Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Irča, 09.05.2011 14:51:43, IP: ***.***.63.232, #134034
Měla bys asi fakt jít, Tralala, do bytu. Já vím, že si řekneš, barák je barák. Ale zase je líp si žít v klidu a po svém. Tak to vidím já. Takhle vyměníš jen v hypotéce jednoho chlapa za druhého. Je lepší mít jistotu sama pro sebe, třeba seženeš i nějaký větší byt, nedá se??
Nikol , 09.05.2011 16:19:18, IP: ***.***.97.93, #134039
Tralala, vyprdni se na pritele a jeho sliby, sliby chyby, hlavne v jeho podani, mam pocit, ze bych mu neverila ani dobry den. Vyhraj barak, prodej ho, vyplat ex, kup neco mensiho a pryc od pritele Mamanka, zustan jenom s detma nejakou dobu.
Mala je dneska andilek, mam migrenu, musim vecer do prace a mala je tak hodna, ze to snad i preziju.
Linda, 09.05.2011 19:04:14, IP: ***.***.89.78, #134051
Já souhlasím s holkami, Tralala. Mám též po náladě, ten můj přišel domů už nasr..., protože viděl otevřený notebook. Byla jsem na konzultaci a zase musím přepsat části té diplomky. Nestíhám nic, do toho zkoušky. Nemám ho prý s tou prací obtěžovat a mám se věnovat rodině. Takže následovala hádka. Má malou jen jako argument, sám se jí nevěnuje a mě jen buzeruje. Viděl jí naposledy v pátek, co jsem ji odvezla k mámě, teď asi 10 minut a odjel na chatu. Původně že pojede s malou, ale to by ji musel hlídat a oni mu tam jedou kámoši, to by nepokecal a pak jde do hospody. Sám vyžaduje, ale doopravdy s námi čas trávit nechce. Nejhorší je, že je to snad i dobře, že vypadl a je tu klid.
eicul, 09.05.2011 22:18:21, IP: ***.***.166.34, #134065
Lindo,to je taky gol tedy s tvym mužem.
Jako,on je naštvany když vidí zaply pc?Jak to vše zvladaš,vždyt podle toho co pišeš si taky na vše sama,myslim v tve domacnosti,mužu se zeptat kolik ti je?
TRALALA,opravdu maji holky pravdu,prodej to,začni od začatku,ikdyby v bytě,ale sama,vše pujde,bude ti dobře,než mit doma mamanka,a tahat se s ex o nějake prostory,je lepši prodat.
Nikol,ty jsi asi v pohodě,že?
Irčo a co ty?Jak děti....vše ok?
U mě se to opět srovnalo,takže zas bez depek,a když je tak opravdu jen ze strachu jak budu v porodnici a myšlenky mam k domovu k malemu,přitom manžel s nim bude doma,tak nevim co blbnu.
eicul, 09.05.2011 22:20:50, IP: ***.***.166.34, #134066
Tolnayovou měla mamka,jeji švagrova,jeji segra....u nas jsou totiž rozvedeny všichni z mamky strany,ma dva sourozence,a taty bracha taky,ale ten ji neměl,ten bydli v Raspenavě.A ona tedy umi ve sve praci perfektně chodit....
Nikol , 10.05.2011 8:48:15, IP: ***.***.97.93, #134082
Eicul, jo ja jsem v naproste pohode. Mala je andilek a malej taky. Manzel je super, takze si nemam na co stezovat.
Navic mame nadherny jaro, takze vsechno ok.
eicul, 10.05.2011 10:45:21, IP: ***.***.166.34, #134088
No Nikol,tady je spiš leto,takže zas očekavam kdy se ochladi jak na stupnici nahoru a dolu.....
Ja taky sem tet ok,vše co přijde přikladam těhu jelikož se to bliži.
tralala, 10.05.2011 10:46:40, IP: ***.***.166.229, #134089
Jo prodej by byl asi nejspravedlivější. Ale ani ex to prodat nechce. Včera jsem tam byla na zahradě s malým. Ex mě vyhazoval jen slovně, pak volal příteli, ať si mě odvelí...A já v klidu houpala v kočáru malýho. Mám přece právo využívat ten barák jako on, a krom toho to tam taky platím..Jo a přitel říkal, že bych měla dát jeho mámě malýho na vožení...no je to fakt mamák..Jak to Eicul dopadlo s Tolnayovou a Tvými příbuznými při rozvodu?
Irča, 10.05.2011 20:14:11, IP: ***.***.63.232, #134107
No, podle toho, co píšeš a jestli je podobnej EX, tak by taky asi o dítě neusiloval nebýt toho, že mu bude pomáhat matinka. Je to všechno komplikovaný, ale s tou Tvojí nejistotou, šla bych už fakt raději do vlastního a ne s chlapem na půl, jistota je jistota.

Na mne něco leze, nějaké nachlazení, asi jak byl ten teplotní výkyv, jsem se nastydla. Blbé je to v tom, že malá má v neděli s našima odjíždět na Sardinii, tak doufám, že to nechytne ode mne, je to otrava, ach jo:-(
Nikol , 10.05.2011 21:19:53, IP: ***.***.97.93, #134113
To vis, me se to radi, kdyz to doma nemam. Ale fakt by to bylo nejlepsi a hlavne do novyho bydleni jdi sama, jak pise Irca. Pritel je darecek a pokud ti rovnou rekne, ze je s tebou jenom kvuli malymu, asi bych mu balila ty kufry ja, ale jak rikam, me se to radi a jak jsi psala, clovek k tomu musi dospet sam.
Ex je desne smesnej, kdyz vola priteli, aby si te odvelel. To me vazne pobavilo. A na just bych ten barak prodala, pokud bych ho vyhrala. A jeste bych mu rekla, ze je na prodej.
eicul, 10.05.2011 21:36:28, IP: ***.***.166.34, #134114
No Tralala,pravě že vše opadlo nejlip,ona je prostě profik ve svem oboru! Vysoudila by snad i to co neni!!! Takže byt tebou tak se toho nebojim.Pokud maš ji tak s tim barakem do toho jdi,věřim že ona ti ho u soudu vyhraje,jako moji mamě jeji podil,tetě vše kolem baraku,až po alimenty ktere na jedno ditě dělaji 5tis.a to maji se strejdou 3děti!!! Měla ji i mamky kamaradka,a sama chvala a barak vyhrala!Přitele kopni do zadni časti těla i s kufry a at si odpochoduje k mamince,bože ti sou nejhorši.Zrovna za tyden se chystam do vašeho města,člověk ani nevi,ale třeba tě tam někde potkam :-)
Irčo,ani se ti nedivim,podivej jake jsou teplotni vykyvy,teplo zima,před tydnem měl Ondra ve školce punčošky a tet mě běha venku v krataech,no jaro jak vyšite,spiše leto střidajic se s podzimem.Ale za teplo jsem rada,aspon dělam kolem baraku co se da,a někdy zapomenu že jsem těhu a dělam věci,ktere pak vždy si vyčitam,že mam byt opatrnějši.A na Sardinii bych letěla taky hned...sice teplo,ale zas mořsky vanek.A jak ti je?
Nikol,tobě zavidim,doufam,že v letě nebudu řešit nějake velke deprese a Ad kterych se bojim!Už to mam za par.
Irča, 11.05.2011 12:43:33, IP: ***.***.63.232, #134141
To je dobrý, na chalupu do Francie:-) A kde tu chalupu máte? Někde u moře? Teda ne, že bych Francii tak dobře znala, to spíš naši, ti jsou tam pečení vaření, každý rok dvakrát Francie, dvakrát Sardinie, loni JAR, předtím Japonsko, jsou pořád někde ti vysokoškolští učitelé. No jo, měla jsem se líp učit. Pozdě bycha honit. Ale pro děti bych chtěla, aby studovaly něco jiného než ekonomii. I když Tralala, jak jsem pochopila, si nežila špatně. Jen mně ty ekonomické věci zoufale nebaví.

Cítím se malilinko lépe, myslím po psychické stránce, ale právě to nechci zakřiknout. Přičítám to tomu odstavení. Taky jsem několik nocí spala s malou a ne s malým, což mi udělalo fakt dobře. Těch necelých devět měsíců, co jsem spala max tři hodiny jsem byla vyřízená. Vlastně jsem to ani nepřičítala té únavě, ale asi to tak bylo. To se pak asi člověk snadněji ze všeho hroutí, alespoň já to tak asi mám.

Jinak k případu Tralala. To je těžko říct, zase dítě otce potřebuje, je jasné, že je lepší, když spolu rodiče vycházejí a dítě má oba doma. A být sama s klukem je asi horší, než být sama s holkou, alespoň jsem to mnohokrát slyšela, že Ti kluci jsou větší raubíři, potřebují pevnější ruku, vedení, atd. Já si Ti netroufnu radit jo, rozejdi se s ním nebo ne, nerozcházej. Těžko totiž mohu takhle na dálku Váš vztah posoudit. To je jedna věc, druhá věc je ten majetek, který bych si po takto špatných zkušenostech asi už nechala pro sebe a takto bych mu to i zdůvodňovala, kdyby měl nějaké připomínky.
tralala, 11.05.2011 22:31:24, IP: ***.***.166.229, #134163
No nežila jsem si špatně, za to teď to všechno stojí za prd. S přítelem teď několikahodinový rozhovor na téma finance. Nedá se to ani popsat.Je to stejný jako s ex před rozvodem. Jen je tu ještě mimino a já na MD... nemůžu to ani popsat..Prý chce znát veškeré mé příjmy, kolik mám mateřskou, kolik z podnikání, mám mu odkrýt karty...pak diskuze na téma alimenty na malého..je to v čudu...a k Ex do baráku jít nemůžu.. asi se budu muset opravdu nechat vyplatit, vyjde mě to levněji.. a jak to s miminem zvládnu, nevím.. a máma chce zítra odjet domů...
Nikol , 12.05.2011 15:27:35, IP: ***.***.97.93, #134193
Tralala, vazne ho kopni do zadku. To uz presahuje vsechno, proc mu odkryvat karty. Navic kdyz mu reknes kolik si vydelas podnikam, akorat ho tim jeste vic nastves, protoze uvidi, jak je on neshopny a smesny s tim malem, ktery si on vydela. Jak pise Linda, kdyby ti to vyplaceni vystacilo na byt pro vas tri, ty, dcera a malej, tak by to byla nejjednodussi varianta. Ale mam takovy pocit, ze jsi jako ja, a proto chces ten barak, proste nechces prohrat. Tchyne mi rika, ze jsem hodne souteziva, ja ji na to rikam, ze ne, ze jsem jenom odhodlana vyhrat. Takze otazka je, mit nervy, nebo byt v pohode?
Irco, to je chalupa tchyne, nam se do Francie nechce, ani ja ani manzel zrovna Francii nemusime, akorat je to nejlevnejsi varianta momentalne pro nas. Jinak je to uprostred niceho, do mestecka s obchodem hodina autem, nejblizsi letiste, 4 hodiny autem, Pariz se neda udelat na jeden den, musi se tam prespat a to same k mori, proste kde nic, tu nic.
U zubare dobry, sice par malych direk, ale zadny plomby tentokrat. Akorat rikala, ze musim pouzivat nit nebo takovy tycinky, abych cistila mezi zubama, tak jsem ji rekla, ze to si radsi vypichnu oko, nez si neco strkat mezi zuby a sla jsem domu. Mam ted menstruaci a hormony zase rozhozeny, takze nic moc dny. Dneska jsem taky sla poprve na setkani Mums in Mind, coz je organizace, ktera pomaha matkam s post natalni depresi. Moje doktorka to zminila, kdyz jsem byla tehu s malou, v utery jsem sla na setkani novych matek, ale nebavilo me to tam, tak me vedouci doporucila do tehle skupiny a musim rict, ze je to lepsi, citim se tam lip nez mezi normalnima matkama, protoze jsme si tim vsechny bud prosly nebo prochazime. Navic tam maji skoleny dobrovolnice, ktere se nam zatim staraji o deti. Takze se tesim na pristi tyden.
eicul, 12.05.2011 19:44:00, IP: ***.***.166.34, #134211
Holky,ja jsem tu asi nejmladši,a taky mam problemy,je fakt hypoteka i nam zasahla do rozpočtu,ale s přijmem manžela se to da super zvladat,a až ja pujdu do prace tak to bude parada.Zubaře jsem navštivila včera,a zitra zase,mam ten zanět roztahly snad po cele puse,bohužel už to jde od čelisti do pantů,a pod mandle a z ucha až do zatylku,takže zitra jedu opět na navštěvu...bolest je už nesnesitelna,a pry se mu to nelibi,už by to pry bolet nemělo.No tak už tet vim,že hruzou a strachy neusnu...
Jinak Tralala,proč bys měla odkryvat karty,to jen podle mě chce vědět pro svoji informaci kolik maš a pokud zjisti že dost tak ti asi už vubec nic neda.....a alimenty si on určovat nemuže,jaky ma on přijem,ty viš?Podle přijmu mu vypočitaji alimenty.
Dnes přišl Ondra a řikal mě,že nechce Vanesku... :-( tak nevim,co se mu honi v hlavičce...
        Předchozí   1 .. 189190191192193194195 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.