Diskuse - Deprese v těhotenství
evinaH., 09.05.2012 14:33:08, IP: ***.***.180.186, #162278KDE VŠECHNY POŘÁD JSTE?
eicul, 11.05.2012 11:43:49, IP: ***.***.198.56, #162737NA DOVOLENÉ!!! Je krasně a jsme v Beskydech :-).
Až dnes sem se dostala k pc,u mě je vše oki,děti rostou,mala dlabe snad vše,je to otesanek,kluk je věčně na pisku a nevim o něm,manžel je v pohodě,ja sem v pohodě co vic si přat.Řešime last minit na leto,tak jen ja mam mirné obavy zda to zvladnu,pořad je strach z jinych zemí,že se sesypu jako v chorvat.ale jinak parada.Nějak nemam čas myslet na pitomosti.
Mějte se krasně!
JO Karen,diky za kmpilmenty na fcb.
evinaH., 11.05.2012 11:57:25, IP: ***.***.180.186, #162738jo, mně to taky docela utíká a v pohodě...Jeden den hezčí než druhej, kdyby to tak bylo od začátku mateřský, měla bych nakonec těch dětí snad pět.:-) Právě teď totiž platí: S Tebou mě baví svět.
Nikol, 11.05.2012 14:50:03, IP: ***.***.95.194, #162742taky nestiham, ted se musim rozhodnout, co bude, protoze me vzali na tu novou praci.
evinaH., 11.05.2012 16:44:40, IP: ***.***.180.186, #162744gratulace a ať se rozhodneš správně
eicul, 14.05.2012 21:13:16, IP: ***.***.215.174, #162826Ahoj,tak co holky,jak valčite?Tedy spiš Nikol,Eva je relativně v pohodě že... :-)
U nas dobry,po navratu z dovči,jak řikam ja tydnu u tchyně a tchana,sem odpočata a plna energie.Horsky vzduch a vylety pomohly k naplněni max.energie.
Děti jsou spokojene,mala už začina tapat za ruce,no bude nam už 11.měsicu a za tyden ma svatek ve čt.
Jinak ja v pohodě,začina se dělat kolem baraku a připrava na možnou rekonstrukci.
Holky co ta Irča,přijde mě od ni sprosty nenapsat ani řadku,ale asi ji svědči sem nechodit.
evinaH., 15.05.2012 15:39:02, IP: ***.***.180.186, #162837ahoj, jo jo, já se mám jako v sanatoriu. Dělám věci, který mě baví, počasí je docela fajn,jím, co mi chutná... akorát mám resty v podobě žehlení - jak bylo horko, tak jsem prala jak divá a žehlit se mi nechtělo...
Taky by mě zajímalo co Nikol, i co Irča.
No, snad se taky dostanou časem do pohody.
Nikol, 17.05.2012 8:38:06, IP: ***.***.95.194, #162885Ahoj holky zvedave, porad se nemuzu rozhodnout co a jak. S manzelem se snazim vychazet kvuli detem. Dal mi ultimatum, je ochotny podporit me v praci, kdyz neodejdu. Me to prijde sprosty a osobne si myslim, ze takhle pytlikovat vztah nema smysl, ale on to nevidi. Takze ja jsem sice kyvla na tu praci, ale jeste si pro jistotu zajdu na dalsi pohovor pristi stredu. Tu praci moc nechci, neni tak zazivna, ale na druhou stranu si muzu vybrat nemocnici, oddeleni na kterym chci pracovat a kolik hodin tydne chci pracovat. Takze jsem si zvolila neonatologii a porodni oddeleni na polovicni uvazek. Ta prvni prace je na cely uvazek, ale zase je na a&e. Jestli si pamatujete Pohotovost, myslim, ze tam hral Clooney, v originalu ER, tak prave tam, takze bouracky, strilecky, ale i ozraly, fetaci, infarkty, no proste vsechno, kdyz se nekam zavola sanitka, tak nam je priveze a my se rozhodnem, jestli se prevezou na jina oddeleni, nebo se rovnou operuje, ozivuje apod. Ceka me skoleni na sadry, odbery krve, zavadeni hadicek a canul, osetrovani ran, siti apod. a do dvou let universita, ktera je nejenom placena, ale ja budu porad dostavat plat. Tak se srotim pitomou polstinu. No nejsem cvok? Z kancelare, z pohodli, kde si pracuju jenom tri dny do nemocnice na sichty.
eicul, 17.05.2012 16:32:56, IP: ***.***.215.174, #162900To si cvok,ale jak se to vezme viš.On někdo ma praci pohodovou a klidnou,ale nenaplnujicí,tak pokud je třeba mit i jinou šanci tak proč ne,občas je třeba zpetření i z te pracovni stranky.Ja podala před tydnem taky přihlašku ke studiu :-) a mam radost,bojim se matiky a němčiny,ale teta profesorka matiky a druha němčiny,sestřenka a švagrova obě pedagogové,mam plnou podporu všech a bracha studoval ten samy obor na stejne škole,uči tam prava muj kamarad,tak sic strach je,ale musim prostě musim to zvladnout a tu maturu si udělat,dala sem si vysoke cile a ty maturou jen začinaji :-)
nĚJAK MĚ NENAPADLO TO TU NAPSAT,jelikož sem si řikala co když to vzdam než začnu atd,ale jak koukam třeba u Nikol tak prostě někdy se člověk musi svěřit.
Sousedi-kamaradi se rozvaději,zrovna koukam z okna jak on nejede ani k domu,schazeji se na placku za barakem a dělaji jako že koukaji na kluka jak jezdi na kole,ale přitom se nenapadně hadaji.Ona tet maturuje a on už po několikate ma jinou,tet 20letou s dredama a jemu tahne na 40let,sila,kluk je z nich nějaky rozhozeny.Ale hold jinak to někdy nejde.
J a sem v pohodě,otevřeli nam tu konečně velke hřiště a je hezky takže sme denně venku,mamu vidim občas :-)
evinaH., 18.05.2012 8:00:49, IP: ***.***.180.186, #162915ahojte, Nikol není to jen o tom, že bys po dětech potřebovala trochu vzrušení? To by sis mohla jít skočit padákem a bylo by.Je super, že můžeš studovat a dostávat normální plat, taky bych do toho možná šla - nicméně ten adrenalin na traumatologii nebo kde chceš být je trochu až moc a pak si uvědom, že je každej den, co tam budeš - pořád rychlost, pořád shon, pořád soustředěnost, aby člověk neudělal chybu. S dětma, který jsou takhle malý, to po chvilce bude dost vyčerpávající.
evinaH., 18.05.2012 8:09:23, IP: ***.***.180.186, #162916eicul - " i ty, Brute? " A co budeš studovat? To tam nepadlo...Nebo jsem to přehlídla.Moc jsem toho nenaspala, jak mrzne v noci, tak se malá škrabe, navíc byla zelenina v akci mražená, tak jsem pro ni poslala holku, ať koupí 4 ks nejmíň - a ona je v tom brokolice.Což zas tý malý dělá problém.A eicul - kdeže máte hezky? Tady je sice slunce ( občas), ale na květen mi přijde hrozná zima! Ani nemůžu pořádně dělat kvásek, protože v troubě to stojí peníze a venku takový teplo není.
Já nestuduju nic a nechystám se. Starám se jen o jídlo - dnes mi snad holka přinese z knihovny novou knížku o jídle.A taky trochu se starám o školku - 15 z nás nevzaly děti a školka má i prostor, že by se mohla rozšířit. Zabrala ho kdysi škola. Tak teď chodíme za ředitelem školy jednat o tom, co s tím. Uvažuju, jestli si neudělat spíš soukromý hlídání dětí a už jsem se byla ptát na radnici na prostor k tomu. Prostor by byl. Není moc odvaha, protože naše malá spadne z odrážedla a já jsem na prášky - tak představa deseti takových je jízdenka do blázince. Cítila jsem se v poslední době skvěle a nabitá energií, myslela jsem, že je to změnou stravy - pak jsme jely ke známý - má RS, v životě nic moc, dala nám řízky a čokoládu ( spoustu) a od tý chvíle, co jsme tam byly,to není jak to bylo předtím.A nemůžu se do toho dostat nazpátek. Tak snad začne být teplo a půjde to.
eicul, 21.05.2012 20:45:05, IP: ***.***.215.174, #163025Turecko nebo Bulharsko?Vyhralo Bulharsko :-) hlavně at děti v terminu nemarodi.
evinaH., 22.05.2012 12:21:08, IP: ***.***.180.185, #163043eicul, napíšu, teď trošku nestíhám
eicul, 22.05.2012 19:39:32, IP: ***.***.215.7, #163069oki,ja se taky v jednom kole a klid mam až večer :-)
eicul, 24.05.2012 21:51:59, IP: ***.***.215.44, #163175Placám se a placám :-(
nemam depku,jen mě je divně,a vite proč?strach strach z jine země že se to tam vratí,jak sem již řikala poprve se mě to stalo v chorvatsku takže mam obavy každy řika neblazni budeš tam s dětma,ale ale ale není to ČR ach joo.
jinak je vše dobry,jen todle mam zaryty v hlavě-jojo