otce ... nic jsme mu neudělali dobře, pořád mluvil o tom, co si má počít, že ztratil ženu, nechápal a nechtěl chápat, že i já jsem ztratila milovanou bytost -mámu. Vysloveně deptal, nadával mi za údajně špatně vyžehlené límečky košile, za usypanou trošku strouhanky na lince, za to, když kluci polili ubrus - pak přišla deprese, bylo to hrozné ... nechtěla jsem si brát život, chtěla jsem žít pro svoje zdravé hezké děti a bezvadného muže, ale měla jsem pocit, že to budu muset udělat, že ty hodiny a dny psychického utrpení nevydržím .... šla jsem k psychiatrovi, léky zabíraly pomalu a dlouho, snažila jsem se ze všech sil, denně se doplazila do práce ... a dostala se z toho. Otec si našel přítelkyni, všechno bylo jiné. Nedávno se u mně D opakovala, mám prý endogenní depresi ... měla jsem zdravotní problémy, které se naštěstí vyřešily. Ty druhou ataku D spustily, ale znovu jsem to s léky zvládla, žiju, miluju život, lidi, myslím, že i přes utrpení, které s sebou život zákonitě nese, stojí za to žít, dívám se dopředu před sebe s láskou a nadějí, raduju se z maličkostí, z dětí, skvělého muže, přátel, dobré kamarádky, chvil strávených v přírodě a jsem připravená se poprat znovu ... určitě budu muset ....ale vychutnávám každý dobrý den, každou v pohodě prožitou hodinu a beru život jako dar. Myslím, že jsem silnější než dřív a že dokážu dávat víc lásky a dobra hodným lidem kolem sebe, ale i se umím víc postavit zlu a nenávisti, závisti - lidem s těmito vlastnostmi se vyhýbám a pokud se vyhnout nejde, dovedu dát najevo, jak jimi pohrdám, naučila jsem se nehrbit se, ale umět chodit se vztyčenou hlavou, naučila jsem se pokoře, naučila jsem se nad nikoho se nevyvyšovat a před nikým se neponižovat - jako to chtěla moje maminka - jestli mně vidí tam odtud - má radost ze své dcery, protože cítí, že moje srdce je pořád plné lásky k ní a naděje, že se s ní jednou setkám - milá Soňo, přeji Ti hodně sil a lásky .... upřímně - s láskou - Romana.
        Předchozí   1 .. 196197198199200201202 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.