Diskuse - Deprese v těhotenství
Linda, 03.07.2011 19:57:53, IP: ***.***.89.78, #138551Jé, tak moc gratuluju, já mám taky Vanessku, ale s dvojitým s.
eicul, 04.07.2011 18:29:16, IP: ***.***.166.34, #138643no v te MB ja se tak bala a tam to bylo super,fakt,personal perfektni,fakt spokojena,zbytečné obavy sem měla...užasny...děkuji za přaní..
tralala, 06.07.2011 11:31:00, IP: ***.***.166.229, #138783Eicul, moc gratuluju k dcerušce. Buďte obě moc a moc zdrávé. U mně nic novýho. Teda vlastně jo. Zjistila jsem, že ex poslal 2tis. EUR na nějaký pochybný konto do Senegalu. On se asi dočista zbláznil.
Irča, 06.07.2011 12:36:31, IP: ***.***.38.66, #138787A jak to víš? Se chlubil?
tralala, 07.07.2011 11:27:18, IP: ***.***.166.229, #138878Myslím, že přes e-mail. Na netu o těch mailech píšou. A zjistila jsem to tak, že jsem to našla v baráku, naxeroxovaný dopis v aj, kde píšou, že dostane 2,3 mil USD... a u toho příkaz k úhradě do zahraničí - do Senegalu. Je to normální, poslat někam 50tis. a věřit, že přijdou miliony?!?
Linda, 07.07.2011 13:37:27, IP: ***.***.89.78, #138885Tak normální to asi není...Holky, já jsem nasr...Chtěla jsem příští týden jet s kámoškou na fesťák, jenže maminka ještě neví, jestli pohlídá, prostě se jí nechce. Potřebovala jsem dnes dopol. něco vyřídit na úřadech, co jsem v pondělí nestihla, jenže mi tvrdila, že pojede s přítelem pryč, ve středu to taky nešlo, to jsme chtěli jet s přítelem na Pálavu. Najednou tedy máma s tím svým nikam nejeli, protože přijela ségra s malou. Prosila jsem ji, jestli by tedy nemohla příští sobotu, asi pojede pryč. Prostě neřekne, že nechce. Jinak i přítel mi ji v pondělí nepohlídal, abych si skočila k holičce, prostě jsem na to sama a mám toho plné kecky. A co až půjdu do práce, toho se děsím, dnes nikoho OČR nezajímá. Dala jsem si inzerát na náhradní prarodiče, ale nikdo se neozval. Mám sice paní na hlídání, ale leze to do peněz. Když není to zázemí a rodina, je to špatný. Jak jste na tom vy, holky?
Linda, 07.07.2011 21:14:48, IP: ***.***.89.78, #138915Jsi dobrá, Nikol, že to zvládáš. Mně nejde o to, aby malá byla pořád pryč, ale abych aspoň občas mohla vypadnout nebo si něco zařídit. Jenže když už máma hlídala, tak u ní doma (bydlí od nás cca 25 km), má sice přítele, ale u něj to nejde, to by tam něco zničila, že a nemůže být u přítele...A to potřebuju hlídání příští středu a na fesťák můžu taky zapomenout :o(
Nikol, 07.07.2011 22:13:41, IP: ***.***.97.93, #138922Lindo, nekdy me tchyne sejri, ale zase na druhou stranu, kdyz tady tchyne je, tak si klido planujeme, kdy hlidaji, takze to mam v pohode. A musim priznat, ze i dost znamych se nam nabizi, ze pohlidaji, problem je spis v nas, malej je v takovym tom roztomilym obdobi, ze se na nej vydrzime porad koukat a mala taky, takze je nechceme nikam davat. Tak holt budes muset naplanovat priste festak v Anglii a malou nechat u nas. :-)
Irča, 08.07.2011 20:10:00, IP: ***.***.225.182, #139016Čau holky, zdravím z Turecka. Jsem nadšená. Doufám jen, že nebudeme nemocní, jak je našým dobrým zvykem. Vždycky u moře dostat anginu nebo alespoň minimálně sranděru. Jsme tu na last, takže nás to vyšlo pro tři jen 32 tis., ale je to all inclusive. Doufám, že zase naberu. Malého jsme nechali doma, hlídá mi máma. Tak snad to zvládne, je to už malý ďáblík, do schodů leze jak ďas a je k neuhlídání. Musím říct, že jsem ráda, že máme ty děti dvě, ta malá, to je taková manipulátorka, rozděl a panuj je její heslo. Pořád se nás s manželem snaží postavit proti sobě, aby z toho vyšla nejlíp. Tak malá a tak chytrá. Když ale jsme doma, tak s tím malým se jí to tak nedaří. Ale nelituju, že jsme ho nechali doma, tady těch 38 stupňů, to by byl chudák. Za námi v letadle jeden takový chlapeček seděl, prořval únavou celou cestu, chudáci rodiče i on a lidi sice nic neříkali, ale kdo nemá děti, tak na to není moc zvyklý, i mně to bylo dost nepříjemné a to jsem na to zvyklá. Sice tu mimina mají, ale, prostě ten hic, spíš je fakt lituju. Tak se mějte. Pa.
Linda, 08.07.2011 22:06:22, IP: ***.***.89.78, #139028Závidím, Irčo, užijte si to...Hele, Nikol, jela bych do Anglie hned, jen je to trošku z ruky a cesta drahá, že...
eicul, 09.07.2011 13:54:52, IP: ***.***.166.34, #139088Nikol,měla jsi pravdu,že po porodu žadny depky!Takle v pohodě jsem dlouho nebyla.Sice nevim,jak zvladnem přišti tyden,kdy manžel bude mimo tyden,ale nějak to zmaknem-musime.Takže pohoda,klidek,děti hodny,kluk je super,pomaha,nosi plenky,když breči tak povozi...super!
Užijte si Irčo dovču!A sluničko pošlete i sem,tady to posledni dobou dele jak dva dny nevydrži!
Nikol , 09.07.2011 22:15:54, IP: ***.***.97.93, #139099Eicul, jsem rada, ze to mas jako ja, ja si to proste od porodu nemuzu vynachvalit. Urcite pristi tyden zvladnete v pohode. Sama si udelas system a bude to fungovat, my ted meli takovy tri dny a super, nemuzu si to vynachvalit. Dneska je tata s nama a obe deti zlobi a nechteli spat.
Irco uzij si dovolenou, vidis, ja bych tohle udelat nemohla, nechat dite doma, ja je musim mit obe u sebe, proste kvocna, takze pockam letos a na dovcu za italskou rodinou poletime az pristi rok.
eicul, 11.07.2011 13:02:16, IP: ***.***.166.34, #139163Tak manžel odjel a jsem zvědava na cely tyden jaky bude-snad to nějak zvladneme,naše mamky to taky zvladly.Jen to počasi mě štve,jelikož se opět jako vždy pokazilo,u nas dnes děsně fouka,tak asi ven nepujdem.Rději bych kdyby jsme byli přimořsky stat a bylo teplo,jen takovy vanek přijemny a pohoda,sluničko,ne to co je posledni roky :-(.......
A co vy děvčata,co dělate,pokud se zrovna nevalite u moře :-)
Linda, 11.07.2011 20:47:58, IP: ***.***.89.78, #139211No, Eicul, my se o víkendu váleli u vody s malou a přítelem, nějak jsme to přežili. Malá vodu miluje. Dnes ne, to byl opravdu fičák a poslední dvě noci mě budila taková bouře, až jsem nemohla spát. Máme půdní byt, takže to byl opravdu rachot.
Neboj, s dětmi to zmákneš.
Nikol , 11.07.2011 21:34:19, IP: ***.***.97.93, #139215My se chodime cachtat do bazenu, deti to milujou a perfektne je to unavi. Eicul, uvidis, ze to zvladnes uplne v pohode. My ted mame docela dobry pocasi a vitr uz me nerozhazi, tady to fouka porad. Ale aspon nikdy dlouho neprsi a vetsinou nam tady sviti slunicko, ja vim, ze se rika o Anglii, ze je tu pocasi na nic, ale me to tady vyhovuje vic, nez v CR, tam jsem mela porad migreny, ted je nemam tak casto.