Diskuse - Deprese v těhotenství
EvinaH., 01.09.2011 16:04:14, IP: ***.***.180.186, #146159tralala - nemyslím,že je holka v jeho moci. Z pohledu mýho je zoufalá z tý situace a chce oba rodiče stejně.Bojí se situací, kdy vy dva se dostanete k sobě, znervozňuje ji to a tak chrání sama sebe tímhle.Ale je to jen můj názor,možná je to jinak.Já se malé zbavila před chvílí. A její tatínek mě potěšil - přišel tak děsivě ostřihanej, že tu touhu po něm zas ovládám naprosto skvěle. Navíc jsem mu ráno psala,že jdu s ní 6.9. k zubaři, jestli tam chce taky...A nevyjádřil se k tomu a malá k němu nechtěla, tak byl divnej takovej.Ať si trhne, zubařku dám sama v pohodě.
Irča , 01.09.2011 19:33:33, IP: ***.***.38.66, #146182Já bych taky řekla, Tralala, že se chce malá vyhnout tomu tlaku. Asi jí i táta říká, že za ní furt chodíš, abys mu uzurpovala "jeho" čas. A třeba že mu to děláš naschvál. Holka má pochopitelně ráda oba rodiče stejně, chce si ponechat oba. Podle mne by nebyl naštvaný jen on, ale i ona, kdyby ses octla v baráku. Musíš se na to taky kouknout z jejího hlediska. A na EXE už zapomeň, máš přítele, nemůžeš mít oba.
Irča, 01.09.2011 19:44:40, IP: ***.***.38.66, #146185My dnes byly poprvé ve školce, teda malá byla, ale zatím je to pro mne spíš záhul větší, musím jí tam vozit a zatím tam na spaní není, takže dříve vstávat, dolítnout tam do půl deváté a za necelé tři hodiny letět zpátky. Malá ale už kolektiv ale potřebuje.
Nikol, 01.09.2011 21:16:11, IP: ***.***.97.93, #146199Tralala, Eva a Irca maji pravdu v tom, ze se tvoje dcera brani tlaku z vasi strany. Neni to pro ni jednoduche.
Jinak jsem si na tebe vzpomela, ze jsi si koupila takovy ten dotykovy mobil, ja je nesnasim, hrozne jsem se jim branila, ale ted jsem pristihla dvouletyho syna, jak si uspesne prohlizi fotky z vyletu na tatovo dotykovym telefonu a zastydela jsem se, takze ho taky pouzivam, ja jsem ho chtela poslat zpatky, ze mi nevyhovuje, ale musim to zkousnout, nechci dopadnout jako otec, ktery si neumi pustit ani videoprehravac.
A predstav si Irco, ze ja musim do skolky dojet v pul osme rano, abych byla na 8 v praci. Mam to od baraku asi 10 km do skolky a pak dalsich 10 do prace.
EvinaH., 01.09.2011 21:54:05, IP: ***.***.180.186, #146202checht - jo, školka - to já mám onačejší starosti - já mám holčičku na střední, co se vídám s holkama tady, co maj stejně starý holky, jsou to prodavačky, jsou z toho asi celý vedle, že maj holky na střední škole. Já ne. Mně to jen štve.Nevyřídila co měla, jela za plný jízdný a zejtra pojede zas. Z mateřský žádnej šlágr tohle platit.A ještě se urazí, že mám řeči.A kam dala peníze na učebnice od dědečka? Neví! 1500 dala někam a neví kam! Prý nám za to kupovala na výletě pití! No, to jsem se teda pobavila!
Irča , 02.09.2011 11:55:35, IP: ***.***.38.66, #146246No, my teda měly dnes výstup. Malá plakala, nechtěla ode mne. Celkem to prožívám.
tralala, 02.09.2011 12:10:19, IP: ***.***.166.229, #146248Nikol, obdivuju Tě, jak můžeš stíhat chodit ještě do práce s takhle malýma dětma. Já nevím, jak budu stíhat tu výuku na pár hodin s jedním malým dítětem a to pomůže přítel, moje máma, jeho máma a holka, když tu bude...Na ten dotykový telefon jsem si zvykla velice rychle. Teď, když si vezmu do ruky jiný mobil, tak mačkám displej...
Nikol , 02.09.2011 18:20:09, IP: ***.***.97.93, #146269Tralala, nedelej ze me supermatku. :-) Z ceho myslis, ze mam sedivy vlasy. Ale ja to fakt lip zvladam se dvouma, nez kdyz jsem mela jenom malyho. Mala v noci vubec nespala a s ni bohuzel cely barak. Jsem uplne grogy a to jsem si mohla dve hodky odpoledne zdrimnout. Pondelky jsou nejhorsi, rano odvezt deti, pak do prace, z prace pro deti, rychle nakojit malou a hura do druhe prace a v pul desate, padnu za vlast.
Irča, 02.09.2011 20:05:11, IP: ***.***.38.66, #146270A jak to máš, Nikol, teď s prací, kolik hodin denně a jak často děláš?
Nikol, 02.09.2011 21:12:32, IP: ***.***.97.93, #146271Irco, delam tri dny, pondeli az streda, normalne 8 hodin denne. A pak jeste v pondeli ucim 2 hodiny vecer a ve stredu 1 hodinu.
Zase mame hystericke obdobi, kdyz dojde na koupani, uz jsme mysleli, ze z toho malej vyrostl, ale zase uplne sili, jenom se priblizi k napusteny vode. Chjo. Snad aspon mala bude spat v noci, protoze zitra mame narony den, jdeme na svatbu a jeste na den otevrenych dveri do skolky, kam nase deti chodi, slibila jsem, ze jim udelam ukazkovou hodinu brisnich tancu a pak zpatky na tu svatbu.
eicul, 03.09.2011 22:49:27, IP: ***.***.166.29, #146341Tralala,ty jsi jak v začarovaném kruhu!Vubec ti to nezavidím,že maš sebevědomi na nule atd...nemusiš,vždyt bys měla mit před nim pravě naopak navrch,on je ten kdo po tobě řve a děla sceneroe,on vypada jak nervak před druhyma,je sic pravda,že maš na tom taky podil,ale to je jina věc.A holka,myslim že neni v jeho moci,jen si potřebuje třeba u něj dachnout od problemu s tebou a u tebe zase naopak,Irča nebo Nikol kdo to psal,ma pravdu,nejde ji mit pro sebe ona ma rada rodiče oba,a podle mě ji vy OBA tu situaci jen stěžujete.Maly je nevrly asi proto že cití že ty si podražděna,řikam ti bud v pohodě a vše kolem ti bude připadat jednodušší,ta lekařka ti pomuže,určitě!Jdeš k někomu v Tur?nebo jedeš jinam?
EvinaH., 04.09.2011 8:16:03, IP: ***.***.180.186, #146352ahojte - několik nevyžádaných rad z mojí strany.:-)) :
eicul - vzpomněla jsem si, kojení podporuje pohanková kaše, používá se ve studených dnech, zahřívá tělo.A naopak mátovej čaj brzdí produkci mléka.
Holkám, co vadí dětem koupání - my daly opravdu jen vlažnou vodu, ve které jsme předtím rozpustily sůl z mrtvého moře - a to se malý vyloženě líbilo. A sprchování - taky řvala, dokud nesměla sama držet sprchu. Občas řve, ale vody se už neděsí, začnu napouštět vanu a ona si tam nahází hračky.p.s. - ta sůl se musí vlažnou vodou osprchovat.
eicul, 04.09.2011 21:01:52, IP: ***.***.166.29, #146396Ja to Trala neumim napsat dobryma slovama,neumim dělat romany,ale snažim se ti jen "ne"poradit,ale jen ti řict nazor jak to třeba vidi holka,ja sem v tom byla taky jak naši šli od sebe,tak trochu chapu jeji situaci.Navic se tu nikdo nezname jsme tu anonymně tudiž nemužeme soudit situace,jelikož nikdo z nas nevime jak ty či ja či ktera koli jina jsme,zda si problemy dělame samy,ale nevidime to a pak se tu litujem a žadame o radu či zda jsme opravdu ty hodne a ukřivděné.Jen mě přijde že tobě neni rady ani pomoci,sama si psala že rad holek nevyuživaš a dělaš stejně chyby a to ti i lekařka sama řekne...člověk na sobě musi trochu maknout.A pokud někdo chce tak to jde...teda zda už nenio v těžke depresi atd atd.Nikomu z nas co tu pišeme život nepřipravil ružovou cestičku...tak si ji musime udělat samy.A věřte i ja,ja mam za sebou tolik zla,že se nechci otačet a nechci aby něco takoveho potkalo moje děti.A když myslim zlo tak opravdu zlo,nikomu to nepřeju,proto mě zaraži že to stěžuješ,aspon podle toho co pišeš.A pokud ti nevadi osobni dotaz,proč si mysliš že maš nadvahu?jsi silna?protože i silnějši člověk ma sve kouzlo!!!a na něj se v tomto akorad vyprdni,maš přitele ten žije s tebou a ne EX ten si muže myslet co chce,nejsi jeho a po porodu nejsme žadna jako Simona Krainova a dalši modelky nebo snad ano?Kašly na něj,myslim že takovy hulvat ti za to nestoji!
Nikol , 04.09.2011 22:07:34, IP: ***.***.97.93, #146402Lindo, jo to je presne u nas, vlasy, to je tak vystresovanej, ze se celej klepe, dokonce se nam z toho jednou pokadil. Budem zase muset chodit na plavani, protoze to pak byl v pohode i ve vane, teda krome tech vlasu, to je boj od zacatku a mala zase naopak rve, kdyz ji vyndame z vany.
EvinaH., 05.09.2011 7:28:21, IP: ***.***.180.186, #146443Nikol a už jste ho nechali, aby si dal šampon na hlavu sám a sám držel sprchu? Naše malá občas řve, ale dost často se podaří, že je to v pohodě...