Diskuse - Deprese
Halina, 05.05.2008 20:26:16, IP: ***.***.9.57, #47795Ale můžete si za to sami.....já jsem jen slušně přišla a napsala názor a hned do mě jela Miluna a poté mě pomlouvat hysterik Petr........to jako čekáte, že řeknu, díky a zmizím??Když na někoho jdete po zlém, akorát vyvoláte zlou reakci a teď máte v pytli diskuzi......protože ste drbny a utočíte tam kde to není potřeba...to tu Miluna nadskakovala jako čertík a Petr mě citoval ........jak se do lesa volá , tak se z lesa ozývá ...........máte, co ste si samy vyrobily.
Romana, 05.05.2008 20:39:31, IP: ***.***.173.78, #47797Marcelko, je to tak jak píšeš, bohužel - Malířka napsala, že bude v pořádku a píše si s několika účastníky diskuze e-mailem, kdo chce, že se může přidat - v tu chvíli mi napadlo, že Malířka už nechce sem chodit kvůli Halině, která to tady rozeštvává - zřejmě s potěšením. Malířka se asi právem chce distancovat a mně to šíleně mrzí, ráda jsem ji četla, je empatická a inteligentní.
Petr nepsal dlouho, myslím, že Halininy trapárny o Petrovi -hysterikovi ( cituji
Halinu ) ho odradily od Halininy úrovně debaty, Luboš se neozývá, řada děvčat taky ne - a já jsem sem tak ráda chodila čerpat sílu .....
Halino, mám vztek, tohle jsi nemusela, čím Ti vadíme ? My jsme si chtěli normálně pokecat o svých problémech, které mnohé můžeme probrat jen tady a jen lidem tady se neostýcháme navzájem svěřovat - pak přijdeš Ty - a je po všem hezkém. Copak nechápeš, že tahle diskuze je jiná než nějaký Ženatý milenec ? Sem píše jiná skupina lidí s jinými problémy než kdo s kým spí a s jiným žebříčkem hodnot ...
Halino, tohle jsi mi dělat neměla !!
Marcelko, Tobě a těm, kteří snad, možná čtou, ale nepíšou - hezkou noc a příjemné sny přeje Romana.
Malířka, 05.05.2008 20:40:49, IP: ***.***.60.43, #47798Tak jste mě, holky, přesvědčily, abych nebyla cimprlich a máte mě tu. Petr mi vysvětlil, že pokud odsud zmizíme, vezmeme šanci ostatním, aby si mohli číst, inspirovat se našimi zkušenostmi, napsat si o radu, vypovídat se. Kollerka a Miluna jsou silné osobnosti, taky mi dodaly sílu a nakonec máte pravdu všichni, Romanko a Marcelko, které jste vytrvaly, jako by se nechumelilo, což je správně (já jsem teda měkkota).
Všimla jsem si, že je mezi námi spousta velmi citlivých lidí a o to jde. Myšlenky mají velkou sílu, větší než si dovedeme vůbec představit, ať dobré, tak zlé. A psané slovo? Ve starém Egyptě byla znalost psaní výsadou zasvěcených kněží a písmo považováno za součást magie. Každá myšlenka je vlastně energie (v Bibli se píše, že na počátku bylo SLOVO), vesmír byl údajně stvořen slovem, zvukem. Proč to tady rozebírám, zkrátka senzitivní lidi a to my jsme, vycítí přinejmenším nevlídnou (slabý výraz, ale nechci hrotit) atmosféru, která se náhle změnila a udělá se jim nedobře např. od žaludku, jiným se rozbuší srdce, nebo je to rozlítostní, rapidně se jim zhorší nálada. Zrovna tak, jako když sem Petr vnesl optimismus, naše nálada se znatelně vylepšila, začali jsme si ze sebe dělat legraci a psali jsme odlehčené slohovky a při jejich čtení jsme se chechtali :-)))
Romanko, domluvím se s Petrem, aby ti poslal na mě kontakt, veřejně ho psát nebudu.
Včera jsem chlapiskovi líčila, kolik sem píše vzdělaných, inteligentních, empatických, moudrých a skvělých lidí a on mi na to řekl: "Myslíš, že bych měl ještě převařit další vodu do akvária?" No a o tom to je.......
Jdu se trochu projít po našem wigwamu, jestli třeba někde něco nehoří (ráda si svítím svíčkami) a vy se mi zatím mějte moc dobře :-) Napište, co vás dnes potkalo, opravdu ráda si vás všechny přečtu!
Halina, 05.05.2008 20:51:20, IP: ***.***.9.57, #47800Já to pořád dokola vysvětluju........prostě jsem tu jen napsala pár vět a vy si myslíte , že když do nekoho budete šít, tak , že vás bude mít rád??Nebo že se lekne a uteče ??Vy to tu nemáte předplacené , takže se chovejte slušně i k jiným lidem,nebo si sami tu diskuzi rozbijete ...... já nejdřív opravdu psala slušně a hned po mě jela primitivní Miluna.........
A pokud jde o Malířku, myslím že ona zrovna využívá téhle diskuze, aby pomlouvala své blízké....minule psala, jak jí přítel netoleroval,že leží a přitom se málem udusila a pak vyrobila metr dlouhý příspěvek ........a bez dušení .......dnes také na něj nasazuje.....někteří zneužívají diskuze k tomu aby si potvrdili, že jsou dobří a přitom často doma škodí.......vždycky když člověk na svý blízký pořád nasazuje, je to podezřelý, chyba bývá v něm.
pro Halinu, 05.05.2008 21:07:08, IP: ***.***.152.103, #47803Tak začni hlavně u sebe. Ty se chovej slušně.Přijdeš si sem, i když deprese nemáš a vadí ti to co děláš taky.Navážíš se do lidí, urážíš je a pak se divíš, že se někdo jiný k tobě chová stejně? Co takhle se nad sebou zamyslet a potom hledat chyby na druhých?
maceta, 05.05.2008 21:11:46, IP: ***.***.193.100, #47805HALINO,SKOČ DO ZDI!!!
Linda, 05.05.2008 21:14:31, IP: ***.***.215.221, #47806Ahoj všichni staří známí :-))
Malířko - dneska mi bylo nic moc, mám hroznou migrénu, takže jsem z práce musela odejít a doma si lehnout. Místo oběda si chodím sednout do parku na lavičku a časopis mi lítal před očima, až se mi zvedal žaludek.
Je to pro mně ještě vyčerpávající a moje 3xbrusle za 2dny jsem asi přehnala..upřímně se těším na čtvrtek až bude volno.
Kollerko - děkuju za držení palečků, není to nijak obdivuhodné, ale mám alespoň pocit, že se snažím, ať už to dopadne jakkoliv.
Milunko - Tobě moc držím palečky se svatbou..je to krásný, mít takovýhle starosti:-)
Petře - co je s Tebou? Psal jsi takové veselé příspěvky, měla jsem pocit, že nás to všchny nakopávalo :-)
Zasmáli jste se alespoň "fofr klackům"? :-))
Luboš taky moc nepíše..
Malířko, neposlala by jsi mi taky nějaké obrázky? Petr by Ti dal můj mailík, prosím:-)
Zlatíčka zdravím Romanku, Ninu, jakpak to zvládá Anetka?- napiš nám, ať víme, co je nového,ju? Kollerku, Petra, Luboše, Milunku, Marcelu..prostě všechny co mám ráda a píšou moc hezky.
Halina, 05.05.2008 21:15:18, IP: ***.***.9.57, #47807Myslím že neumíš číst.......já jsem tu napsala normální věty a hned startovala prdlá Miluna ......a pak jsem zjistila, že mě tu propírá hysterický Petr..........sám má máslo na hlavě , je afektovaný hysterik a chce pomlouvat druhé???....Prostě si řekl o to,abych mu řekla, jak ho vidím, kdyby se nestaral , tak se nestarám já .....a chodit můžu všude i když depky nemám, měla jsem doist známých, kteří měli těžké depky .....a vy se tady bavíte i s Jaromírem, který tu opravdu shání jen kšefty ...využívá oslabených lidí.......ted jsem ho viděla i na Tchýni, jak tam poučuje.......po čase tam také vytáhne nějaký šikovný odkaz ......hihi
Romana, 05.05.2008 21:18:34, IP: ***.***.173.78, #47808Ahoj Malířko, já jsem hrozně ráda, že jsi přišla a když mi pošleš kontakt na sebe přes Petra, budu moc ráda -. chápu, že sem ho psát nebudeš, ani já bych to neudělala.
Ti chlapi jsou všude stejní, jak popisuješ debatu, připomnělo mi tu mou s tím mým -
Já : Vláďo, řekni mně teplý slovo ...
On : nooo,...ee, radiátor.
Já : Vláďo, ty se jdeš koupat ?
On : Vono něco bude ?
Já : Vláďo, chceš k večeři šunkafleky nebo francouzský brambory ?
On : ano, Romi.
Já : Podívej na ty obrázky, jak plastická chirurgie pokročila, prsa dělají moc hezky - to by se mi líbilo, je to ovšem pořád drahé ..
On : tak si nech udělat jedno na zkoušku a když budeš spokojená, zaplatím ti druhý ...
S tím posledním jsme si dělali švandu oba, já bych na plastiku nikdy nešla, nebudu zpomalovat proces svého stárnutí, který stejně neodvrátím a budu důstojně vyrovnaná s tím, co mi ve všech etapách mého života nadělí matka Příroda ...
Takhle se bavíme, škádlíme, asi proto nám to klape už dvacet let....
Malířko a ostatní, krásnou a poklidnou konejšivou noc - Romana.
Halino, upaluj spát a zpytuj svědomí, vyčistit zuby, vyndej zpod polštáře svoje krajkové kdenictunic, protože podle tvé fotky na www-rande.cz, usuzuji, že ve flanelové košili jako tvoje vrstevnice nespíš.
JO, 05.05.2008 21:23:14, IP: ***.***.1.78, #47810Všimáte si , jak Halina se vnucuje....ignorujte jí, přeju Vám všem hodně štěstí a hlavně at se zbavíte depresí, uvidíte bude líp.
Kollerka, 05.05.2008 21:25:27, IP: ***.***.36.57, #47811Halino je mi tě opravdu líto,musíš to snášet hrozně špatně když tě nikdo nemá rád.A o tvé rady tady opravdu nikdo nestojí,my jsme tě sem nezvali,tady když přijde někdo nový tak se slušně zeptá jestli se může přidat.Tahle diskuze není pro každého,jen pro slušné lidí.Tak odsud laskavě vypadni,nebo ti dělá zvrhle dobře rozeštvávat lidi? Jenomže my se nedáme !
A proto od teďka vyhlašuji ať nikdo nereaguje na příspěvky Haliny ať už to myslí jakkoliv,protože každý si to může vykládat po svém.Halino jsi tady nežádoucí.nikdo o tebe tady nestál a do té doby než jsi se objevila ,byla tady báječná atmosféra .A My si to zkazit nedáme.
Kdo se mnou souhlasí ať se tady podepíše,myslím že to nebude žádný problém.
Tak se Halino měj jak nejlíp umíš a neotravuj lidem život.Jestli tobě není zrovna do smíchu,mohli jsme ti pomoci,pořád máš šanci to napravit.
Halina, 05.05.2008 21:40:03, IP: ***.***.9.57, #47814No spíš tobě není zjevně Kollerko.........hihi.....no a ted jsi to zase zvorala.......navezla ses do mě drze a to se mi nelíbí ......nějak ti nedochází že po zlým to nepůjde .......ano, ano........na diskuzi může každý, nemáte ji zamčenou, takže máte smůlu.........myslíš že se nedáte ???.......Hihi ,to teda byla chyba se chovat ošklivě k Halince.....velká .........
No na to právě Malířka čeká Romano,abyste jí schválili její ošklivé chování k přítelovi,aby se mohla s vaším souhlasem po něm vozit...........
petr, 05.05.2008 21:40:14, IP: ***.***.20.52, #47815Promiňte mi moji milí malé zdržení. Nebylo zapřičiněno nikým jiným, jak jedním z vás...Malířka asi mluvila s Kollerkou, ta mi psala dopoledne smsku, že je ok, protože jsem se trošku obával.Smska dopoledne nedorazila, takže jsme si teď s Kollerkou povídali přes hodinu, až se mi vybil telefon. Poprvé v životě! Ono všechno je vždycky poprvé, že. Já se teď nebudu moc rozepisovat, to abyste věděli, že diskuzi samozřejmě neopouštím!!! To by bylo to poslední co bych udělal! Přece neopustím tolik skvělých lidiček!! Já celou tu debatu na našich stránkách sledoval od včerejšího večera až do teďka. Jsem moc rád, že vás všechny znám a že jste tu! Vůbec mě ani na chvilku nenapadlo,že by naše diskuze měla být ukončena! Spíš bych se přimlouval tomu, abychom na výpady proti nám nereagovali. Když si někdo o druhém dokáže vymyslet takové bludy, jako se tady objevily, tak mi vůbec nestojí ani za větu k napsání. Takže se budu bavit jen s váma, hodnýma lidičkama, které mám moc rád. Malířko, Marcelko, Lindo, Romanko, (a ostatní) vy jste tu asi na netu, takže já posílám, ať víte že jsem s vámi . A víte proč? Protože je mi s vámi všemi moc a moc dobře !!! A to není , zvláště v dnešním světě, moc běžné... vážím si každého z vás, protože jste velcí bojovníci a co předvádíte na těchto stránkách, to nejenže nikdo nepochopí, ale někdo pak může mylně napsat, že se utápíme v sobě samých...Kdepak, my jen společně zvedáme hlavy...mnohým se to již podařilo, či daří, ti ostatní k tomu spějií a do toho cíle dojeme všichni . Po těch třech týdnech , které vás znám o nikom nepochybuji (ani jsem nikdy nezapochyboval), že to dokážeme. Ona taková koncentrace hodných, milých a dávajících bytostí se vyskytne málokde. Vážím si toho, že můžu být ve vaší společnosti...dáváte mi mnoho a já se pokouším vám to vracet. Mám vás všechny moc rád a posílám...mějte se prozatím hezky, budu psát dál. historik (nebo hysterik ?!? už ani nevím jak na vás myslím ) petr
Lindo, fofrklackům jsem se samozřejmě pěkně zasmál!Ale to muselo být slyšet až u vás! :-))
Miluna, 05.05.2008 21:48:52, IP: ***.***.193.100, #47817Všechny vás co nejsrdečněji zdravím,dušičky moje!
Kollerko,já se tedy rozhodně připojuji k ignoraci Haliny.Souhlasím s tím co si napsala jak ty,tak Marcelka i Romča.Já už to vzdala včera večer,kdy jsem Halině napsala poslední věty.Poté,co jsem si přečetla její příspěvky na ostatních diskuzích,jsem si udělala obrázek,že je fakt primitivní a zamindrákovaná a neumí nic jiného než napadat a urážet.Tím si kompenzuje svoje problémy.A že jich má dost,tím jsem si jistá.Pak už jsem se jejímu psaní musela akorát smát.Nás prostě nerozdělí,takže se Kollerko podepisuji :-)).Jinak doufám,že se cítíš alespoň trochu lépe.Moc bych ti to přála,jako ostatně všem tady!
Lindi,mrzí mě,že ti dnes nebylo nejlépe,ale to přejde.Důležité je,že chodíš do práce a doufám,že tě alespoň trochu uspokojuje.Někdy není ani tak důležité co děláš,ale hlavně že něco děláš.
Malířko,jsem také ráda,že ses vrátila.Nějak si to tady nedovedu bez tebe představit stejně jako Romča nebo Marcelka.Moc hezky to napsaly.Fakt sem tak nějak patříš.Jinak jsem ti psala maila :-).
Ve středu už konečně jedu omrknout nějaké ty šaty,tak jsem zvědavá.Ostatní věci už máme tak nějak promyšlené a zhruba zařízené.Moc se na to těším a děkuji všem,kteří mi to přejí.
Petře,co je s tebou?
Jdu ještě chvíli pracovat,beru si totiž práci i domů.Peněz není nikdy dost,ale nijak divoce to nepřeháním.Já mám vždycky velké oči a pak nestíhám.
Mějte se všichni moc moc hezky.Ostatní pisálky zdravím a přeji sládké sny!Papapapa
Nina, 05.05.2008 21:56:16, IP: ***.***.242.173, #47819Romanko, děkuji za psaníčko, moc jsi mě potěšila, děkuji i Kollerce za dnešní příspěvek, Marcelce a zajásala jsem nad Malířkou.
A pak jsem si odskočila a přišla ťafka od paní H. Nejdřív jsem zůstala konsternovaná a nechtělo se mi psát, ale protože si myslím, že má Petr v tom, co napsal Malířce, pravdu, rozhodla jsem se nebýt srab.
Zlu se nemá ustupovat, ale člověk se mu má bez vzteku a hněvu postavit. Je nás tu dost na to, abychom svoji Malířku ubránili. Nebudu se pokoušet nikomu vysvětlovat, co a jak Malířka myslela, důležité je jen to, co ona znamená pro nás. Máme ji všichni rádi, vážíme si jí, těší nás si ji číst, je pilířem této diskuze, je to chytrá, inteligentní a citlivá ženská, která má charisma i přes to, že jsme ji nikdy neviděli a jen ji čteme. A jak už to v životě bývá, lidé, kteří mají nějaký ten dar navíc, bývají terčem závisti i nenávisti. A hlavně těch malých, kteří by tak rádi byli velcí.
Tak tu paní pojďme společně politovat, popřát jí hodně lásky a štěstí, které jí evidentně chybí, protože jinak by nebyla tak zlá.
A my se budeme dál mít na dálku rádi a pomáhat si, jako jsme to dělali doposud. Těším se na příspěvky vás všech, přeji vám hodně klidu, sil, hezkou noc a zítra nashledanou.