Diskuse - Deprese v těhotenství
Nikol, 11.06.2011 15:58:50, IP: ***.***.97.93, #136233Lindo, jak pisou holky, seber vsechny sily a dodelej skolu. Rekni si, ze to bude takovej zaver toho co bylo a muzes zacit nove. Urcite budu drzet pesti.
Irča, 13.06.2011 14:28:02, IP: ***.***.38.66, #136408Ahojky holky, tak jsem dnes začala skupinovku, z které se prozatím vyklubala individuálka:-) Jsem tam prozatím sama a terapeutka, tak jsem na to zvědavá:-))
Nikol, 14.06.2011 15:45:46, IP: ***.***.97.93, #136569Tralala, je to h**zl, sorry ze to tak reknu na rovinu, ale ja bych ho snad do toho bazaru prodala i s tim autem.
Lindo a Tralala drzte se. My docela dobry, meli jsme ctyrmesicni kontrolu, mala je dobra, uz ma 6.11 kg, byla jsem chvalena za kojeni, pry uz je pripravena na sezeni, udrzi rovna zadicka. Tak to se bude malymu libit, on chce, aby vedle neho porad sedela. Jinak se nam zase umoudrilo pocasi a je super.
Irča, 14.06.2011 18:19:26, IP: ***.***.38.66, #136581No, právě že to má být skupinovka a zatím je to individuálka, dorazila jsem jen já a terapeutka. Zatím nevím, jestli to k něčemu bude. Moje psychiatrička si ale polepšila, rozšířila ordinaci, předtím měla jen jednu, teď si pronajala hned tři a tuhle terapeutku vzala na plný úvazek. Měla by to být KBT terapie. Prý dělala několik let s Praškem v Psychiatrickém centru Praha a má teda s touhle terapií bohaté zkušenosti. Dala mi i úkoly na doma, co mám dělat.Prý nejdříve musíme zmapovat z čeho pramení ty mé úzkosti a depresivní stavy, abychom zjistily, jak s tím pracovat. Tak nevím...
Drž se, Lindo. No, to mne nepřekvapuje, Tralala, že se Tvůj EX takhle chová, myslím, že je to dost očekávatelné, nicméně chápu, že Tě to se...
tralala, 16.06.2011 19:11:09, IP: ***.***.166.229, #136767Tak to já mám nějaký maxidítě. Na 2,5 měsících váží 6,36kg...ale je to kluk, ti snad jsou mohutnější od přírody...A ex mi auto nabízí za ty prachy..tak to je podezřelý..na oplátku jsem mu napsala, že si ho nechám prohlídnout tehnikem, než mu na to kejvnu...(aby tam nebyla nutná nějaká drahá oprava)
Nikol, 16.06.2011 21:14:20, IP: ***.***.97.93, #136775Nas malej nerostl tak jako mala. Ta nam hodne nabira, ale pry z materskeho mleka nemuze byt obezni a malej to taky vybehal. Ted tu zase zmenili pristup k tomu jak naucit na normalni jidlo. Tak jsem to babe odkejvala, ale pojedu si podle sveho. Rikala, ze ne rozmixovany jidlo, ale rovnou s kouskama a navic delat to cemu se rika baby led weaning, coz znamena, ze date diteti jidlo normalne na talir a ono si to samo bere. Pred rokem a pul proti tomu zase brojili, ze tim padem dite nedostava dostatek zivin. No porad nam to tady meni a to nemam mezi detma ani dva roky rozdil. Jak rikam, pojedu si sama podle sveho usudku na tyhle 'profesionaly' se vyprdnu.
Jinak mala je na me tak fixovana, ze pokud nejsem doma, tak nejde vecer spat. Coz stresuje manzela. Ona si parkrat pobreci, jenom aby si zkontrolovala, kdo ji prijde dat dudlik, kdyz jsem to ja, tak to za ctvrt hodky zabali a spi, kdyz je to manzel, zacne desne vriskat.
eicul, 20.06.2011 20:16:53, IP: ***.***.166.34, #137200Ahoj,po delši pauze.Jsem ještě cela,mam tyden do terminu a zatim jsem ok.Jen sem na cm otevřena,jinak vše dobre.
Depky jsou a nejsou,nějak je neřešim,vetšinou odejdou jak přišly.
Tralala,muj kuliferda měl taky na 2měs.6kg a nějaky drobny k tomu,pak se mu to na 8měs.seklo a šlo to mirně.prvni 4 měsici přibral kojenim dost.Je teda velky i tet,ale spiš do vyšky než tlouštkou,ma 17kg a 105cm na 3 roky a 3 měsice.
Co ta skupinovka?ještě je individualni?
Holky,pisnu zase jak bude čas,snažim se odpočivat,kdyby to přišlo at nejedu nevyspala...mějte se ahoj
Irča, 20.06.2011 22:01:13, IP: ***.***.38.66, #137223Tak skupinovka je už skupinová, dnes jsme byli ve 4. Jeden má OCD, jeden socfobik, jedna má problémy se vztahama a já. Tak uvidíme. Dostala jsem se na tu angličtinu, na fildu do Brna dálkově. Nevím, co s tím. Manžel si ťuká na hlavu, že už jednu školu mám, jenže mne moje prácš zoufale nebavila a myslím, že je to vlasntě i částečně příčina mé depky, ale zase jestli to ta škola vyřeší, to teda nevím a navíc budu muset platit, tím že je druhá, 12 tis. za rok, nevím, jak se k tomu mám postavit. Faktem je, že léta lituju, že jsem to nestudovala a teď když mám přijímačky za sebou se mi do toho nechce. Všechno od začátku. Jaké to bylo, Tralala, studovat s holkou? Kdo Ti hlídal a jak jsi vůbec fungovala??
tralala, 21.06.2011 6:56:36, IP: ***.***.166.229, #137252Irčo, bylo to náročné studovat s dítětem. Do toho jsem ještě podnikala, učila němčinu a pak šla do práce.Dneska bych to už nezvládla. Díky tomu jsme pak postavili i barák, že jsem hodně pracovala. Hlídali exeho rodiče. Holku si tím přivlastnili a považují ji za své dítě. Ex mi to všechno zpětně vyčet. Ale válet se teď v baráku mu nevadí. Řve na mě ať tam nechodím, dokonce to napsal mý právničce. Což je jeho velká chyba, použije to u soudu.
Nikol , 21.06.2011 9:11:54, IP: ***.***.97.93, #137268Ja bych do toho sla Irco, i kdyby to neslo, nemusela by si se pak pozdeji zpetne ohlizet a rikat si, kdybych to tenkrat zkusila.
Tralala, to se mu povedlo, napsat pravnicce, no ted uz by to mel napsat jenom soudu a mas vyhrano.
tralala, 21.06.2011 9:36:15, IP: ***.***.166.229, #137270Nikol, právnička vezme ten mail, ve kterým si nepřeje, abych docházela do baráku, k soudu. Já vezmu další podobný maily..Jen nesmím já holky udělat nějakou chybu. Když tak řve, tak mám stochutí ho praštit něčím po hlavě (to ale samozřejmě nesmím). On se mě snaží vyprovokovat svým řvaním. Dokonce tuhle se svalil (sám od sebe na podlahu) a řval , že jsem ho napadla....je to fakt magor. Akorát mě štve to s holkou. Má ji ve svý moci, holka je proti mě zaujatá...
Irča, 21.06.2011 11:07:43, IP: ***.***.38.66, #137282Ahojky, no já nad tím právě bádám co a jak. Zkusit bych to měla, abych si to pak později nevyčítala. Jsi asi fakt schopná Tralala, jenže já zase budu už mít ty děti dvě a taky moc nemám až tak někoho ochotného hlídat, je to složité. Ale jsi fakt dobrá. No, to víš, nějakou dobu to bude špatné, než se ty majetkové problémy vyřeší. Holce řekni, že je to věc vás dvou a nic proti ní, nějak se jí pokus vysvětlit. Vy se sice hádáte, ale jí jistě rádi máte oba, není to objektivně tak?
tralala, 21.06.2011 12:18:33, IP: ***.***.166.229, #137289Asi to tak je. Ex ji ale manipuluje na svou stranu.Např. holka si vymzala ze žákajdy poznámky o tom, že neměla úkoly.Já ji pokárala, ona to tu přiznala.Ex ale před ní řekl, že to neudělala, že mi lhala, protože se mě bojí..to řek před ní..tak si udělejte obrázek..Jinak irčo tu školu zkus a uvidíš.Dálkově to zas nebude tak náročný na dojíždění do Brna. Vždycky můžeš z toho odejít.Jen by sis pak vyčítala, když bys to nezkusila.Ale chápu Tě, malýho mi taky nikdo moc nehlídá.
Linda, 21.06.2011 13:46:24, IP: ***.***.89.78, #137295Čau holky,
tak já mám zítra absolutorium, 3 odborné zkoušky a obhajoba. Taky to mohli rozvrhnout na více dnů a ne najednou. Já už mám v hlavě takový guláš a pořád u toho sedím - marně. Hele, Irčo, takto zkus. I když Brno je na dojíždění docela daleko, proč sis nenašla něco v Praze? Mně hlídala máma, ale jen na prezentace, min. týden jsem ji poprosila, ať si vezme malou aspoň na tři dny a dnes si ji odvezla do zítřka. Jinak se sama neangažuje. A můj drahý včera odpol též nehlídal, takže jsem si k učení sedla až večer po deváté. Takže asi tak. Chlapi neochotní. Tralala, vydrž, máš přece dost triumfů na své straně.
Zítra si na mě vzpomeňte, jak tam před komisí blekotám, případně trapně mlčím.
Nikol, 21.06.2011 14:00:30, IP: ***.***.97.93, #137301Budu vam vsem drzet pesti, Irce, at se spravne rozhodne se skolou, Linde zitra a Tralala s barakem.
Tralala, je to fakt magor a holce to jednou dojde, uvidis.