Diskuse - Deprese v těhotenství
tralala, 13.07.2011 9:24:31, IP: ***.***.166.229, #139405Ahojky, u mě nic nového. Chodíme se koupat. Nedaleko odtud (na Frýdštejně - Eicul asi ví) je docela pěkný koupaliště. Pěkná, studená voda. Holce se tam líbí. Jinak nervozita ( a tímpádem i depkovost) u mne stoupá, příští týden soud o barák. Dnes jedu za Tolnaykou do MB. Tak jsem z toho taky nervozní, je to přísná,autoritativní právnička. I mě řekne, co si myslí na rovinu.
Irča, 15.07.2011 10:24:43, IP: ***.***.38.66, #139777Turecko super, super. Jsme opálení jak černoši, ale přijela jsem domů a počasí teda nic moc. Manžel odjel do práce, malá chtěla k babičce, že se jí bude věnovat, já tu lítám, protože pořád peru. Tak na mne sedla taková depka. Malý byl prý celou dobu super hodný jenže se mu pořád věnovali od rána do večera, tak je teď takový ukníkaný, ale snad se to spraví.
eicul, 15.07.2011 11:10:41, IP: ***.***.166.29, #139785A kde v Turecku jste byli Irčo?
Tralala ja ti řikala že Tolnayova je vyborna,ale autorita z ni jde to maš pravdu!A na Frydštejně vubec nevim,že je koupak,a to sem bydlela na Malym Rohozci par let zpět.....prosim tě kde tam?
U mě dobry,ja zvladam řekla bych perfektně,mala krasně vníma,spi v noci v pohodě po 4 h na kojeni,kluk je super,plenky nosi,dudel přinese atd....ale taky si pozlobi,nechce s manželem ani na nakup,abych tu nahodou nebyla s malou sama a nevěnovala se vic ji,ale je vše v mezich.V utery taky jedu do Mb na kont.k psych.Raději! Mame před odjezdem na moravu tak chci byt oki a poradit se kdyby nahodou něco přišlo,co nasadit když budu jinde...jinak vše dobry u nas!Takže přeji všem krasne počasi a slunné dny.
Nikol,kamarad byl v AJ a Irsku a spiš nadaval na počasi v Irsku,v AJ ani ne,a spolužačka tam bydli někde u Londyna a taky si nestěžuje.A vlastně od švagrové neteř tam taky bydli a myslim,že na počasi nikdy nic neřikala,to je asi věc nazoru,podivej jak to vypada tet v Čr věčně zataženy,jako někde v Irsku :-) (vtip)
Mějte se!!!
Nikol , 15.07.2011 14:21:10, IP: ***.***.97.93, #139821Lindo, budu drzet pesti, at to vsechno zvladnes. Urcite to neni snadne byt na vsechno sama, ale uvidis, ze to pujde.
Eicul, super, ze to vsechno klape. Nase mala je taky zlata, krmime v noci jenom dvakrat, s malym to bylo desne, kazdy dve hodiny ve dne v noci. Takze mi nebude vadit kojit malou dele, stejne jsem chtele kojit malyho taky aspon 18 mesicu, ale od toho roku uz chtel jenom na noc a rano a vubec mu nevadilo, kdyz jsem ho odstavila, protoze mi bylo strasne spatne v tehu. Malou taky planuju kojit tech 18 mesicu, mozna ty dva roky. I kdyz na druhou stranu se nemuzu dockat, az budu mit zase prsa jenom pro sebe a budu moci nosit normalni podprsenky, ty kojici mi nedelaji zadnou sluzbu. Jinak pocasi hezky, malej sel na prochazku rano se strejdou a dedou a k obedu mel poprve rizky a chutnaly mu, tak mam radost. Mejte se moc hezky.
Irča, 15.07.2011 20:06:39, IP: ***.***.38.66, #139885No, byli jsme u Bodrumu. Bylo tam snad 40 stupňů, ale já si to užívala. Jsem vysloveně teplomilná. Vlastně při pomyšlení, že se mám vrátit do toho nicmoc počasí jsem depkovala. Ale těšila jsem se na malého. Příště už ho bereme s sebou. To bylo naposled, co jsem jela bez něj.
Lindo, drž se. Je to smutné, že to takhle dopadlo. Bude to moc těžké hlavně pro Tebe.
eicul, 15.07.2011 22:17:59, IP: ***.***.166.29, #139944Jela bych taky hned Irčo!
Nikol,ja maleho 14měsicu a kvuli rivotrilu jsem odstavila,a on to ani nezaregistroval...kojila sem pak už jen večer,a spiš se ududlaval.Ale ze začatku to bylo taky co dvě hodky no na bednu,a Vaneska ta tet posledni dny 3.5-4h spi pak ji a zase spi a večer usne kolem 20h nebo po,a kolem pulnoci kojim,a pak až mezi 3-4h ranní a pak až jak vstavame po 8h a někdy tedy taky třeba už v 7h takže uvidime jak se holka rozjede,ale snad ji to tak zustane.
Tak Lindo,a nemaš po ruce někoho skrz hlidani?jesle jsou drahe,v Mlade Boleslavi chtěji pry 6tis měsičně-sila!Ale to muže byt u vas jinak,je ještě malička ji někam davat,ale v takove situaci jako jsi ty tě plně chapu.Držim palce!
Nikol , 15.07.2011 22:31:13, IP: ***.***.97.93, #139945Eicul, ony ty holcicky jsou opravdu hodnejsi, co? My to mame tak jako vy s tim casem, to je legrace a kamaradka taky vstava ve stejnou dobu na kojeni s jeji malou. Dokonce i ten cas, kdy jde spat je stejny. Jsou to proste zlaticka.
tralala, 17.07.2011 9:22:20, IP: ***.***.166.229, #140108Lindo, koukám, že to taky máš nahoru dolu. Já myslela, že ten Tvůj se chce s Tebou oženit? To je hrůza ti chlapi. Zkus si někoho najít na hlídání. Jestli bereš rodičák, tak to z toho zaplatíš.Já jsem taky v depce. Byli jsme v Harrachově, docela to šlo. Jen mám depky teď před soudem. V noci si musím dát Lexaurin, abych spala, AD neberu.
tralala, 17.07.2011 10:01:19, IP: ***.***.166.229, #140112Ještě Eicul k Tvýmu dotazu ohl. koupaliště na Frýdštejně. Je to nad hlavní silnicí, u hotelu Sporthotel Frýdštejn. Jo holky taky jsem si udělal radost a koupila si dotykový mobil. Aspoň něco. Jinak šílená depka. Příští týden mám daně. Nevím, jak to skloubím s malým. Přítel v práci, jeho máma v Chorvatsku, holka u táty, no snad jedině, jestli přijede moje máma. Jinak nevím, jak to stihnu.
Linda, 18.07.2011 21:22:38, IP: ***.***.89.78, #140446Čau holky,
jo, Tralala, mám to nahoru dolů, lepší to nebude. Prostě je to tak, že mému drahému nevyhovuje rodinný život, chce si užívat a s námi ho to nebaví. Může se chvíli tvářit, jakože nic, ale já vím, že to tak je a že jiný nebude. Už to neřeším, nějak to dopadne. Dnes mě zase bolí žaludek, asi nervy, klasika. Čekám, jak to dopadne s prací, abych vymyslela strategii. Pokud nastoupím, bude to už zřejmě v srpnu. Bála jsem se u pohovoru zeptat se na zkrácený úvazek, který by se hodil. Tak jako tak přijdu o rodičovský příspěvek, pže na dohodu to určo nepůjde. A zaměstnání musím na OSSZ a ÚP nahlásit. Takže chci vidět, jak zaplatím případné hlídání. Nakonec se mi ta práce ani nevyplatí. Odřeknout práci taky nemůžu, je to přes přítelovo známého, jak z tohoto ven, sakryš...To mám zase na přemýšlení. Jinak díky, holky, za podporu.
Linda, 19.07.2011 12:14:36, IP: ***.***.89.78, #140648Já vím, Tralala, že malá nemůže být ve státních jeslích, že bych přišla o rodičák, ale prac. poměr musím tak jako tak nahlásit. Brala jsem to podle zákona, že mám nárok, pokud pečuji o dítě řádně a celodenně. Spíš jsem myslela, že bych nakombinovala soukromou školičku, párkrát už tam malá byla, pak mámu párkrát do týdne a placené hlídání. Rozhodně nechci, aby byla celé dny někde v jeslích, to určitě ne. Navíc je zvyklá po obědě pořád tři hodinky spát a to mám teda obavu, že někde v jeslích určitě klid mít nebude. Bylo by to na rok a čtvrt, než by šla do školky.
Hele, Tralala, buď ráda, že ti přítel pomáhá, můj si ji vezme tak jednou týdně na hodinu a je strašně unavenej. Včera mi venku spadla z lavičky na hlavu, dnes jsme strávily dopol. na chirurgii a neurologii, má lehký otřes mozku. Jemu BY SE TO NESTALO - ani nemohlo, když s ní není. Nejvíc mi vadí, že nemá zájem a ještě kritizuje. Já jsem doma taky děsně chytrá.
Když barák vyhraješ a nebudete to finančně zvládat, můžete ho prodat. A jinak máš v plánu udělat z přítele spolupodílníka na domě?
Irča, 19.07.2011 17:33:07, IP: ***.***.38.66, #140746Tak to vypadá, Tralala, jako fér dohoda. Já ho zase chápu, taky se chce krýt jako Ty. Takže to vypadá rozumně.
Teda, Lindo, mrzí mne, že to s tím Tvým máš tak blbé. Otázka je, jestli si bez něho polepšíš. Myslíš, že jo?
Dnes jsem byla v Brně na zápisech. Teda jsem mooc zvědavá, jak to studium budu zvládat.
Linda, 20.07.2011 15:21:15, IP: ***.***.89.78, #140960Ahoj holky,
zase mi nějak nejdou vkládat příspěvky.
Irčo, líp mi samotné asi nebude, finančně určitě ne, ale takhle žít nechci. Tralala, tahle varianta, co jsi vymyslela, se mi zdá dobrá.
Jinak jsem zvědavá na tu školu, Irčo, co by to mělo být za obor?
Irča, 20.07.2011 15:36:17, IP: ***.***.38.66, #140968No a na omezenou dobu takhle žít, na ten rok a čtvrt, než půjde malá do školky? Pak bys na tom zase byla líp, ale proč by ses v tom měla plácat sama?
tralala, 20.07.2011 20:29:01, IP: ***.***.166.229, #141015Tak nám zítřejší soud odročili. Prý z technických důvodů.Nějak se mi to nezdá. Volali to dnes mý právničce a ta mi to volala. Kámoška co dělá na soudě mi řekla, že o žádných technických důvodech nic neví. Tak pátrám, co za tím vězí. Ex jede zítra s tou jeho a s holkou do Rakouska, tak je mi to všechno nějaký divný....Jsem Lindo, na tom stejně,. veškerou zodpovědnost si beru na sebe...