Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

eicul, 24.01.2012 23:21:18, IP: ***.***.223.167, #158692
tak ano maš pravdu je to tak,mamka piše jeji podil na mě a brachu a tata pry udajně souhlasi a on taky na nas....tak uvidime.Už sme přišly o byt po jeho mamince,měla druheho manžela,s kterym byla už než ja se narodila,jeho dcera se o něj nikdy nestarala,všichni jsme ji poprve viděli na pohřbu a nestihl se po babičky smrti přepsat byt na tatu a strejdu tim padem ona jako dědy platny dědic zdědila vše i po taty mamince mé babičce huste že...nepřispěla nai na pohřeb svemu tatovi,jelikož babička odešla v květnu a děda v zaři huste co,krava opravdu,přišla jak frajerka pro kliče od bytu řekla že děkuje a byt tehda prodala za necely milion,hrozny,tata a stejda byli hotovy jelikož oni ho měli za tatu,ji neznal nikdo a ona jim nedala ani na tu rakev,ale vy se starejte ja jen schrabnu co jde.....do dnes se mě vaři krev a nechci abych dopadla stejně s barakem po našich jen proto že je tata tet zamilovany.
Nikol, 26.01.2012 14:06:00, IP: ***.***.95.194, #158753
Narocny den, mala ma gastroenteritis, takze zvraci a kadi chudinka, nastesti jsme podchytili dehydrataci vcas, tak snad neskoncime v nemocnici.
eicul, 26.01.2012 22:36:21, IP: ***.***.215.67, #158769
včera akutní navštěva u dětskeho,mala kakala jen krev takže husty rano a fakt sem byla hotova,ma virozu a prujem,dostala probiotika a zitra kontrola a ma dietku,takže jak před ni někdo něco ji tak mlaska na prazdno,k tomu se ji opět vraci škarey kašel,mě picne neni měsic v klidu kluk taky bere leky na kašel jelikož se s nim davil,takže sila!Nikol,je to běs že....už at jsou zdravé,jinak u mě dobry!
eicul, 27.01.2012 12:45:21, IP: ***.***.215.67, #158783
u nas žadna změna odpolko jedu s malou do nemocnice :-(
Nikol, 27.01.2012 15:45:13, IP: ***.***.95.194, #158787
My jsme z nejhorsiho venku. Mala uz ma jenom prujem, ale udrzi v sobe tekutiny i trochu jidla.
Eicul budu drzet palce at je Vaneska brzo v poradku. Je to strasny se na ne koukat a pomoct jim clovek nemuze.
Karolína, 28.01.2012 18:44:45, IP: ***.***.191.27, #158830
Holky na střevní obtíže jedině Hylac, když nasadíte hned...sobě, dětem, hodně rychle zabírá. Když ho nasadím hned při prvním zvracení...průjmu už se nic nezhoršuje. Od té doby co ho používáme, je to 2 roky, žádná střevní chřipka. Když ho děti vyzvrátí, dám ho znova...fakt zabírá...můžou ho i miminka:)).
Nikol, 28.01.2012 20:59:20, IP: ***.***.95.194, #158837
Hm, jenze ja ziju v Anglii, Karolino, takze tady neni k dostani. Ale stejne bych ho asi nedala. Mala ma porad jeste prujem, ale uz je zivejsi, tak jsem rada. A co u vas Eicul.
eicul, 29.01.2012 15:12:17, IP: ***.***.215.186, #158850
u nas nic moc,mala v horečkach....chystam se na pohotovost,musi z nas mit radost lekaři :-(
eicul, 30.01.2012 10:58:03, IP: ***.***.223.131, #158873
tak naštěsti ma mala prudušky dobry,ale zitra na kontrolu ke svemu lekaři,na pohotovosti byla fajn lekařka,mě se ulevilo,teploty měla vysoke a prujem nam odezněl...jinak vše dobry!
tralala, 31.01.2012 22:33:03, IP: ***.***.166.166, #158914
My taky moc nejsme OK. Malý má trochu rýmu. Není divu při těchto změnách počasí. Máma je taky nastydlá. Při její váze ji skolí i malé nachlazení. Jo , nemáte někdo zkušenosti s bezdotykovými lékařskými teploměry? Když jsem byla v nem. v TU, tak je tam měli.A přišlo mi to úžasný vynález. Jen zblízka zmáčknete u čela a je to. Hodilo by se mi to jak pro mámu, tak pro malého a pro holku koneckonců taky...
eicul, 01.02.2012 8:36:18, IP: ***.***.215.133, #158919
ahoj,ja osobně zkušenost ne,ale v nemocnici to aky měli,je to užasna věc.Mala se už zlepšila a už zase řadí,ale ještě zuby takže je mrzuta od toho....holky nevite někdo jak se prodava dum s přenechanim hypky?jak to funguje?
Nikol, 02.02.2012 16:08:24, IP: ***.***.95.194, #158955
Tak deti maji rymu, coz je pro me normalni a neresim to, jenom utiram prubezne nosy. Strevni chripka je fuc, akorat mala v noci kvuli ucpanemu nosu moc nespi,t akze ja jsem unavena, ale jinak dobre. Ja nemam teplomer vubec. Jdu varit veceri, nez se mi princezna probudi.
eicul, 05.02.2012 23:46:21, IP: ***.***.215.121, #159040
no u nas bylo -21st.pěkna zima!
eicul, 07.02.2012 22:07:13, IP: ***.***.215.11, #159144
Ahoj Evino,prosim tě,ty jsi taky vztekla?Na co se lečiš?ja jsem byla včera u dr.do 21.2 bych nevydržela atak mě objednala na včera a jsem rada,bylo mě nějak vše jedno,lito,ubrečeno,sebelitost,pryč odtud z obce,jako když zas utikam,a hlavně sem po měsici a něco opět neuvěřitelně vztekla,opět,řikala sem ji to,a mam to bohužel po tatovi,navic sem vyrostla v neustalem ramusu a křiku,tak i z toho.Řikala že se musim naučit ovladat,někdy to jde,ale pak bouchnu v sobě jako sopka a mam vztek na sebe....co s tim?Asi je to i zimou,v tomdle s ětma ani ven nechodim,naposledy s patek jen do obchodu a zpět.Jinak jsem dr.seznamila s problemem ktery mě tiži delši dobu,a to je dum a přenechani hypoteky,nejsem zde spokojena,vubec,manžel ma rodinu opravdu na severu moravy a ja sice 15km odtud,ale tady sme uplně sami,nikdo k nam nejede,neni to při cestě a mě je hrozně,tak sem si uvědomila jak sem se stahla zase do sebe a jak dumam a dumam jak z toho ven,nemame tu hlidani,nic...byla sem 3dny u taty,přijel bracha vzal si dva dny po sobě maleho k sobě jednou na cvičeni podruhe do dilny,malej byl v sedmem nebi ja rada že je spokojeny měla sem čas na malou a byla pohoda,k tomu mam každy čtvrtek praci tak i vypadnu a je mě fajn,ale bydleni mě tiži.Manžela taky,taky chce pryč zpět do města jelikož 4tis.měsičně projedem,a to si mužem fakt dopřat větši hypoteku ve městě a neprojet tolik,tak dumame jak to udělat,mě se tu nelibi,jsem zoufala,dr.mě nabidla leky,ja je odmitla,ale nevim zda ji rano nezavolam a uvidime,řikala jak bude huř hned se ozvat,ale ja nemam depky,jen sem ubrečena.Taky se bojim,že nebudu štastna nikde a nikdy,že je ve mě něco ještě z dětstvi co je nedořešeny a nějak to ve mě zustalo,jelikož mě jak je blbě tak strašně toužim po mamině objeti a pohlazeni..což mamka děla když potřebuju.Irčo,už se ti bliži pomalu datum ktery sis určila,už se těšim až napišeš jak ti je a jak to zvladaš.Tralala u tebe asi vše dobre že?Evi no my si asi tet zas budem psat chvili sami,občas se to tu sekne a pak zas rozjede....Nikol jak je u vas?Ale přeci jen když sem brala seropram tak sem tolik nepřemyšlela a uměla se rozhodovat sama ve spoustě věci tet zas chodim a manžela se ptam snad na vše....bože co mam dělat :-)
eicul, 08.02.2012 22:20:21, IP: ***.***.215.11, #159183
Evi,-tak jsme tu už 8let s tim že jsme dřive měli byt ktery sme puvodně chtěli prodat a jit zpět do města,pak se tu objevilo hodně kamaradu i z města odkud ja pochazim,jsou tu levne byty pro začinajici rodiny a je tu krasně,přiroda všude,mame v Čr nejčistči vzduch,rozlohou jsme jako město Ostrava :-) ale ja mam srach že ja jen spiš neumim odřiznout pupečni šnuru od našeho města,jezdim tam k tatovi tet už ne na den,ale na dva a tři dny...a je mi fajn.Asi ma manžel pravdu,dnes řikal,že dum ve městě so nemužem dovolitk tatovi pod střechu nechceme,a do bytu taky ne,mame domek tady-řadovku,zahradu u domu,zahradu v zahr.kolonii a je to fajn,bude lip ja vim,jak začne jaro,vše mam s tou zimou klasika každy rok,ale občas pravě pak to tu nenavidim.Dnes u mě byla kamaradka,ma taky depky ze šikany v praci a je hotova,mě pomohla jeji navštěva ja pomohla ji že sem vyslechla,a je mě lip,stejně přeci nejde byt denně s nějakou kamaradkou,to bych měla i ve městě,hold ja si to v te hlavě musim srovnat a už prostě žit jako mama od děti a neřešit že ja sem manžela uvrtala do tohoto domu tenkrat před 1.5rokem...jen proto že sem tady byla ja tenkrazt spokojena a on chtěl do města a pak vyhověl mě skrz vše atd...prostě ja mam v sobě maglajs totalni.Chodim do prace k tomu každy tyden ve čtvrtek tak balime tašky a frčime k tatovi do patka,je to jako chalupa ve městě :-) a maš pravdu že jak jdu do města ne do meho ktere miluji ale třeba do Mlade Boleslavi tak se vracim domu s pocitem šilenstvi z toho ramusu a všeho a spěcchu....a tady klid a pohoda,jen to dojiždění.A rano do prace tak se loučim,a vzteklost zatim ovladat neumim :-) musim relaxovat :-) ale dnes em byla v pohodě jak psych.tak i vzteklosti :-)
        Předchozí   1 .. 248249250251252253254 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.