Diskuse - Deprese v těhotenství
tralala, 30.05.2011 22:34:06, IP: ***.***.166.229, #135446eicul, přijmeš uvidíš. Já to měla s malým taky a teď je to moje sluníčko. Po pravdě, mívám to ještě teď, občas. V podobným duchu, že mi holka mohla stačit taky, ale já to přičítám ty mý situaci. Možná, že to ale tou situací není..... Jo Irčo, něco svýho jedině. Ale uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet, všechno. Asi zajdu ke kartářce...minule mi to uhodla, teda předpověděla mi syna..a mám ho..
eicul, 30.05.2011 22:36:12, IP: ***.***.166.34, #135447Fakt?ja si to pak vyčitam,ty myšlenky.....strašně!
eicul, 31.05.2011 8:41:05, IP: ***.***.166.34, #135455tak dnešni probuzeni,a noc v pohodě,jen mě vzbudla křeč do lytka a na druhe noze do stehna,což bylo horši,jelikož to šlo až do třisel a to sem myslela že to nerozchodim.Ale tamto je zas pryč,asi jsem se musela z aklimatizovat z te mini dovči,jelikož se mě nechtělo domu a padlo to na mě už tam...a dnes snad bude vše ok,navic je už 23 stupnu...takže bazenek,ale tet musim poklidit a dopřebrat věci na malé...krasny den všem!!!Tralala pokud jdeš na zahradu,nenech si ho zkazit vyjevy byvaleho manžela.
Irča, 31.05.2011 18:01:29, IP: ***.***.38.66, #135505Já jsem na AD od 1. dne těhu a celé kojení, Nikol tuším od třetího měsíce těhu? Nebyla bys rozhodně jediná a je to naprosto v klidu, nenech se tímhle stresovat.
eicul, 31.05.2011 19:39:19, IP: ***.***.166.34, #135511Ja si řikam,že když sem nic nebrala v těhu že to u kojeni nebude dobry,no řikam si hold přestanu kojit a pujde na sunar no,co by se dalo dělat,hlavně ja musim fungovat že,ale to znate...jinak super den.
Irča, 31.05.2011 20:19:57, IP: ***.***.38.66, #135512Já po pečlivém zvážení všech pro a proti a vzhledem ke svým minulým zkušenostem, které byly i přes braní AD dobré jsem se prostě kojit rozhodla a myslím si, že to stojí za to.
eicul, 01.06.2011 8:26:41, IP: ***.***.166.34, #135553ja maleho kojila 14 měsicu,parada,byla sem jak posedla dat mu to nejlepši,tady už to hrotit nebudu,prostě nějak do roka,nebo 9měs,a pak se uvidi,pokud to pujde,abych to neměla jak mamka,u mě kojila u brachy po 14 dnech o mliko přišla.Tak uvidim...ale ty leky to bych musela vše zvažit s lekařkou a dětsky vi,že občas beru nějaky ad,tak bych musela i jemu,je to super lekař a vždy řekne co se děje s ditkem atd.Tak uvidim,tet je to zas tak ok,že nevim,jak se to vyvine dal.Irčo,ty si i u prvniho těhu brala AD?nebo až u druheho?
Nikol, 01.06.2011 8:35:27, IP: ***.***.97.93, #135556Eicul obe deti kojim s AD, teda malyho jsem kojila na AD a malou ted taky jeste mi je nevysadili a obe deti jsou v pohode a u maly jsem je brala i v tehu. Vubec bych to nehrotila. Pokud budes AD potrebovat, tak si ji nech dat, ale budu ti drzet palce, abys to zvladla i bez ni.
Irča, 01.06.2011 9:24:59, IP: ***.***.38.66, #135566Já to měla podobně jak Nikol, u malé jsem s AD kojila, u malého je brala v těhu i jsem s nima kojila. Je to samozřejmě asi i co doktor to názor, ale moje psychouška to doporučuje všem kojit i s léky.
eicul, 01.06.2011 21:47:07, IP: ***.***.166.34, #135645Tak uvidim,snad se vše vyřeši,moc na to myslim,a to mě pak nepřida na naladě.
Jak se to bliži,tak mě strach ze všeho sužuje strašně ze všeho.
Dnes jsem tu měla kamaradku z Liberce s dětma,a jsem hin,asi padnu za vlast,byly hodne,ale bylo toho na mě nějak moc.Do toho sousedi s rekonstrukci dělaji ještě buh vi do kolika,jako tet,že člověk fakt potřebuje klid občas a pak vadi vše jak je unava,zitra vypadnem jedem k sestřence,tak dam relax.Holky diky!!Ja se faktbojim už všeho tak předbyham udalostem!
eicul, 04.06.2011 11:06:56, IP: ***.***.166.34, #135797Dneska grilovaní,sezení s kamarady,pohoda,hlavně si nenechat zkazit den ničim....přeji všem krasny vikend!
tralala, 06.06.2011 7:34:39, IP: ***.***.166.229, #135864To my taky grilovali v sobotu. V neděli jsem vezla holku na barák. Ex přijel a zase řval, před sousedama na celou zahradu. Jestli pak mi to za to stojí? Ptal se i on, zda i za cenu,že na mě bude řvát, tam budu chodit. No chvílema mi bylo do breku, ale vydržela jsem. Ex ne, odjel, pak přijel a zase řval. Pak pro mě přijel přítel. Ex ani z baráku nevylez. Co mi přítel večer řek, to mi taky na náladě nepřidalo. Že prý, když mi bude platit hypotéku, že i má nárok na podíl v baráku. Z ničeho nic to povídá. Taky mi je divný, že příteli nevadí, že bych se postěhovala na barák. Ani proti mýmu docházení na barák nic nemá, naopak podporuje mě v tom.Máma říká, že se mě chce zbavit. Nebo čeká, že se z toho zblázním a pak mi sebere kluka.Taky má taky v úmyslu rozpíchat vztah exe s jeho přítelkyní..Jaký může být jeho motiv, mi není jasný...Tak se mi zdá, že jsou oba psychicky dost vadný.Máte pravdu, nejlepší si bude najít bydlení, který zvládnu sama...máma to taky říká...ale exemu ten barák ještě znepříjemním..včera jsem si tam v kuchyni udělala večeři - sobě a holce...Sorry, že o tom píšu, ale potřebuju se vypsat a taky..třeba vás to zajímá, jak se to vyvíjí...
Nikol, 06.06.2011 9:25:18, IP: ***.***.97.93, #135868Dobre si to pritel naplanoval, akorat nechapu, proc chce rozbit vztah tvyho exe, to si jako mysli, ze te pak ex vezme zpatky, akorat ti rekne, at nechas malyho pritelovi? Akorat se prepocital s tim, ze tobe to nedojde. Tvoje mama ma pravdu, najit bydleni, ktery zvladnes sama. Ja bych asi pritele kopla do zadku, kdyby mi rekl, ze ma narok na podil na baraku. Aspon vidis, o co mu v tom vztahu jde, o barak a malyho,
Jinak jasne, ze pis, jsme vsechny zvedave, jak se to viviji.
eicul, 06.06.2011 10:28:22, IP: ***.***.166.34, #135869Co je to zase za napad?Posledně si psala jak je to s přitelem ok,a tet ma takove ulety?Co za tim muže byt?neni spolčeny s ex?nějak proti tobě....?Nam se tady předloni objesila sousedka,rozvod,brala ad dochazela k lekaři přišla o vybornou praci a jeji byvaly to tak hezky udělal že ji děti vzaly a ona si dala mašly,pěkna,hodna přijemna ženska,holka ji našla,hrozny,a on?těžky frajer ma přece děti a barak....to jenn pro naučenou,že chlap dovede byt pěkna potvora..
tralala, 06.06.2011 11:29:08, IP: ***.***.166.229, #135875Nikol, co tím myslíš, že si to přítel dobře naplánoval? Napadá mě jediný, že pokud má zájem, abych šla na barák, tak to pak na sociálce udělá tak, že je to tam stresující pro dítě a dítě mě vezme...a taky občas říká, že pokud barák nevyhraju, ať mě ex aspoň královsky vyplatí, ať ho k tomu donutím...a pak si prý zařídíme něco spolu..jasně jsem mu řekla, že si zařídím bydlení sama..to by se mu líbilo..podíl na mým bydlení a jemu by byt zůstal...nejsem naivka...no možná, jestli se s exem nespolčili, tak se třeba ještě spolčej....včera, jak mě tam vyzvedával, tak něco na terase povídal na adresu ex, já šla dovnitř říct ex, že teď si na mě nedovoluje,když tam je přítel...a pak kouknu ven...a on byl pryč..(odešel rychle k autu)...máma říká Bič a pryč...od obou, ale co děti? Brzo asi napíšu známýmu, zda nema v Moskvě místo....ale co děti?