Diskuse - Deprese v těhotenství
karen, 18.01.2012 21:17:44, IP: ***.***.174.89, #158451 Eicul četla jsem i tvúj příspěvek na zdi, tak jsem si říkala, že ti asi není úplně nejlíp. Vůbec nemysli na nějakou rozdvojenou osobnost- to je blbost. Jsou i lidi bez depresí, který nemají náladu. Akorát, že my jsme takové, že už jsme ve sřehu jestli se něco neděje. vzpomenem si na to a tím si jen přhoršujem.
eicul, 18.01.2012 22:14:41, IP: ***.***.223.155, #158456Karen,maš pravdu,ten strach,ale neni to pravě špatně pořad se bat?to by u zdraveho jedince byt nemělo ne?A jak je tobě,zlepšilo se to?a jak miminko,maš vše v pořadku,termin se ti bliži....!
Nikol, 19.01.2012 13:34:58, IP: ***.***.95.194, #158481Leno, ano obe deti se tesi naprostemu zdravi. Maleho jsem jen kojila na AD, protoze prave jeho porod mi privodil postnatalni depresi. U male jsem AD brala v tehotenstvi a 11 mesicu jsem ji s ni i kojila. Kdyz jsem byla tehotna se synem, tak jsem byla taky hodne vzorna, mozna az prevzorna, i kdyz alkohol jsem nepila ani s jednim. Nekourim, ale zbavila jsem se i kofejnu. Se synem jsem mela vyborne tehotenstvi, ani jsem nevedela, ze jsem tehotna, ale strasny porod. S malou mi bylo spatne, az do okamziku kdyz se narodila, od te doby je mi dobre. Mala ma dneska rocni kontrolu odpoledne, ale jak rikam, nemam zadny koncern, na ktery bych se chtela doktorky zeptat. Jsou oba uzasni, i kdyz kazdy uplne jinak.
Hlavne si budes muset najit doktory, kteri te s tou AD podpori, hlavne pokud jsi z mensiho mesta. Me predepsala doktorka prave Imipramin, ktery je strasne stary, ale protoze ho braly tehotne prede mnou, a nebyly zadne problemy, nebala se mi ho nasadit.
Nikol , 19.01.2012 13:40:21, IP: ***.***.95.194, #158482Eicul, nejsi rozdvojena osoba, ale prijde mi to jestli nahodou nemas bipolarni poruchu, to je prave jednou ovej a jednou juchuchu. Nevim. Ja jsem v poho, i kdyz presne jak psala Karen, taky mam obcas blbou naladu. Vcera utahana z prace a uz jsem jen tak tak zvladla vecer deti, nez sly do postele. A ted jdu vlitnout na malyho dela nahore kraval, misto aby spal. Holka mi usla hned, je to andilek. I kdyz jemu se nedivim, sel o hodinu driv, ale to kvuli tomu, ze pak odpoledne jdeme na tu kontrolu s malou, tak aby mi neprudil ve meste.
karen, 19.01.2012 21:33:02, IP: ***.***.174.89, #158502Eicul to víš, že je to špatný se pořád bát jenže zdravý jedinec si neprošel těmito stavy, takže se toho nebojí dokud to neprožije a nepozná co to je. Je to tak šílenej zážitek, kterýho se bojíme, aby se neopakoval.mě je líp byl to nějakej výkyv, který mě taky vyděsil.Na miminko se těším moc už mám skoro všechno připravený- vypraný, vyžehlený. Dneska jsem vyprala plínky pak asi zítra ještě komplet postýlku a bude hotovo. kočárek mám u našich takže jsme asi připravený.:-).Mimi je prý v pořádku tak snad doufám, že bude vše ok.No a z porodu začínám mít strach:-). Už aby to bylo za námi. Jsem ráda, když si tu přečtu, že jsi Nikol kojila i s práškama a máš zdravý dětičky. I když jsem to četla už několikrát, tak mě to potěší. Jen doufám, že se na mimi nepodepíšou ty šílený stavy co byli. A co ty jak se cítíš je to lepší
Nikol, 20.01.2012 10:36:25, IP: ***.***.95.194, #158532Karen, vubec se neboj, ze by ty stavy mely vliv na miminko. Moje mala je v naproste pohode a v jeslickach je nejvysmatejsi a nejpohodovejsi miminko. Ted se naucila poradne lezt po ctyrech. Vcera to predvedla u doktorky. Tak ted za mnou leze do kuchyne, jak na to nejsem zvykla, tak se vzdycky leknu, co to je, najednou se za mnou ozve chechot. Jinak jsem v poradku. Dneska rano jsem se sice probudila v trochu blbe nalade, ale zavrela jsem se do kuchyne, uvarila obed, umyla nadobi a vyprala a jsem v pohode. Akorat nemuzeme ven, obe deti jsou nastydle a je tam takove sychravo, tak vegetime doma. Nastesti jsem vcera koupila nafukovaci balonky, tak to s detma jde.
Leňa, 20.01.2012 19:43:26, IP: ***.***.173.179, #158553Nikol, mnohokrát děkuji, já už se chystám k tomu, abych si vyběhala u doktorů trochu pozornosti. Když mi o něco jde, nepovolím. Moc Vám všem přeji hodně odvahy do života. Já se držím motta - živost je vlastně hra, nic dramatického. Snad se nám to někdy podaří i bez léků. Mějte se krásně, pa, pa.
tralala, 21.01.2012 9:27:32, IP: ***.***.166.166, #158566Hojky, dlouho jsem tu nebyla. Neměla jsem připojení na NEt. Stěhovala jsem se. Se všema svejma krámama, batoletem a mamkou jsem. Hádejte kde? Bylo to hodně dramatický, ale jsem tu..ve SVÝM baráku. Odvaha, co? Náladu mám dobrou. Ex občas trochu prudí, ale není tu moc. S přítelem OK. Vidíme se né tak často,tak mi neleze na nervy... Bude ještě třeba hodně věcí vyřešit, především sehnat prachy na vyplacení Ex...Ale pracovně se mi daří..Učím, účtuju a možná nastoupím zpátky do svý práce v ŠA..Nechce se mi od batolete.. Být doma je fajn. Nejsem jaksi vázaná, ale osud to tak chce.. Mějte se fajn.. a užívejte života...
Linda, 21.01.2012 22:05:10, IP: ***.***.89.78, #158588Zdravím taky po dlouhé době. Bohužel souhlasím s Irčou, a proto sem nechodím. Jen dnes mě napadlo, že sem mrknu, ale moc mě to na tyhle stránky už netáhne. Jsem ráda, že mám toto všechno za sebou, malá odrostla já si ji teprve teď užívám. Jsou jí dva roky a dva měsíce a je to moje milovaná holčička.
Tak se opatrujte a hodně štěstí.
Nikol , 22.01.2012 15:35:10, IP: ***.***.95.194, #158604Mam to jako Linda, taky uz je to za mnou. Ale hrozne me zajima, jak se mate holky, proto si obcas najdu cas se sem podivat.
Jinak Tralala, ty jsi cislo, ale kdyz se ti tim stehovanim nepritizilo, tak gratuluju.
Leno neboj, nebudes prvni ani posledni, kdo bude mit miminko a brat AD, budu drzet palce, at sezenes dobre doktory a at se brzy zadari. Ja kdybych mohla, tak bych hned otehotnela znova. Dve mi nestaci a to je synovi dva a pul a male bude za mesic rok.
tralala, 23.01.2012 16:52:50, IP: ***.***.166.166, #158646Zatím se nepřitížilo. Magor, tak zde všichni nazýváme exe, tu moc není..A když je a má holku ve "svým tejdnu", tak se s ní zamkne do svýho kamrlíku , se psem a krysou (tak nazývám křečka) a spí s ní v posteli ...bude jí 11..Pod zámkem jak psychopat..Máma mi tu pomáhá, vaří, uklízí, žehlí,hlídá malýho, je mi psychickou oporou.., Je to tu prostorný. Mám dvě cimry separé, Magor jednu a garáž, holka pokoj, je tu ještě obývák, kuchyń, dvě koupelny a dva záchody...Už jsem si nechala dovézt dřevo do krbu - skoro 4 kubíky, nechala ho pořezat...zařídila si NET, nechala zavést satelit... přehlašuji na sebe režie...
eicul, 23.01.2012 20:41:56, IP: ***.***.223.167, #158656tak holky u mě se potvrzuje pravidlo,před menses je huř po menses je dobře :-) takže opět paradička!
Sice mame problem skrz naše,ale nějak nezmatkuju...mama se stěhuje do obce sem,ja na to nejsem zvykla,bojim se jen aby u nas nebyla denně,to bysme nezvladly,sme zvykly byt sami v klidečku....ale nebudu předbihat to co ještě není.
Tata se chce ženit,to je pecka co,nevite jak je to s majetkem,když s ni nenabyl barak za manželstvi?ma ho s mamkou na pul,maji to soudem rozhodnuté,bude ona jako žena jeho mit narok na jeho podil nebo se to vztahuje na mě a brachu?nebo by on nan ji musel podil napsat?je tak zamilovany že je toho schopen,vyšla mu ona v kartach pak nova prace tu ma taky a že pujde z domu....aby neschrabla majetek a kopla ho do zadnice,mam z toho obavy.Nevite jak to je?
Tralala z tebe to srší-konečně!žadny pesymismus ale jen radost jen tak dal!!!
Ja nevim,mě neni blbě když tady čtu odkazy jinych,asi si to Irčo moc bereš.
tralala, 24.01.2012 4:28:00, IP: ***.***.166.166, #158661Eicul, myslím, ze pokud se vezmou tak v dedickem rizeni (pokud by nedej boze umrel driv) bude mit ta zenska narok na 1/2 z jeho podilu. Na druhou ty s brachou tj. kazdy 1/4 z jeho podilu. Kdyby to na ni napsal , tak bohuzel vy NIC.At to proboha nedela. Kdyby to na ni napsal, a ona pak umrela, tak dedit budou jeji deti....Ale jeste si to over.
eicul, 24.01.2012 8:53:27, IP: ***.***.223.167, #158668Tralala to mě ani neřikej,aby nějake cizí lidi dědily něco kde sem se narodila a vyrostla to néééé!!!
tralala, 24.01.2012 18:51:01, IP: ***.***.166.166, #158687Já tě nechci uvádět do depky..ale uklidním Tě po mamce budete dědit určitě vy děti...to vám nikdo nesebere..