Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

eicul, 24.06.2011 19:52:34, IP: ***.***.166.34, #137589
Kolik je holce?muže se seknout a odmitnout od určiteho věku zažadat že chce byt u otce...ale nabidka je užasna,asi by mě pak leželo v žaludku že sem ji odmitla....nezavidim rozhodovani,což malej,ten by tam vlastně vyrostl takže by ani netesknil,ale jak by bylo holce tady je zvykla,ma kamarady a je ve svem,mluvila jsi s ni o tom?třeba by chtěla...
čtu vaše přispěvky denně,ale nevyjadřuju se,je to dokola,jako všude u každeho...i u mě.
Irča, 24.06.2011 20:06:22, IP: ***.***.38.66, #137591
Tak určitě se ty problémy, myšlenky apod. opakují.

Člověče, jela bych taky do Moskvy:-) Ale máš rodinu a holka by se sekla zcela určitě, ona, jsi psala, že by se sekla i když bys bydlela ve vedlejším městě u přítele a za to Ti to nestojí.
Nikol, 24.06.2011 21:40:18, IP: ***.***.97.93, #137603
Tralala, taky to nevidim, ale me by to desne zralo. Ja bych jela hned, ale ja to mam jiny, my bychom jeli jako rodina. Jinak, me se obcas zasteskne po tom Jordansku, kam jsem mela jet pracovat, misto toho jsem se tu vdala. Dokonce se mi kolikrat i zda, ze se stehuju bud zpatky na Maltu nebo do toho Jordanska a vzdycky mam deti i manzela s sebou a dokonce i nase auto. :-) Jinak na dnesek se mi zdal desne blbej sen, byl to film o upirech a ja jsem byla Bohdalka. Nakonec jsme vsichni skoncili jako upiri a nebylo co jist, tak jsme nekam odjeli a tam jsme sezrali vsechny lvi a zase nebylo co jist a pak jsem se probudila.
Jsem dneska desne unavena. Rano jsem malymu do mlika dala kafe a vecer jsem si spletla jmena holky a kocky, malej mi ted dva dny nespal po obede, tak se nezastavim, mala chce ted stejnou pozornost jako malej, tak je to honicka. A stejne pocitam se tretim.
Musim zpatky k doktorce, protoze jsem prisla na to, ze mam blok vuci malymu kvuli porodu, porad o tom premyslim a sejri me, ze to nebylo takovy jako s malou, rikala jsem to pani co vede skupinovku, kam chodim a ona se mnou souhlasi, ze se na to potrebuju zamerit a vyresit to.
tralala, 25.06.2011 10:01:03, IP: ***.***.166.229, #137639
Uvidíme, ještě přesně neznám podmínky. Tak až je budu vědět, tak se podle toho rozhodnu.
Jinak pořád dokola. Včera jsem zas byla na baráku. Přijeli tam extchánovi s holkou ze školy. Holka byla nejdřív zaseklá, ale pak se uvolnila a byly jsme spolu celý odpoledne na zahradě. Docela jsme si to užily. Já tam měla malýho v kočárku (holka ho, když se vzdálili muchlovala a říkala, jak ho miluje) a stříhala jsem okrasný keře (byla tam totální buš).Docela dobrý psycho, extchánovi a já s Ondráškem s pro ně cizím dítětem. Ale barák je to taky i můj.Na druhou stranu on si tam vodí tu svou s dětma, přespávaj tam, tak co? No, myslím, že ex bude u soudu argumentovat, že moje docházení na barák je jen účelový. Přemýšlím, jak to u soudu vyvrátit.
Irča, 25.06.2011 13:05:34, IP: ***.***.38.66, #137645
Tak uvidíš. Hlavně aby se to nějak vyřešilo a děti byly v pohodě a i Ty.
Linda, 26.06.2011 15:04:23, IP: ***.***.89.78, #137727
Hele, Tralala, mně se ta Moskva také zamlouvá, ale vidím to docela nereálně, s holkou by ses asi nevídala a co na stěhování tvůj současný přítel, toť otázka.
tralala, 27.06.2011 18:58:47, IP: ***.***.166.229, #137881
Tak Rusko pro zatím padá. Měla jsem telefonát od fin. ředitele společnosti. A moc se mu nelíbí, že malej je tak malej. No, řek mi to tak, že tam moc není vhodný životní prostředí pro tak malý dítě. Smog a tak. Moskva je tak pro 10mil,, ale je tam 20mil. A tudíž nepředstavitelný smog a smrad z aut a zdravotní péče tam taky prý není nic moc pro děti. ...Holky mě je blbě.... A moje dcera tady povídala, jak pojede s tátou a jeho novou přítelkyní do Itálie, Rakouska a na farmu..a já budu tvrdnou v Čechách...zase si vyčítám, že jsem se neměla rozvádět. Měla jsem se líp....a teď ještě příjdu o barák, pak o holku...co mi zbyde...depka do konce života...nechce se mi moc žít.
Irča , 27.06.2011 19:24:04, IP: ***.***.38.66, #137884
Tak to záleží jen na Tobě, věřím, že když budeš mít trpělivost, vztah s dcerou se zlepší. Musíš krok po kroku vyřešit všechny problémy. Nemůžeš si dát tisíc úkolů najednou.
tralala, 27.06.2011 20:52:49, IP: ***.***.166.229, #137901
to jsem celá já. tisíc úkolů a pak se z toho hroutím, že to nezvládám. Ta dovolená exe s jeho novou přítelkyní, jejíma dětma a mojí dcerou se mi vůbec nezamlouvá. Procestovala jsem toho hodně, takže mě to tak úplně nemrzí. Jen mě štve, že se o holku bude starat cizí ženská...ale to je daň za rozvod..Přijela máma, tak bude chvíli líp. Aspoň pohlídá malýho a já můžu s holkou na kolo. Potřebuju nutně shodit. Jsem na tom¨jako Ty Irčo, s tou váhou...
Nikol, 27.06.2011 22:15:16, IP: ***.***.97.93, #137906
Tralala, ty jsi uplne jako ja, ted hned chci vyresit vsechno a jaktoze to nejde. Neboj se, zachovej klidnou hlavu, i kdyz te ta dovolena zere. Jednoho dne tvoje dcera prozre a pak ti za to, ze nedelas sceny jako ex pricte pouze plusove body. Ono taky dovolena nemusi dopadnout nejlip. Ne nadarmo se rika, ze to vzdycky proveri vztahy. Bud v pohode, barak vyhrajes a dceru a syna ti taky nikdo nevezme. Vsechno to zvladnes. Je dobre, ze ti prijela mamka, aspon ti pomuze. Hezky se vyspi, zitra bude lip.
eicul, 29.06.2011 21:17:40, IP: ***.***.166.34, #138228
Tak nam se na svět zatim nějaak nechce...pokud do neděle neporodim,tak budu 9dni přenašet,a desaty den mě vyvolaji...tak jsem sama zvědava.Tedy,pokud neporodim v pruěhu přenašeni..což je možné,ani vedra,ani ty bouřky,nic nepomohlo k tomu abych porodila.S klukem mam takovy veget,že se až toho dalšiho člena rodiny bojim!Mame zaběhly super režim,je soběstačny,a najednou se vše změni...nějak jsem z toho zmatena,bojim se!Bojim se vlastně omezeni,ale ne z me strany,ale z kluka,jsme zvykly chodit denně ven,někde courat,jezdit a tet bude dočasně mezera v tomto,vim,ne dlouha,ale bude.Tak uvidim,zda ja to zvladnu ukorigovat.Naučila jsem si ho denně nějake aktivitě a tet se toho bojim.
Aby nebylo všeho malo,začal muj tata tet když už dělame na svem,s přepisem domu na mě,hezky no,toči se tam velky penize v baraku a co s tim,fakt nevim :-( a tet ani nemam na to,něco takovho řešit,jen s myslim,že je to od něj ne dobry skutek,ale zbaveni se zodpovědnosti,aby nemusel se starat...jak pije,je celkem bez peněz a pořad si stěžuje,že nema na opravy atd,jak to napiše na mě či bnrachu tak se zbavi zodpovědnosti a budem dotovat jako my,aspon tak to řekl mamce...no uvidime.
Nikol , 29.06.2011 21:29:07, IP: ***.***.97.93, #138231
Eicul, neboj, to pujde, nas malej je taky hrozne nezavislej a sobestacnej, me to az nekdy zamrzi, vzdyt je porad jeste malej, na to, aby nepotreboval mamu, me se dokonce podarilo najit s malou jeste lepsi system a nejak automaticky ho napojit na ten zavedeny. Jak rikam, me dve deti vyhovujou vic, nez kdyz byl malej sam. Budu drzet palce, aby se mala rozhodla narodit v prenaseni a nemuseli te vyvolavat.
Irča, 29.06.2011 21:35:37, IP: ***.***.38.66, #138235
No, já ty dvě zvládám jen s vypětím všech sil, ale každý je jiný a má to jinak.
Tomáš P., 30.06.2011 20:33:12, IP: ***.***.53.50, #138314
Irčo děkuji za odpověd.tak nakonec lékaři přítelkyni dávají sertralin.hospitalizace byla bohužel nutná protože psychiatr to tak posoudil a v běžném životě ted bohužel nemůže fungovat.Víš má strach z nákazy nemocí atd. ale to snad raději nebudu ani vyprávět.Podporou ji samozřejmě jsem.jezdím za ní každý den do 40km vzdálených litoměřic.ale bohužel to tam zvládá těžce.snad ji ty léky brzy zaberou.budu doufat.
Nikol, 30.06.2011 22:13:15, IP: ***.***.97.93, #138316
Tomasi, ja jsem byla na Sertralinu, me zabral asi za tyden, ja jsem s nim teda jenom kojila, ale prijde mi lepsi, nez ty ktery mi dali ted v tehotenstvi. Neboj se, miminko bude v poradku a pritelkyne taky. Bohuzel pro vas pro chlapy nejsou zadny diskuze apod. neni ani podpora pro partnery zen, ktere prochazi bud antinatalni nebo postnatalni depresi.
        Předchozí   1 .. 198199200201202203204 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.