Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

eicul, 14.04.2011 21:43:54, IP: ***.***.166.34, #132257
Tak holky,zitra si frčim pro AD nebo něco na zklidnění,přes noc nastal uplně šileny obrat,no rano to byla síla.Lekařka mě řekla at přijedu bez objednaní,tak rano jedu...
Tet je mě fajn,ale zas se bojim,jak bude rano nebo v noci...no fuj fuj fuj.
DRŽTE MĚ PALCE! DIKY
a to je v sobotu ve škodovce pro veřejnost Den otevřenxych dveři a jdeme na 9h tak sem zvědava jak zvladnu ty davy,moc nemusim mraveniště... :-)
Irča, 15.04.2011 12:05:15, IP: ***.***.63.232, #132309
No nazdar, to zní dost děsně, Eicul. A co doktorka? Já si těmi stavy všemi prošla a mám to někdy i teď a to AD beru, takže Ti to nezávidím. Tak snad Ti nějak pomůže, já bych se těch léků zase tak moc nebála.
eicul, 15.04.2011 15:01:29, IP: ***.***.166.34, #132322
No holky,tak mam oxazepam,po pulce na zklidnění...le jen v připadě kdy to bude nutné a ještě poznat kdy to je,jelikož sem to nikdy nepoznala a pak bylo pozdě,tak řikala raději vzit a je to.Sice se tomu branim,ale zas si řikam,spousta lidí bere drogy a vi že čeka miminko,leky alkohol a ja z pulky pidi pilulky dělam haryky....dnes jsem uplně v pohodě.Ale noc dobra nebyla,hrozny.Tak hold se musim držet,ale raději v pohodě než aby byl prušvih,Irčo dik,mě tvoje odpovědi moc pomahají...krasny vikend...a kdyby jste nevěděli co s časem tak v te Škodovce je Den otevřenych dveři od 9h do 16h pro veřejnost...
eicul, 15.04.2011 19:45:31, IP: ***.***.166.34, #132333
Nevim co to je KPZ ale zas tydle leky zaberou rychle,Ad řikala pokud to přes vikend bude trvat dal tak mam přijet a vyřešime to,ale ja se bojim těch AD viš než zaberou tak to vždy trva a ještě to trochu ten stav zhorši a navic ja se BOJIM toho poškozeni plodu,i když už jsem 30 tt což pry je vyvynuté vše jak ma byt tak nevim,ale taky maji určitě vedlejši učinky ne?Jo ja byla tak optimistycky naladěna a tet todle...sem ze sebe zklamana.Jsem tet večer pravě nějaka poklesla,najednou mě přešla veselost a zas ten strach z noc,takže beru leky k nočnimu stolku...ach jooo.Ale raději najedu na leky než aby byl prušvih a i AD bych začla brat at sem do porodu ok,musim pak přeci fungovat....a Irčo maš pravdu,dokud jsem dnes byla pryč a litalapo městě byla sem v pohodě až tet co je klid tak na mě padaji chmury....ne depka,ale takova uzkost asi....jo jo,nemame to jednoduché.
Irča, 16.04.2011 19:46:54, IP: ***.***.63.232, #132393
Hale, dneska krásně a měla jsem to taky, byli jsme s kámoškou, jejím manželem a dětma v botanické zahradě v Troji, krásný den, děti spokojené a já pořád v pozadí úzkost, ale zase teď jak jsem unavená, je to lepší. Já to ale právě mám i přes AD a to mne štve, to by přeci zabírat mělo. Jinak právě ty antidepresiva jsou prý pro plod lepší než všelijaké ty oxazepamy a diazepamy a lexauriny, jasně že jednou asi i dvakrát, třikrát nevadí. Spíš je průser, že jsou návykové, takže je to taková krabička poslední záchrany, že prostě momentálně pomůžou, ale problém dlouhodobě neřeší, však víš. To Ti povídat nemusím. Ale zase když je Ti blbě, tak to Tvé tělo pro ten plod taky produkuje kdeco, takže. Problém v antidepresivech nevidím, spíš babo raď když mi podle mne nezabírají tak, abych byla v pohodě zcela a to mne pochopitelně fakt štve. Asi budu muset na tu svoji doktorku zaútočit nebo otázka jestli ji třeba nebudu muset změnit, což je ale děsná otrava, protože lidí s problémy je hromada a ti psychiatři jsou fakt totálně zavalení. Právě, že ona na mne má děsně málo času. Ani se nepokouší o nějakou terapii, jen předepíše léky a má to vyřízené. Jak to máš v tomhle Ty, myslím s doktorkou??
eicul, 16.04.2011 22:05:37, IP: ***.***.166.34, #132408
Tak my jeli do te škodovky,bylo tam lidu a lidu,ale ja v pohodě,i v noci i u usinaní....tak uvidime.KPZ aha to je dobry,no ja vim,lekařka mě řikala že tělo vylučuje při depce či uzkosti toxyny či co a je to taky blby,ale oxazep.je pry rychle vyoučeny z těla,tak mě ho dala,tet spiš jen ja si přivolavam věci,ze strachu že se to rozjede....Ja teda lekařce zavolam,a bud ještě ten den či druhy mě chce vidět tet v těh,jinak to byvalo do 14 dnu při potižich,ma narvano totalně,je hodně vyhlašena a ma pacienty pravě i z Prahy.A ještě děla na jedne krizove lince,takže fakt zavalena lidma.Ale jsem rada že jsem u ni,je hodně přisna co se leku tyče a ja si nedovolim sama něco rysknout,ja zas takovy přistup potřebuji.Chodi k ni mamka,kamarad a kamaradka...všichni spokojeni.Je skvěla.K AD se pry vratime pokud bude nutné,ale spiš ja se jim branim...ona vždy když to přišlo tak mě je okmažitě nasadila.A sama řika že vi jake to je tim projit.
Irčo,mamce nezabyralo dlouho co ji předepsala pořad uzkosti atd a po par měsicich leky změnily a tet je 5 let v pohodě,jenže mi to mame z dřivějška,z taty....
Myslim,že bys měla najit jineho lekaře či zkusit třeba poradu u obvodniho,to dělam ja jak ma lekařka je pryč či ma fakt narvano...někdy je potřeba najit ty leky spravné,a nebo-nedej bože-je možne že uzkost mit budeš už i nadale,to ma pravě jedna moje znama z terapii,zkus to jinde....třeba po telef.někde poradit objednat a uvidiš.Jak dlouho už se lečiš?
eicul, 17.04.2011 21:36:06, IP: ***.***.166.34, #132450
Irčo,ja vždy brala jen seropram,jednou kdysi dávno po jednom přepadaení celkem brutalním jsem brala Deprex a bylo mě zle,nezabyral,ještě se k němu přidaly křeče do břicha a ja ho vysadila sama a k te lekařce už jsem nešla,nikdy,byla šilena stejně jako jeji diagnozy.
Tet sem byla po delši dobu na seropramu,sice ze začatku ty učinky po těch 7-10 dni jsou šilene,ale oak parada žadna zadni depka,žadna uzkost v pozadí,nic,parada,super,uvažovani,rozhodovani atd....nevim,jak bych jinak fungovala.Ale to co bereš ty pravě mamě moji vubec nezabralo tak lekařka ji to změnila,a kamaradka ho zase bere a je spokojena.Ono jak komu a asi jak kdo ma vše silné,myslim ty uzkosti a depky.Znama z terapii to ma taky povahove a leky bere,ale pořad ma stavy strachu a uzkosti.Tak ja nevim,každy to ma jinak,ja se taky vždy stopadesatkrat ptam na stejne věci dokud se neujistim,neporadim,a pakjak se ulevy to je parada.Nevim,ja bych na tvem mistě zkusila jineho lekaře,či lekařku,neboj se,jde o tebe tak to zkus a to kojeni odbourej!Ja už u druhého taky nechci dlouho jako u prvniho kojit...už ne.
eicul, 18.04.2011 13:59:17, IP: ***.***.166.34, #132485
Tak potvrzeno: čekáme holčičku....jupí.Bude páreček.
Nikol , 18.04.2011 16:53:12, IP: ***.***.97.93, #132498
Eicul, super. Gratuluju.
eicul, 18.04.2011 20:50:51, IP: ***.***.166.34, #132510
Děkuji,jsem rada,Ondra si přeje sestřičku....
Irča, 18.04.2011 20:56:03, IP: ***.***.63.232, #132511
tak to je super, gratuluju a jak se cítíš??
Nikol, 19.04.2011 8:35:53, IP: ***.***.97.93, #132525
Nase mala sice vypada uplne jako jeji bracha, dokonce manzel mel problem nad jednou fotkou poznat, ktery dite to je. Ale jinak je uplne jina. Malej byl takovy pozorovatel, strasne rad sedel v houpaci zidlicce a koukal z ni kolem sebe. Mala se porad mrska, kdyz ji neco zajima, hned po tom jde rucickou a je takova vic na me zavisla, i kdyz ji treba chova manzel, ona si porad kontroluje, kde jsem ja.
eicul, 19.04.2011 21:39:02, IP: ***.***.166.34, #132573
Irčo,v podstatě i dobře,nějak to zas odeznělo,tak jsem nebrala žadny lek,řikala jsem to i na gyndě a lekař řikal,že jsou tak slabe že by se jich nebal.Tak to mě taky pomohlo,že mě od toho neodradil.A jak je t
obě?
Pisnu vam bzitra Nikol,jsem unavena,naročny den.
eicul, 21.04.2011 13:23:38, IP: ***.***.166.34, #132625
Tak jak je všem tady?
U mě je to zase opět super,tak asi opravdu těhotenske vykyvy...
Leky neberu,ale jako pojistka jsou dobre.Mala kope že se i v noci tet budim,a nemužu pak usnout a kolem 5h sem vzhuru,stejně jako u prvniho.No jinak dobry,sluničko parada...dneska grilovačka tak se těšim.
Nikol , 21.04.2011 22:01:46, IP: ***.***.97.93, #132638
Tak ja to mam od narozeni male super cele, ale dneska mimoradne super den. Male jsem dneska ukazala jednu knizecku, ktera hraje takove ty rymovacky pro deti a ona se na to smala, moc se ji to libilo. Ona je vubec pohodarka a skoro porad se smeje, akorat je tezke ji uspat.
Malej dostal dneska poprve na hristi pusu od holciciky. A pak jsme sli k manzelovi do prace, tam jsme se naobedvali, vzala jsem mu auto a jeli jsme domu, prece jenom tech sest kilaku v tom vedru do kopce a s dvojkocarkem byl pro me zahul, navic jsem prestala jist cokoladu a susenky, rekla jsem si, ze je nesmysl, se vymlouvat na to, ze spaluju kalorie kojenim.
Kdyz se malej probudil, tak uz byl manzel doma, takze super odpoledne. Ted jsem si dala oddechovou koupel.
Jinak od vcerejska mam ten implant v ruce. Doktor mi to nedoporucoval, protoze asi 30 % zenskych ma problemy, krvaceji dost nepravidelne, nebo treba jeden den jo, pak ne a dalsi den jo, nebo kazdych ctrnact dni, tak uvidim. Rikali mi, ze kdyz bude problem, tak mi daji jeste jeden hormon na sest mesicu a pokud by se to nespravilo, tak ho vyndaji. Doporucovali mi nitrodelozni telisko, ale ta predstava je pro me neprijemna, i kdyz doktor rikal, ze je to to nejlepsi, co mi muzou nabidnout. Tady to navic nedelaji gynekologove. Me ten implant zavadela sestra a nitrodelozni telisko zavadi obvodacka.
Jinak kamaradce se narodila v utery rano holcicka. Dost komplikovany porod a i po porodu problemy u obou, jsou jeste porad v nemocnici. Coz kdyz si vezmete, ze me poslali domupo 5 hodinach, znamena opravdu hodne byt tam tak dlouho.
        Předchozí   1 .. 184185186187188189190 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.