Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 24.07.2011 21:13:22, IP: ***.***.97.93, #141591
Tralala stejne jako holky si myslim, ze toho resis strasne moc najednou a taky to, ze si myslis, ze ma ex prsty v tom odroceni, timhle jsem si prochazela ja a taky nektere holky ze skupiny, takze si myslim, ze to je jeden z priznaku deprese. Ja jsem chtela resit vsechno najednou a hrozne me deprimovalo, ze to neslo. Ted jdu jednu vec za druhou, sice je to desne a musim si porad pripominat, nespechat a neunahlit se, ale jde to i takovym typum jako jsme my dve a k tomu podezirani, jestli ma ex tak dlouhe prsty, o tom vypravela jedna holka ze skupiny, rikala, ze to bylo hrozne, ze i kdyz ji treba nepozdravil nekdo znamy na ulici, tak hned resila, kdo ji kde pomlouval apod. misto aby si rekla, hm asi me nevidel, nebo byl pohrouzeny do svych myslenek, buh vi, co ma za starosti apod. mozna je to neco podobneho? A to vsechno vede k tomu, ze uz toho mas dost, ja ten pocit znam hrozne dobre, taky jsem nemela chut zit, rikala jsem si, ze klukum bude lip a na druhou stranu jsem si rikala, ze nechci umrit, ze by to manzela hodne trapilo, ze by deti vyrustaly bez mamy, neznaly by me, nepamatovaly by si me, samozrejme, ze v tvem pripade uz je holka velka. Proste jsem se v tom placala. A kdyz jsem to treba nechapala, tak mi ta skupinova terapie hodne pomohla. Protoze kazdy tyden prisla jedna holka s tim, co se ji povedlo a jak ji to nastartovala a hned se citila lip a ja jsem si rikala, kruci pisek, proc to nejde i u me. A pak mi dosla trpelivost a zkusila jsem to, horko tezko a pomalililinku se dostavuji uspechy. Treba v praci mi pohrozili, ze me prevedou z meho mista do jineho oddeleni, protoze nemuzu pracovat na plny uvazek, tak jsem jim na ferovku rekla, ze uz mam ty administrativy dost a chci vedet jaky trening mi nabidnou, abych mohla zmenit profesi treba na zdravotni sestru nebo psychologa, sice koukali, ale musi to vyzjistit a do te doby jsem to pustila z hlavy a soustredim se na neco jineho a je mi lip, najednou mam energii jako jsem mela pred prvnim porodem. Vim, ze se musim porad hybat, ne si sednout hned jak vymenim jednu plinku (to prehanim, ale vis co myslim) a ejhle i vecer mam jeste spoustu energie. Tak jsem si rekla, konec vymluvy, ze musim jist hodne sladkeho, abych mela energii, to je sice boj, protoze mam desnou chut na sladky, ale dal, nez k otevreni kredence jsem se nedostala. Takze ti budu drzet palce, aby ti to taky slo, ale musis se soustredit jenom na jednu vec. Jinak ta dohoda s pritelem ohledne hypoteky se mi nelibi, ale je to fer pro obe strany, vim, ze nebudes spokojena i kdyby ti nabidl, ze ti bude rucit a muzes si nechat malyho a on se odstehuje do zahranici a muzes zacit odznova, je to proste uz nase komplikovana povaha. Tak ti drzim palce, aby ti brzy bylo lip a vsechno si zvladla, jinak skoda, ze bydlim, kde bydlim, jinak bych ti s tim uctem pomohla, docela mi to chybi, ale delat furt bych to nechtela, ale jako sranda, kdy po vecer pomaham kamaradce me to vyhovuje.
tralala, 25.07.2011 10:46:28, IP: ***.***.166.229, #141642
Díky za názor Nikol. Máš pravdu, mám pocit, že i když můj život by mi přinesl už jen samá pozitiva (což smaozřejmě nepřinese), tak šťastná už nikdy nebudu.Ani kdybych vyhrála ten pos.....barák. Pak příjdou jiný problémy. Proč se Ti nelíbí ta dohoda s přítelem? Je fakt, že mi chce ten pozemek splácet po malých částkách několik let a tím mi přispívat na hypotéku. Mám pocit, že si ničím další vztah. Svými stavy, svými depkami. Chci zpátky svůj život, ale už to nejde. Mám dítě s přítelem, ex má svou přítelkyni..Jen s tou holkou mě to trápí. Stará se o ní cizí ženská. Ano i z druhý strany to musí být pro ex těžký, když jezdíme s přítelem na dovolený.Ex musí asi taky trpět. Potřebuju asi nutně nějakou terapii.
Nikol , 25.07.2011 11:36:35, IP: ***.***.97.93, #141657
Z jedineho duvody mi ta dohoda vadi Tralala, ja bych to citila jako ustupek a strasne by me to zralo, ze to neni na 100% podle meho, to je vsechno, z praktickeho duvodu je ta dohoda ok, to je jenom ta moje povaha.
tralala, 25.07.2011 19:21:19, IP: ***.***.166.229, #141680
Tak a přítel tvrdí, že jsem nemocná a že se musím léčit. Máma však říká, že je hroznej on. Že já přece deprese nemám. Že jemu jde jen o to mě dostat do blázince a vzít mi kluka..
Irča, 25.07.2011 21:36:22, IP: ***.***.38.66, #141689
No, nevím, jestli jsi nemocná. Kdo je úplně zdravej? Musíš na všechno pomalu. On i ten přítel to nemá lehké. Je to komplikované tyhle zamotané vztahy. Život je prostě komplikovaný. Zkus se sklidnit a řešit věci jednu po druhé.
Luluna, 26.07.2011 11:02:54, IP: ***.***.183.78, #141734
Nazdárek, tak co?? Je tady někdo z naší starý party? Kde je Evina? Irčo, jsi to ty? A co Linda a Lenale?? Jak se máte holky??
Linda, 26.07.2011 14:09:19, IP: ***.***.89.78, #141782
No Luluno, ty žiješ? Jak se máš, co malá, písni aspoň pár řádků...Evina už sem nepíše, ale mám na ní mail a o Lenale též nic nevíme. Já se mám pořád stejně - nahoru a dolů, jako na houpačce.
Irča, 26.07.2011 20:52:13, IP: ***.***.38.66, #141835
Čau Lulu, jak se daří?? Stále super?
Luluna, 26.07.2011 23:20:04, IP: ***.***.181.105, #141853
No nazdárek Irčo a Lindo! To jsem ráda, že vás tady vidím. Já se mám docela dobře, malinká je strašně rozkošná a krásná. Miluji jí a jsem za ní hrozně ráda. Jediné, co mi vše kalí, je nadcházející soud s mým ex o opatrovnictví. Chce mi malou vzít. Nemáte někdo zkušenosti? Je to strašlivý člověk, ani nechci psát, jakým způsobem mě deptá. Vůbec mu nejde o malou, ale pouze o to mi ublížit. A co vy?
tralala, 27.07.2011 13:43:09, IP: ***.***.166.229, #141914
ahoj Luluno. Já mám stejný zkušenosti s chlapama. Dceru ve střídavý péči - ex si to prosadil i přes sociálku, která byla na mý straně. Je to strašný, tak bacha na to. Teď mě to možná čeká s malým. Ale jestli se o holku vzorně staráš hlavně Ty, tak nemá šanci. Jak se k ní staví on? Myslím, bere si jí? Kdo ji hlavně vychovává? Na střídavou péči v žádným případě nepřistupuj. To Ti můžu poradit.
eicul, 01.08.2011 22:23:25, IP: ***.***.166.29, #142657
Ahoj holky,jak se mate pořad?V tom užasnem letu bez slunička-což mě teda depta.Jinak ještě dva tydny a mam po šestinedělce a zatim jsem oki,tak uvidim jak dal.Dnes jsem tedy brečela,ale spiš že mě nejde zajet nějaky harmonogram večer,takže malej i mala chodi na 21h spat,hrozny,malej chodil dřiv na 20h a byl klid a tet mala no jo vše se ustali ja vim.Pěkně přibyra na vaze během 9 dnu přes pul kg,parada taky kojim po 3-4h z obou prsou tak ji řikam misto vanesko otesanku nebo čertice jelikož se umi krasně vztekat!Tak se mějte holky!Jo tarala kamaradka si tet plati Tolnay.taky u rozvodu...je prostě vyhlašena i tady u nas na jine straně než je jen Mb.A jak to u tebe vypada skrz holku a dum?A co kluk a přitel?
eicul, 03.08.2011 9:22:44, IP: ***.***.166.29, #142737
Tralala,nezlob se měla sem tet čas přečist přispěvky i o par stranek zpět,a ja nevim,přeci ty musiš sama vědět zda jsi či nejsi nemocna,nebo to vi snad tva maminka i přitel lepe?Ja teda vždy poznala zda mam navštivit lekaře či ne.A maminka maminka,s tou přeci žit nebudeš...a přitel,tak to nevim jak to tet mate,jednou jste nahoře jednou dole,Irča nebo Nikol psala že život je komplikovany,ale proč si to zhoršovat...nikdo za nas naše rozhodnuti neuděla.
eicul, 04.08.2011 21:21:18, IP: ***.***.166.29, #142870
čeho se bojiš?pokud to bude mimo děložni je to špatny,ale neboj se hned nejhoršiho,muže to byt i to klasicke a to užasné!!!držim palečky,pisni jak to vypada!
tralala, 08.08.2011 13:28:49, IP: ***.***.166.229, #143196
Ahojky holky, byli jsme na dovče. Nic moc, s přitelem. Směřuje to asi ke konci. Jsem zoufalá. Nevím, jestli to chci zachránit. Eicul, moc nechápu Tvoje zhodnocení.Prosím vysvětli.
Nikol, 08.08.2011 16:36:46, IP: ***.***.97.93, #143243
Tralala, jedine co ti muzu poradit je, abys to ted nechala plavat, dokud nedoresis barak a exe, resit dva exe naraz by ti urcite nepridalo. Az se trochu uklidni situace po vyreseni baraku, tak si zhodnot, jestli to ma cenu spritelem, nebo ne. Podle me teda ne, ale nevim, jak bys resila dve takhle dulezite veci najednou, vyporadani s exem a boj s pritelem o maleho.
Jinak k tomu, jestli jsi nebo nejsi nemocna se nemuz vyjadrit, nevbim, kde je pravda, myslim, nemuzu se postavit za tvoji maminku nebo pritele, protoze u vas neziju, ale mam pocit, ze pritel prehani a maminka mozna taky s takovym obvinenim, ze by te chtel dostat do blazince. Jak rikam, vyres jedno a pak druhe, neres toho moc najednou.
Jinak my jsme v pohode, mala je trosku nastydla, malej ma taky misto nosu vodovodni kohoutek a ja jsem nemohla tri dny mluvit, ale jinak my jsme v naproste pohode a vsechno funguje, tak jak ma.
        Předchozí   1 .. 203204205206207208209 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.