Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

NE!, 06.05.2008 16:41:34, IP: ***.***.60.43, #47945
Nenapadlo vás tady, nebo na ostatních tématech, že za Halinu píše její mentálně postižená dcera? A chudák její hodná máma zatím nic netuší. Protože, to není možný, aby tohle zplodil dospělý jedinec, který vystudoval střední školu, vdal se, povil děti a ty vychoval! A pokud to opravdu píše 50ti letá žena sama za sebe, jak je možné, že není v léčebně??? Anebo, že by byla v léčebně a její výlevy byly součástí terapie?! Tomu by se snad dalo i věřit.
Jarda- jaromir.l@centrum.cz, 06.05.2008 16:52:08, IP: ***.***.37.145, #47946
Zkusme to jinak, Zkusme se zde psát bez vulgarismů a urážek. Nemá cenu hledat kdo začal, myslím, že nejsme malé děti. Tedy i pokud zase někdo začne s tím, že začal tam ten nebo onen takovej makovej. A pokud to někdo nevydrží, ať už tak že někoho nějak označí, a nebo ho nařkne z něčeho odpusťme jemu i sobě. U dospělých by to snad mohlo jít...
NE!, 06.05.2008 17:02:11, IP: ***.***.60.43, #47948
Co tě trápí?
Halina, 06.05.2008 17:09:15, IP: ***.***.9.57, #47951
No jako moje dcera není mentálně postižená,ale naopak velice chytrá....má IQ 138 a má výborné výsledky ve škole.........

Ta Jana která tu tak "moudře" píše se skamarádila s milenkama ženáčů, z nichž Sarah pije celé dny u kompu a plánuje ditě s milencem ...za zády manžela ......Iva je vdaná lékařka, která měla dlouholetý vztah se svým švagrem, prý největší láska .......Vanessa pro jistotu už to dítě s milencem má a muž ho živí, nic netuše ......a Petra čeká až manželka jejího milence spáchá sebevraždu a budou moct být spolu .......takové kámošky má Jana, co tu tak moudře a citlivě píše........aspoň vidíte , co je možné na forech, přijde sem pakáž .....co ubližuje..... a tady má souhlas a empatii.......a pak o to víc škodí v reálu, protože tady nabere energii od neznámých lidí......Tady člověk najde porozumění snad i kdyby vraždil.
Jana, 06.05.2008 17:20:51, IP: ***.***.217.5, #47954
Tak ještě naposled, už Ti tady psát Halino nebudu, vadí mi, že tady otravuješ vzduch a píšeš nesmysly.Vůbec nechápu čím škodím ,když mám velice spokojenou rodinu ,která mi pomáhá a snaží se být mi ve všem nápomocná.Nemám žádné problémy a jestli si pamatuješ, tak jsem psala, že nevěru odsuzuji.Ovšem to jsem si dala, zahrnula jsi mě takovými názvy, že jsem nestačila koukat.Stačila k tomu podle Tebe nepřekonatelná chyba- napsala jsem aby jsem.No a protože jsi mě TY zahrnula vulgaritou a všechny kolem byly blbky, tak samozřejmě vidím, že děvčata, které sice mají milence, ale empatií jim nesaháš ani po kotníky jsou lepší.Ty se mi jako člověk vůbec nelíbíš a v realitě bych chtěla mít za kamarádky je,NE TEBE.To jsem napsala a stojím si za tím.Jinak mi není jasné co Ti tak vadí a proč musíš být všude, když Ti není smutno.Já tu jsem 1000x méně než Ty a stejně se dozvídám, že jsem opuštěná a nikoho nemám.Mě to připadá obráceně.Píšeš každou chvilku jinak, podle Tebe jsem blbá jak mi neustále píšeš a tady se najednou dočtu, že píšu moudře.Tak a to je všechno.Nepiš mi už prosím, nechci se s Tebou bavit a otravovat tu ovzduší lidem, kteří potřebují empatii.Té se od Tebe nikdo nedočká.Jana
Romana, 06.05.2008 17:23:35, IP: ***.***.173.78, #47955
Luciano - moc držím palce - drž se!
Ahoj Petře - zdravím a hezký den.
Anetko, ahoj, jsem ráda, že ses ozvala, drž se, vím, že to není jednoduché ...
Píšu v rychlosti a zdravím i všechny ostatní, pište a nenechte se otrávit .... Romana.
Halina, 06.05.2008 17:29:09, IP: ***.***.9.57, #47957
Ne Jano tys tu celé dny.....jsi osamělá panikářka a sedíš na forech, protože nemáš moc přátel , tak ti jsou dobré i holky na ženatém......každý slušný člověk se štítí takových lidí........jsou velice empatické hlavně k sobě a manželky svých milenců ošklivě pomlouvají ...že to jsou opilé, líné, nezaměstané furie, co pořád chtějí peníze .......takové lidi ty podporuješ, protože jsi hloupá a neumíš si srovnat v hlavě , co je dobře a co né .....protože máš sníženou inteligenci .......i slepý vidí, že to, co je na Ženatém je hnus.......dnes to tam znova psala Lenka......ale to pro jistotu nevidíš .....tak si nehraj na empatii, když nemáš žádnou morálku .......prostě se potřebuješ zviditelnit na dalším foru, protože jsi osamělá chuděra a Halinu k tomu využíváš...:-):-).
:::::::::::::::::::::::::::, 06.05.2008 17:31:54, IP: ***.***.217.5, #47958
Halčo, jééé Tys blbá, copak nevíš, že autistům se většinou IQ nedá změřit?Prostě nespolupracujou.Tak ono to asi nebude autismus u holky, ale blbost u mámy.Něž začneš psát, že to je nesmysl, tak ti musím napsat, že ted byl pořad v televizi na AXN a tam vědci z celé Anglie měřili IQ nějakého chlapce, který byl autista.Byli z toho paf, že to jde, prý to ještě neviděli.Takže tvoje holka je tak takový zázrak,No, že o ní není film.Holka bude v pořádku, jen bude chodit do zvláštní školy a ty se za to stydíš.Jsi blbá až to práská dveřma.
Marcela, 06.05.2008 17:34:17, IP: ***.***.109.12, #47960
Halinko, beruško asi jsi si spletla téma, tady se řeší úplně něco jiného, než ženatý milenec, tak to sem zlatíčko prosím tě netahej. Přeji ti hezký den.
................., 06.05.2008 17:35:56, IP: ***.***.217.5, #47962
Halčo,běž se nechat počůrat,poruš nákýmu zajdovi at se udělá na povel a zas bude fajn:o)))Nebudeš si to muset dělat tady a sama.Teda no joooooo,von žádnej zajda není.prčááááááááááá
Halina, 06.05.2008 17:38:56, IP: ***.***.9.57, #47964
No to máš pravdu Marcelo, ale když se tu roztahuje potrhlá Jana a pomlouvá mě, tak jí máte zarazit vy..........mě se to nelíbí.....ona za mnou leze všude , protože se potřebuje někde uchytit, v reálu z ní má každý prču....:-)
A ti primitivní anonymové také ......hihi......to je zas blbec.
JO, 06.05.2008 17:39:25, IP: ***.***.1.78, #47965
Jano vím , že je to těžké , zkus na ní nereagovat vidíš , že to s ní není možný..podle fotky zjistíme, kde přesně bydlí v Praze a potřebuje spíš pomoc....Halino měla by si to udělat...ty víš co !Už ti to nabízel jeden pan doktor.
Jo, 06.05.2008 18:19:40, IP: ***.***.1.78, #47980
Tak kdepak jsi Halino , že by s někým na výletě..........pochybuju, ty jsi na diskuzi " ženatý milenec."...to mi bylo hned jasný...hi hi cha cha....
Halince, 06.05.2008 18:21:47, IP: ***.***.1.78, #47981
ta je se svou kočičkou....
:o((((((((((((((((((((, 06.05.2008 18:31:55, IP: ***.***.217.5, #47984
Omyl, šla zkouknout na internet jak je blbá, že neví co si vymejšlí.Autistům se nedá měřit IQ a ona to neví, protože žádnýho autistu doma nemá.Postižená je jedině Halča a pokud z toho ta její holky blbne,t ak jedině z ní.Fůůjjj bléééééééé
        Předchozí   1 .. 103104105106107108109 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.