Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 04.05.2008 22:46:14, IP: ***.***.9.57, #47643
Jdi do p**ele ty hádavá Miluno.............jste největší drbny , nejdřív drbete a pak se divíte, když vám sem lidi chodí nadávat ...........Začal s tím Petr, který je sám hysterická osobnost a osamělý člověk, který se realizuje jen na forech, protože tu jeho afektovanost by mu žádná žena netolerovala .....hihi.....a pokračuje vzteklá Miluna, která tu napadá každého , kdo má jen trochu jiný názor.......jak správně psal Jaromír....ty se zas potřebuješ před spaním poštěkat Miluno co???Tak si ulev ......hihi.......ráda pomůžu ...hihi.....
A dovršila to Linda, která je slepá a nevidí, že Petr mě tu pomlouval první a teprve potom jsem sem přišla psát......ještě lže .....jste pěkní pokrytci v čele s hysterikem Petrem.......
Miluna, 04.05.2008 23:02:17, IP: ***.***.193.100, #47645
No dala jsem si tu práci a koukla na jiný diskuze.Stačilo pár tvých příspěvků a je mi jasný,že to nemáš v hlavě v pořádku,tak to jediný tě snad omlouvá.A TAKOVÁ jako TY mě nemůže absolutně urazit!Přečti si po sobě nejdřív co napíšeš.Petr se o tobě zmínil až když tys sem vlezla.A já nenapadám každého,ale jenom tebe a Jaromíra.S ostatníma si rozumím naprosto skvěle,ale to ty říct nemůžeš.Fakt si založ svoje stánky,jak už ti radili ostatní.Máš IQ šustící trávy.Jdi se léčit,možná se ti uleví!
KATKA, 04.05.2008 23:10:45, IP: ***.***.180.142, #47646
AHOJKY NEVIM CO TO JE ALE ASI MAM DEPRESE TEDA NEVIM NECO SE SEMNOU DEJE RUCE MNE NEJAK NEPOSLOUCHAJ KLEPU SE AZ MNE TO UNAVUJE PODLE DOKTORU JSEM ZRAVA DOKTORKA MNE PREDEPSALA NEJDRIVE NEUROL A PAK LEXARIN ZE SI TO MAM VZIT KDYZ MI BUDE BUSET SRDCE JENZE JSEM TYTO LEKY VYSADILA JELIKOZ JSEM SE PONICH CITILA STEJNE A KDYZ JSEM BYLA V rIAPSU A TO JEDNOU JSEM SE NECHALA ODVEST SANITKOU TAK TAM MI NEJDRIV REKLA ZE JSEM MNELA DOJEC SAMA JENZE JA JSEM SE NA TO NECEJTILA A TO JE UZ NEJAKEJ PUL ROK CO JSEM TAM BYLA A PAK MI TAKY DALA LEXAURIN MOHU RICI ZE JSEM NA TOM FURT STEJNE TEDA SKORO TED SE MI VIC KLEPOU RUCE TEZKO SE MI OBCAS POLIKA A MAM SKLICENOU NALADU NEVIM KAM SE OBRATIT ALE RIAPS UZ NE DEKUJI JE TO HROZNE UNAVUJICI TO SVIRANI AZ LECHTANI U SRDCE U ZALUDKU A V ZADECH...
Halina, 04.05.2008 23:17:59, IP: ***.***.9.57, #47649
No to je normální, že lidi co mají psychické problémy.......posílají každého do blázince.........i ty .... přitom tam patříš sama......hihi.....:-)

Zase lžeš, já jsem tu napsala normální příspěvek, protože se mi nezdálo, jak tady psala ta paní, že máte vysadit léky a podobné nesmysly........no pro dobrotu na žebrotu.....hned mě tu hysterka Petr začal drbat a psát něco o "úžasné Halině" a když se mi to nelíbí, vidím že jsem zlá a jiné věci a že mám jít do p**ele ....dobrý teda....tleskám !!
A ty tvoje fráze , např IQ šustící trávy a jiné , svědčí o tvé vysoké inteligenci .........hihihi......ulevila sis před usnutím ........když nic lepšího nemáš???.....Na ženatém ted píší děvčata, co tam dřív chodily...... a jsou nalité, jako vždy touhle dobou, skoč si tam, tam se hodíš .......jéééé:-):-)
Jarda- jaromir.l@centrum.cz, 05.05.2008 8:04:43, IP: ***.***.37.145, #47655
Ahoj Miluno
To, že jsi psala přímo mě, znamená, že se Tě má slova nějak dotkla. ČÍM? Jje tím, že jsem napsal o Halině, že ty asi 3 příspěvky sedí? Nebo něčím jiným?
Nebo tím, že jsem napsal, že to co se nás dotýká je pro nás nějakým způsobem výzva? ZAjímá mě co tím konkrétně myslíš? Já to totiž z Tvé zprávy nepochopil.
Jarda- jaromir.l@centrum.cz, 05.05.2008 8:07:38, IP: ***.***.37.145, #47656
i když pravda ty poslední 3 moc nesedí.....
Jarda- jaromir.l@centrum.cz, 05.05.2008 8:17:33, IP: ***.***.37.145, #47657
Skutečně si važme těch, kterí nám říkají nepříjemné věci jako myslíš že je to opravdu takhle?
Pokud zjistíme, že je to jinak, můžeme se posunout, pokud zjistíme, že máme pravdu my, nic se neděje.

Jarda- jaromir.l@centrum.cz, 05.05.2008 8:28:02, IP: ***.***.37.145, #47659
Popisuješ tu fyzické příznaky. Zkus nám popsat jak se cítíš emočně. Nejen co tvé tělo, ale co Tvé emoce. Jinak bude nejlépe rychle k psychiatrovi, pokud jsi u něj už nebyla, podle Tvého vyprávění soudím, že ten u kterého jsi byla byl asi praktický dr?
Unodegato, 05.05.2008 8:28:46, IP: ***.***.166.130, #47660
Ahoj... já nevím co vy jste v životě prožila...??? Ale já vím moc dobře co jsou to deprese a myšlenky na sebevraždu! Kolik máte za sebou rozvodů, úmrtí, potratů a dalších takových vážných věcí jako já...??? Co je to za nesmysl...??? Protože já jsem přesvědčená, že léky pomůžou jen v psychice a tím, že se antidepresivy člověk pohrouží jen do sebe a půl dne prospí a vůbec nic ve svém životě nezmění, to je dobré řešení...??? Znám lidi, kterým to zničilo život! Může člověk jíst léky, ale to je jen začátek, je potřeba očista těla i duše. Zdravě jíst a zdravě pozitivně myslet. Stačí to zkusit... A člověk s těžkou depresí má hlavně špatné myšlení, negativní myšlení a negativní životní okolnosti, které si tím přilákal. Protože člověku se nakonec vždycky stane to, čeho má plnou hlavu, může to být hlavně strach z jisté životní okolnosti a ona se tím pádem dostaví. Magnetismus, člověk k sobě přitahuje to, po čem touží nebo to, z čeho má strach. Myslím, že absolutně nevíte vy o čem já tady mluvím. Myslím na to jak člověka vyléčit. Ne na to, jak ho udržet ve stavu mrtvý život pomocí antidepresiv. Léky jsou začátek, ale to nestačí, musí se člověk změnit. Musí změnit svůj život, své myšlení a své životní prostěředí. Protože deprese je volání těla o pomoc. Člověk se pohrouží do sebe, protože nechce vidět realitu. Je potřeba věci řešit! Změnit stravu, myšlení a život, aby deprese úplně odešly. To je můj záměr! Myslím, že je potřeba hlavně hledat příčinu depresí. Jestli je v dětství, v traumatickém zážitku nebo v nynějším životní situaci a špatném myšlení, ve kterém člověk žije. A dnes už se ví, že střevní sprcha nebo změna stravy na zdravou bioaktivní může vyléčit deprese. Mám to osobně vyzkoušené. Protože tělo s duší bezprostředně souvisí. Východní filosofie už to věděly dávno... jaktože vy, paní, to ještě nevíte...??? Tak bych prosila, nezpochybňovat, co tady píšu... protože mi připadá, že o tom nevíte nic vy a právě vy, by jste mě měla poslechnout... Léky nejsou řešení!
Halina, 05.05.2008 8:34:23, IP: ***.***.9.57, #47661
Vidíte děvčata a máte tu zase bláznivou Unodegato ........ta to ví nejlíp......přestˇaňte brát léky a začněte jíst zeleninu a už ani nebudete muset brečet na forech.......ta paní, je zkušená měla spoustu potratů a 5 rozvodů......hihi........:-):-)
Jarda- jaromir.l@centrum.cz, 05.05.2008 8:44:06, IP: ***.***.37.145, #47662
Ahoj Romano
Je fajn si popovídat s někým, kdo má podobné problémy jako já. To je v pořádku. Je v pořádku i to, že cizí neštěstí potěší- rozumněj vidím, že to mé není tak veliké, že v tom svrabu nejsem sám. Mluvím o vlastní zkušenosti, kdy jsme si s kamarádkou vymněňovali své psychické bolístky.
Je tu ale nebezpečí, že pro někoho se to může stát v určitém pohledu smyslem života. Že si vytvoří postoj, když už se já mám špatně, tak aspoň pomůžu lidičkám, který jsou na tom hůř než já. A tak se může stát, že mysl uteče od řešení vlastního života k řešení ostatních lidí zde. A ve chvíli, kdy se nasjkytnou dveře z deprese ven, tak se může stát, že se nebude chtít, protože o čem bych si tu s těma lidičkama psala.... Je mi sice blbě, ale mám smysl života....
Další věc která tu je... Pokud posílámněkdo po těchto stránkách lásku komukoli, nejlépe všem, posílá něco co sám nemá. Nemohu dát jiným něco co nemám. Jak mohu dát hladovému bezdomovci rohlík, když mám sám hlad... Pokjud tedy nějaký kus lásky mám, a nedám ho sám sobě, tomu nejpotřebnějšímu, co tedy dávám když nedávám lásku? Lásku, rohlík, peníze.... jakoukoli energii může dát jen ten, kdo ji má. A zároveň tu energii musí někde čerpat zpět... protože jinak spadne na hubu.V lepším případě doslova.
Unodegato pro Halinu, 05.05.2008 8:44:22, IP: ***.***.166.130, #47663
Ahoj... já nevím co vy jste v životě prožila...??? Ale já vím moc dobře co jsou to deprese a myšlenky na sebevraždu! Kolik máte za sebou rozvodů, úmrtí, potratů a dalších takových vážných věcí jako já...??? Co je to za nesmysl...??? Protože já jsem přesvědčená, že léky pomůžou jen v psychice a tím, že se antidepresivy člověk pohrouží jen do sebe a půl dne prospí a vůbec nic ve svém životě nezmění, to je dobré řešení...??? Znám lidi, kterým to zničilo život! Může člověk jíst léky, ale to je jen začátek, je potřeba očista těla i duše. Zdravě jíst a zdravě pozitivně myslet. Stačí to zkusit... A člověk s těžkou depresí má hlavně špatné myšlení, negativní myšlení a negativní životní okolnosti, které si tím přilákal. Protože člověku se nakonec vždycky stane to, čeho má plnou hlavu, může to být hlavně strach z jisté životní okolnosti a ona se tím pádem dostaví. Magnetismus, člověk k sobě přitahuje to, po čem touží nebo to, z čeho má strach. Myslím, že absolutně nevíte vy o čem já tady mluvím. Myslím na to jak člověka vyléčit. Ne na to, jak ho udržet ve stavu mrtvý život pomocí antidepresiv. Léky jsou začátek, ale to nestačí, musí se člověk změnit. Musí změnit svůj život, své myšlení a své životní prostěředí. Protože deprese je volání těla o pomoc. Člověk se pohrouží do sebe, protože nechce vidět realitu. Je potřeba věci řešit! Změnit stravu, myšlení a život, aby deprese úplně odešly. To je můj záměr! Myslím, že je potřeba hlavně hledat příčinu depresí. Jestli je v dětství, v traumatickém zážitku nebo v nynějším životní situaci a špatném myšlení, ve kterém člověk žije. A dnes už se ví, že střevní sprcha nebo změna stravy na zdravou bioaktivní může vyléčit deprese. Mám to osobně vyzkoušené. Protože tělo s duší bezprostředně souvisí. Východní filosofie už to věděly dávno... jaktože vy, paní, to ještě nevíte...??? Tak bych prosila, nezpochybňovat, co tady píšu... protože mi připadá, že o tom nevíte nic vy a právě vy, by jste mě měla poslechnout... Léky nejsou řešení!
Romana, 05.05.2008 8:54:31, IP: ***.***.68.88, #47665
Ahoj děvčata, Petře, Luboši a ostatní. Tak vám přeju hezký den, i když tady u nás je deštivý. Aspoň mi nebude tak líto, že budu dřepět celý den v práci. Přeju všem, aby měli hezký den a myslím na Vás všechny.
Petře, dlouho ses neozval, napiš, jak je ...
Halino, přečti si ode mně příspěvek adresovaný Tobě o pár stránek výš, pochopíš potom víc o nás ...
Jaromír napsal nějaký odkaz, předem opravdu nic zatracovat nejde.
Jak zvítězit na D - to je opravdu široké téma a jenom bych chtěla napsat pro unodegoato, že neodmítám její způsob léčení ani v nejmenším. jenže je to velice indoviduální, co mlže pomoci jednomu nemusí pomoci druhému. Jsem toho názoru, že východní medicína tady existuje tisíciletí a přínesla mnoho pozitivního. Něco málo jsem o tom četla a chtěla bych se v této oblasti dozvedět víc. Můj otec se zabýval akupunkturou a je zžejmé, že pomáhá tato metoda, která na rozdíl od léků nemá absolutně žádné vedlejší účinky ( léky na bolest ničí mnohdy žaludeční sliznici, léky na uklidnění zase způsobují malátnost, tloustnutí, nesoustředěnost a tak by se dalo pokračovat do nekonečna ) na odstranění bolesti zad, kloubů, migrén a dokonce jí lze údajně léčit dysfunkce vnitřních orgánů, a to i neurogenní, např. hyperaktivní močový měchýř a dráždivý tračník a jiné. Slyčela jsem i něco o tzv. regresi, doufám, že to píšu správně a o metodách uvedení hypnozou do doby před traumatizujícícm zážitkem, kdy i těmito metodami bylo pomoženo lidem trpícím psychickými rozladami. Je hodně věcí mezi nebem a zemí, které fungují jaksi mimo naše chápání, ale fungují .... nejsem proti žádné formě boje proti D - a čím víc je nenásilná, tím lépe, já jsem to bohužel bez léků absolutně nezvládala, takže jsem za ne vděčná. Moje D už byla moc hluboká, ten můj serotonin byl asi úplně na nule, když to napíšu zlehčeně ...
Zdravím Malířku, Ninušku, Kollerku, Milunku, Petra, George, Luboše, Alku, Gabču, Anetku, Marcelku, Aničku, Unodegato a všechny ostatní. Škoda, že Jaromír nenapíše víc a píše tak mlhavě a nic konkrétního. Romana.

Romana, 05.05.2008 9:00:41, IP: ***.***.68.88, #47667
Přečetla jsem si to po sobě a omlouvám se za řadu překlepů, které jsem neopravila, ještě nemám ranní kafe uvařené a mozek se probouzí - hlavně se omlouvám Unodegato za to malé počáteční písmeno a zkomolené jméno, je to samý překlep - musím si dát to kafe a silné, abych se nastartovala -papa. Romana.
Anna, 05.05.2008 9:03:58, IP: ***.***.117.184, #47669
Dobrý den.
Myslím že máte velice zajímavou představu o tom,jak zahnat naši Černou dámu!Myslíte že když se dám na jiný životní styl tak bude pryč?
Problém je taky v tom že nemůžu zavrhnout rodiče za dětství a hlavně za to že třeba otec nezná cit.Matka se klidně vzdala bratra jen aby si ho udržela.....Já mám asi citu moc.Je mi líto i děcka které včera u nás prohrálo závod na motorkách i když ho neznám!
Proti očistě těla nic nemám,občas se snažím i o ni,ale problém je asi jinde.
        Předchozí   1 .. 979899100101102103 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.