Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol, 18.03.2012 10:21:26, IP: ***.***.95.194, #160253
Mame Den matek, ale misto rozmazlovani, nemuzu jit ani ven, leje jako s konve, problem je, ze mala nechce spat v postylce, zvlast, kdyz je tady malej, tak asi budu muset jit ven i v lijavci. Manzel v praci a mala zase nespala, ale vubec. Jsem tak unavena. Uz to vypadalo, ze se ukidnila a tri noci za sebou spala bez jedineho probuzeni, ale pak sla zase zpatky k nespani vubec. Dostala jsem karamelovy, pomerancovy a peprmintovy Baileys a cokoladu, tak mam pocit, ze snim cokoladu a vypiju ty likery, jenom abych prezila. :-) Zitra do prace si odpocinout, ale odchazi jedna holcina, tak to bude zahul, musi mi vsechno predat a do toho moje prace, no snad mi daji nasledujici tyden aspon jeden den volno.
eicul, 18.03.2012 10:58:55, IP: ***.***.215.10, #160257
Nikol,tak využij pravě toho že si tchyně chce brat jen kluka a dej jim ho když potřebuješ aby mala spala,pokud ho vidi a chce za nim je to těžké,to bych asi přimhouřila oko a dala jim ho samotneho.A i ty si mužeš odpočinout,uklid neuteče.jdem ven je tady 16stupnu parada!
Nikol, 18.03.2012 16:06:24, IP: ***.***.95.194, #160261
Eicul, to neni tak jednoduche, oni jsou ochotni ho pohlidat pouze pokud se jim to hodi, ne kdyz ja potrebuju. Ale zvladli jsme to, mala spala i v postylce, kolem 11 jsme sli ven, to uz neprselo a od 1 sviti slunicko. Manzel prisel pred chvili domu, tak ja jsem si vzala laptop a jsem na netu. Zvladnuto, jo a likery jsou neotevrene, ale cokolada skoro snedena. :-)
naše stará, 19.03.2012 8:45:38, IP: ***.***.180.186, #160282
mňam - Nikol, dala bych si aspoň skleničku, Ty nám teda děláš chutě. U nás nespaní, kojení v noci asi tak šestkrát - zkusila jsem jí to nedat, ale nevydržela jsem ten řev, jak jí tekly slzy, tak pak měla ekzém na spodních víčkách, takže vypadala obrečená pořád.
Kamarádka si na FB vyfotila, jak dceři háčkovala čepičku - nedalo mi to nezkusit to taky,první byla ze špatné vlny, ale přes víkend jsem udělala druhou a POVEDLA SE a je naší El přesně na tu její šišatou makovičku.Mám velkou radost a na prstech snad mozoly.Eicul, kašli na starosti, těš se,že bude s kým si popovídat, kámošky daleko, tak tu budeš mít mamku.I když já měla kámošku a ta byla ze svý mámy pěkně vystíhovaná - malej měl mít narozeniny, ona uklízela jako divá a řekla mi den před nima - je umytý snad naprosto všechno. Nebyl lustr - máma šla rovnou k němu, setřela prstem prach a řekla jí: " Ty tu moc neuklízíš, co?" A to se poprvé ta hodná holka vzepřela a řekla: " Mami, je to moje domácnost a uklizeno mám. Pokud je Ti to málo, tamhle mám dveře, můžeš jít klidně pryč." A byl klid.:-)
Nikol, 23.03.2012 10:09:02, IP: ***.***.95.194, #160352
Evi, zatim mam otevreny jenom ten karamelovy, ale je to namka. Hele mam pocit, ze se mi dcera zacina menit na podobnyho dablika, jako mas ty, nemuzu se od ni ani hnout. Jak jsem nadavala, ze byl malej desne nezavisly, tak ted mam pravy opak. Porad u mamy, v noci taky nespime, ale asi proto, ze nam rostou zuby. S tim kojenim ti nezavidim. Vim, jak tezko jsem to v noci odnaucovali malou, to byl rev a treba i hodiny, nez jsem proste vymekla, dala ji prso a byl za pet minut pokoj. Jdeme ven, nechce se mi, jsem desne utahana, ale deti jsou protivne, tak je to aspon trochu zabavi, mala se vyspi, snad budou spat po obede, jinak tady manzel najde zombi, az prijde z prace.
naše stará, 23.03.2012 10:34:25, IP: ***.***.180.186, #160353
Nikol - taky letím ven... Malá je prý hrozně hodná říkala moje doktorka, že ona teda zná zlobivější děti... No, ale doma už se to tak neprojevuje.:-)))
Nikol, 23.03.2012 14:33:12, IP: ***.***.95.194, #160362
Evi, vim, o cem mluvis. Ja mam podle jeslicek a skolky nejhodnejsi deti na svete. :-) No doma je to trochu jinak.
naše stará, 25.03.2012 15:04:08, IP: ***.***.180.186, #160413
no a dneska depkařím jako blázen - viděla jsem exovu novou přítelkyni. Až po pár hodinách jsem si vzpomněla,že říkal, že by chtěl Ukrajinku. Jsou pořádné, pořád milé atd...To bude ono. Vypadá tak.Zahlídla jsem je spolu, když si brali naši malou k jeho rodičům. Vzhledem k tomu, že malá mluví o nějaké holčičce, bude mít nová přítelka dítě - ex se v posl. době dost snažil, abych se neodstěhovala a dala malou do školky sem.Asi chtěl vyzvedávat obě najednou...
Nemůžu se vzpamatovat z toho, že tahle ženská sahá na moje dítě.Když jsem psala kámošce v mailu nedávno,že mi malá po příchodu od tatínka dělá scénu za scénou až je to neuvěřitelný a kdovíco se doma děje - napsala mi, že je to normální dítě a zkouší, co vydržím.Spíš to souvisí s touhle ženskou. :-( Btw. byly doby, kdy jsem na něj žárlila a myslela si, jaká ta moje konkurentka oproti mně musí být - pořád mi říkal, že jsem třeba moc vysoká, moc hubená...atd...Ona je ošklivá, vysoká víc než já a hubená taky víc.
Já sama jsem měla někoho jinýho, jsme od sebe už dost dlouho.A přes to - když ji pak vidíte, vrací se Vám všechny sprosťárny,které na Vaši adresu říkal i všechno ponižování.Chtěla jsem se odstěhovat a byt hledala tak, aby to neměl pro malou moc daleko.Chtěla jsem, aby nechodil k nám domů a malou mi jen v rychlosti předal a šel - on tu s ní stráví klidně v chodbě půl hodiny a ona si diktuje, že on nepůjde domů atd... Domloouvala jsem mu to, psala jsem mu to. Včera jsem se tím pohledem tak vytočila, že jsem malou vzala a jemu práskla dveřma beze slova před nosem.Už nechci bejt ta hodná, co se nechá využívat.Já mu tenkrát o příteli řekla,o rozchodu pak následně taky...
eicul, 26.03.2012 19:18:08, IP: ***.***.215.8, #160467
koukam IRČA nic ani řadku,takle se vybodnout... :-( jinak u mě oki...mama bydli,pořad někde lita takže je to jako dřiv,ale mam brusle denně dopolko a odpolko takže sem venku male se libi jak frči v kočarku a kluk vedle mě na kole co vic si přat.Problemy byly,anonym ktery mě psal že si mam hlidat manžela atd..husty,ale depka nebyla,čekala sem že přijde a nic,tak sem rada.Navic se ukazalo že ten anonym je naše kamaradka od kamarada žena,husty co,ale nechci se k tomu vracet...vše je totiž oki a navic v kartach sem měla že někdo nařkne manžela z nevěry nepravem a bylo to,tak jen věřit,nešlo tak uplně o nevěru,ale prostě je to tabu....tak sem nebyla nechtělo se mě o tom psat
jinak ja sem oki jsem plna radosti,prostě super!
eicul, 27.03.2012 23:51:20, IP: ***.***.215.5, #160505
U mě obrat rano o 180 fakt,vzala sem si oxazepam a musela ven kde sem byla od 11.30h d 15h a od 16h do 19h husty co...!v ponděli jdu k dr.mam přijet,pochybuje že jde o PMS mysli si že bby bylo lepši nasadit lečbu a ja si to začinam myslet taky.Holky kdo co berete za AD?a maji nebo měli leky na začatku lečby zhoršujici učinek?u mě seropram vždy ano bylo mě tak 3-5dnu huře než se to srovnalo :-( takže se bojim....
Nikol, 28.03.2012 10:44:09, IP: ***.***.95.194, #160514
Ahoj u nas dobry, meli jsme s manzeleme ted dva a pul dne sami volno, deti ve skolce. Nadherne pocasi a hlavne byly i nejake penize, tak uplne bez stresu.
Jinak Eicul, me se to nikdy nezhorsilo, akorat to trvalo dva tydny, nez AD zabrala. Mela jsem Sertraline a Imipramin.
Tak se mejte hezky, jdu si dat snidani a pak trochu douklizet, nez pojedu do prace na odpoledne, kamaradka odchazi, tak mame takovy rozluckovy obed,jinak bych se neobtezovala.
Karen, 28.03.2012 19:52:56, IP: ***.***.174.89, #160532
ahojky holky tak jsem si malinko početla co je novýho. Užívám si Terezky a cítím se moc dobře i když je to taky možná třeba těma lékama jak se po porodu zvedala dávka. Nevim jestli bych měla snižovat. A co ty Eicul jak se cítíš? To je děs tyhle výkyvy viď. Já teda miluju tohle období. Sluníčko všechno ožívá to mě naplňuje energií a vůbec Terezka to je moje štěstíčko a krásná starost. Držím ti palečky eicul ať je ti lépe.
naše stará, 28.03.2012 22:04:36, IP: ***.***.180.186, #160537
Já Zoloft - půl tablety a než to zabralo, mohla jsem si vzít Diazepam, když jsem se necítila. Nejraděj bych byla na Diazepamu pořád - pro mně byl úžasnej.Jenže je návykovej a doktorce se to ani trochu nelíbilo. Pak jsem to zhoršení pociťovala chvilku...Ale tak asi tři dny... Tak ten nástup účinku trval 2 nebo tři týdny?
Já myslím - ten pohyb na sluníčku, to Tě léčí samo, ne? Mně je taky dneska líp.Strávila jsem s holkama 3 hodiny venku a ta menší se docela překonávala, jak se bavila...
eicul, 28.03.2012 22:47:59, IP: ***.***.215.5, #160540
Tak ja už fakt holky nevim,normalně je mě dnes zas oki,perfektně.Tak nevim co mam za vykyvy,dr řikala že to muže byt jarni zrat..uvidim jak v ponděli.Jinak asi takle:byla sem v sobotu v Mimoni na travesti,bylo to super,ja se tak těšila a fakt parada,dala sem 2 skleničky vina a už v noci se vzbudila s mirnou depkou,a to sem nějak rozchodila,pak neděle nějak tak šla,ale furt se to drželo,přisuzuji to k tomu vinu,fakt nejsem zvykla pit a pak todle...navic mama je spokojena,štastna,libi se ji tady a ja doufala že až tu bude,že nebudu tak sama,a prdlajs mama je pořad pryč,přijde na snidani je tu 30min a jede tam a tam atam a vraci se domu v 22h,takže asi sem i z toho depkařila,tak sem opět vytahla brusle a jela ven,dnes na letiště na cele odpoledne a dopolko sem byla jezdit u nas...letiště nefunguje,abyste nemysleli že jezdim někde mezi letišti,když juknete na netu na prostor Ralsko tak je ohromny :-) vzala sem si včera ten oxazepam a bylo dobře,uvidim jak bude do ponděli,ale jak čtu,kada z vas měla nastup zhoršeni než zabrala lečba,ja taky asi ty 3-5dnu bylo vdy strašnych pak ještě nějaky ten tyden co byl už o něco lepši,ale fajn byvalo až dyl...ale uvidim.Tak mažu spat,nezlobte see že něreaguju na vaše članky,ale nějak na to tet nemam :-( dobrou!
karen, 29.03.2012 9:36:02, IP: ***.***.174.89, #160550
ericul věř tomu, že alkohol deprese prohlubuje. ono je v tu chvíli dobře ale druhý den je ouvej. mám to vzykoušený. Opravdu to tak působí
        Předchozí   1 .. 253254255256257258259 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.