Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

eicul, 24.08.2011 15:45:08, IP: ***.***.166.29, #145427
Irčo,zname!U nas to proběhl před tydnem,s tim že malou mě chtěli dat na kapaky aby nebyla dehydrovana.Nakonec sme vše zmakly,a tet jsme na nutrilonu,kojim z obou prsu mnajednou už ji z jednoho nestači a ještě breči,dr.poradil zkusit dokrmit,ja zkusila a pry jak vypije 30ml je to hlad no a ona mě vyila 70ml takže mega hlad,jenže mě lip spi a nebudi se kručenim v brišku,ještě přes den přikladam,ale myslim že už se nerozkojime,a kluka sem kojila 14 měsicu-husty co.Z čeho měla prujem nevime,byla v tu dobu ještě kojena.
Irča, 24.08.2011 19:58:12, IP: ***.***.38.66, #145445
A kolik jí je? To je divné. Spíš se to asi rozhasilo tou chřipkou. A jakmile prej se dají příkrmy je hotovo. Ale co, tak alespoň máš větší klid. Já čekám, kdy padnu. Je to docela síla.
EvinaH., 24.08.2011 21:17:15, IP: ***.***.180.186, #145456
eicul - může to byt laktační krize, která přejde a rozkojíte to znovu - já to měla, příkrm nutrilon na noc a pak už i jednou nebo dvakrát denně a vrátily jsme se k plnému kojení..takže rozkojit to jde.my vzhledem k ekzému malé budem na kojení do dvou let určitě a pak místo kravského dám asi rýžové - je ale drahé...
Nikol, 24.08.2011 21:23:15, IP: ***.***.97.93, #145458
Eicul, ja bych taky prikladala, da se to rozkojit. Me malej bral 200 ml z jednoho prsa kazde dve hodiny, mala bere jen 90 az 110 ml a mene casto a pritom je daleko vetsi nez byl malej. Dneska mela prvni zkusebni rano v jeslickach. Nakonec se rozhodla po desnym revu, ze to prospi, ale aspon snedla trochu kasicky. Ode me nechce nic. Ma proste zafixovano mama rovna se mliko a nemam sanci ji nic jinyho dat. Ode mne dokonce nevezme ani lahev, od druhych nastesti jo.
Linda, 25.08.2011 15:01:21, IP: ***.***.89.78, #145502
Čau holky,
tak moje malá je též nemocná...V tomhle vedru a v půdním bytě, děs. Že jsem včera lezla na bazén, to už měla rýmu a mě bolelo v krku. Jenže kam v tom teple jít. A přítel zase protivnej a já taky, to je pořád dokola, jako u Tralala. Včera mi řekl, že nežije svůj život. To já tedy taky ne. Po dítěti jsem toužila, přesto nejsem šťastná. Chybí mi svoboda, cestování ve dvou, teď i ty peníze a taková ta bezstarostnost. Máte to taky tak nebo jen já jsem divná?
Irča, 25.08.2011 19:55:03, IP: ***.***.38.66, #145531
Hale Lindo, naše malá se pomalu dostává do věku, kdy mě to s ní začíná bavit, ne jen, že jí všude tahám s sebou ale že si to opravdu spolu užíváme. Včera i dnes jsme byly na koupališti, tatínek byl s malým doma. Plavaly jsme spolu, blbly. Akorát to pak trochu skazila, že když jsme přišly, byla hnusná na malého, tím mne naštvala. Ale jinak paráda. Povídáme si, děláme legraci. Prostě dámská jízda. Až bude velká, tak se mnou nebude chtít nikam, tak si to teď užívám.
EvinaH., 25.08.2011 20:15:29, IP: ***.***.180.186, #145532
ahoj, Lindo, držím taky palce,a´t se to ustálí...
a jestli o mou radu stojíš - zkus se zaměřit na to dobrý, jestli to trochu jde...s malou spoustu věcí nemůžeš,ale spoustu nových objevíš, jen se nepoddávej tomu špatnýmu.to, jakej život přítel žije je jeho věc, jaký si to udělal, takový to má, tak se tím netrap a udělej to sama sobě co nejlepší...z hádek vyjdete jen, když to jeden z vás začne mít trochu na háku, bude si užívat každýho dne a najde v sobě to dobrý, v dítěti taky a v každým dni něco, proč stojí za to ho žít....bylo by špatný, kdyby veselou a hezkou holku, jakou jsi možná byla, přítel začal třeba nevědomky hledat někde jinde...bylo by dobrý, kdyby se sám sebe musel ptát, co se s tebou děje, že jsi tak v pohodě a klidu, že to dlouho nezažil...a to se ti povede jedině,když najdeš něco, co tě bude bavit, co budeš chtít poznávat hlouběji a bude tě to naplňovat radostí...tak jako tralala - musíš do pohody dostat hlavně sebe, n= se trápit, proč přítel řekl to, nebo ono...já si toho užila dost, vím, co říkám,,,,
Nikol, 26.08.2011 20:59:41, IP: ***.***.97.93, #145585
Lindo, ja jsem tohle prozivala dost intenzivne po tom, co se mi narodil malej. Hrozne me vadilo, ze jsem 'prisla' o svuj zivot. Ale od te doby co se mi narodila mala, tak je ten pocit pryc. Sice je tezke najit si cas na konicky, ale jde to. Buhvi jak to budu zvladat od pristiho mesice, az budu chodit do prace, ale nebojim se toho. Nejak bylo a nejak bude.
Ted si uzivam jako Irca s malou, tak ja naseho syna, jsou mu dva roky a treba dneska tahal po Tescu nakupni kosik, protoze ho neunesl, i kdyz byl prazdnej, pak mi ho teda dal, ale sel pro banany s tatou a pak rval pres celou ulicku: Mami, banany! a hodil mi je do kosiku. Jindy mu ukazu, co ma dat do kosiku a takhle nakupujem. Odpoledne jsme sli do zverimexu pro pisek pro kocky a on tam zabavil prodavacky tim, ze jim ukazoval hracku a povidal jim o ni. Me se tam libili kralici, ale ja bych je chtela na maso. Oba moji dedove kraliky chovali, ale ja o tom vim prd. Ale bylo by maso. Asi starnu, chci i zahradku a ovocny stromy apod.
A malou si uzivam od prvniho dne. Vcera na vylete byla hlavni atrakci, nechala jsem manzela s malou a sla prebalit malyho, a kdyz jsme se vratili, tak byl manzel obklopenej asi 40 postarsima Cinanama, kteri se fotili s malou a s manzelem si povidali, ze pry vypada jako panenka.
Sice se mi obcas zasteskne po 'starem' zivote, ale pak se na me mala bud usmeje, nebo se pririti malej, ze se chce pomazlit a je to pryc. A mala dneska papala kasicku a ode mne. Huraa.
Linda, 26.08.2011 21:12:30, IP: ***.***.89.78, #145592
To je hezké, Nikol, že to takhle prožíváš. Mojí malé je rok a tři čtvrtě, taky je to s ní lepší a lepší, ale stejně...Teď tu sedím u PC, ale dřív už bych seděla v hospodě nebo byla někde na akci. Malou mám moc ráda, ale stejně je to jiný život s dítětem a asi mě úplně nenaplňuje...Mám pocit, že mi něco chybí, ale ten mám celý život. Jsem prostě divná. Přemýšlím o logoterapii, abych ten smysl života konečně našla. Chtěla jsem si splnit sny, to se stalo a stejně nejsem šťastná. Aspoň se tady můžu vypsat, když mi nikdo nerozumí.
A ty jsi v pohodě, Evi? A co malá, jak to zvládáš, máš nějaký nový objev? A ty, Irčo, když se ti narodila malá, tak ti třeba ten minulý život nechyběl?
eicul, 26.08.2011 22:48:13, IP: ***.***.166.29, #145606
Tak holky,musim řict že pokud to jde přikladam ji k prsu pořad,nejde mě se od toho odpoutat,miluju ten kontakt s ditětem a ty jejich krasny pphledy že maminka jim dava to nejlepši,tak dnes měla flašku jen odpoledne a večer jinak k prsu a šlo to v noci většinou spi v kuse do rana do 5-6h ale pokud ne tak ji přikladam,rada bych aby se to rozkojilo...chci ji dat to NEJ!!!diky za oporu!
Irča, 27.08.2011 9:17:21, IP: ***.***.38.66, #145618
Eicul, já bych se tím netrápila, kojit, nekojit. Dělej, co je Vám příjemné, Tobě a malé. Není to konec světa ani tak ani tak.

Jinak, Lindo, malou jsem měla v 29 letech. Těšila jsem se, že vypadnu z práce, měla jsem tam problémy. Pak ale jsem vypadla, byla jsem první z okolí kamarádek ze školy, které měly děti. Všichni si ještě užívali svobody a já byla uvázaná jako pejsek u boudy. Teď už ten pocit nemám. Všechny ty kamarádky mají taky děti a už bych byla za exota, kdybych je neměla. Já už mám dvě, většina z nich má to jedno, kterému je cca 2 roky. Malé teď v řííjnu budou 4 roky. Roste jako z vody, malý taky, tomu už byl rok. Nelituju toho, že je mám. Pokud Ti to s přítelem neklape, časem oceníš, že ji máš. Stane se pro Tebe parťákem.
EvinaH., 27.08.2011 15:22:00, IP: ***.***.180.186, #145642
ahojte...
Lindo - jestli objevem myslíš chlapa - tak to teda nemám a ani se nechystám - problémy mám svý vlastní, nepotřebuju ještě další.:-))) S dětma mám splněno, takže chlapy fakt nehoním.Nechybí mi ani hospoda a na to, že jsem sama doma jsem si docela zvykla...
Smysl života je dle mého kravina - nebo aspoň jeho hledání - zkus si představit, že bys teď ležela v nemocnici a nebylo jasný, co s Tebou bude dál - co bys nejvíc chtěla? Myslím, že bys dala nevímco za to, že bys mohla domů, s malou na nákup a pak na hřiště...Určo by sis nemyslela, že je škoda, že ještě nemáš za nic Nobelovku...:-) Nebo by Ti chybělo zajít si s někým na kafe? Tak někomu zavolej a jdi i s malou - já jinak než s malou skoro nechodím a nechybí mi to.
Měla jsem možnost zjistit, co mi v životě chybí - pocit rodinného života, maminka, co doma vaří, sourozenci a zvířata pohromadě - byla jsem u kámošky na 4 dny a po návratu jsem si i na chvíli zvýšila AD - ale nic platno, hrozná depka, zato u nich jsem byla nadšená.Jenže - to si sama nevrátím a těžko mě někdo adoptuje,takže... řeším kraviny jako který semínka mám začít jíst, který jsou na co dobrý,k čemu jsou který mořský řasy dobrý a tak...:-)))
tralala, 27.08.2011 19:11:42, IP: ***.***.8.133, #145648
Ahoj holky,
jen kratce. Prave sedim ve Sklari v Harrachove, po dobry veceri. Je tu se mnou mama a moje deti. To jsem nejstastnejsi.Skoda, ze to je jen na chvili. Holka mi tady kouka pres rameno, tak koncim....
EvinaH., 28.08.2011 7:39:39, IP: ***.***.180.186, #145664
No, vida, tralala, jak se Ti někdy daří dobře. A není k tíomu potřeba ex,barák ani součaný přítel.
eicul, 28.08.2011 20:25:37, IP: ***.***.166.29, #145703
Tralala dnes sem si na tebe vzpoměla,sousedka ma Tolnay.taky k rozvodu a řeši barak,manžel ji odešel s milenkou,tak sem si hned vzpoměla na tebe.Asi je to všude,on po 25letech....a majetek je tam movity,firma atd....
A jak se maji ostatni?U nas to jde dobře.
        Předchozí   1 .. 208209210211212213214 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.