Diskuse - Deprese v těhotenství
EvinaH., 22.04.2011 12:38:05, IP: ***.***.180.186, #132676ahoj, Nikol,jsem ráda, že se Ti daří.Odbourání sladkostí je asi nejlepší, cos mohla pro svou psychiku udělat - taky to tak dělám.Četla jsem to v angl. verzi Jste to, co jíte.Sílu by Ti místo cukru měly dát semínka a pod.U Vás nebude problém knížku sehnat, když autorka je angličanka.Tak pa a užívej si dětičky...:-)
Nikol , 22.04.2011 16:50:31, IP: ***.***.97.93, #132692Ahoj Evo, a jak se vede tobe? Akorat hresim denne hrnickem kakaa, ale to mi zase dodava mleko, tak se necitim tak vinna. Jinak jo, program znam od nas z televize, ale tu babu nemuzu vystat. Jinak ja mam vystudovanej obor nutricni poradce, takze vim, jak bych to mela delat, ale jak se rika: Kovarova kobyla chodi bosa.
Irča, 22.04.2011 20:06:39, IP: ***.***.63.232, #132706Přeju krásné a hlavně pohodové Velikonoce.
EvinaH., 22.04.2011 20:07:26, IP: ***.***.180.186, #132707Mně oproti loňsku o nějakých 80 procent líp - myslím psychicky, samozřejmě.:-) Raduju se z každýho novýho dne, baví mně vaření - právě díky tý knížce - zkouším nové věci...Starší holce vymýšlím zrovna antikoncepci a ten implantát by se mi líbil - aspoň nebudu pořád přemejšlet, jestli spolkla prášek...Starosti mi dělá atop. ekzém tý mladší, ale každej máme něco, vždyť to znáš. Tak zatím ahoj.
tralala, 22.04.2011 20:57:20, IP: ***.***.166.229, #132711Ahojky. Po delší době se ozývám. Dnes plusový den, celkem. Nechci to zakřiknout a proto o tom ani nebudu dál psát Jinak malej je moc kouzelnej. Představte si, že má 4,89kg, když jsme před 3 týdny odcházeli z porodnice, tak měl 3,62kg. Takže prospívá dobře, až moc, řekla bych. Dělá mi radost, holka ho miluje a nebýt těch věcí okolo, tak jsem ta nejšťastnější máma...
Nikol , 23.04.2011 21:58:55, IP: ***.***.97.93, #132794Evi, jsem rada, ze se ti dari lip. Ja mam ted taky nejaky varici obdobi. Ja totiz nevarim, manzel nema rad ceskou kuchyni a ja jsem rekla, ze jinou neumim, tak at si vari sam, ale nejak jsem zmekla a ucim se anglicka jidla. Takze se stridame, ja treba obed a on veceri, nebo jak nam to deti dovoli. A vzdycky si udelami i moucnik. Hrozne mi chutna ananas s karamelizovanym hnedym cukrem. To je ted nase nejoblibenejsi. Takze kalorie na tvorbu mleka mi rozhodne nechybi a bez susenek, alias bisik, jak jim rika nas malej se obejdu a bez cokolady taky.
Ja ti nevim, jestli je ten implantat to nejlepsi, me treba prekazi, kolem vpichu mi to vcera oteklo, jako po vosim bodnuti a navic je to misto porad dost citlivy, takze kdyz treba zavadim o sedadlo v aute, nebo se treba bouchnu pri meneni plinek, tak je to dost neprijemny. A jsem si jista, ze cesti gynekologove maji potrebne informace a kdyby to nebylo pro holku dobre, tak ji to nedaji. Jinak me jeste nabizeli injekce, jsou na tri mesice, normalni injekce do zadku. My jsme do toho nesli z duvodu, ze kdyz s nima prestanes, tak to trva rok nes se ti obnovi plodnost. Takze kdyby jsme chteli nahodou v budoucnu treti dite (ja bych nejradsi otehotnela hned ted), tak uz by se nam to nemuselo povest.
eicul, 26.04.2011 20:38:58, IP: ***.***.166.34, #133009Mě teda po pravdě moc nezajima nějaka detoxikace,byla jsem u kyneziol.a sem spokojena tak jak jsem.Navic moje teta ji zdravě,prošla i timto a jeji stav neni nějak razantně zlepšeny.Každy si musi zkusit co chce aby věděl.Třeba se to opravdu osvědči...
Ja tady měla 10 dnu manžela rodiče a uplně v poodě,až se divim,jak sem to zvladla.Prostě super,tet naopak je mě uzko že sme v celem baraku zase jen tři....ale jinak pohoda,lek sem zatim nevzala žadny!Jen mě trapi zuby a zanět v nervech,užasny že,lečba je skoro na 6 tydnu a pak zas porod...posunul mě ho lekař totiž na 28.6 o tyden dřive :-D.
A co vy holky?Irča,Nikol,Tralala parada že klučina tak prospiva,byla sem na Vyskeři tet v sobotu na té traktoriadě a pěkny,cely den bna vzduchu...opaleny.Ve městě jsme se tedy jen otočily a jeli domu.Všem přeji krasne dny...a brz někdo pisněte!
eicul, 26.04.2011 20:40:27, IP: ***.***.166.34, #133010Jo Irčo,v neděli jsme jeli do Sedmihorek a šli pěšky tedy jen 2.5km na Hrubou Skalu a pěkna prochazka lesem,skalama,malej spokojeny,fakt parada mužu doporučit!!!
Nikol , 26.04.2011 21:45:44, IP: ***.***.97.93, #133018Getlaf mi pripomina Toma Cruise, ktery napadl Brooke Shields, ze na post natalni depresi jsou nejlepsi vitaminy. No ale kazdy veri necemu jinemu.
U nas porad super. Dneska teda pocasi nic moc, ale vcera se nsm na dvorku dvoril jezek jezcici. Akorat, ze jsem je pozorovala trochu dyl a jsem dneska nevyspala, takze brzo do hajan.
tralala, 27.04.2011 9:43:43, IP: ***.***.166.229, #133079To jsou teda bláboly o těch vitamínech. Nevím, jsetli by na ty moje problémy nějaký vitamíny zabraly. Spíš to, že by ty problémy najednou nebyly. To jediný by pomohlo.Včera jsem byla u kámošky. Je z party společný s Ex. Tak mi říkala, že se říká, že jsem hrozná, že Ex nechci nechat barák levně. To určitě, já se na ten barák dost nadřela. Jinak malej je kouzelnej. Jak teď jen leží, tak je to ještě dobrý. Kámošky holce je přes rok a to je mazec, pořád musí být ve střehu,ta kámoška, aby se tý holce nic nestalo. Na to se teda netěším. Dnes je tady krásně, tak odpoledne vyrazím s kočárem. Daně už jsou za mnou, naštěstí.Jo, Sedmihorky, Hrubá Skála...v Ráji je super. Taky musím o víkendu někam takhle vyrazit..mám to kousek...více pozitivních zážitků nám přeju...
eicul, 27.04.2011 9:51:14, IP: ***.***.166.34, #133080No u nas je tak mirně oblačno,ale neni to ono,sluničko se schovavá,jedu do Hr za brachou,dat mu auto na servis...jo to zas korunky poleti z peněženky.Tralala volala sem do porodnice,jelikož byla fáma že se opět rozjiždí,a uoha,prdlajs,jen drb,tak sem zklamaně poděkovala a hold si to vypišu do te Mb.Celá žhava i moje sestra řikala že Mb se s T.neda srovnavat,prostředí,přistup atd.No ja mam snad uzkosti jen z te porodnice,jinak z ničeho.
O vikendu na vylet nikam,mame palení čarodějnic tak program je jasny,ale dalši vikend bych si zas dala Kopicuv statek ala na vyhlidku...paradni prochazka!Holky krasny tyden,snad sluničko zas vyleze.pa
Irča, 27.04.2011 10:16:29, IP: ***.***.63.232, #133083Ahoj holky, tak to já nějak válčím, jednou nahoru, jednou dolu, jsou období, kdy se cítím fajn a pak zase se třeba zatáhne a prší, jako teď, a není to nic moc. Takže. Ale přála bych si, kdyby to pořád nešlo z kopce do kopce. Na vitamíny taky zas tak moc nevěřím, ale ono právě spousta věcí je o té víře. Proto to někomu pomoci může. Poslední dobou jsem z dětí dost vyšťavená, malý se začal plazit, už to není takové to ležící miminko, ale až bude chodit, to teprve bude něco. Malá hrozně žárlí, chvilku se s ním mazlí a pak lup a něco mu provede. Musí se to dost hlídat. A taky, všimly jste si, že když řve jedno dítě, začne hned řvát i druhé? A to je pak teda tóčo.
Linda, 27.04.2011 13:15:39, IP: ***.***.89.78, #133096Nejdou mi posílat příspěvky, jak to?
Irča, 28.04.2011 15:48:56, IP: ***.***.63.232, #133165Tak to máš dobré. Malá ale taky tak zpočátku tolik nežárlila, dokud se malej kojil a ležel, teď jak už leze a vezme si třeba do ruky její hračku, tak je tóčo. Taky je výhoda, že Tvůj malej chodí do těch jesliček, že máš chvilku klidu, ale jak já mám doma obě, tak hlavně malá vyžaduje, abych se jí věnovala. A teď i malej chce té pozornosti více a je těžké to skloubit a ještě uvařit a vyžehlit a blablabla. Jinak Italové jsou fajn, absolutně neřeší, že mluvíš třeba s přízvukem jako Francouzi. Oni jsou vděční, že na ně vůbec mluvíš v jejich rodném jazyce.
eicul, 28.04.2011 20:55:01, IP: ***.***.166.34, #133179To mě tedy čekaji věci jak to čtu o te žarlivosti.Mam dojem,že u nas už to začina a ještě malá neni na světě,donesla jsem domu oblečky a malej se chce jen tulit a pořad se pta kdy tady bude Vaneska,a když kope tak ani ruku nedava na břicho jako dřiv,že pry nemá čas...a když se někdo pta na mimi tak nereaguje,asi mu dochazi,že nebude sam.Tak jsem zvědava.