Diskuse - Deprese v těhotenství
tralala, 22.08.2011 20:14:00, IP: ***.***.166.229, #145283Eicul, díky za názor, byť drsnej. Odpo jsem jela pro holku do baráku, zůstali jsme tam celý odpo. Ex tam nebyl. Holka je smutná, že neuvidí tátu. Volala mu sama, že tam zítra zas přijdem na zahradu. Co odpověděl, nevím. Ale přece ji neřekne, ať nechodí. Je to na psychárnu. Nemyslím si, že by holka byla psycho, že tam chodím. No, možná jí to nevadí, když tam půjdu s ní,když je u mě (uvidí tátu), ale vadí jí když tam chodím, když je u něj...Má ho ráda...Asi to s ní umí líp, než já...Odpo jsem byla odhodlaná, že si vezmu víc lexu než se dá snést....holka řvala pro tátu, malej řval, že mu bylo vedro.... nejvíc to asi odnáší moje psychika...Jo, s přítelem jsme společný bydlení moc neřešili. Je teoretik. Tisíce variant ani jedna reálná.Nejdřív, že až mě ex vyplatí. Teď zas, že mi bude spoluručit, abych dostala barák...Jo a malej, přiznám se vám, byla zbraň proti ex. Teď trpím...Číst to tady nějakej psychouš, tak mě asi nechá odvést..No v září k jedný jdu. Prý je dobrá. Tak budu očekávat dobré rady..
Irča, 22.08.2011 21:01:18, IP: ***.***.38.66, #145289Mám tomu rozumět tak, že jsi vlastně chtěla Ex vyprovokovat, aby třeba žárlil či si Tě všímal a proto sis pořídila malého s přítelem? To je dost psycho, ne? A zní to dost nereálně. Teda asi by to chtělo fakt nějakého terapeuta, aby Ti pomohl se v tom vyznat.
tralala, 22.08.2011 22:57:30, IP: ***.***.166.229, #145297Ne Irčo, tak to fakt nebylo. To bych byla fakt na hlavu padlá... Jo a exemu jsem oznámila, že holka chce přijít na zahradu. Dost naivně jsem doufala, že odpoví normálně, ale odpověděl, že ho vydírám přes holku, že holka může přijít kdykoliv (samotnou bych ji tak daleko nepustila, to on ví), ale že s mou přítomností nesouhlasí. No, je to fakt psychopat... Ta střídavá péče je fakt na h......Holka trpí. Ale požádat do své výhradní péče, to by taky mohlo dopadnout v můj neprospěch. Ex je demagog.Kdy už tohle jednou skončí...jestli já né dřív v blázinci...
Irča, 23.08.2011 8:39:47, IP: ***.***.38.66, #145318Až se majetkové poměry vyřeší, tak věřím, že se to zlepší. Ono to tak bývá. Většinou. To jen můj otec byl schopen mámu pronásledovat 15 let od rozvodu. Není to jednoduché.
EvinaH., 23.08.2011 9:02:48, IP: ***.***.180.186, #145325Ahojte,
tralala - Ty bereš ten Lexaurin každej den? Co zkusit jednou vynechat, vzít holku a malýho a dát si s nima pořádnej pěší výlet? Dát si tu práci vymyslet svačinky, trasu výletu atd...Je sluníčko, to na depky dost pomáhá, třeba v lese je to naprosto super.Je ale asi dobrý jít s nějakým cílem, aby z toho nebyla jen vycházka na který Ti nepůjdou Tvý myšlenky z hlavy.Já třeba byla včera s holkama autobusem v sousedním městě - a zašla do sekáče koupit malý klobouk - koupila jsem jí dvoje šaty a sobě taky jedny.Velký holce blůzu a sobě taky jednu. Taky nějakej úžasnej hrnec na vaření a keramickej nůž.K obědu byl zmrzlinovej pohár, šopskej salát a holka objednala holkám i kuřecí medailonky.Domů jsem myslela, že nedojdu, malá mi usnula na ruce a všechen ten nákup...Ale do postele v takový dny padnu a je mi naprosto fuk, co dělá ex, jeho rodina a všichni ostatní.:-)
tralala, 23.08.2011 10:32:38, IP: ***.***.166.229, #145340Ano i v tom máš pravdu Evino. Můj přítel není silná osobnost. Vím to už od začátku. Byla jsem s ním proto, že mě vyslech,když jsem měla problémy s exem. Byl na mě hodnej. Sex taky dobrej. Ale asi ho nemiluju.Syn? Z lásky, v tu chvíli možná. Dítě jsem chtěla už dlouho jenže s exem. On nechtěl a taky to pro hádky nebylo možný. Když jsem otěhotněla (vlastně podruhý do roka s přítelem), rozhodovala jsem se...ale je mi 40. Jiný dítě by už nebylo. Co když by se na mě holka vykašlala pod vlivem ex? Neměla bych nic. Malýho mám ráda to jo,ale je to komplikovaný.Nejsem tak finančně nezávislá jako dřív. 60tis na MD fakt nemám, ani Superbem nejezdím jako dřív...Mám asi zvrácený hodnoty, řekla mi kamarádka.. A ta zbraň proti exemu? S malým dítětem mám větší šanci na ten proklatej barák...I Tolnayová to řekla....no jenže jsem závislá na příteli a jeho spoluručení...je to fakt zamotaný...Já s dvěma vysokejma ekonomickejma školama jsem si tohle nějak nespočítala...
EvinaH., 23.08.2011 12:07:27, IP: ***.***.180.186, #145344tak, tralala, když to není k exemu láska, je to...a já nemyslela vzdát se baráku.jeden získá barák, druhej peníze. nějak to dopadne.já myslela právě vzdání se toho psychickýho nátlaku - nefunguje mi shíft, proto tam nejsou uvozovky a nemůžu psát otazníky a velký písmena. myslela jsem to tak,že dokud není barák ofiko tvůj,nechodit do něj,nevolat bývalému, že tam přijdeš s holkou - vzdát se tohohle.
a taky - vzdát se jedné z nejtěžších věcí - pocitu,že musíš vyhrát. musíš udělat všechno proto,abys dosáhla svýho cíle, ale věcně, né se užírat představou,že se to nepovede, že se holka na tebe vykašle...
já jsem si se starší holkou neuměla hrát -nějak to ve mně není samo od sebe.ale když mi není dobře, tak vezmu malou a jdu si s ní soustředěně hrát, prohlížet nebo tak něco...a je mi líp.
zkus pustit exe z hlavy, nebo jen mu nevolej, necho´d tam atd nějakou dobu.zato si můžeš napustit vanu, malýho dát příteli a v hlavě si přehrávat, co bylo s exem fajn a pak i s přítelem co bylo fajn - to už ti nikdo nevezme...
EvinaH., 23.08.2011 19:59:55, IP: ***.***.180.186, #145363tralala,myslím,že by bylo škoda poznat, že Tvůj nynější přítel byl osobnost až po rozchodu s dvěma dětma na krku.Osobnost, zdá se mi, je ten, kdo ustojí chování toho, kterej není v pohodě, vydrží a má ho rád.Tvůj ex je víc než osobnost spíš pro Tebe větší samec než současnej přítel...
povím Ti,jak svůj vztah k ex teď vnímám já, třeba Ti to něco dá:
Můj ex až zas takovej zázrak nebyl,ale mně se líbil a hlavně se mi líbilo s ním chodit.Být ve vztahu ofiko, protože láska předtím byla několikrát, ale pak se občas ukázalo, že pán má ještě jaksi ... partnerku. Pak zas těhotná jsem chtěla mít rodinu za každou cenu a sex mě s ním bavil...I když nikdy to s ním nebylo jako s pár klukama před ním - otec starší holky řekne:"kotě, udělej mi kafe" a mně se třesou kolena :-) Fakt pořád.To s M. fakt nenastalo,navíc mě s ním bavil čistě jen sex, né předehra nebo tak - prostě měl asi málo holek a neumí to nevbo co...:-)
Bránila jsem se rozchodu, protože jsem chtěla zachovat tu rodinu, nebo jen sobě status zadaný holky.
EvinaH., 23.08.2011 20:15:07, IP: ***.***.180.186, #145366to už bude rok, co se odhodlal a zavřel zadní vrátka, který ke mně do kuchyně a do postele nechal otevřený.A nemysli si -hysterčila jsem, až se hory zelenaly.
A dneska se obden potýkám s těma špatnýma vlastnostma, který jsem předtím na něm vidět nechtěla - je neomylnej a lže, jako jiný dejchají - se stejnou samozřejmostí.On mi bude do očí tvrdit, že se nějaká věc mezi náma nestala anebo stala v jeho verzi - a tam jsem vždycky viník já.
Můžeš si nalistovat, jak jsem se bránila tomu, jak mi kdekdo říkal: " nech ho jít" :-)
Nikol , 23.08.2011 22:11:21, IP: ***.***.97.93, #145373A ja si myslim, Irco, ze osobnost je dulezita. Ja jako silna osobnost, potrebuju vedet, ze muj partner je stejne silna osobnost jako ja, protoze pokud neni, tak ten vztah nevydrzi. Manzel je silna osobnost a manzelstvi nam klape. Minuly tyden jsme slavili ctvrte vyroci svatby. Jedina vec, ktera me ted trochu stresuje je, ze za min nez dva tydnu pujdu zpatky do prace. Ale jen na tri dny, takze se to da prezit.
Evi, jsem rada, ze jsi sem napsala. A dala nam o sobe a o tom jak se ti vedet, update. Kolikrat jsem si rikala, jak se mate vsechny tri a co asi delate.
EvinaH., 23.08.2011 22:30:05, IP: ***.***.180.186, #145374ahoj,Nikol,
gratuluju k výročí. Irča nejspíš chtěla říct,že když už s někým máš dítě a nebije tě a nechodí do hospody...tak proč s ním nevycházet dobře...
no, sice jsem napsala, ale až te´d koukám, kolik jsem toho vlastně napsala - jsem děsně ukecaná.ach jo...
eicul, 23.08.2011 23:03:57, IP: ***.***.166.29, #145376Musim s Evinou souhlasit,uplně ve všem!!!
Ja nevim,ale vždy pišeš Tralala že na tebe řval atd atd,podle mě tě ma dost,a už nevi jak to dat najevo.S tim autem si mě připoměla moji mamku,taky si myslela že ji tata je povinen pujčovat auto atd,ale ona byla ten kdo odešel,a časem to vzdala,nemělo cenu se nervovat,doprošovat a ztrapnovat.A jak pišeš v čem si dřiv jezdila,hold luxus něco stoji,ale byt zdrava a štastna a jezdit třeba jen ve fabii je možna lepši než se věčně honit za minulosti.
Irča, 24.08.2011 7:44:24, IP: ***.***.38.66, #145386Kolikrát se sama zamýšlím nad tím co je štěstí a jak žít v klidu a spokojeně. Já si taky myslím, že Vaše manželství už neklapalo a nebyla jsi v něm šťastná, proto jsi hledala něco jiného. Ještě nejsi tak stará na nový život a ten krok už jsi udělala. Teď to chce jen dotáhnout a dovyřešit. A pak se uvidí. Nestresuj se už teď. Dotáhni soud, dovyřeš, co vyřešit musíš a žij.
Irča, 24.08.2011 8:09:16, IP: ***.***.38.66, #145387A tyhle úvahy kdo je a není osobnost jsou značně problematické, protože ten, kdo pro jednoho není osobnost, může být pro druhého a naopak. Možná existují takové ty "univerzální" představy o tom kdo je osobnost, ale.... Někdo má rád holky a jiný vdolky, jak se říká.
Irča, 24.08.2011 10:30:19, IP: ***.***.38.66, #145404Tak musím vyventilovat, co se děje u nás, celá rodina sereme a blejeme. Minulý týden jsem v dobré víře objednala dovolenou v Krkonoších, nejřív blili děti a teď manžel, ten má i horečku. Neudrží v sobě ani lžičku čaje, vidím to na výlet do nemocnice a na injekci proti blití. Super dovolená s malými dětmi, znáte to taky??