Diskuse - Deprese
Aneta, 24.06.2008 11:34:04, IP: ***.***.41.2, #54658Moji milí, po delší odmlce se zase ozývám a moc Vás zdravím. Koncem minulého týdne mě čekalo překvapení. Ve čtvrtek se vrátil manžel ze své dovolené a volal mi, jestli ještě platí, že je jedinej chlap v mým životě.Řekla jsem mu, že ještě ano. Ptal se, jestli s ním chci být, na to jsem mu odpověděla, že mě zaskočil, že jsem tuhle otázku nečekala atd. a že přijdu domů později večer. V pátek ráno vstal, než jsem odešla do práce, řekl mi, vidím, že jsi si už nalajnovala život beze mě. Připomněla jsem mu, že to byl on, kdo řekl, že se se mnou rozchází, začal mi opakovat promiň a obejmul mě. Oznámila jsem mu, že odjíždím po práci s mámou na chalupu a jestli chce, může jet se mnou. Nejdřív chtěl, ale později mi zavolal, že přijede v sobotu. Nepřijel, ani se neozval. Včera, když přišel z práce, vypadlo z něj, že už vidí, že to nemá cenu, jak byl ty tři dny sám, došlo mu, že jsem se na něj vykašlala, že jsem se mu ani neozvala, že se mi omluvil a že jsem mu neodpustila, chtěl být se mnou a odjela jsem, že už to nemůže být jako dřív atd. Jen jsem mu odpověděla, že jsem čekala že v sobotu přijede, jak řekl, ale neozval se, tak jsem si myslela, že se mu nechce. V poslední době se mnou sám vůbec nepočítal, oznamoval mi jen své odjezdy, dodolenou chtěl být taky sám, zařidila jsem se tedy podle toho. Odpustila jsem mu, protože ho chápu víc, než si myslí a ty své třídenní závěry, ať si nechá projít hlavou, času má dost. Tak uvidím, jaký bude další vývoj, dám Vám vědět. Nevypadá stále dobře, rozhodně na něm není znát výraznější ústup deprese. Díky Vám za podporu a že jsem se Vám tady mohla svěřit, vybrečet se, alespoň jsem se vůbec neztrapňovala a nedoprošovala před ním. Budu ráda jestli to zvládneme, důležitá je ale změna přístupu k léčení. Mějte se krásně, všechny Vás moc zdravím a děkuju Vám.
Marcela 1, 24.06.2008 12:11:38, IP: ***.***.109.12, #54662Děvče jsi zase mimo, já už Neurol nepotřebuji, možná, že si v poslední době užívám života možná daleko víc než ty. Čím to asi je? :-)))) Zamotáváš se do toho čím dál víc, jakoby Ti docházel dech....hihihi
Marcela 1, 24.06.2008 12:18:51, IP: ***.***.109.12, #54664Ahojky, přeji krásný den, zdravím mezi námi Petra, je dobře, že se ozval. Já se cítím po čtyřech měsících už skoro v pohodě, deprese mi mnoho dní vzala, ale dala mi i nová rozhodnutí, mám teď mnohem víc síly a pokračovat. Myslím, že ta mrcha se dá opravdu vyléčit, myslím deprese a ne ta co je to nevítaná..hihihi.
Už se dlouho neozvala Linda a Lili, Malířka také, holky napište jak se máte. Zdravím Toni (vydrž bude líp), Romanku a ostatní. pište.
Halina, 24.06.2008 15:26:05, IP: ***.***.9.57, #54681Nelži bláznivá Marcelo.........zobala jsi Neurolek pořád , hned vylítneš jako čertík z krabičky a pak se divíš, že je ti blbě .........a tak jako já nežije nikdo...........dnes jedu k mému o 20 let mladšímu miláčkovi na romantickou večeřičku, kterou připraví sám, čo to aši bude ťuťánku ??Putinku, hihi ......o víkendu zase plánujeme pařbičku ještě s jedním kamarádem .....zklidni se Marcelko, zanášíš si karmu .....prčááá
Halina, 24.06.2008 15:30:49, IP: ***.***.9.57, #54682Tak mě napadala Romana pod nickem Kopretina .......to je ta žena, která sem píše ,aby pomáhala lidem.........že by přetvářka???
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka
?????????????, 24.06.2008 15:35:11, IP: ***.***.217.5, #54685Halino,j eště sem dej něco, je to moc fajn, když tě lidi napadaj.prčááá.jen houšt ,máme z toho vždycky radost ty huso, nežebrej tu o slitování.
?????????????, 24.06.2008 15:35:13, IP: ***.***.217.5, #54686Halino,j eště sem dej něco, je to moc fajn, když tě lidi napadaj.prčááá.jen houšt ,máme z toho vždycky radost ty huso, nežebrej tu o slitování.
Halina, 24.06.2008 15:39:17, IP: ***.***.9.57, #54689Stačí říct........tak taklhle se chová dospělá žena-Romana , kterou jsem vůbec neznala a tak mě napadla :
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka
Toni a všem od Romany, 24.06.2008 15:43:39, IP: ***.***.68.88, #54691Ahoj všem sluníčkům na diskuzi, přeji hezký den a hlavně pohodu.
TONINKO, setkání platí jen s malou změnou - nebude to konec června ale začátek července - v první půli - víš, těm mým klukům do toho vlezly ty jejich milované golfové turnaje ... to jim nemůžu zkazit ...těším se na Tebe holčičko, sedneme pod lípou, však víš kde, zavzpomínáme, rozebereme život .... Toninko, podle toho co píšeš jde v Tvém případě o to, že jsi byla pomalu a nenápadně, ale vytrvale vmanipulována do určitého způsobu života - naplněného prací, mnohdy dřinou - celé dny, týdny a roky a nějak tam nezbývá místečko pro Tvoje zájmy, záliby, koníčky, kamarádky ... a přitom by sis to tolik zasloužila. Co obnáší hospodářství s prasátky, krávami, pole, zahrada znám z dětství - to vše měly tatínkovi rodiče, i koně - dřina od nevidím do nevidím. Neznali, co je to jet na dovolenou. Dřív jsem to měla podobné. Nemám na mysli hospodářství, ale na základě své výchovy jsem dlouhé roky poskakovala jen kolem domácnosti, dětí ... dnes už se snažím si udělat čas - na kamarádku a pokec s ní u kafíčka - zítra spolu pojedeme oslavit, že zdárně prostřednictvím dálkového studia zvládla státnice - je to šikulka. Mám už pro ni nachystané žluté růže a jako malou pozornost jsem jí koupila voňavé svíčky a hrneček na kávu. A jejímu mrňouskovi knížku O krtkovi, kterého jsem jako dítě milovala ... Chodím pravidelně k holiči ( dneska jsem už zvládla zajet na barvu ), dřív jsem chodila na spinning, teď na procházku s Roxy, chtěla bych zkusit kolečkové brusle, prostě aspoň chvilku každý týden pro sebe. Taky jsem začala chodit na manikůru a pedikůru a relaxuju tam. Kdyby mi někdo řekl ještě v březnu, že budu v červnu takto akční a začnu si pěstit nehty, nevěřila bych, měla jsem tak nejspíš chuť se zavrtat do země a probudit se, až budu normální a bez D anebo vůbec. Toni, musíš si začít dělat čas taky sama pro sebe a pro to, co Tě baví - je to opravdu v životě důležité ...kvůli dceři se opravdu netrap, ona to zvládne. Starší kluk mi taky na učení dlabe. Jemu snad stačí, když nějak proleze, poslední dobou na mně ten dojem dělá a mrzí mně to, jako každou mámu ... aspoň ten mladší mi zatím se školou dělá radost, ale ten je teprve v šestce. Dopoledne mi volal, že jako jediný ve třídě bude mít na výzo jedničku z matiky .... mají přísnou kantorku .... těším se na Tebe a opatruj se mi !! Zavolám včas s předstihem ...
Dneska je manželovi 44 let, těším se na něj, dárečky mám připravené, doufám, že ho potěší a dáme si spolu šampańské s jahodami a večer vyrazíme se známými. Jen nevím, jestli mi jeden dárek nehodí na hlavu - koupila jsem ho z recese a že se mi moc líbil - je to velký plyšový bleděmodrý slon - když ho nebude chtít, vezmu si ho do postele já - tedy oba - muže i slona. A Roxanu, takže tam bude nával.
Zdravím Marcelky obě, Luboška, Péťu, Soničku, Jáju, Anetku, které držím moc pěsti pro další vývin událostí ve vztahu s mužerm, Milunku, Myšuli, Kollerku, Malířku, Martas, Silvinku, Lindu, Ninušku, Páju, Alku, George, Honzu a všechny ostatní ... Romana.
Dnes Halině tleskám, 24.06.2008 15:55:55, IP: ***.***.68.88, #54693Tak dnes opravdu napsala dotyčná milí kamarádi pravdu pravdoucí - jako ona opravdu nežije nikdo. Neznám padesátiletou ženu, která žije jako ona - kopíruje stále stejné slátaniny, žije na netu a je vyvedena z konceptu večeří od Ťuťánka - tak dnes mi dotyčná udělala radost - skvělá prezentace její inteligence, rozumu, moudrosti, a snahy si porozumět s lidmi - tady na naší diskuzi - Přeji Vám hezký den, mně se nálada opět pozvedla !!!!!! Romana.
Halina, 24.06.2008 18:35:34, IP: ***.***.9.57, #54706Kopíruju pravdu Romanu.....tvoje vulgární příspěvky, které jsi mi psala na ženatém.........a vzhlëdem k otmu, žes mi je psala první se zdá, že ti leží v žaludku můj život a můj mladý přítel.....já jsem tě vůbec neznala a jen jsem se pohoršovala na milenkama......jak vidíš nejsem sama, mrkni na forum o doktorce Ivě, víc lidí je zhrozeno ......ale ty jsi psychopat, tak se ráda přidáš a zanadáváš si ....
Luboš, 24.06.2008 19:22:19, IP: ***.***.106.66, #54710Ahoj.Tak tě Péťo vítám zpátky u nás doma a doufám,že nám vylíčíš svoje dobrodružné výpravy.
Soňo,nemůžeš všechno řešit za maminku,jestli je s ní trochu řeč,sedněte si spolu,řekněte si,co bude vlastně dál,chce to opravdu,jak píše Romana zajít za psychiatrem,případně můžeš jít s ní a celou rodinou situaci řešit,protože,jestli se má ještě o někoho starat,tak se musí snažit dát do kupy.ty máš svojí domáctnost,můžeš samozřejmě pomoct,jsou to rodiče.Možná to nejni rada od toho pravýho,protože já se taky léčím deset let a někdy si připadám,jak na začátku.Nekouřím,ale někdy mě tak napadá,že bych se šel opít,oni by mi stačily dvě piva na ty prášky.Přeju ti,aby se to podařilo dát do kupy.
Mějte hezký večer.Ahoj.Luboš.
Marcela 1, 24.06.2008 21:59:21, IP: ***.***.109.12, #54734Halinko, jsi na velkém omylu, jestli si myslíš, že kvůli tvým výlevům se nějak nervuji. Děvče, člověk jako ty mě opravdu nedokáže ničím rozčílit.
Miluna, 24.06.2008 23:01:51, IP: ***.***.243.204, #54746Přátelé moji milí všechny vás co nejsrdečněji zdravím po hodně hodně dlouhé době.Je mi až hanba,že psaní tak zanedbávám,ale opravdu nějak nestíhám.K počítači se moc nedostanu a když mám chvíli volna,tak jsem ráda,že jsem ráda.Chtěla jsem vám jen říct,že ač nepíšu,tak na vás všechny stále moc myslím a hned jak to půjde,tak se polepším.Jen jsem se chtěla podělit o svou radost,že jsem před měsícem dělala příjimačky na studium psychologie a grafologie,jak jsem se zde zmiňovala a dnes mi poslali,že jsem byla přijata.Takže od září se začnu hezky učit a učit.Moc se na to těšim.Ještě jednou srdečný pozdrav všem a mějte se moc moc hezky.
Lenka, 24.06.2008 23:53:24, IP: ***.***.166.28, #54748moc vás všechny zdravím,je velmi těžké prožívat deprese stavy které ničí vše.Jmenuji se lenka je mi 34 let mám 3 děti.Jen se chci někomu svěřit,moje dětství nebylo pěkné byla jsem zneužita a mama mě moc nemusela.V 15 letech jsem se zamilovala do kluka který měl rostroušenou sklerozu jeho rodia mě přijala pěkně hlavně jeho maminka měli jsme spolu pěkný vztah,ale osudná rána nás o ní přiravila mému příteli se stav zhoršil pomáhala jsem mu jak jsem moha v 16letech jsem byla těhotná vzali jsme se narodil se nám kluk manželovi se stav zhoršoval ale cvičila jsem sním a skoro ho postavila na nohy ač mi síli ubývali po osmi letech jsem byla opět těhotná narodila jse mi holka ale už v mém těhotenství se manžel své nemoci dost podal a zhoršil se tak že už byl odkázán na pomoc druhých byl na plínách a já to už nezvládala.,necítila jsem v sobě žádný život, ale kamarádka mi našla přítele se kterým jsem se odstěhovala i s dětmi rozvedla jsem se a snažila se začít znova ale tady začali problémy i když jsem se po druhé vdala a otěhotněla po třetí chtěla jsem jít na potrat, ale nakonec to dopadlo jinak jen samé problémy neměli jsme peníze dokonce přišel o práci nic mě nebavilo měli jsme jen samé dluhy dost jsme se hádali a dokonce mě začal být prestávala jsem mít kontrolu sama nad sebou nic mě nebavilo nemám se chut ani čemu smát pořád jsem měla chut si vzít život to se také stalo rozhodla jsem se skončit dopomohla k tomu moje matka která se zadlužila a své problémy přenášela na mě měla jsem toho dost a začala pít k vůli mé matce manželovi který mi tajil dluhy nakonec byl samá exekuce začala jsem být zlá a nesnesitelná sama sobě v dost špatném stavu pohádali jsme se on mě surově zbil sebral děti a odjel neměla jsem už sílu tak jsem to chtěla vzdát mnoho lidí mě odsoudilo a mě je stejně jako mi bylo nikdo ani mé prátelé mě nechápou ted se snažím držet ale vrací se to nejhorší je ta ůnava a bezmoc. Lenka