Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

karen, 25.10.2011 18:57:41, IP: ***.***.174.89, #152468
Ahojky holky pocity tu už ani popisovat nebudu hrozný.Ráno mi prášek nesed tak šel ven i s banánem nemohla jsem v noci vůbec spát.tak jsem si ho dala dýl a šlo to akorát mám po něm sucho v puse. Tralala- já jsem toho dneska obvolala mraky jestli bych nemohla užít nějaký léky, které působí na rychlý uklidnění a moc jsem neuspěla můj doktor se mi zdá, že je hodně opatrnej přitom lexaurin doma mám , ale nerisknu si to, když mi to neřek.dnes jsem mu to volala a ať to teda zkusím s tím sertralinem do neděle a kdyžtak změníme léčbu. s tím spaním toho se taky bojím, Ale říkám si dnes jsem nespala, tak snad dneska něco málo i čtyři hodinky jsou dobrý. Volala jsem i svého gynekologa a všechno jsem mu pověděla je výbornej říkal, že se nemusím o malýho vůbec bát, že jsme na to už dost veliký. Tohle jsem holky nečekala, že to dojde až sem představovala jsem si to jináč snažím se si říkat, že mě to malý pak dá sílu do života. Děkuji vám moc za všechno
karen, 25.10.2011 19:23:34, IP: ***.***.174.89, #152473
karol-tý terapie se v těhu fakt bojím, ale láká mě to moc. pokusím se zeptat psichiatra na nějaký doporučení terapíí ohledně mých potíží. Já nečekám na depku až přijde ta svi.. jsi mě najde sama každý den vstanu a jsem se sestrou a jejím malým takže hlavně nejsem sama pak už je přítel doma. sestra mi taky dost pomáhá furt mě chudáci poslouchaj do kola
.
Nikol , 25.10.2011 21:40:31, IP: ***.***.95.194, #152499
Karen, ja byla v tehu 4 mesice na neschopence, protoze jsem nemohla vylezt z domu. Takze ty stavy znam. V noci jsem nespala, vubec jsem malou nechtela, dokonce jednou manzel i navrhl, ze ji dame k adopci, coz jsem odmitla. Ale od porodu je to vsechno pryc. Jak proste vylezla ven, vsechno zly se ztratilo. Mala je naprosto v poradku, zitra ji bude 8 mesicu a je uzasna. Taky je klidnejsi a vetsi pohodarska nez syn, to mam stejne jako Karol. Ted nejradsi tancuje na jakoukoli hudbu, i treba jenom reklamy v televizi.
Holky drzte se, my dneska desne zmokli, kdyz jsme sli ze skolky do auta a byla to pro me a malyho desna prca.
Irča, 25.10.2011 22:35:06, IP: ***.***.38.66, #152506
Třeba by Ti pomohla změna léku, Nikol nakonec tuším zabral Imipramin, to je staré antidepresivum, dává se právě na jedny z nejtěžších stavů, co jsem tak slyšela. Faktem je, že každému sedne něco jiného. A ani Trittico na spaní Ti nejde třeba předepsat nebo ten Prothazin? Ta trycyklická AD, po těch se hodně právě spí, ale zase dělají prý větší zátěž na organismus, takže babo raď. Já už to mám taky prolezlé a prozkoumané skrz na skrz. Tonoucí se stébla chytá. Drž se a nic si nevyčitej. Nekladeš Ty na sebe třeba i velké nároky nebo tak něco?? A pak, kdyby se Ti nedařilo se zlepšit, tak bych raději možná odstavila a dala se dohromady, ale to je ještě chvíli, však uvidíš, Jdi na to krok po kroku.
eicul, 25.10.2011 22:48:04, IP: ***.***.166.29, #152507
Karol,ja se divim,že ti nedovoli dat si jednou za čas něco na spani co zabere,ja teda v těhu tet měla oxazepam a vždy po ruce,sic nepoužity,ale dr.mě ho dala a gynekolog schvalil,že jedna tableta v krizi nevadi pokud jsem vice jak 22tt tak se divim!A Irča,ma pravdu,tky stejně jako ona jsem se bala co bude po porodu a jen se narodila Vaneska bylo vše pryč a musim zatukat pořad je!!!U kluka to bylo taky,ale po roce a pul pak depky přišly,ale měli jiny puvod,tet už to vim....kojení,přišla jsem na to jen diky tomu že tet nekojim vubec,neni co ji dat,musela na flašku.Kluka sem kojila a u kojeni se vylučuje hormon ktery mě zpusoboval depky i u kojeni,pak se to postupně rozjelo,ne každemu to je přano,u holky dobry a zas nebylo mliko,a kamaradka tet řeši to same,kojila a měla depky ta přestala a je oki.Takže on to ma každy jinak...
karen, 25.10.2011 23:35:22, IP: ***.***.174.89, #152511
já nevím prostě asi nebudu spát. šla jsem si v klidu lehnout úplně vyřízená, ale nejde to. jsem z toho hrozně unavená. ten můj doktor mi přijde v tomhle sobeckej vřdyt je to peklo.jedině mě napadlo sjet na psindu na pohotovost ať se něco už děje nebo já nevím můře to bát snad už i sugesce tenkrát jsem měla taky problém ze spaní nespala jsem týden můj stav se tím hrozně zhoršil
eicul, 25.10.2011 23:49:21, IP: ***.***.166.29, #152513
pokud maš možnost jet na jakoukoli pohotovost i normalni všude tě vezmou a daji injekci na zklidněni-věř mi!!!! Nenechavej to!a POKUD TO JEN JDE IHNED CO NEJDŘIV VYHLEDEJ PSYCH.at maš co nejdřiv schuzku v ordinaci,jsi těhu a jsi rizikova skupina,jde tet hlavně o male pokud se ti přitižilo!!!!Kdykoli pisni...!!!!promin přecvakav nechtěně pisma na velke.A pokud maš neurol,lexaurin tak pulku si před spanim až 3krat tydně vzit mužeš,ale pouze před spanim,opravdu...!pisni zitra,budu na tebe myslet!
karen, 25.10.2011 23:57:11, IP: ***.***.174.89, #152514
no ten lexaurin mám 1,5mg už mě to napadlo.Když sylším, že jste ho brali ale zase nevím co kombinace mojich léků? Pomohl by mi spánek alespoň tři hodinky. eicul děkuju moc uvidím jestli se mi přitíží tak možná pojedem
evinaH., 26.10.2011 11:25:43, IP: ***.***.180.186, #152621
Karen, těhotný můžou trochu bylinný čaje - meduňka, heřmánek, to by Ti mohlo pomoct se trochu zklidnit. Vysloveně na uspání já používám odvar z chmele.Stojí ho pytlík asi 15 korun...Mně uspává docela dobře. Ale raděj se zeptej doktora, jestli ho můžeš.
Karen, 26.10.2011 18:13:38, IP: ***.***.174.89, #152763
Ahoj holky tak jste mi dali odvahu a půlku toho lexaurinu jsem si vzala sice žádné tvrdé spaní, ale něco jsem naspala. Ale i tak jsem si dneska volala jedné psichiatričce a ta mi to odsouhlasila sice jen ve výjmečných případech, abych si nenavykla, ale schválila to tak jsem ráda. Asi malinko začínají prášky působit dneska už tak silné ataka nebyla sice občas kraviny v hlavě, ale snažím se se s tím netrápit a říkat si, že to k té nemoci patří a že se to zpraví. Jsem sice taková prázdná otupělá, ale nemůžu čekat, že se z toho dostanu hned vím, že se z toho člověk dostává pomalu. jsem ráda, že jsem tuhe stránku našla.
Irča, 26.10.2011 18:20:59, IP: ***.***.38.66, #152766
Všechna antidepresiva zpočátku, co mám teda zkušenost, působí protispánkově než se to srovná. Proto často k nim dávají ten Rivotril nebo Lexaurin a tak. Já pokaždé na začátku brala něco na spaní, ale já s tím spánkem to mám taky na štíru, on to má asi kde kdo. Chápu, že v tom těhu je to obzvláště nepříjemné a obtěžující.
karen, 26.10.2011 19:35:15, IP: ***.***.174.89, #152791
holky asi jsem s spletla teď se mi stala strašná, ale strašná věc měla jsem pocit, že nemůžu vůbec mluvit s přítelem, že nechci aby na mě mluvil, že chci utéct no hrozná panika co to je sakra???nemůže to být nežadoucí učinek léků je tam hněv nepřátelské jednání hrozně mě to děsí já se zblázním fakt
karen, 26.10.2011 19:49:08, IP: ***.***.174.89, #152795
a strach ze samoty hroznej, abych si něco neudělal nebo já nevím no cítím se mimo
Irča, 26.10.2011 21:31:39, IP: ***.***.38.66, #152832
Mně je vždycky na začátku braní léků děsně blbě a všechno se výrazně zhorší.Dej si trochu pauzu.Neřeš to tolik, nech trochu věci plynout.
KAREN, 26.10.2011 21:45:21, IP: ***.***.174.89, #152835
Máš pravdu je toho dost budu se snažit je mi všechno jedno musím myslet na to malý
        Předchozí   1 .. 228229230231232233234 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.