Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

tralala, 12.05.2011 21:30:25, IP: ***.***.166.229, #134220
Tak to budu Lindo používat...značkový hadry z Aukra.., všechno z Aukra.., no nekup to za ty prachy...
Irča, 12.05.2011 21:53:35, IP: ***.***.63.232, #134224
Já bych mu něco nakecala, Tralala, abych měla klid. Pravdu musíš odhalit leda tak před soudem, takže v klidu. Mlž.

Jinak jsem to asi zakříkla, dnes mi zase nebylo nic moc. Nějak špatně snáším změny počasí, tak uvidíme. Je to jako jízda na horské dráze.

Dnes jsem byla na italštině, to mne baví. Prodali jsme za 1500 kočár a za 265 Kč kojící košile, takže vlastně jinak úspěšný den.

A kolik Ti je, Eicul?
eicul, 12.05.2011 22:14:20, IP: ***.***.166.34, #134226
Mě,čerstvě 30 let.Takže takovy rozdil to není,ale jste vesměs starší.
A to počasi pusobi i na mě,taky jak na houpačce...k tomu myšlenky na porod,ubaře atd....
Tralala to je dobry napad,z aukra....zkusit to mužeš.Za ty dva tisice co ti on dava stejně prdlajs pořidiš v dnešni době,proč si neudělat radost že.Ja jezdim do T. k Batovi na kruhač,tam je na vyběr...jo a slyšela jsem že Tala je v Jablonci...neviš něco o porodnici?
tralala, 13.05.2011 8:54:43, IP: ***.***.166.229, #134245
Eïcul, Tala má být podle mých informací v MB. Porodnice nefunguje, gynda jo. Byla jsem tam tento týden a docela dobrý. Čekala jsem tam max půl hodiny, to u Mikla tak dvě. Novej primář se mi docela líbí, zdá se být lidskej narozdíl od Mikla. Jinak boty v TU - u Juty je dobrej krám s kvalitníma botama a ty nový jsem koupila ve zdravotních potřebách mezi mosty. Jsou pohodlný, ale drahý.

Jo ani před soudem nemusíš říkat pravdu, jen jako svědek....
:-), 13.05.2011 21:04:16, IP: ***.***.143.221, #134278
Ahoj, jsem těhotná 5. tt, tento týden jsem to zjistila. Neplánovali jsme. V práci se směju, po večerech brečím. Jednu chvíli přemýšlím o interupci a za deset min o tom, jak by to mohlo být krásný. Bojím se změn a toho že už nebudu mít tu "volnost". Má někdo podobnou zkušenost? Díky moc
Irča, 13.05.2011 21:12:00, IP: ***.***.63.232, #134279
Zcela určitě nejsi sama, jistě jsi četla příspěvky ostatních, tak víš. A kolik Ti je let??
eicul, 14.05.2011 21:24:07, IP: ***.***.166.34, #134310
Tak to zname asi všichni,i ja i holky odtud.
Ja zrovna asi před hodinou sem si řikala,že ani nevim zda se těšim,na maleho sem byla natěšena,a tady mě to nějak nebere jak by mělo,a to mam termin 28.6...brzo,začatky jsou těžši,ale pokud vam to neplanovane nevadi tak neboj,svoboda ti pak tak chybět nebude až se urovna psych.a vyrazit se da vždy pokud je po ruce někdo na hlidani...
držim palce.
eicul, 14.05.2011 21:31:47, IP: ***.***.166.34, #134312
Tak ja teda nevim Tralala,v Mb je Lebedova,ta mě měla v poradně u prvniho těhu.A on sem slyšela je v Jablonci,Mokra udajně v LBC.V nějakym vyzkumu tak nevim....a jaky je primař,mlady?Po Miklovi se zem slehla,nikdo nevi kde je tet.No volala sem do Tu.a pry porodnici nemaji v umyslu tet nějak rozjiždět,což mě mrzi,ja se te Bolky prostě bojim,tam je to jak na pase... :-(
Mezi mosty vim kdee mysliš,hold to tam mam prošlaply.
Jinak sem dnes nějaka ubrečena,manžel šel asi po pul roce na pivko a mě to normalně rozhodilo,vim,že mě lekařka řikala že je to tim dětstvim,čim jsem prošla,tata alkoholik a vždy pak vyvaděl,ale mě asi spiš štve že on šel a ani ho nenapadlo se zeptat zda jdu taky,maleho okoupal dal do pyžama a šel,a pak mě piše kamaradka že tam sou s dětma a manželem taky že nakonec šla s manželem tež,a on ani nenapiše,nevim,fakt sem zblbla z toho co bylo dřiv u taty.Mama seděla doma a ja se bojim že to bude to same.Přitom on jde fakt tak 2krat do roka sam,a to ještě asi tak 300m za barakem je mala hospudka takže nikde žadny disco atd....připadam si jak blazen.
:-), 14.05.2011 21:54:05, IP: ***.***.143.221, #134313
Je mi 25. Přítel to vzal v pohodě. I dřív jsme se bavili že jednou budeme mít děti. Chvíli jsem přesvědčená že si to necháme a že už to nezměním. A za chvíli brečím a připadám si jak kdyby mi končil život. Takže si připadám jako blázen a nerozumím těm svým reakcím.
eicul, 14.05.2011 22:32:43, IP: ***.***.166.34, #134316
Tak ja to měla stejně,ale až u druheho těhu,v prvnim jsem zvracela,v druhem tet v řijnu při zjištěni testu jsem byla na vrchu slavy,a za par dnu pravy opak,potrat a takove myšlenky mě napadaly,že sem byla ze sebe zmatena,byla sem u psych.a do 4.měsice je to naprosto normalni jev,pak pocity vymizi,a u mě to tak nějak bylo,sice ne cele 4.měsice,ale něco meně,ale bylo,a když mě tet řekli že čekam holčičku tak sem se rozbrečela,byla sem moc rada,že budeme mit pareček,prvni je kluk,a myšlenky na potrat sem si vyčetla.Pokud maš partnera co ditě chce a nehaže ti klacky pod nohy tak je to parada,budete se těšit oba.Neboj bude dobře!
:-), 15.05.2011 18:16:06, IP: ***.***.143.221, #134367
Děkuji moc za radu a podporu :-). Taky se pak bojím jestli ho budu mít dostatečně ráda když takhle přemýšlím, no hrůza, nejradši bych se profackovala.
Irča, 15.05.2011 19:05:45, IP: ***.***.63.232, #134372
Myslím, že takové myšlenky a pochybnosti nejsou ničím zvláštní, jak můžeme vidět, psala o tom Tralala, teď o tom píše Eicul. Taky hodně záleží, jaké máš zázemí, bydlení, rodinu, jestli Tě podpoří atd.atd. Pokud ano, zvládá se to určitě lépe.
eicul, 16.05.2011 8:41:51, IP: ***.***.166.34, #134394
Neboj,budeš a o to vic!Ja měla to same,člověka napada takova spousta blbosti a pak se divy.Mě mamka řikala,neboj budeš ho mit rada,a tet bych za něj dychala když ma nějake bolistko,je to pak strašně krasny koukat na ně jak spinka,jak papa od maminky,to je jeden z nejužasnějšich věci ktera je,když ti po porodu daji malé k prsu,dodnes si to živě pamatuji.Věřim,že pokud jste s přitelem oba v pohodě,a on chce ditě,tak se neni čeho bat.A když bude uzko,tak sem pisni,vždy ti někdo odepiše!Přeji všem i tobě krasny den,jelikož zase hřeje sluničko!
eicul, 16.05.2011 8:44:37, IP: ***.***.166.34, #134395
Irčo,už se ti ozvala mala s rodičema?Jak tam maji?Hned bych letěla kdybych neměla před porodem,manžel si ještě v dubnu myslel že zvladnem Bulharsko letecky na 8 dni,když sem mu řikala že je blazen že ja raději ne,tak mě povidal,že odrodim v letadle :-),hold si rok počka no...a ja u moře mivam depky,takže mě zas tak nechybi,ale určitě s dětma za rok to zvladnu!A jak je všem po vikendu?My byly na Valečově a na Vyhlidce na skalach a na srazu trucku takže vikend super,opět sem byla ušmajdana.
tralala, 16.05.2011 9:52:02, IP: ***.***.166.229, #134398
Eicul, ještě k těm doktorům. Mokrá s Juraškou jsou prý v Genetu v LBC. Tam jsem byla na plodový vodě. Mikl je v Žel. Brodě u manželky.Hele neznámá, dítě mít ráda budeš. Já s tím taky bojovala a teď je to moje zlatíčko.Nebýt těch problémů okolo, tak jsem š´tastná akonečně jsem ve 40 dozrála k mateřství. Jo jinak holky. Včera jsem byla zase na baráku. Ex na mě zas řval a vyhazoval mě. No nemá na to právo. Je třeba si jen obalit nervy z mý strany. Když položím malýho na postel ve který spí (je vlastně moje před manželstvím), tak se mu trochu nedivím..Ale je to boj a já nechci prohrát...
        Předchozí   1 .. 190191192193194195196 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.