Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Irča, 04.05.2011 12:49:42, IP: ***.***.63.232, #133605
Teda já jsem fakt ráda, že ta malá půjde do školky. Poslední dobou je často nezvladatelná, něco si zamane a neudělá a neudělá, než dostane výprask a to je pak hysterák na půl dne. Ach jo. Je to určitě hodně dáno tím malým, ale ona je i hodně tvrdohlavé dítě, když si postaví hlavu, tak můžeš vysvětlovat, můžeš vyhrožovat a máš prostě smůlu. Probírala jsem to s tchýní, má za sebou 20 let v mateřské. Prý okolo třetího roku se děti hodně mění, začínají si více prosazovat své, prý je to taková malá puberta. Máš s tím nějaké zkušenosti, Eicul??
eicul, 04.05.2011 22:18:19, IP: ***.***.166.34, #133668
Irčo,mam!Maly se pravě začina prosazovat,podle ředitelky běné obdobi ve věku tři let,přesně jak pišeš menši puberta.Řika se tomu obdobi vzdoru,a někdy nam to davá sakra vychutnat,tet nechce tak s nim nehnem ani heverem,a domlouvani,nebo vyprask,to nema cenu,ma hlavu fakt berana a je to opravdu pravy vzor berana tvrdohlaveho.Tak vim o čem pišeš.Přiklad jo:na karneval se těšil,doma zkoušel oblek a tam si ho na sebe nevzal,že nechce,prosila jsem ho a řikala že budu smutna,jeho odpověd zněla,tak bud smutna ja ho nechci...to mě usadil že.Dobre co,a to je pořad s něčim.
Jinak na mě pada nějaka asi depka či co to je,tak divně mě je že si vezmu asi možna poprve ten oxazepam,raději si ho vezmu na nočni stolek...nevim,cely den sem byla uplně ok,parada,měla sem tu navštěvu,sestřenku s neteři,mamku,pak sem šla na nehty s kuliferdou a bylo vše super a tet mě je divně....proč zase sakra.Tak dobrou
eicul, 04.05.2011 22:18:20, IP: ***.***.166.34, #133669
Irčo,mam!Maly se pravě začina prosazovat,podle ředitelky běné obdobi ve věku tři let,přesně jak pišeš menši puberta.Řika se tomu obdobi vzdoru,a někdy nam to davá sakra vychutnat,tet nechce tak s nim nehnem ani heverem,a domlouvani,nebo vyprask,to nema cenu,ma hlavu fakt berana a je to opravdu pravy vzor berana tvrdohlaveho.Tak vim o čem pišeš.Přiklad jo:na karneval se těšil,doma zkoušel oblek a tam si ho na sebe nevzal,že nechce,prosila jsem ho a řikala že budu smutna,jeho odpověd zněla,tak bud smutna ja ho nechci...to mě usadil že.Dobre co,a to je pořad s něčim.
Jinak na mě pada nějaka asi depka či co to je,tak divně mě je že si vezmu asi možna poprve ten oxazepam,raději si ho vezmu na nočni stolek...nevim,cely den sem byla uplně ok,parada,měla sem tu navštěvu,sestřenku s neteři,mamku,pak sem šla na nehty s kuliferdou a bylo vše super a tet mě je divně....proč zase sakra.Tak dobrou
eicul, 05.05.2011 9:39:05, IP: ***.***.166.34, #133689
Tak ja sem tak nějak mirně v poho a mirně nějaka roztěkana,nevim,co je to....
Irča, 05.05.2011 10:39:13, IP: ***.***.63.232, #133699
Jenže oni v těhu lítají hormony děsně nahoru a dolu, tak co s tím naděláš??
tralala, 05.05.2011 12:09:46, IP: ***.***.166.229, #133709
Ahoj holky, tak mám zase mírnou depku a máma mě v tom utvrzuje. Je to situací. Barák zatím nevyřešili. Argumentů je víc na mé straně, ale ještě je pokračování v červenci. Moje situace je zamotaná. Stále řeším to nastěhování zpět. Vlastně teďko si platím dvoje bydlení. Tady nájem, a v baráku mi narůstá dluh na hypotéce...Na druhou stranu, když se nastěhuju do baráku, můžu přijít o přítele. Ten to nervově nevydrží....Co s tím? Jinak mě z toho nějak brněj ruce. Padaj mi věci. To jsou nervy...
Irča, 05.05.2011 13:24:54, IP: ***.***.63.232, #133726
Ten barák by bylo asi nejspravedlivější prodat, peníze si rozdělit a měli byste klid, takhle aby Vám to nesežrali právníci. Ale těžko radit. Já taky bych nevěděla co a jak.
tralala, 05.05.2011 17:49:48, IP: ***.***.166.229, #133752
To by asi bylo. Dneska jsem ale byla na baráku, malýho jsem v obýváku nakojila, pak jsem seděla na terase, houpala malýho, přitom pila kafe...je tam krásně..ex doma nebyl. Na chvíli jsem se zasnila, jaké by to tam bylo pořád...vrátit některé věci ale nejde.. Mám teda nervy ze železa, říká máma..náladu mi ale trochu pokazil holky výkres, který jsem tam našla..byla na něm ona, ex, jeho přítelkyně a její dvě děti...
eicul, 05.05.2011 22:12:15, IP: ***.***.166.34, #133767
Irčo,u mě zas dobry,maš pravdu skrz hormony.
Tralala,prodat,prodat,prodat!!!
Koupiš jiny,bez nepřijemne minulosti,s novou rodinou,udělaš si tam taky pohodu a budeš štastna!!!
Muj strejda to řešil jako ty a nakonec prodal,koupil menši a jsou v poho všichni....držim palce.
IRČO,co mala,už je to dobry,nebo to jako trva denně,ty změny chovani,ja že u nas je to zas dobry a ředitelka si maleho chvali že už je to zas on jakeho ho zna.Ale ještě neni mimčo co bude pak je ve hvězdach.
Tralala ty ruce maš stejně jako ja mě taky od nervu brni-šileně.
tralala, 06.05.2011 8:43:08, IP: ***.***.166.229, #133785
No, prodat se mi to právě nechce...ale uvidíme...Jo, že budu šťastná, nevěřím. S přítelem to je taky nějaký divný..chce mě změnit k obrazu svýmu...a to na mě není.. holka mu něco říkala o tom, že mi nedovolil jít do práce na ten jeden den..a on povídá:Máma se teďko musí starat o Ondráška a z toho neslevím! ..Abych se taky nemusela starat o Ondráška dalších 20 let a nemohla do práce....nesnáším, když něco musím...to fakt přehnal..A dneska jdu na sraz z gymplu, ať se odreaguju!
Nikol , 06.05.2011 10:11:15, IP: ***.***.97.93, #133791
Tralala, jak si se ptala, ted jsem dostala menzes uz 10 tydnu po porodu. Ale k tomu baraku, ja vim, ze mas pochyby o priteli, resily jsme to tady uz kdyz si byla tehotna. Vim, ze se bojis, ze by chtel stridavou peci, takze asi opravdu prodat. Jinak by sis musela vybrat bud barak nebo pritel.
Eicul, neboj se, vcera nas malej rikal miminku, darling baby, a kdyz mi brecela v krame, tak natahl rucicky, tak jsem mu ji cvicne dala (sice jsem mela ruce pripraveny pod nim, kdyby ji upustil) a on ji choval a brblal ji, aby nebrecela.
Jinak jsme meli tridni schuzky, ano uz ve skolce. Malej je ve vsem napred, tak ho chvalili, je jedinej v jeslickach, kdo ma dva jazyky, tak si to vychovatelky taky pochvalovaly. PRy bude mit dobry start ve skole. Skoda, ze si nemuzeme dovolit soukromou skolu. Na druhou stranu ta zakladka nejbliz u nas je asi treti nejlepsi skola ve meste, tak to snad bude dobry.
Tady se tomu obdobi vzdoru rika Terrible twos, protoze zacina uz ve dvou letech, my to doma mame uz dlouho, malej je desne nezavisly, netrpelivy a dost se vzteka, kdyz neni po jeho. Treba vcera jedl a manzel mu chtel otocit talir, protoze si nahrnul testoviny na tu vdalenejsi stranu a uz bylo zle.
tralala, 06.05.2011 11:43:07, IP: ***.***.166.229, #133798
No není to jednoduchý..Přítel se zas neštval a se slovy, že už dál nemůže, odešel do práce..Problém je asi ve mě, žádnej chlap se mnou nevydrží..Co dál, nevím...Co bych chtěla, vím. Vrátit svůj život před životem s přítelem a s manželem...byly sice hádky taky, ale měla jsem kde bydlet..Jo, neumíte někdo používat Skype? Brácha mi psal z Kanady, ať se připojím...
Linda, 06.05.2011 13:07:17, IP: ***.***.89.78, #133804
Ahoj holky,
Tralala, opožděně gratuluju k malému, už jsem psala, ale nešlo mi vkládat příspěvky. Jinak ti rozumím, já jsem, myslím, ve stejném znamení jako ty a taky mám problém s tím, že si ty vztahy ničím sama. Těžko se mnou vyjít, i když si nemyslím, že je chyba jen na mé straně. Skype si musím stáhnout z netu, vymyslet přezdívku a pak si musím známé uložit. Mně teď ale zrovna Skype nejde už dlouho spustit. A pokud nemáš notebook a chceš telefonovat, musíš mít sluchátka a mikrofon.
Já se loučím, mějte se, mám zkouškové, nic neumím, nic mi neleze do hlavy a zítra zkouška. Takže brutální, pa pa.
Irča, 06.05.2011 13:15:44, IP: ***.***.63.232, #133807
Koukám, že jsem tady malou asi vylíčila, to ona ho taky chce chovat, taky mu dělá malá, malá, pusinkuje ho, říká mu Ty můj šudlíčku a kočičko, ale pak to do ní vjede a zatahá ho za ručičku nebo mu udělá nějakou jinou zlomyslnost. Prostě je to tam, ona si uvědomuje už ve svém věku, že přišla o výsadní postavení. Slyšela jsem, že si to každé dítě uvědomí někdy jindy, u známé právě tehdy, když začal malý lézt, protože si prostě do ruky bez dovolení začal brát věci bráchy a už byl oheň na střeše. To ona mu dává svoje hračky, jenže zrovna ty, které ona nechce, jenže on popadne samozřejmě zrovna ty, které v tu chvíli děsně chce a potřebuje. Ale, tak uvidíš Eicul, on se s tím nějak časem srovná, stejně mu nic jiného nezbude.

Já bych být na Tvém místě, Tralala, tak bych asi šla do prodeje. A co k příteli říct, no? Myslím, že není jediný, který má pocit, že máma musí být s miminkem pořád.
Nikol , 06.05.2011 13:30:32, IP: ***.***.97.93, #133808
Tralala, jeste k tomu, ze se musis ted starat o Ondraska. S tim nesouhlasim, potrebujes porad mit nejaky cas na sebe a seberealizaci. Jsem rada, ze to manzel i rodina chape a podporuji me v tom, takze nemam problem si odskocit na prochazku sama nebo na dve hodinky do prace, ci na nekolik hodin do muzea na prednasku o Egypte, taky si budu v cervnu delat certifikat na detskou prvni pomoc, coz mi zabere dve soboty.
Jsem taky narocna na svuj protejsek, protoze jsem narocna na sebe. Nastesti mam manzela, ktery to dokaze ustat. Nemyslim si, ze je problem jenom na tvoji strane, jak pises, pritel se te snazi predelat a to je taky spatne.
        Předchozí   1 .. 187188189190191192193 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.