Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 08.08.2011 16:38:00, IP: ***.***.97.93, #143244
Eicul, u nas je vecerni rutina v pohode, mala jde spat mezi sedmou a pul osmou a malej na osmou, takze to jde dobre, i kdyz jem sama doma.
tralala, 08.08.2011 17:01:57, IP: ***.***.166.229, #143255
Já teda nevím, co dál. Asi opravdu řešit všechno postupně. Přítel to nezvládá. Říkám mu ošklivý věci.Otázka času, kdy se to vyhrotí. Na dovolený jsem mu zas něco řekla. Před jedním známým mi řekl taky něco hodně ošklivýho. Ačkoliv jsem ho žádala, ať to před našimi známými neřeší...Jsem zoufalá ze situace...Včera jsem si přečetla, že jedna známá česká spisovatelka byla zavražděna manželem. Měla deprese a on byl šílený...Myslím si, že moje stavy jsou taky deprese. Deprese, který mají průběh ten, že jsem pak hnusná na partnera. Ex to nevydržel a začal být hodně hnusný na mě...Nebo jen nevím, jestli jen nemám smůlu na chlapy...Kamarádka mého přítele obdivovala, jak se staral na dovolený o malýho, jak uklízel, myl nádobí..Exe taky všichni chválili, byl v tomhle podobnej. Staral se o holku, uklízel atd...Nebo jen neumím žít s chlapama....a do toho se pak přidá máma se svým hodnocením..tuhle řekla, že ex (řekla jméno samozřejmě) byl lepší než teď ten Tvůj přítel....Svý děti mám ráda, jen to s nima taky nějak neumím, když nad tím tak přemýšlím..Nevím, jak zvládnu malýho. Představa, že tu bude za chvíli lízt, chodit a všechno brát a rozhazovat, je pro mě hrozná..a taky, jak to skloubím s prací..starat se o malý dítě a mít náročnou práci taky úplně nejde dohromady..Jak jsem psala, svý děti mám ráda, ale spíš jako chlap ne jako ženská...Hrozné, co??
tralala, 08.08.2011 17:04:35, IP: ***.***.166.229, #143260
Asi musím zas najet na AD, a nebo si najít dobrýho psychloga (zatím jsem žádnýho nenašla)..
Irča, 08.08.2011 20:13:25, IP: ***.***.38.66, #143311
No, těžko to takhle na dálku, Tralala, hodnotit. Možná by to chtělo fakt psychologa. Měla bys to řešit více jedno po druhým. Podle mne jsi až moc ve stresu a to se pak dělají ukvapené závěry. Já stále chodím na tu terapii. Nemám z toho ale moc dobrý pocit. Mám pocit, že jsme si s tou terapeutkou nesedly. Ostatní chválí za každou pitomost, já něco neudělám a je na mne nepříjemná. Určitě mám nějaký problém v komunikaci, jsem asi kontroverzní osoba. Víte, jak jsem se tu chytla před delším časem s Evinou? Já jsem někdy zvyklá říkat věci na plnou hubu, nedělám si servítky a některým to prostě nesedí. Myslím, že ona je ten tip. Taky v té terapii se člověk svěřuje s určitými niternými pocity a to ho dělá zranitelnější a tím, že mi nesedí ona, je to pro mne těžší. A tak si říkám, přeci si to platím, neměla bych si určité věci nechat líbit, ale mám jít do konfrontace nebo se na to mám vykašlat? Otázka je, co z toho budu mít když se dejme tomu ohradím, co myslíte? U mne byl cíl zbavit se takových těch melancholických nálad, ale tím, že se s ní budu dohadovat si asi moc nepomůžu, co??
Irča , 08.08.2011 22:05:45, IP: ***.***.38.66, #143345
Jenže právě, že už to mám předplacené, tak co s tím? Nechodila bys tam? Peníze mi už stejně nevrátí a třeba, když je to skupinovka, tak už bych to měla dochodit nebo ne? Ale v tom máš pravdu, já minule vyplnila dotazník o sobě a neměla jsem udělanou nějakou jinou věc a ona mi na to řekla, že nemůžu dělat žádné pokroky, když se nesnažím, přitom ty ostatní nepřinesli nic a tentokrát kluk neměl nic a měl jen ten osobní dotazník a i se omlouval, že si na to ostatní nenašel čas a ona ho chválila, prý ať si nic nevyčítá, že udělal dost, to mne dost vytočilo, asi chápeš.
Irča , 08.08.2011 22:09:41, IP: ***.***.38.66, #143350
A cítila jsem i takové narážky na něco, co jsem řekla.Jenže právě nevím, jestli to mám takhle bojkotovat, protože mne tam poslala psychouška a nechci si to s ní rozházet. A pak, bude se mne na to ptát, jako jestli mi to pomohlo. Řekla bys jí, že mi nesedla terapeutka? To je blbé, co? Je to její známá.
Irča, 08.08.2011 22:14:56, IP: ***.***.38.66, #143351
Pravda je, že si s každým člověk být sympatický nemůže a někdo může někomu sednout a někdo jiný ne. Ale v té terapii je to hodně důležité, aby Ti sedl, teda alespoň podle mně. Jenže to, že mi to nesedí mi došlo výrazněji až minule po tom jejím mentorování. A to už byla cca 5 hodina, ještě jich zbývá cca 6. Jenže tady nemá cenu nějak reagovat, protože to, že půjdu do konfrontace mi nic nedá, jen stres. Co myslíš?
EvinaH., 08.08.2011 22:24:02, IP: ***.***.180.186, #143353
ahojte,všichni...
Tak jsem to tu trošku zkoukla zase jednou... :-) Tralala - deprese se projevujou i tím,že člověk je podrážděnej na svoje okolí, aniž je jakoby důvod, takže třeba to AD vyřeší...
Irčo - třeba je Tvá terapeutka moc dobrá a přišla na to, jak Tě podráždit,chce třeba od Tebe víc otevřenosti.Na ostatní je jiná, protože oni jsou taky každej jinej a každej nějak reaguje na něco.Třeba Tě jen chce vydráždit k nějaké akci.
Mějte se hezky a krásné léto.:-)
Nikol, 09.08.2011 9:04:13, IP: ***.***.97.93, #143392
Sama jsi Irco psala, ze rikas veci na 'plnou hubu'. Ja osobne si myslim, ze v tomhle pripade je to jeste o to dulezitejsi, ze jde o tvoje zdravi, takze ano, ja bych napred konfrontovala terapeutku, jako jakto ze kdyz nekdo neco nedonese je pochvalenej a jinej ne, rekla bych ji, ze se mi nelibi, ze pouziva dvoji metr a pockala bych co ona na to.
Irča, 09.08.2011 12:19:53, IP: ***.***.38.66, #143415
Díky, Evino. Já si myslím, že má povahu dost po mé mamce nebo jsem se od ní naučila, že prostě věci se mají říkat tak, jak je cítíš. Ale faktem je, že pak na Tebe lidí třeba hůř reagují. To vidím u ní, u některých lidí když s ní mluví, tak je to jako by jim máchala červeným hadrem před očima a někteří to prostě berou a zase to ocení. Je to různé.

Takže Ty by sis to s ní vyříkala mezi 4 očima? Protože řešit to před skupinou asi moc vhodné nebude nebo ano? To by mohla mít pocit, že shazuju její autoritu. Každopádně pro mne taková konfrontace budou spíš nervy. Zase si pak říkám, stojí mi to za to?
EvinaH., 09.08.2011 19:56:17, IP: ***.***.180.186, #143486
No, já bych se jí šla opatrně zeptat,co tím sleduje, že pozoruju to a to...Vždycky je lepší se zeptat.
Nikol, 09.08.2011 21:34:18, IP: ***.***.97.93, #143494
Irco, ja souhlasim s Evinou. Taky bych to udelala tak.
Irča, 09.08.2011 21:47:48, IP: ***.***.38.66, #143495
No, to teda nevím, jestli na to seberu odvahu. Každopádně teď to dvakrát nebude, takže tam bude prodleva. Jednou nejsem já, jednou ona. Nic příjemného to ale není, moc tyhle rozhovory z očí do očí neumím, spíš se tomu vyhýbám. Sice jakoby o nic nejde a byl by to dobrý trénink , ale já už jsem nervní takhle a ještě si dělat nervy z tohohle... Uff.
Irča, 09.08.2011 21:50:10, IP: ***.***.38.66, #143496
Ještě varianta by byla to sformulovat a napsat jí to, mám na ní mail. V hovoru totiž člověk často vyletí nebo se špatně vyjádří, ale moc kurážné to není.
Irča, 09.08.2011 22:38:00, IP: ***.***.38.66, #143500
Tak jsem se nakopla a sformulovala mail, kde jsem se jí otevřeně ptala na odlišné hodnocení moje a toho kolegy a uvidíme, jak odpoví. Jsem sama zvědavá. Dám vědět. Pokud by to přešla bez povšimnutí, tak bych asi byla terapii nucena opustit, protože by neměla dál smysl. Vykašlala bych se na ní.
        Předchozí   1 .. 204205206207208209210 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.