Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Karen, 29.02.2012 17:36:47, IP: ***.***.174.89, #159715
Ahojky Eicul děkuji moc. Je mi čím dál tím líp začínám si Terezky užívat víc a víc. Evi ráda bych ti ji ukázala, ale kdyžtak mi napiš meila a já ti napíšu jméno na face nechce se mi to tu zveřejňovat.
evinaH., 01.03.2012 20:33:19, IP: ***.***.180.186, #159765
Karen - no gratuluju moc, vždyť obě dětičky jsou naprosto kouzelný! Mi to dalo trochu hledání, ale našla jsem...:-)
Eicul - Ty mi hrozně vrtáš hlavou s tou prací - vždyť chodíš na jeden den...Občas mi to nedá a říkám si - co asi tak děláš, že to potřebujou jen jedenkrát v týdnu...
No, já PMS - na malou jsem dnes docela ječela... A až pak si říkám, no jo, to já už to asi zas mám za týden dostat. Prostě mi to ječí samo - sluníčko bylo, ale ta vyváděla jak drak...Venku nechodí, ale běhá a skáče, do krámu jdeme po silnici vlastně, moc toho tu nejezdí, ale pár aut přejede a ona ne a nepůjde u kraje, nejlíp se skáče v prostředku...Vymotá celej toaletní papír, než se otočím - říká mu "letní papír." Teď by měla jít k zápisu do školky a měla by jít do Plzně, původně jsem odtud...Takže z toho mám trošku zmatek - v Plzni zápisy už byly...Tady v okolí jsou třeba 16. dubna...No, zkrátka, je to takový dost živý s ní a dneska fakt měla ukňouranou, protože jsme lítaly včera celej den po městě a asi byla ještě utahaná, ale pak už skákala vesele...Jenže zas samé ne a ne a ne a sama...No, vždyť to znáte...
evinaH., 02.03.2012 11:53:09, IP: ***.***.180.186, #159781
btw - Evi, naše stará - to je tak hezký označení, že si zkusím změnit nick...:-) Naše stará budu já, jo? :-)
naše stará, 02.03.2012 11:54:22, IP: ***.***.180.186, #159782
Tak uvidíme, jak se to tam bude vyjímat.:-))) A to rozlišování bude hned lepší. Doufám, že je vám všem fajn v teplých dnech - já jsem...trošku ulítaná, ale jinak docela spokojená.
Karen, 02.03.2012 13:09:22, IP: ***.***.174.89, #159784
Tak naše stará Evi děkuji:-) klučík je sestry je taky kouzelnej.
eicul, 04.03.2012 22:50:23, IP: ***.***.216.2, #159837
ja sem holky zvědava zda ti co přijdou jednou za čas pochopi kdo je ta "naše stara" :-)
naše stará, 05.03.2012 10:32:31, IP: ***.***.180.186, #159844
já taky jsem na to zvědavá. Hlavně jsem zvědavá, jestli se sem fakt někdo podívá. Dneska je mrtvo snad všude.
Asi všichni vidí slunce a jdou ven. Já jsem venku byla - teda spíš jen pro jídlo.:-))) A musím říct, že líp to teda vypadá za oknem.:-))))
eicul, 05.03.2012 22:31:48, IP: ***.***.215.114, #159877
je pravda,že za oknem je to jine,ale taky jsme travily den venku,a kuĺuk unavou pak padl a mala ma zas teploty lezou ji zuby a přidala se ryma ach joo.Jinak dnes po delši době zas divne rano,ale jen chvilku...jinak dobry.Jo naše stara hold někdy tu nestihame přidavat přispěvky a někdy je tu nuda a Irča pořad a pořad na nas hazi bobek-potvora jedna. :-) je vytrvalá.
Tak mala ti pujde do školky od zaři?to bys ji měla pomalu odstavit od kojení!At tam pak nevyvadí,ja mam kamaradku a kojila do 2 let a pak kluk šilel ve školce bo chtěl podyndat a tam nebylo co :-) takže si užila s nim...a tet je už v poho,ale je na ni strašně zavyslj.
naše stará, 06.03.2012 11:09:30, IP: ***.***.180.186, #159887
eicul - no úplně naši malou vidím. Zkusila jsem občas večer jí mlíko nedat - řev neskutečnej, hysterie... Takže já se do školky teda netěším naprosto vůbec.:-)
Je hezky, já místo abych lítala venku, tak sedím u PC a koukám na film...
A přitom zas taková psina to teda zas nebyla..:-(
eicul, 07.03.2012 8:42:22, IP: ***.***.215.114, #159936
tak to bude těžké,na mě byl Ondra taky zavysli,ale bylo mu 14 měsicu...takže to ještě šlo :-) a ty pujdeš do prace?
Nikol, 08.03.2012 16:11:56, IP: ***.***.95.194, #159987
Ahoj holky, ja mam dneska urvanou, brecela bych snad i nad tim, ze deti snedli housku. Den zacal dobre, ale pak do toho zavolal tchan a bylo po srande. Nedokazu jim vysvetlit, ze jim nedam kluka pres noc, protoze kdyz tady neni dopolodne, male strasne chybi a navic, oni si chteji brat jenom jeho a ji ne, takze ja razim, deti obe, nebo zadne, no ale uz dva mesice bez vysledku, tak mi to leze na nervy.
eicul, 08.03.2012 21:19:17, IP: ***.***.215.114, #159996
Nikol-to si neumim představit že by si brala manžela rodina jen Ondru a Vanesku ne.Jako přes den bych jim ho dala samotného,na noc asi taky,ale pokud by brali jen jeho,asi by mě to vadilo.Brala bych to jako že holku vyřazují.A co na to,když jim chceš dat obě?oni nechtěji?
Nikol, 09.03.2012 10:12:12, IP: ***.***.95.194, #160010
Ecul, oni si vzdycky reknou o neho, kdyz namitnu, ze mame dve deti, tak si oni vymysli tunu vymluv, proc nemuzou mit oba. Tak pak nemaji zadne, protoze ja neustoupim. To vis, ze me to taky stve, hlavne proto, ze mala je jedina vnucka, kterou moje tchyne ma. Ja jim ho nedam, protoze pro me by to znamenalo, ze muj den bude narocnejsi, protoze kdyz jsou oba spolu, tak se zabavi a hrajou si spolu, takze ja mam cas si dat aspon kafe, nebo si dojit na zachod. A jak rikam, mala na braskovi visi a bez nej je strasne smutna. Doslo to tak daleko, ze mala ma averzi ke tchyni a vubec k ni nechce. Ke kazdemu jde, ale k ni ne a to je z jeslicek zvykla, ze ji chovaji ruzni lide. Necha se pochovat i od cizich lidi, tedy od lidi, ktere treba jeste nidky nevidela, jako moje studentky apod., ale tchyne nema sanci.
eicul, 09.03.2012 23:21:49, IP: ***.***.223.48, #160031
Nikol-to je strašné!To si pak ale mohou nadavat oni že k nim mala nechce :-( hlupaci,a co manžel na toto?Moje švagrovama problem se svou mamkou a moji neteři,neteř k vlastni babičce od maminky nechce,nema ji rada,asi je to tim že od mala řikala baba že Amča je divoka a je cela švagr atd a holka si udělala blok a nehnou s ni,ona přijde a mala k ni ani nebeži jen řekne čau a tim to konči..a jsou ji 4roky.Take si ji neberou,ale k dědovi jde,a jak jede ke tchyni a tchanovi tak je tam i tyden...od manžela meho rodiče.
Holky jinak radost,Vanesa řika tata,teta,jojo,a děla papa,a paci paci a chodime uspěšně na nočnik,dnes sucha plenka cely den :-) ma 9.5kg
Nikol, 10.03.2012 8:44:48, IP: ***.***.95.194, #160032
Nase mala dela akorat mamiiii, mum, jinak jeste nemluvi, je teda pravda, ze na rozdil od brachy nema rada knizky a nechce si cist, malej uz si sam cetl v jejim veku (on si teda pro sebe brblal nad knizkama).
No tchyne treba rekne, kdyz se ke me a male priblizi a uz je tady zase ta cizi zenska, tak jsem ji vzdycky okrikla, at to nerika, protoze to dite si to zapamatuje. Ted uz ji neokrikuju, komu neni rady, tomu neni pomoci, ze? Jinak ona samozrejme neni babicka, ale oslovuje se zasadne svym jmenem. Takze moje deti maji babicku a dedu v CR a cizi zenskou tady v Anglii. :-) To je tak, kdyz se nekdo boji sveho veku a predstira, ze je ji porad dvacet. Moje tchyne se oblika jako pubertacka, nakupuje zasadne v obchodech pro pubertaky, vypada jako krava. Minule mi prinesla takove sacko (asi uz jsem to tu psala) a rika, nosila bys to, ja na to, jo pred patnacti lety. Me je 35 a jsem spokojena, nemam potrebu delat, ze mi je sestnact. Jo, nechala jsem si ostrihat dlouhe vlasy do puli zad na kratke mikado k brade.
        Předchozí   1 .. 251252253254255256257 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.