Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 23.06.2008 18:35:15, IP: ***.***.9.57, #54495
A to ještě uvidíš kolíik jich založím o Romaně a Ivě a Vanesse a Sarah a Ivče a o tobě také.....ty jsi taky pěkně prdlá ......která se žena by se nechala dobrovolně od někoho týrat.....jen hloupá husa jako ty
Luboš, 23.06.2008 19:09:43, IP: ***.***.106.66, #54503
Jájo,já nejsem z velkého města a když jsem začal chodit na psychiatrii,taky jsem si myslel,že na mě všichni koukají a snaží se mi vyhýbat,nevěděli asi,co mi mají říct,já jsem se s tím netajil,v práci jsem to řekl hned a dostalo se mi veliký podpory,byla tam většina žen,vím,je to těžký dělat si ze sebe srandu,ale ber to trochu s nadhledem a jak píšou holky,jeď někam odpočívat.Věřím,že to zvládneš a budeš se snažit vymazat škaredou část svýho života.Taky držím palce.Luboš.Ahoj
Luboš, 23.06.2008 19:34:31, IP: ***.***.106.66, #54520
Halino,ono je škoda zvednout kvůli tobě prst nad klávesnici.Ale něco už mi delší čas vrtá hlavou.Ty se vychloubáš,jak se svým miláčkem-zajíčkem budeš trávit víkend na Mácháči a ty se vrátíš v neděli domů a jseš šíleně nasr....,a hned tady do všech kopeš,urážíš,nadáváš,jseš opravdu nevkusná.Tak si myslím,nemyslím,vím to,že už dávno nic nebylo,ani Mácháč,ani zajíček,ani nic víc.Celý dny vysedáváš na počítači a nikdo si o tebe neopře ani vidle.,protože ty vidle jsou důležitější než ty.
milenky, 23.06.2008 19:44:01, IP: ***.***.173.78, #54524
Halino, Luboš má pravdu - ty nemáš reálný život, ani milence ani rodinu ani zájmy, ani lásku, ani přátele - to bys nemohla být stále na všech diskuzích - lítáš ve dne v noci z jedné na druhou - ty jsi osamělá a závistivá a opuštěná stárnoucí žena ... Luboš a asi už mnoho jiných to poznalo .... je to tak. Litujeme tě.
Marcela 1, 23.06.2008 21:00:03, IP: ***.***.109.12, #54585
Halino, Halino, začínáš v tom mít pěkný hokej, ty už ani nemáš přehled kdo a co píše, ty jsi posedlá jenom ubližováním druhým, a pleteš si pojmy s dojmy. Mě nikdo děvče netýrá, já vedu celkem život v harmonii, teď už si troufám i říct, že bez deprese, takže hloupá husa jsi nakonec ty....hihihi
Marcela 1, 23.06.2008 21:05:19, IP: ***.***.109.12, #54588
Psali jsi, že jsi psycholožka amatérka, nechceš teda konečně sobě a hlavně sobě naordinovat nějakou svojí brutální psychoterapii, myslím, že jsi na ní zralá. Hezký večer, a myslím, že se jsi celkem úspěšně zlikvidovala diskuze na celé abecedě, jen se podívej co se všude řeší. Halina, Halina, Halina, nechceš už konečně vysmahnout a řádit zase někde jinde, třeba konečně si najít tvého vysněného mladého zajíce?
Pro Marci 1, 23.06.2008 21:17:39, IP: ***.***.173.78, #54590
Marcelko 1, dobře se sekla Halinka, neví kdo je kdo, tak píše o ýrání manželem, ušlo jí, že jsi žena se spokojeným manželstvím ... Marci, tady to vidíš ... ona si nedá práci zjistit kdo je kdo, protože ji nikdo z nás nezajímá, ji zajímá jen zda dostatečně urazí, ublíží, zesměšní - vzhledem k tomu, že se tady na diskuzi známe a zajímáme o svoje problémy navzájem se ona od nás ostře odlišuje. Je to její volba. Mohla sem přijít ve slušném duchu a vést diskuzi na úrovni a ne slepě urážet a strefovat se - tady na diskuzi každý víme kdo jsi Ty a kdo je ona ... zdravím Tě, Romana.
petr, 23.06.2008 23:04:07, IP: ***.***.234.200, #54611
Vvšechny vás moji milí po delší době opět zdravím a přeji vám samé přívětivé dny. :-))

Ještě jsem ani neměl pořádně vybalené z dovči a již jsem seděl u pc a četl a četl...nemyslete si ale...řed dovčou jsem vás četl stále...každý den, spíš několikrát jak jednou...pečlivě jsem si přečetl hlavně příspěvky nových děvčat...ono těch chlapců jaxi ubylo, že Luboši?! Ty mi svými příspěvky děláš chlapče velikou radost! Nejenom, že jsi hodný člověk, to zde ví od začátku všichni, ale nad psaním se kolikrát pěkně zasměju (naposledy to byly ty vidle... :-)) )Myslím, že i když to není ještě stopro, což nebude u někoho třebas nikdy, píšeš stále veseleji. A to je moc dobře. Jen tak dál! A já Ti za to slíbím, že Tě tady již nenechám tak dlouho samotného, jo?! I když...popravdě...na dovči i když nedaleko, u přátel slováků v Tatrách jsem se dostal (cíleně ) na místa, kde nejenže nebyl tel. signál, ale dokonce taková zima, že jsem musel mobil zahřívat na těle, abych mohl napsat alespoň někdy něco. Nebudu se moc rozepisovat, ono by to bylo na dlouho, ale když jsem se vnořil do tatranské divočiny, nocoval v horolezeckém kempu ve stanu, pak se vyštrachal do České doliny pod Rysy s 20ti kg krosnou, stanem, jídlem, spacákem....tam ale viděl neskutečně nádhernou přírodu a scenérie, které zůstanou bohužel pro většinu lidí neznámé...ono totiž, v podstatě všechno co jsem prožil se nesmí, na zakázaných místech, ještě před sezónou, být po setmění, a už vůbec ne stanovat !! To by snad nebylo ani na pokutu, ale na nucené práce nadosmrti. Však vám pošlu pár fotek.Dokonce nás pak stejně odchytila lesní stráž, to jsme ale byli docela nízko a šli do míst, kde je nejvíc medvědů.Chlapík ale poznal, že "sme slušný ľudia" a povykládal nám o Tatrách, lesích, kůrovcích a hlavně setkáních s medvědy. Takže , prý nejlepší metoda není píšťalka, pepřák, lovecký nůž, ani hra na mrtvého turistu, ale zakřičet na něj: Meďo! Čo tu robíš?! Choď preč!!...no a chlapík vypadal, že nemá na těle ani moc stehů...takže asi ok.Nakonec jsme se rozloučili, šli dál, potkali horskou, kteří hledali několikátý den ztraceného poláka a ti nás pak vzali záchranářským Land Roverem k autu... no, bezva dovča.
Tím jsem chtěl ale tak trošku předeslat to, co někteří radí pro Jáju.My se sice zatím neznáme, teda já Tebe jo, ale to neva.Jájo, myslím, že tady bylo řečeno snad vše...já když četl Tvoje psaní, taxem ani nechtěl věřit...i když...tady se člověk dočte osudů a příběhů! To, že jsi odešla je dle mě jediná možnost Tvojí záchrany!! Duši i psychiku vyléčíš, o tom Tě nechci přesvědčovat, protože to vím...Píšeš zatím chvilku na to, co jsme tady psali dřív, jak zle nám bylo, co jsme prožívali za hrůzy...a...ač se to teď nezdá, spousta z nás je naprosto vyléčených a troufám si říct, že ti všichni jsou moc šťastní. A tohle čeká na Tebe taky! S tím bytem to myslím bylo jako dar z nebes! Hůlavně si prosím uvědom, to třebas když na Tebe bude "celé město čučet"...ve městě není pro Tebe nikdo důležitější...než Ty sama!! Sama pro sebe!! Ty budeš žít svůj život, ne život jiný... Vím, že to není třebas jednoduché, ale každý soudný člověk přece pochopí oč tu jde...a to, že Tě pomlouvá skorobývalý...to je bohužel asi normál...u nás řekl bývalý manžel kolegyni a to před dcerou, že má cenu tak 20 tisíc, to za nájemného vraha , kterému zaplatí...to se snad ani nedá komentovat. Normální magor! Dřív jsme si tady dost psali taky o rozchodu, to byl jeden Úžasňák....a myslím, že po určité době, i když nám naše bruslařka nějak moc nepíše...myslím, že to bylo jediné možné rozhodnutí které učinila...odchod, rozvod a začít znova...Máte obě asi velkou výhodu, že jste zatím bez dětí...to by bylo asi trošku horší...To nej. jsi myslím udělala...teď mysli jenom na sebe, na to abys to nějak zvládla o čemž tady nikdo z nás asi nepochybuje a myslím, že Ti tady budeme všichni držet nejen pěsti, ale budeme si s Tebou o všem zcela jistě povídat.Takže...držím pěsti i já... a drž se !!

Přátelé, chtěl by ch k vám ke každému něco říct, ale musím ráno do práce, takže bych to asi nestihl, a ještě k tomu...dneska nám voda zatopila a zničila tel. ústřednu, net, rozvody...takže z práce zatím ....bohužel...

To neva...Marci 1, taxe teď dělíte, že?! Myslím, že jsi udělala moc dobře s tou prací! Copak ježdění, trmácení po cestě...tak budeš ve svém živlu a doma je to něco jiného. Myslím, že bezva rozhodnutí.Jsi dobrá!

Romčo, Tebe taky moc zdravím! :-)) Ač atakována zběsilými ale marnými útoky...stále svá.. :-)) Krásné příspěvky, milé dopisy, rady zkušené a vzácné ženy....Pořád čtu rád Tvoje dopisy! Ty jsi přece taky jeden z příkladů pro ostatní, že každá i ta nejhorší bitva s D se dá vyhrát! A to je důležité! Budu držet pěsti při hledání a nástupu do nového zaměstnání...obavy o Tebe ale nemám vůbec žádné! Tak hodně štěstí! :-))

Malířko, Ty můj mobilní spojenče! Díky moc za vyřizování pozdravů! Celkem dost jste mi chyběli...byť "jen" čtení příspěvků.... Ale o to víc jsem se těšil domů! A jaký byl koncert Jethro Tull? Co Anderson a jeho flétna(doufám, že ještě hraje...) Já se chystám Masters of Rock do Vizovic.To bude síla...asi 45 skupin, po čtyři dny! Byl se tam loni jen podívat a super! Mám doma lístky už několik měsíců :-)) Jako "za mlada"! Jak se daří štětcům a barvám? A co kolaři? Doufám, že jezdíš jen po 1. hospůdku a ne nějaké šílenosti jako tehdy!! Myslím na Tebe a přeji, aby to s prací taky dopadlo dobře. Měj se fajn!!

Kollerko, doufám, že se život stále lepší a lepší! Že už vytahuješ ven Ty mladé a ne oni Tebe! :-)) Tak děvče, doufám, že se Ti daří dobře a mladí moc nezlobí!

Milunka má teď pauzu, no aby ne, když má ty nejpěknější starosti! Moc přeji štěstí a pohodu!

Jakpak se daří Kristalce? Snad už je situace trošku srovnaná...ono je to zase nějaká doba... tak ať se daří jen a jen dobře!

Přátelé, v rychlosti vás raději ještě pozdravím, určitě všechny! Aničku, Ninu, Marcelu 2, Páju, Silvu, Toni, Alku, Myšule, Martas, Leňule, Georgeho, Honzu...Taky Lili a Lindu, i když o nich alespoň něco málo vím.. :-))
Řítí se k nám totiž bouřka, tak ať dopis raději odejde, než by mělo "dílo" zmizet.. :-))

Mějte se prozatím všichni moc fajn, jsem rád, že jsem zase s vámi... petr
Soňa, 23.06.2008 23:23:15, IP: ***.***.115.22, #54612
Dobrý večer. Jsem na této diskusi po prvé a z jiného důvodu, než skoro všichni ostatní. Depresemi trpí moje maminka. Já už jsem ale bezradná, jak se mám k ní chovat. Mám z ní pocit, že nebojuje. Já nevím. Spoléhá se moc na léky. Je schopná celý den sedět, vykouřit 2 krabičky cigeret a vypít min 3 piva denně.Má se starat o mého otce, který trpí stařeckou demencí, ale obědvají v 9 hodin večer. Není schopná ani uvařit, ani uklidit. U nich se už uklízí jen povrchově. Někdy. Před 4 měsíci jsem ji vymalovala ložnici a tak, jak jsem to opustila, tak to skoro je pořád. Není ani východisko, abych dělala všechno za ní. Ani to nejde. Nezvládám svoji domácnost, 3 děti, zahradu a ještě jejich domácnost. A mám nastoupit do práce. Nevím, jak dál. Za chvíli budu taky adept na Neurol. Ale to nedovolím. Měla bych pocit, že jak sáhnu jednou po práškách, tak v tom jedu. Jsem z těch silnějších lidi. Bohu dík. Nikoho neodsuzuju, vím, že je to individuální. Nevím, co se jí honí v hlavě, neumím se do toho vžít. Pořád se kvůli tomu hádáme. Nechci, aby tolik kouřila a pila to pivo. Už jí ho ani nevozím. Odmítám. A ani si už o něj neříká. Ví, že jí ho prostě nepřivezu. Léčí se už 10 let, ale žádné moc velké úspěchy nevidím. Byla dlouho na Neurolu, teď má nějaké jiné léky, ale bere ho občas stále. Potřebuje asi i psychologa. Tahle nemoc je hrozná pro postižené, ale i pro okolí. Když měla stavy úzkosti, tak pořád volala, jestli jsme v pořádku. Už jsem se bála zvednout telefon. Budu ráda, když mi sem někdo písne, co cítí, nebo tak. Jsem bezradná a ráda bych s ní vycházela, ale zatím je to nad mé síly. Já nevím, kam dřív skočit a ona sedí, kouří a pije. Já vím, že je nemocná, ale když se zhroutím já, tak už tady není nikdo, kdo by mohl pomoci jí a ani mě. Každá to vidíme z jiné strany.
Halina, 24.06.2008 8:16:13, IP: ***.***.9.57, #54629
Ale vím kdo je Marcela 1 je prdlá Marcela , která do sebe hází Neurolek, jak jen to jde .....hihi.......a Marcela 2 je ten blázen co nechal dřív týrat .......a obě na mě byly drzé......Marcelo, proč se hádáš a urážíš lid, když tě to rozhazuje a pak to musíš zahánět Neurolem ??Poradím ti....nepouštěj se do hádek !

A Lubošku, ty mi toho přítele závidíš ??No ani se ti nedivím, sám máš starou manželku a důchod na palici........zatímco já mám mladýho kluka a užívám si s ním na cestách .....to taky žere Romanu, ta má dědka taky a ještě musí být štíhlá , jinak by jí dědek kopnul ......zatímco já jsem tlustá a miláček mě moc miluje, to musí být k vzteku Romanko, hihi .......ted zrovna mi přišla sms, jak se na mě večer moc těší.........budeme dnes u něj v novém bytečku .......tak nezáviďte, není to hezké .....zanášíte si tím zbytečně karmu a přivoláváte depku !!
Kikina, 24.06.2008 9:04:56, IP: ***.***.72.18, #54633
Haino, vysmahni. A tobě není fakt co závidět.
Co dělá tvůj miláček v jeho novém bytečku, sedí tam sám, když bušíší do kompu celý noce ?
od ROMANY pro SOŇU, 24.06.2008 9:08:01, IP: ***.***.68.88, #54635
Milá Soničko, vítám Tě na těchto stránkách - jsou tady vzácní lidé až na jednu výjimku - Halinu, která napadá a sráží, ale jde to mimo nás - je to jediné rozumné řešení. Chodit s příspěvky typu, že někdo má důchod na palici, jiný má dědka a závidí, další se nechá týrat na tyto stránky, kam chodí se lidé navzájem povzbuzovat, protože problémy prožívají nebo se z nich pracně vyškrábali, je ubohost.
Určitě tady ale můžeš najít spřízněné duše a milé lidi, slovo povzbuzení, stejně jako já před časem, kdy jsem se sama prala s depresí ... o tom ale nechci už psát...
Soni, vidíš problém z druhé strany, ale tím, že D trpí člověk Tobě blízký zasahuje silně problém i Tebe, to je pochopitelné. Z Tvých řádků je patrné, že jsi silná ženská, máš tři děti, spoustu svých povinností a starostí a ještě obětavě pomáháš, kde to jde i mamince ... myslím, že je dost možné, že prochází depresí, při které ona opravdu nedokáže se vzchopit a fungovat, jak je normálně běžné - znám stavy, kdy je nejen problém dojet na nákupy, uvařit, vyprat, ale je problém i vstát z postele a doplazit se do práce a tam se soustředit, co Ti druhý říká, je problém vstát a přivítat muže a děti po návratu z práce a ze školy, chce se člověku brečet a brečet, ale ono to nejde, všechno je jedno, smutek, prázdnota, beznaděj, nespavost, šílené vyčerpání, k psychickým problémům se přidávají fyzické ... tady Neurol nestačí Soni ... maminku bys měla přimět k návštěvě psychologa nebo i psychiatra, vysvětlit jí, že to není žádná ostuda, podobnými problémy dnes trpí řada lidí, že je nutné, aby odhodila zábrany, nebála se a s odborníkem otevřeně promluvila - píšeš, že nějaké léky bere - bylo by dobré zjistit, co to je ... každé antidepresivum se musí brát v předepsaném dávkování, pravidelně, dávky nevynechávat, ne vždy sedne každé na poprvé, pokud se zlepšení nedostaví za týden ani za dva, je to normální, není třeba se děsit, že je něco špatně, mně zabraly léky až po sedmi týdnech, je to individuální a u někoho to trvá ještě déle ... chce to tedy velkou trpělivost a vydržet !! Pokud maminka ještě u odborníka nebyla, měla by to udělat co nejdříve. Naštěstí je dnes AD celá řada a jsou účinná, nástup účinku je pomalý, ale závislost na ně nevzniká, jen je potřeba je poctivě brát, vystříhat se většího množství alkoholu, já jsem si dovolila max. skleničku piva a je nutné léky brát ještě pár měsíců po odeznění příznaků deprese ... podle toho, co píšeš to vypadá, že maminku opravdu D postihla,( není schopna vykonávat běžné práce, cítí beznaděj, prázdnotu, vyhoření, plakat jí nejde, pivo v kombinaci s prášky jako je Neurol problémy umocňuje ) ale neměj strach, že se s tím nedá nic dělat -DÁ - jen musí být maminka svolná se léčit. Ty jsi jí velkou oporou, ale nemůžeš dlouho na sebe brát problémy za druhé, sama by ses ničila - a ty potřebuješ silami šetřit, ne plýtvat. Přeji Ti hodně sil, protože toto není pro Tebe jednoduchá situace, vždycky trpí depresí blízkého členové rodiny ..,. mluvím z vlastní zkušenosti. Drž se a brzy nám prosím napiš - Romana.
Poděkování Petrovi, 24.06.2008 9:15:06, IP: ***.***.68.88, #54636
Petře, díky za zajímavé, poutavé a milé psaní - myslím, že můžu za nás všechny napsat, jak jsme rádi, že jsi zase mezi námi v našem virtuálním malém světě - znovu ten závan pozitivismu a pohody z Tvých vět, za který Ti děkuju - určitě si Tvůj dnešní příspěvek přečtu dnes znovu.
Bylo by toho hodně, o čem bych mohla psát v souvislosti se svou novou prací, tady jsem do 31. 8. a na nové období se upřímně těším - tady nezůstane brzy kámen na kameni, včera vyhodili dalšího schopného člena managementu - jsem upřímně ráda, že jsem tu výpověď podala a cítím úlevu ...
Petře, přeji Ti hezký den a těším se na Tvoje příspěvky - moc !!!! Romana.
TONI, 24.06.2008 10:36:29, IP: ***.***.64.186, #54651
Ahoj všechny MOJE ZLATÍČKA.!
Chtěla jsem napsat dříve ale nešlo to-omlouvám se.S dcerou mě to moc mrzí-jsou to další starosti a nervy ale.........pak když si člověk vzpomene jak viděl děti na onkol.v září-tak si říká to je neštěstí!!!!Toto bude jen poučení.Vysvědčení neuvidí muj otec a hotovo-ty jeho řeči by jí akorát .....mě by to taky nepomohlo. Už to beru jako žě se stalo!Z mostu skakat nepujdu.Akorát,že se snažím dceru podržet a sama bych to taky potřebovala............Život je boj.
Zítra musím nakontrolu k cvokaři a vůbec se mi zase nechce.Ani mu ted nedokáži říct jestli pocituji změnu k lepšímu.Spíš nic!!!Ale změnu AD ted určitě -zase nechci-případně až po gastru!Ten měsíc vždy tak uběhne-moc nerada tam chodím-pan doktor je hodnej,pečlivej-starej a pomalej-2 hodky -žádnej čas.Je to tak na lexáka-vždy se mi uleví když odcházím.!!!
ČASTO NA VÁS VŠECHNY MYSLÍM !JSEM RÁDA ŽE JSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jen mě mrzí,že bud nestihám hned reagovat-pomale fronta u PC -a já se nechci hádat-nebo je mě tak blbě že to ani nejde.
Romi-naše setkání platí?pokud ne chápu.To jak jsi psala o tatíčkovi-jak Ti předhazoval,že manžel s chlapci si klidně jdou na golf-to znám u nás to jsou ryby-ale já jsem moc ráda,že jak manžel -tak i syn mají něco společného a dovedou se odreagovat.To že máme dům ,velkou zahradu....to je jak říkám já je nekonečný bugy a není nikdy hotovo.Já doma slyšela jen musíš -práce na hospodářství od rána do noci a ted zjištuji,že vůbec neumím odpočívat a nemám ani žádného koníčka u kterého bych dokázala nemyslet na starosti.Bodejt bych nebyla v .............................Naši to nikdy nepochopí-oni ani nechtějí.Dnes mi mamka volala,že má zase led.koliku-táta je po operaci s nádorem na tl.střevě.....Doma kvanta dobytka-prasata,krávy......40 hektarů...a to jsem je pomnale na kolenou prosila aby se na to vykašlali-já od nich ze zásady nic nechci-maso kupuji...ale mají tam bratra s rodinou.Mamka jim víc jak 10 let vaří-ale to raději nebudu komentovat..............Jsou věci které jak říkam-NESNAŽ SE TO HOLKA POCHOPIT-to nejde.Tatky pust z hlavy on se nemá špatně a ty máš svou rodinu a taj e důležitá.
Ach jo dětska já než to nadatluji tak musím pomalu končit a tolik bych Vám toho chtěla napsat.Myslím na Vás všechny-na ROMČU,MALÍŘKU,KOLERKU,NINUŽKU,PÉTĚ ,LUBOŠE,MARCELKY ,KRISTALKU,ANIČKU,LILINKU.......a to jsem určitě na někoho zapoměla-tak se omlouvám.MOC POZDRAVŮ VŠEM A DRŽ TE SE MAM VÁS RÁDA TONI!
TONI, 24.06.2008 10:38:43, IP: ***.***.64.186, #54652
Ty brdo-já tam v zápalu boje nasekala chyb.Promin te!TONI
        Předchozí   1 .. 192193194195196197198 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.