Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

evinaH., 09.02.2012 7:40:02, IP: ***.***.180.186, #159184
Týýjo - a já myslela, že nejčistčí vzduch máme my. :-)
Myslím,že Ti prostě chybějí dospělý lidi.
To mně tady taky.
Prostě si neumím kamarádky najít. Kámoška mi psala, jak je snadný kamarádit s lidma, když máš děti nebo psa.Já jsem tu tři roky a nic.Vždycky jsem byla extrovert a když jsem šla někam do nový práce, tak jsem hned měla nový kamarády - změnilo se to s věkem.
Je tu holka, se kterou jsme si sympatický, ale jedna návštěva u ní nedopadla, protože jela někam na úřad a na další zatím nedošlo, měla koncem roku problémy v rodině.Bývala jsem tu tak sama, že jsem chodila za tchyní, jenže ta, co jsem jí řekla, vyslep*čila mému tehdy ještě příteli...No a nějak jsem si zvykla. Ale dítě potřebuje vidět, že má maminka kamarády a potřebuje se taky dostat mezi děti. Tak jsem se domluvila se dvěma spolužačkama z města na návštěvě. Jednu jsem teda od školy neviděla, s druhou se vídám a píšu si s ní denně. No - a začalo mrznout a já nejela nikam.
evinaH., 10.02.2012 17:18:39, IP: ***.***.180.186, #159246
ahojky, fakt nikde nikdo...
Já jsem na nervy - jednak jsem v noci nespala, což se mi stává před úplňkem, ale už byl a taky když to mám dostat, ale to třeba vstanu v šest a jsem naprosto vzhůru a čilá...No, tak jsem to sice dnes dostala, ale čilá nejsem ani trochu a mám hrozný nervy.
Zjistila jsem, že moje dítě si všechno vymáhá kňouráním,z čehož jsem na nervy...A když náhodou dělá něco u čeho je chvílii zticha, stojím opodál celá vynervovaná, kdy spadne a rozbije si třeba hlavu.
Znáte to taky? Nervy, že se dítěti něco stane KDYŽ JE DOMA???? Na cokoliv sahne, ať je to kočár, nebo nůžky nebo leze na židli, jsem na nervy...
Karen, 10.02.2012 19:32:33, IP: ***.***.174.89, #159250
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla koukám, že je to pořád dokola co? Já má zítra 39 týden a bojim se porodu jak čert kříže, ale říkám si pořád- dala to každá tak já taky:-)Pamatuješ eicul jak jsi mi psala, když přežiju ty depky tak přežiju v klidu i porod. Tak jsem na to zvědavá:-). Výkyvy mívám taky pořád, ale dá se to. Já jsem pořád s někým a zase bych brala někdy malinko klid, ale to je pořád- kdy přijedeš? Nestíhám to kolikrát vše objet. Jsem taky na vesnici, ale mám auto a město kde jsou ode mě všichni je asi sedm km vzdálené. jezdím tam denně.Jsem tady spokojená. bydlet ve městě kde jsou včichni z rodiny a kamarádi, tak nemám vůbec klid.Ale samotu nesnáším tak vím, jak se asi cítíte. Ale oni se ty lidi pak taky stanou takovým stereotipem. Jo a Evi s tím jak máš ten strach, aby se malý něco nestalo, tak to znám. Sestra co má malýho, tak jsem taky měla strašný myšlenky a bála se všeho, aby se mu něco nestalo. všichni mi říkali, že jsem hrozná. Teď už lítá jako ďábel,už není taková bramborka, tak mě to malinko přešlo, ale já dokážu občas strašně přehánět a říkám si co kdyby a mohlo by se stát tohle atd. No jo nenaděláme nic.
evinaH., 11.02.2012 13:32:27, IP: ***.***.180.186, #159269
no vidíš, Karen, jak to rychle utíká! No, na známý bych se už vykašlala z nima jezdit - měla by ses víc opatrovat, rozmazlovat... pít čaj z maliníku a možná i jíst lněné semínko, koupit si nějakou hezkou vůni domů a přemýšlet nad miminkem,jak se na něj těšíš...No, takových rad máš na netu mraky...

Co si myslím o porodu - strach Ti moc nepřidá, přeju Ti, ať máš vynikající lidi kolem sebe,protože fajn doktor, příjemná sestra a uvolněná nálada dělá asi svoje...Hlavně - tady se bály všechny, nakonec máme všechny zdravé děti a všechny Ti budem držet palce, abys to přežila nejen ve zdraví a v pořádku, ale aby to byl i příjemný zážitek - i porod prý může být velmi extatickým zážitkem...Já měla císaře a plánovaného, přece jen první holku jsem měla před 14 lety taky císařem a tělu se fakt nějak nechtělo,tak si i doktor myslel,že to bude lepší,, ale nálada byla skvělá a můžu říct, že jsem dlouho vzpomínala na porodnici jako na nejlepší hotel, ve kterém jsem byla za poslední dobu.
Držím palce!
karen, 12.02.2012 21:33:18, IP: ***.***.174.89, #159298
Evi děkuju za podporu. já myslím, že ten strach z porodu je přirozenej. Ale nesmí to být zase přehnaný. A s tím lenošením-to já moc neumím a když tak max dvě hodinky a už mě to nebaví musím být v pohybu pořád.na miminko se těším i když někdy se malinko bojim, ale to je, že to bude změna obrovská. už se těším až ho spatřím a přitisknu k sobě. jak říkáš hlavní je taky dobrá parta lidí u toho porodu a ne nepříjemný lidi to by mi nepřidalo. jsem zvědavá co mi řeknou na to, že beru AD. uividíme
eicul, 13.02.2012 10:05:20, IP: ***.***.215.176, #159307
Ty jooo,jen nejuknu a diskuze :-)
Evi,z ktere časti čech jsi?
Karen,pisnem si na fcb jooo....tam to proberem :-)
eicul, 13.02.2012 21:37:38, IP: ***.***.215.12, #159319
Tak vikend plny lidí a najednou dnes zas jen s dětma,tak rano vstavani dobry,pak se přitižilo,už chci jarooo!at mužem ven,bo tu od rana chumeli :-) ale přijel nevl.bracha a tak pohoda pomohlo mě to dostat se do reality.Zitra k mamě,a koupit malemu a manželovi čokoladku k valentynu...tak snad bude zitřek v poho.Evi nebo Karen ja tet nevim kdo to psal,ale mate pravdu,kamadi se taky stanou stereotipem :-) ja se s tim neumim sžit,ale přemyšlela sem dnes nad tim,a mam to fakt až od mateřske!Myslim tim ten strach ze stereotipu.Jinak děti super,mala v choditku řadí,na nožičky se stavi ,parada bude nam 8.měsicu a uživam si ji a maleho taky,z děti sem unešena,ikdyž bych někdy dala nevim co za to byt den bez nich a relaxovat :-) taky sem o vikendu kamarda seznamila s kamaradkou a vypada to dobře,tak ma radost :-) Karen až se to narodi dej na fcb info ju,už se těšim :-) Evi ja ti nevim,ale mame celkem podobne problemy :-) A co Irča,jsem zvědava až nakoukne zda nam aspon napiše jak ji je,snad dobře a lip a lip!Holky dobrou noc přeji všem... :-)
karen, 15.02.2012 2:45:19, IP: ***.***.13.254, #159346
Ahojky pisu pres Mobil z nemocnice. V nedeli po pul jedenacty odtek plodove vody. Vyvolavali mi kontrakce. Ty se Jim povedli vyvolat, ale neotvirala jsem se. Ve 14.51 13.2 se mam cisarskym rezem narodila Terezka je zdrava a to je to nejdulezitejsi
evinaH., 15.02.2012 8:43:59, IP: ***.***.180.186, #159348
vidíš, Karen, a je to! :-) Moc GRATULUJU, přeju Vám štěstí, zdraví a hodně lásky, holky...Hlavní je pro Vás obě teď KLÍDEK...
eicul, 15.02.2012 15:22:58, IP: ***.***.215.12, #159362
Velka gratulace k male Terezce!!!! hodně zdraví oběma,a uvidiš tet už bude jenom dobře!
eicul, 15.02.2012 22:10:19, IP: ***.***.215.12, #159376
ja vypila medunkovy čaj,objdnala se na utery k doktorce a uvidim jak dal,mam rano spliny,ale nemam ty depky ktere ja znam,spiš se bojim,že je to nějaky zpouštěč,a pak to muže přijit,ale jak mam co dělat tak nemam žadne spliny,tak co to je?....tot otazka že?četla sem přiznaky deprese tam je nechut k praci,skleslost,nezajem o sex o běžné věci,spanek přes den v noci naopak,to ja nemam,ale že i deprese je vzteklost a celodení bezpřičinné chvěni to ja mam....tak jsem zvědava co dr.Asi mam zažite jen ty špatne deprese kdy se člověk smrti chce vysvobodit,takže pokud tet mam nějakou tak asi slaboučkou,leku se moc bojim,zas mě to zhorši a depky spiše přivolaji uplně maximalně mě by stačilo něco slabeho na klidek a pohodu,vždyt ja se cely den směju sem oki jen ty rana...dnes sem byla u kamaradky a pak cely den pohoda a pohoda,zitra do prace a vim že zas bude dobře...tak co to je?musim se nad sebou smat fakt.
eicul, 15.02.2012 22:10:37, IP: ***.***.215.12, #159377
ja vypila medunkovy čaj,objdnala se na utery k doktorce a uvidim jak dal,mam rano spliny,ale nemam ty depky ktere ja znam,spiš se bojim,že je to nějaky zpouštěč,a pak to muže přijit,ale jak mam co dělat tak nemam žadne spliny,tak co to je?....tot otazka že?četla sem přiznaky deprese tam je nechut k praci,skleslost,nezajem o sex o běžné věci,spanek přes den v noci naopak,to ja nemam,ale že i deprese je vzteklost a celodení bezpřičinné chvěni to ja mam....tak jsem zvědava co dr.Asi mam zažite jen ty špatne deprese kdy se člověk smrti chce vysvobodit,takže pokud tet mam nějakou tak asi slaboučkou,leku se moc bojim,zas mě to zhorši a depky spiše přivolaji uplně maximalně mě by stačilo něco slabeho na klidek a pohodu,vždyt ja se cely den směju sem oki jen ty rana...dnes sem byla u kamaradky a pak cely den pohoda a pohoda,zitra do prace a vim že zas bude dobře...tak co to je?musim se nad sebou smat fakt.
evinaH., 17.02.2012 8:05:57, IP: ***.***.180.186, #159402
eicul - ale já taky mívám dny, kdy jsem naprosto v pohodě. Třeba poslední dva dny - večer mi došlo, že jsem si i zapomněla vzít prášek. 2 dny po sobě.(!)Dost pohybu, snaha jíst spíš celozrnný věci - nejlepší chleba, kterej si sama upeču, ale musí se povést, jinak je to k vzteku.:-) Večer si dopřeju trochu chmelovýho odvaru a ráno jsem fakt vyspalá. Dokonce jsem ty dva dny zvládala i velmi vzteklý záchvaty naší malinký bez sebemenšího hnutí, že mně by to nějak štvalo nebo to mnou hnulo nějak vnitřně. Jen jsem ji držela a držela a ona se vztekala jako pes.
Nikol, 17.02.2012 16:01:20, IP: ***.***.95.194, #159417
Karen, velke gratulace k Terezce. Vidis, je zdrava a urcite nadherna, skoda, ze sem nemuzes dat fotku. Tak si to uzivej mamino. :-)
evinaH., 21.02.2012 14:00:58, IP: ***.***.180.186, #159506
No jo - a zas mrtvo...Ale čekala jsem, že teda nakoukne ta Irča a řekne, jestli terapie někam vede a je jí líp... A ono nic.??? Irčo? Tak co?
        Předchozí   1 .. 249250251252253254255 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.