Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

eicul, 08.04.2011 20:26:03, IP: ***.***.166.34, #131675
Ahoj všem,vubec mě to nechce pustit na stranky jaky je vitr a špatně jde internet.To je fajn,že jsi Tralala v pohodě,asi na tom něco bude že jak jsou děti dvě že neni čas na depky,ale spiš jak kde...ja se jich stejně bojim.Celživotni stres.
Ja jsem tak mezi,už sem liberecky kraj,ale do Bolky bliž než do Liberce,a jinak bydlim tet 15km od rodneho města-Mnichovo Hradiště.
tralala, 09.04.2011 11:01:28, IP: ***.***.166.229, #131697
Hoj Eicul, tak to jsme blízko. Já jsem cca 20km od Liberce, do Bolky 30. Tam mám práci, 15 let dnes a denně tam a zpátky... Já chvíli depky mám. Hlavně, když nemám co dělat..
eicul, 09.04.2011 22:44:37, IP: ***.***.166.34, #131825
No tak nevim kde bydliš,ale asi to bude kousek..Že by fi.Škoda jako u každeho?ja teda nejsem škdovak,ale taky dělam-tet ne,v automob.prumyslu,Tralala nejsi na tom neflogu či jak je to?Někdo od Liberce si mě vyhledal na meilovou adresu co jsem tu ze začatku uvedla,ale ja nepotvrdila.
Dnes ssme byly v Praze v zoo,bylo to fajn až na ten vitr,ale kolem poledne se vyjasnilo a jen to svitilo a svitilo..jen ja nějak zas nebyla v poho,neměla sem depu,jen nějaka podražděna...Ale nevim,začinam se nějak obavat po porodu navratu nemoci :-(
JO Tralala kde si rodila?Ja v Turnově,ten mě zavřeli,tak asi budu v Mb,ale moc se mě tam nechce...
eicul, 10.04.2011 21:55:58, IP: ***.***.166.34, #131925
TRak Loučn také vim kde je...
Ale ještě sme tam nebyli,kamaradka se tam vdavala.
Tipy na vylet jo,tak co třeba Trosky,Řip,nebo pokud mysliš něco vic v rovině kvuli malemu,tak co třeba zamek Zakupy,ohromna zahrada pro děti parada na proběhnuti,zamek Sychrov,město Jičin,zamek Mnich.Hradiště a zamecka zahrada-sic mala,ale pak s prochazkou po městě a posezenim v restauraci u Kvapilu u vlak.nadraži kde maji dětsky koutek uvnitř a venku velky kout s piskem atd..parada.Sedmihorky,odkud se da na Hrubou Skalu,ale tam ste teda asi byli že,nebo Kozakov,Klokočske skaly,či Kopicuv statek u Turnova u Svijan...nebo spiš u Podhaje....je toho tolik....ano a souhlasim,vylety pomahaji to mam prokazane už x let co se lečim.
eicul, 10.04.2011 22:02:22, IP: ***.***.166.34, #131927
Irčo,maš to taky pobliž k Mlade Boleslavi?Zpětně je muj email,kdbys chtěla nějake tpy tak pisni...
eicul, 11.04.2011 11:22:57, IP: ***.***.166.34, #131949
No moje kamaradka rodila v Jablonci a moc si to nechvalila,ani u jednoho porodu nebyla spokojena,ale co to je byt spokojena u porodu když musime tlačit,že? :-D
Ja to necham na te Bolce nebo na Česke Lipě,ještě uvidim,ale chodim k Čepelikovi pokud ti to něco řika,takže asi spiš Bolka,mam to jak do Lipy tak do Bolky na stejno km,ale zlaty Turnov a personal atd...
IRČO,když si z Prahy,neznaš-vim,velke město,ale nahodou mudr.Štucbartovou?Byla to vyborna gynekoložka a před par lety jakoby se po ni slehla zem a neni k nalezeni,ležela sem u ni tenkrat na dětske gynekologii v Londynske ul.Pak sem k ni do 21let jezdila a najednou zmizela,pry šla někam do soukroma pak se řikalo že do německa,tak se jen ptam,znaš to nahoda je blbec a znat ji mužeš.To maš k nam po dalnici 30minut,teda myslim do Hradiště,k Tralala nevim... :-)
A jak se vede po vikendu?Ja ok,maly je ve školce,za chvili pro něj jedu a pak jdeme na prochazku,vstava mě tet v 6h a jak je světlo tak už neusne,ale aspon večer je dřiv klid... :-)
Ja nevim,myslim,že se někdy mužem s dětma všechny sejit....ja se setkani nebojim.Je fajn najit stejne duše někde...:-)
Holky zatim ahoj piosnu vam večer....
Irča, 11.04.2011 12:01:35, IP: ***.***.63.232, #131952
Tak právě mi spěj obě děti, tak to je vždy paráda. Ale já mám fakt super babičku, bydlíme s ní, je jí 82, ale takhle tu hoďku pro ní pohlídat není problém, sedne si u nás do obýváku, něco si s malou kreslí a mrňous leze kolem. Takhle jsem měla jít dnes na Pilates, ale bohužel mi odpadl. Večer ale jdeme s malou cvičit a babi bude sondovat malého. Koukám na ty tipy na výlety. Paní doktorku neznám, to víš, tady je lidí, nějak jsem neměla tu čest. Na ten Sychrov bych se podívala, tam jsem snad ani já ještě nebyla. V Jičíně jo a taky v Prachovských skalách, ale s kočárem je to trochu problém. Lázně Sedmihorky samozřejmě znám. V Mnichově Hradišti jsem taky byla, ale teda sama. Taky se dá s dětma do Dvora Králového, myslím na celodenní výlet. Já se docela těším, že v létě vyrazíme do Aquaparku. Jinak v ZOO už jsme byli mockrát, chystáme se s malou na Matějskou. To já bych taky na nějakou atrakci šla:-) Já teď ani depky nemám, spíš takové ty svoje úzkostné stavy, že se všeho bojím, ze všeho jsem vystreslá. Chce to prostě z hluboka dýchat a bude fajn.
eicul, 11.04.2011 20:18:53, IP: ***.***.166.34, #131988
Irčo,jsem rada že je ti lip!!!!!!!
Dvur je super,žadny kopec jako v Praze :-)
Sychrov určitě zkuste!Kamaradka se tam vdavala a pěkny moc!
Ještě zavzpominam kam se da a pisnu ti zde jo.
TRALALA,taky sem anonymně,přeci jen hodně lidi na nas kouka jako na blazny,přitom vědi prd o tom co nam je....každopadně jednou třeba tu kavu mužem dat.
Vzpominky,jo ty někdy až zabolý....a 20let je dlouha doba...
eicul, 11.04.2011 22:34:29, IP: ***.***.166.34, #131991
No chystame se v nejbližší době na hrad Houska mame to kousek za Bělou tak tam,ještě jsem tam nebyla.Kde je ještě hezky je třeba Benecko,tam jsme byli za tchyni a tchanem když tam měli dovču a na turu a vrch krozhledně jsme to s golfkama super zvladly....je to Krkonoše...a co Dětenice-vyhlašené užasné,pro děti super zahrada zamecka,pro rodiče starověka krčma i se všim co k tomu patři,se slovy ktere se dřiv uživala,nam se to libi,mě nevadi když mě někdo řekne at se nažeru a co budu chlastat...je to o te atmosfeře a na dveřich je cedule s upzorněnim,at tam nechodi ten kdo na to nema a my tam jezdime,sice teda s plnějši peněženkou a stoji to za to,jinak už nevim,ale zas mě něco napadne....
tralala, 12.04.2011 9:35:34, IP: ***.***.166.229, #132011
Hoj Eicul, tak to nevím přesně, ale neva.Tam to moc neznám Já jsem z města, kde zavřeli porodnici...Jdu pracovat, zítra jedu do ŠA tlumočit.Bude to náročný po takový době, uvidíme. Přítel to nějak blbě snáší.Aby prý dítě nestrádalo...Jeden den se to ale snad nezblázní, když tu mám mámu a budoucí tchyni..O tom dnu otevřených dveří vím, má tam být až 50 tis.lidí...
Irča, 12.04.2011 14:37:49, IP: ***.***.63.232, #132033
A Ty kojíš, Tralala, nebo ne? Tak jestli papá z flašky, tak to tomu malému bude asi fuk. Já jak kojila, tak jsem nemohla víc, jak na 3 h pryč. Teď jak už je mu 8 měsíců, tak se taky vzdaluju. Teda já bych dnes spala, až bych brečela, jsem nějaká vyřízená a i hlava mne začala bolet, uff. Dám si asi kafe, ale na ty úzkosti kafe moc dobré není. A vytáhnu děcka ven, malá má pěkné roupy, potřebovala by taky chodit do školky, aby měla taky trochu jinou zábavu.
eicul, 12.04.2011 22:26:27, IP: ***.***.166.34, #132069
Ty jsi z Turnova :-)
ja tet z Ralska-Mimon...
eicul, 12.04.2011 22:28:13, IP: ***.***.166.34, #132070
malej je ve školce a roupy ma stejně :-)
jak ti je irčo?vše ok...?
tralala, 13.04.2011 9:48:19, IP: ***.***.166.229, #132097
hojky, tak jsem tu akci musela narychlo odříct.V agentuře byli hodně naštvaný.Přítelova máma rezoplutně odmítla spoluhlídání 3týdenního mimina.A vyslechla jsem si své.Moje máma by to sama nezvládla, ale obě jo.No, jsem hodně naštvaná, nabízeli mi 5tis. za ten den.Jinak moc nekojím, jsme víc na Nutrilonu. Prso má spíš jen jako dudlík a na dokrm.
Irča, 13.04.2011 12:32:20, IP: ***.***.63.232, #132107
Tak to víš, každý se na to kouká jinak, ale zase musí pochopit, že by se Vám ty peníze šikly. Moje máma by nejspíš taky nehlídalal takhle malé mimi, jak jí znám a tchýně, ta už vůbec ne, tak chápu obě strany. No, co naděláš, no. Obě místa mi něco říkají. Jinak se nám zase zkazilo počasí, co:-(?
        Předchozí   1 .. 183184185186187188189 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.