Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

EvinaH., 08.10.2011 16:04:17, IP: ***.***.180.186, #149723
Irčo, třeba si z toho hodně vezmeš, i když to nedoděláš, hlavně máš koníčka a bude Tě to trochu nabíjet.
Nikol, 08.10.2011 21:42:46, IP: ***.***.95.194, #149739
Tak jsem to vsechno zmakla, neco se prodalo, neco ne, tak nez abych to tahla zpatky domu, tak jsem to venovala charite. Ale co me vydesilo bylo zjisteni, ze lidi nemaji penize ani na koupi toho nejlacinejsiho. Normalne tenhle prodej byval narvanej, az 600 lidi, dneska prislo tak maximalne 200, mozna 250 a ty lidi vazne treba utratili jenom par liber a to tam loni a predloni vsichni nakupovali darky na vanoce, hlavne hracky apod. No ale mam dalsi dva pytle obleceni z baraku, tak je tu trochu vic mista. Kdyz jsem si tady delala maturitu z Anglictiny, tak tam tyhle veci jako souveti podradna, souradna, vety predmetne atd. byly. Jinak jsem v pohode, i kdyz dneska byl takovy ospaly den a je najednou desna zima. Tak se mejte, hezky vikend.
Irča, 08.10.2011 21:52:21, IP: ***.***.38.66, #149740
Takže ty ve větě identifikuješ, co je noun phrase, verb phrase, adjective phrase, preposition phrase a tyhle věci? No, pravda je, že on to ze sebe chrlil v takové kadenci. Byla to síla.
Nikol, 09.10.2011 10:22:15, IP: ***.***.95.194, #149771
Jo Irco, technicky bych to mela rozpoznat, mam na to papir. Ale jestli si to jeste pamatuju, to je otazka.
Irča, 09.10.2011 10:51:23, IP: ***.***.38.66, #149777
Právě se tady mořím s gramatikou. Jak je těch cvičení tolik, tak už ani nevnímám, co je co a pak dělám chyby. Tak si asi půjdu udělat oběd a dát si přestávku. Manžel je i s dětmi u tchánovců, tak musím ten čas využít. Je toho mraky a mraky, do toho ta historie, včera jsem si četla něco o Tudorovcích, hodila nám to jako samostudium, ale oni tam porovnávali nějaké spotřební koše zboží čímž chtěli demonstrovat, jak se těm lidem v té době dařilo, já jsem pak zjistila, že ani nevnímám, co tam píšou. Faktem je, že zrovna ti Tudorovci jsou dost známí a člověk o nich ví dost aniž by to studoval, ale stejně, je to bleble. Jsem na to každopádně zvědavá. Ono to studium ani tak není o tom, jak umíš nebo neumíš anglicky, ona většina lidí, co tam jsou už umí fakt dobře, ledaskdy třeba i líp než já a mají různé ty zkoušky CAE a CPE apod. Je to spíš o těch věcech, co si člověk musí natlačit do hlavy. Normálně zjišťuju, jak člověk prostě v tomhle věku už víc zapomíná, hůř mu ty věci jdou atd. Máte u sebe ten pocit??
Irča, 09.10.2011 10:57:10, IP: ***.***.38.66, #149778
Nicméně jsou tam takoví šílenci, kteří do Brna dojíždějí třeba z Jablonce. Je tam holčina, co si bere v pátek volno, po práci ve čtvrtek vyrazí směr Brno, dojede tam ve čtvrtek večer, přespí u známých, pak je celý den na přednáškách a pak se zase harcuje celou sobotu domů. Sice teda nemá děti, ale stejně si myslím, že to je z dlouhodobého hlediska neudržitelný stav. Přeci jen to Praha Brno je docela v pohodě. Ani jsem nevěděla, že autobusy z Florence ráno jezdí co půl hodiny a večer co hodinu. A to jsem se prosím nebyla schopna v pátek do toho autobusu dostat! V 18,00 jeli dvě posily, tj. 3 úplně plné, natřískané autobusy a v 19,00 zase další tři. Nechápu, kam ti lidi pořád jezdí. Jo a možná se taky naučím líp česky, protože ti brňáci mluví taak spisovně.
Linda, 09.10.2011 18:05:50, IP: ***.***.89.78, #149808
Čau holčiny,
Irčo, máš můj obdiv, já do Brna jezdila před 6 lety 1 semestr z Vysočiny (cca 100km) a po půl roce jsem to vzdala. Takže vím, o čem mluvíš, to dojíždění je únavné a to spolužačky jezdily přes půl ČR. Já jsem teď strašně zlenivěla, co skončila moje škola. Přemýšlím, že příští rok si dám přihlášku na Palackého univerzitu, bakalářský obor. Tady u nás mají výukové středisko a nemusela bych nikam jezdit. Na druhou stranu chtějí příspěvek 15tis. ročně, ale zase bych neprojezdila. No uvidíme, jak na tom finančně budu. Jinak držím palce!
tralala, 11.10.2011 9:02:15, IP: ***.***.166.229, #149983
Ahojky k tomu studiu Irči. Já si říkám, že bych také měla ještě něco studovat.Ta anglina mě láká, ale už nemám moc sílu.Hlavní teď pro mě je, aby se holka učila dobře. Je to pro její dobro. Jinak včera jsem byla opět na baráku.Holce jsem tam něco nesla. Koukám auto, á extchánovi,přijeli hlídat. Chvíli jsem zaváhala,ale jo, proč bych nešla stále ještě do svýho baráku. Byli tam všichni, holka, ex a oni. Sedla jsem si naproti extchánovi ke stolu. Za chvíli odešel. Ex měl nějaký kecy, ale před nima si moc nedovolil. Pokecala jsem s holkou o škole o malým (v exovi to asi vřelo). Ex povídá, kde jsou holky kalhoty (vzala jsem ji je v SO na výlet).Já říkám jsou špinavý, tak je vyperu a on na to, že je umí vyprat sám. A že mám vrátit ještě její bundu. Já na to, ať si pro ni dojede a on, že jo.Extchánovi seděli zaražený vedle. Tak já odjela, on za mnou . Já si představovala, jak se hrabe v tom našem koši špinavýho prádla...,ale on mě převez.Vzal holku s sebou a poslal pro ty kalhoty ji.No si holka aspoň pochovala malýho. To jsou teda kraviny co?Malej začíná mít zas teplotu. Já tady řeším zdraví malýho a on nějaký podělaný kalhoty..
EvinaH., 11.10.2011 9:06:32, IP: ***.***.180.186, #149984
ahoj, tralala... No, kraviny to jsou...
Možná bys to mohla otočit v dobré - tatínek rád dceři vypere, no tak hurá, se nemusíš tolik snažit, snad jí to i vyžehlí! Bylo by pro Tebe fajn dokázat si to takhle nastavit v hlavě, být tím pádem víc nad věcí ( a ušetříš za prášek a energie.:-) - jo a taky čas, hlavně u toho žehlení, ne?), pak budeš mít dost energie víc se věnovat důležitým věcem...
tralala, 11.10.2011 10:17:52, IP: ***.***.166.229, #149996
To je naprostá pravda, Evino. Neřeším nějaký podělaný kalhoty. Jen mi zůstává rozum stát, jak je nízkej.Abych náhodou na kalhotách nezbohatla, či co.Ale to s tím šetřením za praní je dobrý. Takhle bych to mohla zavíst. Holka by si vzala věci, umazala je a já mu je tam dávala v ranci špinavý na vyprání...Sice mě bude pomlouvat všudemožně, ale to už moji reputaci v jeho podání stejně už víc pokazit nemůže.Malej má lehce zvýšenou teplotu,tak snad zavolám pediatře, vzhledem k jeho proběhlýmu zánětu ledvin to není dobrý.
Irča, 11.10.2011 13:30:33, IP: ***.***.38.66, #150056
Člověk někdy opravdu tráví čas hádáním se o blbostech a když není zdraví, ta je stejně ho...Dnes jsem si přečetla na novinkách, jak zemřela ta rodička v Jičíně, bylo to její třetí dítě a najednou buch při porodu vykrvácela. To je přece fakt hrozný. Jak je to vůbec možný? Zůstává mi nad tím rozum stát.
Irča, 11.10.2011 13:57:51, IP: ***.***.38.66, #150064
Jo, Tralala, ale Tys ze svou prací, jak jsem pochopila, byla spokojená, ne? Já bych do toho v životě nešla být v práci spokojená. Já v ní byla totálně otrávená. To ale neznamená, že to dokončím. Z 50ti to prý v průměru dokončí 4 a já otevřeně říkám, že jestli tím budou trpět děti nebo manžel tak na to se... Žijeme jen jednou. Prostě se to tenhle rok ukáže. Nemá cenu s tím pak seknout po dvou letech, to už by pak byla škoda.
jdylrz, 12.10.2011 4:47:22, IP: ***.***.175.132, #150187
tralala, 12.10.2011 12:57:31, IP: ***.***.166.229, #150237
Ta mrcha panika zase útočí i přes AD. Je to možný?
eicul, 12.10.2011 21:10:02, IP: ***.***.166.29, #150338
jj Tralala možny to bohužel je,znam to,ale neboj,časem to přejde.
Holky,u mě je vše oki,ja depky nemam,nějak na ně neni čas,mala vyžaduje pozornost,otači se,takže nenechat nikde na gauči a by t u ni,a jak to jde,jsme pořad venku,malej se srovnal,je to velky pomocnik!Mala ma na 3.měs.6400g a 64cm.
        Předchozí   1 .. 223224225226227228229 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.