Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Irča, 28.04.2011 21:57:59, IP: ***.***.63.232, #133182
Malá taky možná něco cítila, protože se nám tehdá zasekla s tím kaděním. Ale až teď to začíná gradovat.
eicul, 29.04.2011 8:49:10, IP: ***.***.166.34, #133201
Tak to jsem opravdu zvědava....přeci jen je to i pro ně změna.A co vikend,co mate v planu s rodinou?
Nikol , 29.04.2011 9:18:55, IP: ***.***.97.93, #133205
Eicul. Neboj. Me malej taky nebral jakekoliv veci na miminko, a kdyz jsem ho vyzvedlaz jeslicek a v aute byl kosik na miminko. Tak na me udelal: Co to je? Kosik na miminko. Ne. Jo, miminko v nem bude spinkant. Neee. Jo, ty jsi mel taky kosik na spinkani. Neeeeeee. Ale od te doby co se mala narodila je v pohode. My mu porad rikame, ze je to jeho baby, on ji hracky dava normalne. Akorat ma dve hracky, ktery jsou pro neho hodne dulezite, ktere si bere do postylky. Jedna z nich je ta, co mu miminko 'prineslo' z porodnice.
Jedinej, kdo tady zarli, je kocka, ktera predstira, ze je taky miminko. Ale nikdy detem neublizila, akorat se porad lisa, a kdyz kojim, tak se snazi taky dostat na klin.
Irča, 29.04.2011 10:42:28, IP: ***.***.63.232, #133210
To všechno taky je asi dost individuální, myslím si, ale asi tam ta žárlivost vždycky nějaká bude. Je to asi přirozená lidská vlastnost. I když když ty děti jsou menší, tedy mají menší odstup, tak si to možná tolik neuvědomují. Nevím. Každopádně známá, co měla dva kluky, tak ten její starší byl pořád v pohodě, ale jak malý začal lézt, tak se to začalo trochu hrotit. Ale co, já si myslím, že je to pro ty děti dobré, když jich je více. Snad to časem ocení víc. Mám dnes zapnutou ČT24, dávají tam svatbu prince Williama. Mne to ale moc nebere, dělám při tom něco jiného, jen manžel to chtěl nahrát. Pro mne je svatba jako svatba, možná prohlédnout nějaké to oblečení, klobouky apod. Jak to prožíváš Ty nebo Tvoji známí, Nikol? Vážně je to tak žhavé téma?? Chci malé koupit nějaké levné kolo, starší. Má teda takové to kolo, odstrkovadlo a už na něm jezdí pěkně, ale právě jsem viděla, jak holčička, stejně stará tady v ulici, jezdí na kole, tak nechci, aby byla po zadu.
Irča, 30.04.2011 18:07:30, IP: ***.***.63.232, #133281
Ahoj holky, tak jak se o víkendu máte?? Mně dnes zase není nic moc, navíc to mám dostat, tak to mám asi k tomu. Musím říct, že jak jsme se bavily o té žárlivosti, tak mně přijde, že se to u nás dost stupňuje, bohužel. Malá, když je sama se mnou nebo s manželem, babičkami, je zlatá. Jakmile jsme všichni pohromadě, je na zabití, doslova, tahá toho malého, šťouchá ho, kolikrát ho potajmu rejpne. Bere mu z rukou hračky s výmluvou, že by se jimi udusil, ale protože on kolikrát popadne její, tak mu je vyrve, no celkem síla. Manžel mi ukazoval článek://deti.centrum.cz/batole/prakticke-rady/2009/5/4/clanky/prvorozene-dite-sesazeni-z-trunu/
No, nevím, no. Možná i já pak reaguju neadekvátně, jenže vážně nevím, co s ní.
eicul, 02.05.2011 10:00:25, IP: ***.***.166.34, #133364
Ahoj,no vikend celkem na prd,teda sobota,fatra zmokla ale čarodějnice se povedla zapalit,pak se buřty opekly a bylo fajn,až na to ochlazeni a neděle super.Cirkus JO-JOO a bylo to pěkny s prckem.
Jinak nějak valčime s jeho změnama v chovani,nevim,obdobi,pořad se pta kdy bude miminko a jestli se pak budem mazlit,takže brouček to ma v hlavě....kuliferda muj.Dneska byl manžel na nočni a ja si ho vzala k sobě do velke postele,a povidal mě"maminko,ja sem se vzbudil včera a viděl že tady neate s tatinkem misto tak sem k vam nešel,a měl sem bubaka pod posteli" tak sem se zasmala v duchu,že ma obdobi bubaku,to jsem také měla,oamatuji jak jsem volala na mamu že nevstanu že tam mam bubaka.Přišel s tim ze školky.Je to roztomilé,ale snad nas to nebude nějak vic trapit.Koupila jsem mu v ikee tu hvězdu na zed-lapmička,tak usina při ni a je spokojeny.Dnes se mě ho nechtělo ani davat do školky,nějak mě tu chybi,ale on chtěl.Začina mě krasně řikat aj.slovička co se uči ve školce tak sem pyšna mamina :-)
Jak vy holky o vikendu?
Irča, 02.05.2011 10:50:06, IP: ***.***.63.232, #133366
Ahoj Eicul, ráda slyším, že jsi v pohodě. Já utla definitivně kojení, myslím, zítra má malý 9. měsíců, tak myslím, že se nemám za co stydět. Dnes jsem se nechala ďobnout na encefalytidu, máme tady na zahradě hromady klíšťat, a proč ohrožovat malého? Navíc, jak chci navýšit ty léky atd. atd. Tak by to asi nebylo dobré. Malá si pořád hraje na miminko, plazí se kolem po břiše a chce, abychom jí chovali, nosili atp. Snad se přes toto období dostane, musíme doufat. Jinak dobré počasí je na nervy k nezaplacení.
tralala, 02.05.2011 19:55:07, IP: ***.***.166.229, #133432
Hojky, kdy se tak dostává menses po porodu? Já jen aby mě to nepřekvapilo..Jinak držte mi pěsti. Zítra máme soud o ten barák..
Irča, 02.05.2011 20:40:51, IP: ***.***.63.232, #133435
To je různé, třeba já poprvé hned, teď po dvou měsících a kámoška po 9 měsících, tak si vyber. Držím palce.
eicul, 02.05.2011 22:03:34, IP: ***.***.166.34, #133445
Ja po porodu po pul roce tet uvidim.Držim palce!!!
Irčo,určitě se nemusiš stydět za odstaveni,udělala si co bylo potřeba jako spravna mamka,takže ti to schvaluji!!!
Uvidiš že to třeba bude i tet lepši...no počasi nevim jak u vas,ale tady se pokazilo a od 17h leje a leje....a Praha neni tak daleko.Jinak mě psal bratranec,že v Praze se něco děje,že policie lita s houkačkam SEM A TAM vrtulniky tak nevi co ale ma naproti bytu komerčku tak řika že snad ne přepadeni,uvidime.
Nikol , 03.05.2011 11:17:29, IP: ***.***.97.93, #133490
Pochybuju, ze ja jakozto bezny obcan pocitim, pokud by ta svatba neco prinesla zpatky. Chleba levnejsi nebude. Byla bych radsi, kdyby ty miliony, co se utratily, a ktery byly seskrtany z rozpoctu, byly investovany bud do zdravotnictvi, skolstvi nebo podobnych prospesnych veci. Jak rikam royalista nejsem. A na klobouky a roby se radsi podivam na dostihach.
Irča, 03.05.2011 11:31:34, IP: ***.***.63.232, #133493
Tak to máš asi pravdu. Tvrdí prý, že zase přijela spousta lidí na čumendu, utratila spoustu peněz, najedla se, napila se a ekonomika se rozproudila, cituju komentáře novinářů. Ekonomové si vždycky lebedí, když lidi hodně utrácí. Mají li teda z čeho, samozřejmě.

Teda to jsem se zase s tím očkováním prohla. Hlavně, že mi doktorka tvrdila, když jsem minule přišla po třech letech na přeočkování, že mám protilátek dost. A teď 3*670 Kč, fakt darda. Dnes mám pohodičku, malá u tchýně, ale malý už brečí, asi chce papat, zase.
Irča, 03.05.2011 12:23:11, IP: ***.***.63.232, #133497
Jupí, mám báječnou zprávu, malou přijali do školky!!
eicul, 03.05.2011 21:59:50, IP: ***.***.166.34, #133546
Mě také svatba prince nic neřikala,nějak to kolem mě jen proběhlo,ani jsem to neviděla v tv.Nějak nevim,ale prostě mě to nezajimalo...
Irčo,super,že ti malou přijaldo školky...to je dobře.Tak od zaři ti nastoupi že,to budou pokroky,ja to vidim na mem kuliferdovi....
Jinak švagr se nastěhoval do nově postaveneho domu,a bydleli tam 14dni a dnes jim vyhořel,nějaky zkrat,tak mě je uzko,začlo hořet v pokoji kde spala 13leta neteř...
Nikol, 04.05.2011 9:08:03, IP: ***.***.97.93, #133590
Eiul, to je hrozne, doufam, ze jsou vsichni v poradku, ale sok, to musel byt.
Irco, nemyslim si, ze tam bylo tolik lidi, ktery prijeli z daleka, spis to byli turisti, ktery se tam nahodou ocitli, protoze uz byli v Londyne, Londynani a mozna par royalistu ze zbytku zeme. V Londyne je vzdycky fura lidi a turistu, co ja vim, odsud snad nejel nikdo a to jsme jenom hodinu a pul vlakem od Londyna. Nemyslim si, ze kdyz si nekdo koupi drink a jidlo, tak to nasi ekonomiku postavi na nohy, ani vyprodeje pred a po vanocich ekonomiku podle poslednich vykazu nenastartovaly.
        Předchozí   1 .. 186187188189190191192 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.