Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 29.03.2012 9:53:04, IP: ***.***.95.194, #160551
Karen, rozhodne pockej se snizovanim par mesicu po porodu kvuli hormonum.
Musim bezet, mala dosnidala, tak prevleknout a mazeme ven, pry se ma zase na vikend trochu zhorsit pocasi, tak si jdeme uzit slunicka.
eicul, 30.03.2012 10:54:56, IP: ***.***.215.5, #160601
Karen,taky myslim,že zatim by si neměla snižovat davku,pokud je ti na ni dobře nech zatim vše jak je:-)
Ja nevim,ja asi nastoupim lečbu,jsem fakt jak na houpačce,řikam si jen proč?vždyt ještě v ponděli bylo skvěle,vstavam oki,vařim a najednou bez nalady,uzko,nevim co mě zas mozek blbne...sem nějaka zklamana,ze sem to nezvladla jak sem si představaovala.Ale nevim,bojim se leku,ale vzpominam na Tralala taky se bala a jak je bere tak píše že je v pohodě a štastna,vim že mě pomužou,ale holky když ja nemam klasicky tu hnusnou depresi,jen nějake divne chvění,sem zvědava v ponděli co mě řekne doktorka,ta asi doporuči leky.Taky sem se včera osypala jak v pubertě a měla nalite prsa,jako před menses,tak si řikam že mě ty ormony taky blbnou,a dovolena u moře,jsem rada že se oddalila,nevim zda bych ji zvladla,nerada jezdim někde kde nejsem doma-ČR.pŘITOM SEM SE TĚŠILA.Ale spiš to vypada na velkou rekonstrukci než moře,a možna lip,mala je mala a asi bych tam litala jen kolem ni když by s nama nejel nikdo navic.Taky řešim mamu,myslela sem že bude na mě a děti mit vic času a prdlajs,vubec ji nevidim,včera tu byla 30min večer po 20h tak nic jsem tu pořad sama... a když patram ke komu se stavit tak všichni pracuji a kamaradky na mateřske mam ve městě :-( a benzin je drahy takže courat fakt nejde.Tak asi pujdem ven na chvili sviti sluničko,tak mě to laka,ale na brusle to není,je chladno,a hlavně mokro jak lilo celou noc...holky sem blazen?tet mam zas vnitřni naval štěstí!tak sem asi fakt prdla.
Včera mě psala byvala sousedka na skyp a byla 2krat zavřena v Kosmonosich,což je tady kousek,a když sem se ptala co se děje jelikož ma 19měs.holku tak že ji chtěla zabit a manžela taky,že měla velky deprese a chtěla s malou mlatit o zem,pak chtěla skočit z okna no sila,v těhu brala nějaky agrofen nebo tak nějak a tet žadala o duchod,snad ji ho daji,zvala mě na navštěvu,ale bojim se,aby nas nezabila :-) jen okrajově,řikala že ji dr.udržuji na 60% stavu jaky tet ma,lip to pry nejde,ale ona kdysi fetovala tak myslim že to ma i od toho,psal že je to hodně spojene s minulosti,tak asi todle,ja nevim že ji manžel necha s malou doma a jezdi kamionem,bych se bala o ditě byt chlapem.
Tak to jen jiny přiběh-šileny,co se děje s nama v dnešni době.
Holky všem hezky vikend a zase pisněte,sem na tom tet tak že uplně vyčkavam vašich odpovědí :-( diky pa pa
naše stará, 30.03.2012 11:34:13, IP: ***.***.180.186, #160602
eicul! To je teda síla! No, já bych se ke kámošce teda nehrnula... bála bych se jí. Ale vidíš, že my na tom nejsme asppoň tak špatně... Zrovna včera jsem si říkala - já měla kamarádku, kdysi taky fetovala i drogy prodávala, krásná holka a hrozně chytrá...Já ji znala, když měla jen kluka, teď se jí nedávno narodila holčička - říkala jsem si - já jak blázen dodržuju všechny pravidla a dítě má ekzém a nevím, co s tím...A co asi tak ta její holčička - ten malej byl zdravej... Jak může mít zdravý děti holka, co brala, kouřila, pila jako Dán...Tomu nerozumím, to tělo si přece všechno musí pamatovat?
Nikol, 30.03.2012 18:04:43, IP: ***.***.95.194, #160618
No Eicul, taky bych se k ni nehrnula, navrhla bych setkat se nekde na verejnosti. Asi toho ma taky dost a potrebuje kamaradky. Ja myslela, ze jsi se bala, ze u tebe bude mama navezena, kdyz bydli tak blizko a ted zase pises, ze ji skoro nevidis. Pochopila jsem to spatne, nebo mi neco uteklo? My dobry, dneska mi akorat deti lezou na nervy, ale to je normalni, teda u me obcas. Zitra bude manzel doma, tak se tesim, prece je to jednodussi, kdyz jsme na ne dva. Tak hezky vikend.
Moje segra, taky strasne chlastala, nejedla ani v tehotenstvi, je bulimicka a anorekticka a ma zdrave dite, taky si rikam, jak je to mozne. Vemte si kolik zenskych by chtelo dite a nemuzou, nebo se jim narodi dite postizene a takovym, co fetovaly apod. to projde.
eicul, 31.03.2012 10:03:03, IP: ***.***.215.5, #160622
ne ne,bala sem se že tu bude vysedavat a truchlit po rozchodu s dědou,a ejhle,bydli tu a furt je v čudu .. takže jaa sem pořad sama a je to jako by tu nebyla :-) jinak dobry,jsem rada že tu je,ma lid je v pohodě,ale čas není.. :-)
ke kamošce nejedu,sejdem se v bělé v cukrarně...a u mě je zas dobře!
naše stará, 01.04.2012 8:23:10, IP: ***.***.180.186, #160650
Nikol, já včera nevraždila, ale pár facek jsem holce dala - tý starší, samo...
Přičítám to i nespaní dvě noci předtím...
Nebo že by skvrny na slunci? Tady bylo včera temno, že jsem z toho byla na prášky celej den.
pharmacy online trush, 18.04.2012 10:18:45, IP: ***.***.160.135, #161415
Nikol, 22.04.2012 12:21:14, IP: ***.***.95.194, #161515
Ahoj holky, tady je mrtvo. U me je akorat nove to, ze se budu rozvadet.
evinaH., 23.04.2012 20:51:05, IP: ***.***.180.186, #161546
Ahoj, Nikol! No to mně mrzí! Co se stalo?
evinaH., 24.04.2012 19:33:53, IP: ***.***.180.186, #161572
Nikol, zvaž to ještě - jestli to není unáhlený krok. Některý věci, když se stanou jednou, se dají odpustit. Němci prý mají přísloví: Jednou je nikdy, dvakrát je vždycky... Tak s chladnou hlavou uvažuj...
eicul, 25.04.2012 9:52:59, IP: ***.***.216.2, #161574
Nikol,co se děje?Jasny je že něco určitě,ale že si nic nepsala dřiv,žadne nějake tušeni směrujici k rozvodu...copak?
Nikol, 26.04.2012 9:12:41, IP: ***.***.95.194, #161591
Ja ti vam ani nevim, uz me to nebavi byt vdana. Mam proste pocit, ze to budu mit lepsi, kdyz budu mit svoji domacnost a manzel mi tam nebude prekazet. Akorat se mi to ted zkomplikovalo, protoze za dva tydny mam pohovor na praci v nemocnici v a&e a tam jsou ruzne sichty, ze? Tak se ted musim rozhodnout, co udelat. Jestli se rozvest a pak mi manzel bude delat naschvaly a nebude hlidat, kdyz ja budu mit treba nocni, nebo se vyprdnout na praci, zustat tam kde jsem a odstehovat se. Dneska mam zubare. No netesim se, nesnasim, kdyz se mi stoura mezi zubama.
Nikol, 26.04.2012 15:52:24, IP: ***.***.95.194, #161598
Nemiluju, normalne se mi hnusi. Teda manzel. Od prvniho dubna s nim absolutne nekomunikuju, jenom kvuli detem. Kdyz neni doma, tak jsem rada, kdyz ma prijit z prace, tak jsem nervozni a akorat stekam na deti.
Jako zivitelka dostanu barak asi stejne jako nesamozivitelka, budu muset napred stejne asi do soukromeho podnajmu, ted cekam na schuzku s pani, co se specializuje na ruzne prispevky pro rodiny s malyma detma, aby mi vypocitala, na co mam narok.
evinaH., 26.04.2012 20:38:32, IP: ***.***.180.186, #161606
Nikol, byla jsi přece ráda, že ho máš, poslední dobou jsi byla v pohodě,co jsem tak četla. Co se stalo?
Nikol, 27.04.2012 10:48:35, IP: ***.***.95.194, #161613
Evi, proste mi dosla trpelivost asi. Najednou mi vadi vsechny ty malickosti, co jsem prechazela jako bordel apod. A jak rikam, hnusi se mi tak, ze mam problem sahnout i na jeho obleceni, kdyz ho musim odnest do pracky, vzdycky to do neceho zabalim. Dneska nam tu leje jako z konve, takze ani ven nejdeme. Mala ted spi nahore v postylce a malej si vybarvuje, byla by to idylka, kdyby tady nebyl manzel.
        Předchozí   1 .. 254255256257258259260 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.