Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

EvinaH., 13.09.2011 10:34:42, IP: ***.***.180.186, #147002
Nechat mu malou na noc - nevyspala bych se., celou dobu bych musela na ni myslet, navíc, ona by řvala, je to pro ni nezvyk - a pak by se jí zas zhoršil ekzém.Vlastně se možná budí spíš ekzémem a škrábáním v noci a kojením to prostě utišíme a je pokoj na chvíli...
Irča, 13.09.2011 10:56:03, IP: ***.***.38.66, #147005
Je to děs tyhle ekzémy. Asi moře by pomohlo, kámošce hodně pomáhá. Já na ekzémy trpím, na rukou, ale zase mně teda až tak moc nepomáhá. Nezkoušela ses vyzvědět nějaké věci jako byly ty programy dětský koník od VZP nebo něco takového? Co koupel v soli z Mrtvého moře? Zase je to individuální, manžel má v hlavě taky ekzém, jemu to pomáhá, mně ne.

Co se týče těch sourozenců. Podle mne, co jsem se takhle ptala, mám třeba i kolegyni v práci, co má mladšího bratra, a taky tvrdí, že se rodiče více věnovali jemu a že ho teda měli radši. Co máš ale jako dělat, když to mladší je mimino nebezpečné sobě i okolí??
Irča, 13.09.2011 14:39:16, IP: ***.***.38.66, #147023
No, to mi radí všichni. Ale zatím ho spíš majzne ve snaze aby si neublížil.-) Moc mi to nefunguje.
EvinaH., 14.09.2011 11:07:12, IP: ***.***.180.186, #147081
ahojte, jak Vám všem je?
Mně mizerně jako dlouho ne, protože holka v noci nespí, přes den kňourá takovým tím způsobem,že byste přišly do blázince za hodinu.Dělá to celý dny.A já - mám vztek.Starší holka doma pokud možno nic nedělá - pak mě sjede, že nemá mikinu, kterou si chtěla vzít k mladýmu.Má plnou skříň hadrů. Včera myla nádobí - 3x jsem ji vrátila zpátky od počítače,ať to dodělá.Ex -ten se tváří jako milius, myslím,že malou zas v něčem vykoupal, měla hladší nohy než po tom, čím ji natírám já. Dělal blbýho, čím ji prý má natřít, protože mastičky jsem mu dala dvě.Řekla jsem mu, ať si to rozhodne sám ( a to jsem se držela, abych mu neřekla, že si má políbit ...) Kdyby ji vykoupal a pomohlo to, neřeknu. Jenže ona se drbala ještě snad víc.Nevím, na co tu včera čekal, snad čekal,že se budu ptát, co mu řekla zubařka... Přinesl malý Šmouly z Alberta a mně se ptal, jestli vím co to je...No, výmaz, zkrátka. Přistihla jsem se při myšlence, že bych mu nejradši nafackovala, tak jak tam je, pěkně z jedný strany z druhý strany...
Dokonce mě přestalo bavit psát si s kámoškou.Pořád něco řeší. Nejradši mi radí, co mám dělat.Napsala mi,že za ní lidi jdou jen dokud jim je zle a když pookřejou, už za ní nejdou. Vím proč.Když totiž pookřejou, začnou řešit její stesky. Jenže - cokoliv jí dotyčnej poradí - ona to ví líp. Příklad: měli v rodině virozu - průjem atd...Tak jí píšu, co děláme my - a já jsem druhej den vždycky funkční, i když třeba jen zpoloviny.Ale funguje to.A ona, že oni to maj od dětský doktorky jinak atd atd... Pak nepsala, chytla to od dětí...Já neberu lidem jejich názor, ať ho maj, ale když se staví proti všemu hned do opozice, unavuje to..Na to mám děti - prcka v období vzdoru, velkou v pubertě - ta ví všechno daleko nejlíp a kdyby náhodou mi někdo chyběl,kdo je chytřejší ve všem než já - je tu pořád ex a jeho výmysly.
Tak a co Vy?
Tralala - podalas T.O.? Myslím,že to situaci mezi Tebou a holkou spíš vyhrotí...
A co Vy ostatní? Lindo? ... Jak je?
Irča, 14.09.2011 11:51:35, IP: ***.***.38.66, #147083
My jsme všichni nastydlí, tak to u nás vypadá adekvátně situaci-na pěst. Malá nešla do školky. Já bych tu malou fakt šoupla na noc přiteli, udělal si jí, tak ať s jí taky užije a nevyspí se.
EvinaH., 14.09.2011 12:08:36, IP: ***.***.180.186, #147086
¨to je to tisíckrát nic, který umořilo osla.
tralala, 14.09.2011 15:10:57, IP: ***.***.166.229, #147102
Evino, podala. Nejdřív jsem se chtěla jen dotázat a oni to hned kvalifikovali na T.Č. A budou to vyšetřovat. Proč by to mělo vyhrotit vztah s holkou? Jo, bude ji zas proti mě navádět.Musela jsem to ale udělat, ať ví, že si nenechám nic líbit. A on si furt nedá a nedá pokoj. Ohrazuje se narušováním jeho soukromí, ale tohle je horší.
Nikol, 15.09.2011 21:38:32, IP: ***.***.97.93, #147192
Eicul, ja myslim, ze mala ma horecku a prujem kvuli zoubkum, my to tak mame. Taky davam 2.5 ml Neurofenu, je to vyborny, protoze se ji po tom lip spi.

Irco, me maly s malou pomaha, tim, ze prave nosi plinky do kose apod. dava ji dudlik a vypravi ji a taky ma rad, kdyz si cteme vsichni tri knizky, neni krkavej ani s hrackama, jsem hrozne rada, ze jsme je meli takhle blizko a maji uz ted skvely vztah.

Evi, kamaradka si vozila 20 kg bahna z mrtveho more, vydrzelo ji to na dva roky, pak jela znova a byla bez ekzemu, ta kosmetika uz je redena a nema takovej ucinek, ja jsem zkusila to bahno a vytahlo mi to i bedary, ktery se chystaly vylezt az za tri roky, ale pak jsem mela tri mesice nadhernou plet a to jsem prosim od 18 brala kvuli bedarum antikoncepci. My jsme to nastesti meli jen z Johnsons kosmetiky a tuk tuk tuk na drevo, uz je to pryc. Irca ma pravdu s malou. I kdyby chtela prso kvuli ekzemu, tak je to jen konfort a pokud ji nedas na par dni k pritelovi, tak se to asi tezko zmeni. Nam zabralo naucit malyho, ze v noci se nebude kojit asi tri noce za sebou. Taky jsem se citila trochu provinile, ale to preslo, kdyz jsem se mohla konecne vyspat.
Musim se jit ted vykoupat, manzelovo babicka mela devadesatiny a my jsme za ni jeli do domova a ted desne smrdime jak z nemocnice. Tak zatim
EvinaH., 15.09.2011 21:47:13, IP: ***.***.180.186, #147195
Nikol, já mám ale problém spíš s tím, že když teď se vzbudí s čímkoliv - ekzém, zoubek - dostane prso a je hned ticho.Velká má klid na spaní, já taky a i sousedi - máme tenký stěny.Když to odbourám, jak ji utiším, když ji zrovna ekzém bude zlobit?
Takže já se nevyspím spíš při následném nekojení než teď...A proti tomu svědění nezabírá fakt nic.Žádnej z přípravků, na kterých je to napsaný na to nezabírá.
eicul, 15.09.2011 21:48:16, IP: ***.***.166.29, #147196
Nikol,ja nevim,zoubky na 2.5měsicich?To je brzo,ale pamatuju si že kluk mě na přesně stejnem věku venku pořad řval a řval ja ho ani nemohla uvozit a tak sem ho vyndala ven do naruče a on si jakoby jedl ruku,jako když maji hlad,ale brousil,a dr.řekla zoubky že sou vidět pod dasni jak se připravuji,sviti tam takovou baterkou vypada jako tužka,a oni mu pak až na 9měs.vylezly...a mala mě děla tet to samé,tak je to možne.Ale už je bez teplot,prujwem nema,dosatla kapky BIOGAIA celkem drahe,ale snad zaberou.Nurofen nam taky pomohl a malemu pomaha jen nurof a nebo panadol,to mam otestovane.
Jinak jsem byla u dr.na AD to nevydi,ale pokud bude zle vzit Oxa a okamžitě zavolat.Pry pokud mam uzkosti u kojeni je to vylučovanim hormonu,ktery pravě u kojeni odchazi z těla.Tak to sem měla i u kluka.Jinak mě zase depky přešly,jsou to takove ty klasicke,ktere maji i lidi kteři netrpi na žadnou poruchu.
Kluk je ve školce spokojeny,moc mě ho chvali tak sem rada.V sobotu na akci nejedu,nějak mě to přešlo.Slibila jsem klukovi že budem koukAT NA Spidermana :-) a ja se těšim až se k sobě přitulime a budem koukat,vsadim se že on usne.
Tak se zatim mějte dobrou!
EvinaH., 15.09.2011 21:49:50, IP: ***.***.180.186, #147197
Tralalala - já to právě myslela tak, že on teď bude chodit a říkat jí - podívej se, co ta máma zas dělá, ona na mě poštvala policajty a pro nic a za nic...A holka - zmatek v hlavě.
I když popravdě - já ex neodpouštím taky naprosto nic.Hodně jsem se držela pro klid malý, ale když se budeš držet, bude se ti zdát nekonečný jak ty se pořád snažíš a ten druhej si dělá, co chce.Tak ani já na to nervy nemám a vracím mu všechno hned zpátky.
Nikol, 16.09.2011 9:51:01, IP: ***.***.97.93, #147219
Eicul, no ono zoubkovy obdobi prave zacina kolem tretiho mesice, nam hned jak odesly prdiky. Lidi jsou z toho zmateny, protoze nemuzou videt zadne zoubky jeste par mesicu. Deti hodne slintaji a kousou si rucicky, nebo hracky, dasne je svedi. Neurofen mam rada, protoze pomaha jako jedinej i na boleni v krku apod. Panadol nam nezabira na nic, krome mirne zvysene teplotky.

Evi, my jsme se taky nevyspali, malej rval, sousedovi jsem se druhej den omlouvala, ale rikal, ze nic neslysel, i kdyz my ho slysime, i kdyz zakasle, nebo jde po schodech. Proto jsem rikala, dej ji exovi na par noci, vy budete mit ticho a on at se zblazni, s tim svedenim je to blbe. Na to ti bohuzel nic neznam, ja si ekzem skrabu i ve spani.
Linda, 16.09.2011 18:01:53, IP: ***.***.55.168, #147252
Ahoj holky,
já teď byla pár dní mimo,byli jsme se známými na tři dny v Itálii bez malé.Na dýl to nešlo, přítel se z práce nemůže vzdálit. Teď jsem na týden u mámy i s malou. Evi, máš to fakt těžký, nevím, co ti poradit s tím exémem, já bych si s tím vůbec nevěděla rady. Asi mám fakt zlaté dítě, co jsem ji přestala kojit v 10 měsících, spí celou noc a ještě 3hod. přes den, kromě pár výjimek, kdy byla nemocná. Ono to nevyspání a starost o dvě děti dělá své, já bych byla na odstřel. Taky bych ti poradila, ať dáš malou na noc bejvalému, ale chápu, že by to bylo pro tebe ještě horší. Tak nevím, no :o(
eicul, 16.09.2011 21:30:47, IP: ***.***.166.29, #147262
Pravě u kluka to bylo stejne,slintani,pěstička v puse,a mrzutost.Tak asi jooo.Tralala to vam za chvili vylezou a nas to bude čekat.A jak maličky prospiva,je vše oki?U nas ano.Holky,dnes nebudu psat roman,jsem tak hín že jdu spat,mějte se dobrou!
EvinaH., 16.09.2011 21:40:00, IP: ***.***.180.186, #147263
ahoj, Lindo, trochu se v tom nevyznám - jednou chceš být samostatná a pak jedeš s přítelem do Itálie... Unikají mi souvislosti, piš asi častěji.:-) Ty zvraty pak nestíhám sledovat.
My to máme pořád stejné - stejná nenávist, naschvály a tahanice o malou.
Teď ex chce, abych mu přesně sdělovala, co dávám malé k jídlu a jaký to na ni má vliv.
Možná si myslí,že je to projev zájmu o její zdraví.
Já v tom vidím snahu kontrolovat mě přesto, že nejsme partneři.
A jsem ... unavená.Mrzí mě to, ale nevím, co s tím... psychicky unavená, tím,že malá pořád ječí, křičí, běhá... Venku teď docela dobrý, přestala jsem jezdit s kočárem, chodím se šátkem a malá mnohem víc běhá...Ale doma blbne tak, že i velká holka jí má dost...Mrzí mě to, ale zjišťuju, že se jí snažím vyhnout - koukám do PC, na film,sednu si ven s čajem...Jakoby od ní utíkám.
        Předchozí   1 .. 214215216217218219220 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.