Diskuse - Deprese v těhotenství
Evzenka, 04.04.2011 17:04:30, IP: ***.***.15.44, #131261Ahojte po delším čase. Gratuluju tralala k chlapečkovi, zvládla to super!!!
Mě teď pořád něco trápí - myslím fyzicky... řekla bych, že jsem prodělala něco jako prasečí chřipku - 3 týdny jsem se toho nemohla zbavit, pak jsme si doma předávali střevní virozu a nakonec se mi blokly záda...
Už mi zbývá něco přes 2 měsíce a bude mimčo konečně na světě, už se na to docela těším:-)
Jojo, taky jsem viděla v Londýně neskutečné kreace..... v říjnu zimní kožešinový kabát a k tomu žabky na nohách;-)
Kokosblbkahnupka, 04.04.2011 21:43:55, IP: ***.***.39.67, #131309tak výstižně jsem to snad ještě neviděla napsané.... Mám absolutně stejné stavy, už asi půl roku, je hrozné s tím žít. Ale já nečekám dítě...
Irča, 05.04.2011 10:02:51, IP: ***.***.63.232, #131353Tak to, Evženko, znám. My taky nejsme schopní se z těch viroz vyhrabat. Pěkná zábava.
eicul, 05.04.2011 10:54:19, IP: ***.***.166.34, #131362to nevadi že nečekaš ditě,každy ma chmury bud jako těhu nebo jako netěhu.....
eicul, 05.04.2011 20:55:54, IP: ***.***.166.34, #131447Holky,dnes rano nic moc...nalada o ničem,než sem se rozhybala bylo pomalu poledene,no děsny.Potřebuju vypnout a vypadnout,opravdu na vikend někam pryč.Jsem unavena z lidi kolem z kamaradky,ktera nema už rok praci a leze mě už krkem,lituje se,nema co dělat,pořad spi,nebo neděla nic,jeji byt je jak po vybuchu a na kafe u sousedu čas ma pořad,dnes jsem bouchla a nějak ji prostě slušně dala najevo,že to nejde,vycucava mě šileně...brrr.Zitra jedu do Bolky,musim někam mezi lidi,maleho dam rano do školky a potom frr domu na kafe a směr nakupy,bud ho po cestě vyzvednu nebo pojedu sama.Uvidim..chudak,jsem na něj rozmrzelá,přitom on za to nemuže.Ja nevim,to nemaji jiny co na parci,že maji čas obtěžovat pořad jinde?Ja sem bud divna nebo nevim,ale rada si odpočinu ...klid je taky potřeba.Dneska mě to tak dostalo,že mě to uplně zkazilo den.No a někomu to řict musim,manžel mě podpořil,jsem rada.Budem oplocovat pozemek a potom trada,zamknu vratka a bude klid.
Jinak počasko super,vypadalo to na dešt,přitom to pak do večera svitilo.Pradlo uschlo,parada.Zrovna jsem si dnes vzpoměla na Irču,jak ti je když je hezky?Maš to kolisave za jakeho koli počasi?Ja nemusim až pak velky vedra to mam pak pocit že nevim zda mam depku na zadech či je to z horka...brr,a to do toho budu ještě rodit hmm hezky.Dnes jsem obvolalavala porodnici kde jsem rodila maleho a smula,prostě je od 1.4 uzavřena a v nejbližši době ji určitě neotevřou a ja tam kam mam jit tet se mě nechce,no hezky.Možna i to mě přidalo mirně na dnešnich chmurech...ještě je tu Jičin,ale ten mam z ruky.Holky,holky,každa mame něco a pokladame to za problem,jen mam pocit že nějak mě tet ta dobra nalada a vše utíka....
eicul, 05.04.2011 20:56:02, IP: ***.***.166.34, #131448Holky,dnes rano nic moc...nalada o ničem,než sem se rozhybala bylo pomalu poledene,no děsny.Potřebuju vypnout a vypadnout,opravdu na vikend někam pryč.Jsem unavena z lidi kolem z kamaradky,ktera nema už rok praci a leze mě už krkem,lituje se,nema co dělat,pořad spi,nebo neděla nic,jeji byt je jak po vybuchu a na kafe u sousedu čas ma pořad,dnes jsem bouchla a nějak ji prostě slušně dala najevo,že to nejde,vycucava mě šileně...brrr.Zitra jedu do Bolky,musim někam mezi lidi,maleho dam rano do školky a potom frr domu na kafe a směr nakupy,bud ho po cestě vyzvednu nebo pojedu sama.Uvidim..chudak,jsem na něj rozmrzelá,přitom on za to nemuže.Ja nevim,to nemaji jiny co na parci,že maji čas obtěžovat pořad jinde?Ja sem bud divna nebo nevim,ale rada si odpočinu ...klid je taky potřeba.Dneska mě to tak dostalo,že mě to uplně zkazilo den.No a někomu to řict musim,manžel mě podpořil,jsem rada.Budem oplocovat pozemek a potom trada,zamknu vratka a bude klid.
Jinak počasko super,vypadalo to na dešt,přitom to pak do večera svitilo.Pradlo uschlo,parada.Zrovna jsem si dnes vzpoměla na Irču,jak ti je když je hezky?Maš to kolisave za jakeho koli počasi?Ja nemusim až pak velky vedra to mam pak pocit že nevim zda mam depku na zadech či je to z horka...brr,a to do toho budu ještě rodit hmm hezky.Dnes jsem obvolalavala porodnici kde jsem rodila maleho a smula,prostě je od 1.4 uzavřena a v nejbližši době ji určitě neotevřou a ja tam kam mam jit tet se mě nechce,no hezky.Možna i to mě přidalo mirně na dnešnich chmurech...ještě je tu Jičin,ale ten mam z ruky.Holky,holky,každa mame něco a pokladame to za problem,jen mam pocit že nějak mě tet ta dobra nalada a vše utíka....
eicul, 06.04.2011 9:04:39, IP: ***.***.166.34, #131487Dnes sluničko jen vykouklo za šedivou oblohou....ale u mě zas vše ok,jak na koni fakt.....
Nikol, 06.04.2011 10:35:56, IP: ***.***.97.93, #131498Eicul, super ze jsi to ty kamaradce dala najevo. Me takhle vysava tchyne, furt si mi na neco stezuje, hlavne, ze nemaji penize a ona si pritom panicka zije v dome, kterej je 8+1 s manzelem, jeji obleceni a boty jsou ve trech loznicich, takze jenom ve dvou se da normalne spat a my se mackame ctyri ve 2+kk a taky si neztezuju. Tak jsem to probirala s manzelem a mam povoleni ji taky dat najevo, aby se zklidnila.
Dneska tady ma byt 20 stupnu, uz ted rano v 9 je 14, tak se tesim, az se s malou pujdeme v poledne projit. Jupiii.
eicul, 06.04.2011 21:12:58, IP: ***.***.166.34, #131550Aspon to,že bude líp,až se z toho dostanou...
eicul, 06.04.2011 21:18:10, IP: ***.***.166.34, #131551To same jako u mě!Jen že to neni tchyně,ale kamaradka.Opravdu toho bylo moc...ale zas pro změnu ona je v 2+1 a věci ma také všude,ale ne tim že by jich měla tolik,ale proto že neuklizi..brr.Praci řika že hleda,ale mě se to nezda,pokažde se vymluvi jak ma pohovor či tak,a manžel je asi hold uživy,ale pak si zas stěžuje že ho nema doma,no dokola a dokola.
U nas dnes sluničko vylezlo a bylo opravdu krasně,maly vytuhl už v 17.30h takže se m zvědava zda bude ranni ptače,do školky.Je tam spokojeny,že nechtěl byt ani dnes se mnou doma a ni na nakup nechtěl jet.
tralala, 07.04.2011 15:04:50, IP: ***.***.166.229, #131613Ahojky, u mě celkem nic nového. Malej mě docela zaměstbá, takže na depky není moc čas. Mám kolem sebe armádu lidí. Máma je na tom konečně už zas dobře. Tak tu pořád uklízí a vaří nám.Jo, malej je taky závislej na mým prsu. Budu ho to muset odnaučit, abych se pak někam hnula. Budoucí tchýně byla dneska skoro 3h kočárkem.s malým venku..takže všechno vypadá idylicky, ale není..Ex nezaplatil povinný ručení na auto, který užívá. Po 4 měsících mě oznámil. že si uzavřel pojištění jinde, takže dluh na tom starým jde za mnou (smlouva je na mě). Je to od něj sprostý...už aby to bylo všechno vyřešený..
Irča, 07.04.2011 21:43:28, IP: ***.***.63.232, #131635Klid, chce Tě vytočit, tak se nenech, jo?
tralala, 08.04.2011 14:02:20, IP: ***.***.166.229, #131666no jenže to pojištění budu muset zaplatit, jinak hrozí exekuce.Nehodlám neustále hradit jeho náklady. Stačí, že platím půjčku na barák, ve kterým nejsem.
No ale malej je kouzelnej. Všichni ho tady obdivujou. Je mu 14 dní a podle mě a i podle ostatních je napřed, tak minimálně o měsíc, myslím si. Za chvíli půjdem asi na chvíli ven. Je tam sice zima, ale ne tak hrozná. Zachumlanýmu v kočáře mu bude dobře. Píšu s ním na ruce, tak to je pátý přes devátý. Hele Eicul, odkud jsi? Bolka , Jičín, to je můj kraj taky..Já jsem od Liberce.
Irča, 08.04.2011 14:28:17, IP: ***.***.63.232, #131667Takže už se, Tralala, nebojíš, že bys ho neměla ráda, viď:-)? Je to nesmysl nemít ráda své dítě, to prostě přijde samo od sebe. A podle toho, co píšeš, se zdáš být mnohem spokojenější a vyrovnanější. Co malá a brácha? Naše malá teda žárlí dost, mám z toho až trochu obavy, ale tam je ten rozdíl necelé tři roky, tak ta žárlivost a rivalita je samozřejmě větší.
tralala, 08.04.2011 19:39:21, IP: ***.***.166.229, #131673Mám ho ráda. je to můj brouček.furt ho chovám, jako právě teď. Holka trochu žárlí, ale projevuje se to tím, že se chce taky tulit.Takže celkem dobrý. Občas jsem ale stejně v depkách - z financí, z bydlení, z budoucnosti...chci mít pro děti jistotu...možná si beru hodně zodpovědnosti za ně na sebe a to mě ubíjí.Kdyby toho nebylo, tak bych byla šťastná máma a ve svých 40 letech si to užívala...