Diskuse - Deprese v těhotenství
Irča, 16.05.2011 17:28:04, IP: ***.***.63.232, #134427Jo, let dopadl v pohodě a už se ozvali,snad se tam bude malé líbit.
eicul, 17.05.2011 8:44:35, IP: ***.***.166.34, #134454Tralala tak tam nechod,ja bych nemohla dokud bych neměla v ruce nějaky papir od soudu,takle si dělaš zbytečně nervy,a ještě maleho vystavuješ napěti ktere je mezi vama,a on s tim nema nic společneho,přeci,je hezke že ho chceš pohoupat v kočarku na zahradě,ale za takovou cenu bych na to asi neměla,a už si o tom mluvila s pravnikem?Že třeba zda už podava nějaky navrh na ten dum či prodej?Dělaš si zbytečně nervy a pak se hadaš s přitelem,ty tam maš trvaly pobyt pořad?Jsem zvědava vid? :-)
tralala, 17.05.2011 10:49:44, IP: ***.***.166.229, #134459Eicul, jsou to nervy. To je fakt. Mám na to ale právo. Barák mi také patří. K soudu jsem podala návrh, že ho chci vyplatit.On kontroval, že mě vyplatí také. Mám tam trvalý pobyt a malý taky - ze zákona má TP tam, kde matka.Takže v tomto smyslu jsem naprosto v právu. Nedělám nic špatnýho. Chci jen bojovat za svý právo, já si to tam vybudovala. Odstěhovala jsem se proto, že jsem to tam nemohla vydržet.Štve mě to všechno, ta nespravedlnost. Tak proto chci bojovat. Když tam příjdu, tak pak zase odejdu a jsem v poho. Přítel mě v tomhle chápe. Akorát, že mu ex po každý, když tam jsem volá. Ale přítel mu už napsal, že pokud na něj bude řvát do telefonu, tak že mu ho brát nebude. Jo, jsem bojovnice. Mám v úmyslu si tam zrýt kousek zahrady a zasadit zeleninu pro malýho. I na to mám právo. Jen jde o to, aby to ex nějak nepoužil proti mě...je to prostě boj, taková válka Rooseových...
Irča, 17.05.2011 15:15:05, IP: ***.***.63.232, #134473Hlavně aby Ti tu zeleninu nějak neotrávil, když je takový cvok, ale snad ne. Já dnes zalehla, jak nemám malou doma, tak to jde. Já už mám takový spánkový deficit, možná i proto ty stavy.
eicul, 17.05.2011 22:06:45, IP: ***.***.166.34, #134489No ja vim,maš tam svoje,ktere sis vybudovala,ale nechala bych to až po soudu,takle se nervovat pro kus hliny a zeleniny,hlavně byt v pohodě a nad věci to je duležity!Tak snad to vyhraješ,pokud tam maš trvaly pobyt tak by i na tve straně mělo byt pravo,a jsem zvědava jak to vše dopadne,celkem mě napinaš!Mohlo by se to už hnout že?
Spankovy deficit děla hodně,a co naše neznama,jak ta asi valči se svyma pocitama....jsem zvědava zda napiše ...jdu rano do poradny,tak jsem taky zvědava co bude a nebude...posličky mam snad obden,a ještě ty zuby no radost.
eicul, 19.05.2011 10:42:56, IP: ***.***.166.34, #134594Aha,to mě nenapadlo,že to vlastně je i kvuli tomu,je fakt,že maš tam svoje,pracovala si na vybudovani,tak proč by to mělo byt jrn jeho že.....!No jsem moc zvědava jak budete pokračovat,a navic tet jak je hezky tak sedět někde v panelaku je hrozny,ani se nedivim,že chceš dat maleho spat ven...!
U nas doma se to nějak borti,vubec manžela neznam takoveho jaky tet posledni dny je...jsem z toho zmatena,a řikam si že snad v tom nebude jina.Strašny,ale jedu pro maleho za chvili a pak k tatovi na zahradu do HR tak si musim nějak vyčistit hlavu,nevim co se doma děje.Nechci ho ani po včerejšku vidět,jsem napjata,pisnu vam to později,až to vstřebam.Držte se všichni ahoj jo dnes mame na teploměru 27 parada co!!!
tralala, 19.05.2011 12:02:32, IP: ***.***.166.229, #134602Tak jsem tam včera zryla kousek zahrady (ex nebyl doma) . Byla to fuška v tom vedru. Zítra budu pokračovat. Je to tam i moje, to ať si uvědomí. Zatím reakce žádná. Ale on nic psát nebude. Až tam přijdu, tak bude na mě řvát a hlavně beze svědků... to jeho metoda psychoteroru... Eicul to jsou určo hormony, to se srovná.
Irča, 19.05.2011 12:04:17, IP: ***.***.63.232, #134603Tak on má každý asi někdy horší, někdy lepší dny. Příští týden jdu k psychoušce, buď jí řeknu, že ještě zkusím léky navýšit, ale raději bych je změnila. To přeci není normální mít pořád depky a úzkost i přes léky. Štve mne to. Už mi bylo trochu líp a teď zase hůř. Ti závidím, Tralala, že Ti malej takhle spí. Náš malej má taky teď Sunar, ale budí se i na ten. To malá, když jsem odstavila, začala hnedle spát celou noc. No, ale on to je jedlík, má 10 kg a 76 cm ve svých necelých 10 měsících.
tralala, 19.05.2011 12:27:41, IP: ***.***.166.229, #134609Jo, Irčo. Malej má skoro 6kg a 58 cm a to mou jsou 2 měsíce...Ale prý se to zastaví, ta váha a půjde to pomaleji. Jinak nevím, kam by to až šlo....Jedu s holkou k zubaři. Malýho vozí skorotchýně, tak ho nemusím tahat do města...a zítra hurá na ten kolchoz - už se těším, jak zas bude řvát...je to psychopat, řekla mi kámoška....asi by se měl léčit on..já vůbec nikam nechodím, léky neberu...ty moje problémy souvisej hlavně s mou situací..tak už, aby se to vyřešilo..
Irča, 19.05.2011 13:59:59, IP: ***.***.63.232, #134621Tak u Tebe určitě. Ale to by byl pak psychopat každej druhej, prosím Tě. Já zjistila, že z mých kámošů na VŠ se půlka cpe antidepresivy. Ani bys to do nich neřekla. To neznamená, že jsou psychopati, spíš neurotici, řekla bych. Do této skupiny se řadím i já.Ale co naděláš, bohužel je to asi dědičné, z toho mám teda největší hrůzu.
eicul, 19.05.2011 22:20:40, IP: ***.***.166.34, #134651jj holky,špatne dny ma každy,jen ja se s tim nějak peru,nevim,proč na mě manžel vyjel hadkou ktera byla bez přičiny,neměla hlavu ani patu,vubec nechapu o co šlo,dnes sem na něj nemohla mluvit,jen sem odpovidala,jinak nic vic,nešlo to.Rano když odešel tak na mě padl stesk,bezmoc,litost no hrozny,dopolko sem probrečela,a tet sem utahana,a bojim se jit spat,že budu mit depku,hezky co.Misto abych byla v pohodě v těhu tak sem rozhozena,a to jsem si řikala jakeho mam manžela,že se nehadame,že je vše hezky,asi žiju v iluzich,ja nevim.
tralala, 20.05.2011 9:42:31, IP: ***.***.166.229, #134681Eicul, snaž se to ustát. Hádky v manželství jsou a budou. Dej jen pozor, aby to nevygradovalo a abys to měla pod kontrolou. Já to v manželství už pak nezvládla. S přítelem to je teď docela dobrý. A u Tebe to jsou hormony, tak ať to ten Tvůj pochopí...jo a chlapi jsou nérvní, když nemaj sex.To je moje zkušenost.
Nikol , 20.05.2011 15:49:57, IP: ***.***.97.93, #134702Eicul, to bude dobry, hadky jsou a budou v kazdym manzelstvi. Uvidis, ze se to uklidni a bude zase vsechno jako driv.
Neco pro zasmani, byli jsme dneska v parku, mala se probudila a tak jsem se rozhodla, ze ji nakrmim na hristi, stejne tam byla jenom jedna skolka a jejich vychovatelsky. Tak jsem ji vyndala z kocarku sedla jsem si na lavicku a najednou okolo me snad vsechny deti z ty skolky. Tak pribehla vychovatelka a rika jim, ze me nemuzou takhle obstoupit, ze se musi zeptat, jesli se muzou koukat jak krmim malou, tak jsem rekla, ze je to v pohode, ze mi nevadi. Tak rikala, ze by to asi meli stejne videt castejc. No asi jo, protoze se me jedna holcicka ptala, jak je mozne, ze mam cokoladove mleko v ruce a co to mam na loktu. Ona totiz myslela, ze ja krmim malou z loktu, a ze mam hnedy mliko, ktery mi ho obarvilo (coz byla bradavka a dvorec), no ja se musela drzet, abych se nesmala.
tralala, 23.05.2011 7:01:25, IP: ***.***.166.229, #134841Tak holky, jestli vás to zajímá, jak se to u mě vyvíjí, tak blbě. Včera jsem byla celé odpoledne na zahradě domu. Ex tam měl rodiče - sekali trávu, uklízeli barák - je to taky mamák. Řval na mě a ponižoval mne. Já byla v klidu. Upravovala jsem záhony, stříhala keře....Sousedi mě ani nepozdravěj, takovou mi tam udělal reklamu. Taky napsal příteli, že tam na zahradě kouřím. Přítel byl pak večer naštvanej, dost. Jednal se mnou, jak s malou holkou...nicméně v noci jsme se pomilovali...asi něco dělám špatně...
eicul, 23.05.2011 22:16:44, IP: ***.***.166.34, #134876No Irčo,tak jsem zvědava jak ti bude,zda lip,či stejně,přeju ti aby lip!!! A držim palce!
Tralala,to je sila,vždyt jim musi dojit že pokud ještě majetek neni vypořadany tak tam maš nějaka prava.Ale jasně on tam bydli tak sousedy atd omota kolem prstu on,asi bys to měla pak prodata jinam..frrr.
U nas taky dobry,jen jednodeni hadka,asi erupce....a taky sme se milovali a ok.