Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

EvinaH., 27.09.2011 22:40:20, IP: ***.***.180.186, #148637
No, já jsem začala dodržovat vůči M. trochu odstup - nejdřív zalarmoval psychologa a museli jsme to jet řešit.Jenže psycholog z toho trochu nechápal, proč se prý nedomluvíme - a chvíli to bylo jako i ... proč mi M. nemůže ustoupit. Tak M. to nastavil tak, jako že mi může udělat podnájemní smlouvu, ale neví, jestli to CHCI DOOPRAVDY, že on potřebuje vědět, že to chci.
Neustoupil mi, ale včera přišel večer na návštěvu a dneska, když vracel malou... taky. Byl tu do půl desátý a je to jako dřív.Naprosto nerespektuje moje rozhodnutí, dělá si, co chce...A navíc dává svým chováním najevo, jak už je zadanej nebo tak něco. Nahlas to neřekl, spíš mluvil jako že ne... Ale zůstal mi po tý návštěvě takovej blbej pocit.Malý se to možná líbilo a bylo to pro ni možná dobrý, ale spát šla v půl desátý, protože on tu byl a to byla pro ni změna...
Irča, 27.09.2011 22:51:47, IP: ***.***.38.66, #148640
tak ať je zadanej ale nějakou podnájemní smlouvu, jak to nazýváš byste mít měli nebo prostě nějak to s tím bydlením vyřešit. Já myslela, že už to máš zařízený??Tak jestli mluví takhle, tak mám spíš pocit, že chce, abys žárlila, ale i kdyby tak k čemu je to dobrý? Stejně bejt spolu nemůžete takže zase jen takovej vztah nevztah nebo něco takovýho chytrýho.
EvinaH., 28.09.2011 8:30:38, IP: ***.***.180.186, #148651
no, jednoduše - smlouvu napíše těsně ke konci měsíce, abych byla " hodná" , aby měl pocit, že má nade mnou navrch...On mně nechce, ale potřebuje kontrolovat, jak s malou žiju...A bude to zkoušet, jak to půjde - třeba po dobrým...
Irča, 28.09.2011 9:17:32, IP: ***.***.38.66, #148656
Asi mu dělá dobře, podle toho, co píšeš, jak na něm závisíš.
Nikol , 28.09.2011 10:27:45, IP: ***.***.97.93, #148661
Evi, ja si taky myslim, ze te chce kontrolovat a chce, abys zarlila.
Eicul, bude mi na konci roku 35.
Musim rict, ze ja teda mela stesti, ani jednou mi to AD nezhorsila, kdyz jsem ji nasadila a zabrala mi behem tydne, podruhy do 10 dnu.
EvinaH., 29.09.2011 8:15:01, IP: ***.***.180.186, #148717
čaute, tady je nádherný ráno, vypadá to na hezký den...Jak je u vás?
Nikol , 29.09.2011 9:24:49, IP: ***.***.97.93, #148722
Tenhle tyden super, akorat bylo v noci tak horko, ze mala opet nespala.
eicul, 01.10.2011 20:57:01, IP: ***.***.237.125, #148961
jsme na moravě a pařaky cely tyden....zitra domu,taky hlasi hezky,doufam,at aspon ten podzim je krasny když leto propršelo!a mě se bliži odjezd domu a zas citim uzkost a strach ze stereotipu!
tralala, 02.10.2011 9:31:53, IP: ***.***.166.229, #148968
Já mám náladu lepší. Minulý týden to byla hrůza, řekla bych. Byla jsem hodně na dně. Teď se to nějak zlepšuje. Asi tím, že je tu holka a bude u mě ještě týden. Akorát to věčný SMSkouvání ex mě štve. Ví co děláme,kde jsme. Píše mu, že vstala, že je doma, že je venku, že je na návštěvě...Je tohle normální?? Zajímal by mě váš názor. Jen ať si to tu ex pěkně přečte...
EvinaH., 02.10.2011 9:53:33, IP: ***.***.180.186, #148969
Taky by mně to štvalo a myslím,že bych to holce brzy zakázala. Nebo dala limit - dvě SMSky za den a hotovo.
Mně přinesl ex podnájemní smlouvu, tak jsem se ho ptala, proč, když je na půl roku tam je dvouměsíční výpovědní lhůta.a kde je uvedenej svoz odpadu. Tak ten si prej zajišťuje každej sám - je zanesenej v nájmu, já tu mám doklad, kdy se měnily platby a je to tam, jen mi to hned nedošlo.Nějak se nám rozčilil a hulákal tu na mně,že teda sbohem, když to nechci podepsat. By mi zajímalo, co by dělal, kdybych vzala dítě a fakt odjela okamžitě.Chvátal na zábavu, tak byl nervozní.Jenže ani to mu nedává právo tu po mně řvát a před holkou k tomu - ona s tím ekzémem je citlivá i na blbej film, natož na tyhle scény.Hlavně, že si furt hraje na starostlivýho otce a chce se mnou všechno konzultovat.Teda spíš - moje chyby, neboť svoje si nepřizná, že.Mně fakt dojal včera. Prý se zastaví dneska. No, děkuju pěkně.:-(
EvinaH., 02.10.2011 11:14:12, IP: ***.***.180.186, #148973
tak - a jsem v p**eli totálně.Vzala jsem prcka do lesa, protože po louce je cesta mokrá, zase jednou jsem to zkusila po asfaltce.Je to moje " oblíbená" , milionkrát tam malá upadla - vždycky rovnou na čelo.
Řekla jsem jí, že půjdem nahoru do lesa a ona že ne, že dolů.No, tak jsem ji přesvědčila,že nahoru, ušla dva metry a řízla sebou, tentokrát originálně - bouli bude mít na straně hlavy.No, tak na tohle teda nemám.
Mám ohromnou chuť mu zavolat,ať si pro ni přijde - a taky - ať si ji nechá navždycky.tohle nedám - dítě, co má každý týden pomalu rozbitou hlavu???????????? mám na ni za to strašnej vztek, na sebe taky...Jenže - říct to jemu mi nijak nepomůže, naopak, ty jeho rádobychápavý kydy by mně rozčilili ještě víc - když jsem po něm pomoc chtěla, tak zrovna nemohl, spravoval auto. Takže si s tím musím poradit nějak sama.
Irča, 02.10.2011 14:59:30, IP: ***.***.38.66, #148979
Já bych mu tu malou někdy zkusila dát na noc nebo na víkend. Odpočinula by sis a měla chvilku klid. Ona už je velká dost, dva roky, to já už dávno chodila na víkendy k otci a o prázdninách na 14 dní.
Nikol , 02.10.2011 15:34:06, IP: ***.***.35.85, #148981
Irca ma pravdu Evi, dej mu malou na vikend, prospeje vam to vsem, on si uvedomi, co to je starat se o dite 24 hodin, ty si odpocines a na malou se budes tesit.
Jinak te chapu s tim padanim, mame to taky, ale nastesti, tuk, tuk, tuk na drevo, ne tak blbe jako manazer u manzela v praci, ty jezdili kazdy tyden do nemocnice sit. Mala mi hezky dnesk spi, ale malej nahore radi, asi na nej budu muset jit, nebo zase nebude spat.
Ty dva mesice na te smlouve jsou divne, kdyz je na sest mesicu, ale tady se to taky dava. Jinak my jsme v pohode, uzivame si paraky, akorat manzel musel na celej den do prace a prijde, az budou deti spat. Nejak jsem se ho po dvou dnech doma namlsala, no ale zase si pojedu zitra odpocinout do prace.
eicul, 02.10.2011 21:16:52, IP: ***.***.166.29, #148998
Evi,holky sice řikaji dat malou jemu,ale mysliš že bys cely vikend ty byla oki?že bys pořadně usnula,a nemyslela na to zda u něj plače či je spokojena?nebo že se tsane neco vic než že upadne?nemaluju čerta na zed jen nevim zda bys bez ni vydržela,nebo ona bez tebe,ale jednou mu ji stejne daš tak zas proč ne....
EvinaH., 02.10.2011 22:01:27, IP: ***.***.180.186, #149002
eicul, tak Ty jsi přesně pochopila mou povahu. Zezačátku, když si ji bral pryč, nechávala jsem si na tu dobu všechnu možnou práci a pak chodila sem a tam a nebyla schopná nic dělat.Jenom velká holka není na víkend doma - a jsem naprosto hotová., stejská se mi,
Ex se tuhle ptal, co za zážitek bych si vybrala v zážitkový agentuře.Řekla jsem,že se na to podívám na jejich web. Pak mi došlo, i když bych možná z hecu zkusila ledacos,že ten zážitek, kterej mi dal strašně moc a kterej bych si ráda prožila znovu - byly 4 dny u kamarádky.Zvířata, koťátka, psi...Nemusela jsem nic, vařit, uklízet, mohla sedět s kámoškou " na kafi" celý dopoledne,bylo to dost daleko odsud a ani jsem nepomyslela na exe a podobně.A ty lidi nebyli přehnaně vstřícní nebo takoví jak z reklamy. Oni prostě jenom byli takoví, jaký jsou. Když jsem šla do M. rodiny, zaráželo mně, jak se ta máma pořád usmívá. Nejdřív mi to bylo příjemný, ale pak jsem si vzpomněla, jak moje máma říkala, že nemá ráda lidi, co se jen usmívaj.A M. maminky by k nim patřila dost jistě.Mimo jiné jsem zjistila,že má docela slušný deprese. A usmívá se proto, aby měl M. a jeho tatínek doma příjemné zázemí.Děda šel teď do důchodu, jsou spolu furt, to aby jí ten úsměv zůstal i ve spaní snad....
Vadí i i to, že on tam malou věčně tahá, já nechci, aby ji učili jejich výchovný metody. Mám svoje.Diametrálně odlišný od těch jejich povrchností.¨
Všem dobrou noc přeju.
        Předchozí   1 .. 221222223224225226227 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.